Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Şuan yağ yakımına yoğunlaştı diye tahmin ediyorum. Çünkü verdiğim kilo dengesizleşti. 2 haftadır çoğunluk sudan gidiyor.
Önceden hep yağdan gitti. Bu hafta yağdan gitmesi için bunu verdi diye düşünüyorum ocak sonuna kadar verdiğim herşey yanıma kar kalıcak. şubat ayında 4*4 lük diyet yapacağım. Zorlamadan yarım saatlik hafif yürüyüşler yapacağım. Diyetisyenime şubatta 7-8 kilo vereceğim zorlayalım dedim. O da tamam zorlarız dedi ki 8 kilo bir ayda verilmesi sağlıklı sayılan en yüksek kilo imiş.
Bu ay sonuna kadar 5 kilo vermeyi başabilirsem 5+8 =13 kilo vermiş olurum 2 ayda. Bu da beni bayağı bir zayıflatmış olacak. Şubat ayında 0 kaçamaklı eda geliyor.. Korkun benden :27:
Yasemin bak çıtayı yükselttim haberin olsun. Seninle yarışmak benim için zevk. :9:

Vslla ojurken nutkum tutuldu 13 kg haa iki ayda:52: bana hayal gibi gelsede sen yaparsin canim yoksa ben iki ayda mezun olurum yanlis anlama veremedugimden degil sizinle kalmak istedigimden :1: saka bir yana gozum korktu senden inşallah hedefledigine ulasirsin canim brnim hedef ocak sonunda 6 lilsrdan 5li rakamlara inmek . Bu arada subatta ne pkanlarin var bakim sen zorluyorsan vardir birsey altinda :29:

Ne zaman gidiyorsun diyetisyene ?
Bakalım sonuç ne? :17:

tatlım cumartesı gıdıcem bu hafta ıznım cumartesı olucak nasıpse hep iş cıkısı gıttım bu sefer ac karnına gıdıcem nasıpse oyuzden bıras uzadı normalde 10 gunu gecırme dedı bugun tam bır hafta ama ıs yogunlugundan gıdemıyorum malesef

yuppy ayn ınsallah ınsallah verelım sun yagcıkları tatlım sen oyle yazınca sankı ben verdım o 8 kıloyu bı anda:))

Canım hani senin diyetisyen 1,5 kilo altındakini beğenmediğini söyledi ya. Onların listeleri en az 1,5 kg verdiriyor.
zaten 4 haftada 6 kg yapıyor. imkansız değil. ben diyetimi patlatmasaydım 3 ayda 20 kilo vermiş olacaktım.:17:

farkındamısın tatlım son haftalarda bu cok oluyo buyrun gelın yesıl cay ısmarlayalım sızee ama olmuyokı oyle gızlıden gızlıden dımı ama:1::1::1:

ayy dılınızı ısırın nazar degdıreceksın yahuu:nazar: ben sabırsızlıkla beraber koruma topıgıne gecmeyı beklıyorum ahh ahh

bende de bı mıskınlık var kac gundur cnm aksamları erkenden uykum gelıyo sabahta kalkmak ıstemıyorum:14::14:

Sekercim ayy inşallah hamilesindir ben senin dedigin gibi bir uykuyu hamile kaldigimda yasamistim nereye biraksalar uyuyacak durumdaydim o denli yani

Kaptan nerden oy kullanıcam yhaa
Canim telden girenlerde görünmüyor herhalde..sayfanin yukarisinda siklar var..her yemegin adi yaziyr..orda begendigin tarifin yanindaki bos yuvarlaga tiklayip onayla diyorsun..ama dedigim gibi cepten oluyormu bilmiyorum:16:
Günaydın hanimlar :16: mintimizi temizledim cayi demledim hadi bakalim uyanin

Ben cok mutluyum 63.7 yi gordum bu sabah :16: inşallah cumaya kadar verecegim bu aldiklarimi
Ohh mis gibi olmus valla mintikamiz..ellerine saglik canim:16:
tebrik ediyorum,harikasin:46:
gunaydın canım bı caya ıhtıyacım var uykumu acmak ıcn canım tebrık edrım :46:sporumu yapıp gelıyorum hemmen:21:
kolay gelsin:8:
gunaydın sevgı pıtırcıklarım:)

menum
kalkınca 1 bardak su

5 zeytın
bır dılım beyaz peynır
2 dılım ekmek
sekerszı cay

ara
3kayısı
6tuzsuz badem

öğlen
patlıcan musakka
2 dılım ekmek
yesıl cay

ara
1 elma

akşam
zeytınyaglı pırasa
yogurt
2 dılım ekmek

ara

elma
Afiyet olsun canim..musakka az yagliymis okudum:9:
Dünkü menüm

4 zeytin
1 haş. yumurta
1,5 dlm kepek ekmek
domates-salatalık
1 dilim light beyaz peynir

ara 1 elma

öğle
salata
yarım kase yoğurt
1 kase mantar çorba
1 dilim ekmek

ara: activia + 8 fındık

akşam
1 kase domates çorba
1 dilim ekmek

ara: 1 elma

su: 3 litre
1 sade soda
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan

Kızlar çok zorlanıyorum. Acıktığımı hissetmiyorum ama başım dehşet ağrıyor aç kalınca. Çünkü tam doymuyorum. :53:
Canim gercektende zor bir liste ama sen iradelisin..eminimki bu haftayida kacamaksiz atlatacaklsin:16::54:
3mil yuruyusumu yaptım 1 lt suyumuda bıtırme uzereyım:21::21::21:
bravooo:46:
ben anca kizlari hazirladim,okula gönderdim,1 bardakta su ictim..sayilirmi:9:
Su hic usenmeden bizi ziyaret edenleri alkissliyorum:46:

7 kisi okuyor ucu bizden 4 u takipci :9:
hayranlarimiz cok anacigim:12::12:
farkındamısın tatlım son haftalarda bu cok oluyo buyrun gelın yesıl cay ısmarlayalım sızee ama olmuyokı oyle gızlıden gızlıden dımı ama:1::1::1:
misafirperver sekercigim:9:
Şuan yağ yakımına yoğunlaştı diye tahmin ediyorum. Çünkü verdiğim kilo dengesizleşti. 2 haftadır çoğunluk sudan gidiyor.
Önceden hep yağdan gitti. Bu hafta yağdan gitmesi için bunu verdi diye düşünüyorum ocak sonuna kadar verdiğim herşey yanıma kar kalıcak. şubat ayında 4*4 lük diyet yapacağım. Zorlamadan yarım saatlik hafif yürüyüşler yapacağım. Diyetisyenime şubatta 7-8 kilo vereceğim zorlayalım dedim. O da tamam zorlarız dedi ki 8 kilo bir ayda verilmesi sağlıklı sayılan en yüksek kilo imiş.
Bu ay sonuna kadar 5 kilo vermeyi başabilirsem 5+8 =13 kilo vermiş olurum 2 ayda. Bu da beni bayağı bir zayıflatmış olacak. Şubat ayında 0 kaçamaklı eda geliyor.. Korkun benden :27:
Yasemin bak çıtayı yükselttim haberin olsun. Seninle yarışmak benim için zevk. :9:
insallah edacigim...citir olma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun..tebrik ediyorum seni:46::16:
yuppy ayn ınsallah ınsallah verelım sun yagcıkları tatlım sen oyle yazınca sankı ben verdım o 8 kıloyu bı anda:))
:16::54:

Günaydinnnn güzelliklerr:16:

yediklerimi yazip kahvalti yapayim..

sabah

2 dl ekmek,yumurta salatasi

ögle

1 dl ekmek,peynir,domates

aksam

hamsi bugulama,salata

su
2 lt

spor
15 dk jullian,100 mekik,10 dk tifanny,lesilie 2 ml

ben kahvaltiya gidiyorum kizlar..öptüm hepinizi:54::54:

dun arkadaslarım ıy zayıflamıssın bu sıra dedı ne zamandır gıyemedım elbısemı gıydım tam uzerıme yapısıyodu sımdı trıl trıl bende bu ayın sonuna 70 ınsem 3 ayda 10 kılo vermıs olacam Allah bereket versın bundan ıyısı samda kayısı

Gozun aydin canim kiyafeere sigabildikce sagin solun pirtlamadikca insan daha bir mutlu oluyir canim tebrikler gayet iyi on kg

Vslla ojurken nutkum tutuldu 13 kg haa iki ayda:52: bana hayal gibi gelsede sen yaparsin canim yoksa ben iki ayda mezun olurum yanlis anlama veremedugimden degil sizinle kalmak istedigimden :1: saka bir yana gozum korktu senden inşallah hedefledigine ulasirsin canim brnim hedef ocak sonunda 6 lilsrdan 5li rakamlara inmek . Bu arada subatta ne pkanlarin var bakim sen zorluyorsan vardir birsey altinda :29:

Normalde ilk gittiğimde listeye 4*4 lük uyarsan 3 ayda 20 kg verirsin dedi. Tabi benim bayramdan sonra eski takımdaki problemler falanda olunca motivasyonum düştü ve yedim. Yeni toparlanıyorum. :17:
Şubatta bir şey yok. nisan sonunda kilo verme olayının bitmiş olmasını istiyorum. Korumaya geçeyim ve güzel kıyafetler alayım istiyorum. birde nisanda nöroloji muaynem var. Zayıflamadan gelme gözüm görmesin dedi :17:

sabah

ögle

aksam

hamsi bugulama,salata

su
2 lt

spor

Kaptancim cok az yemissin onlsrda sporla ucmustur . Ayy cok cakismaliyim hirsli rakipler var cuma yikilacak buralar :9:

Afiyet olsun :56:

Canım hani senin diyetisyen 1,5 kilo altındakini beğenmediğini söyledi ya. Onların listeleri en az 1,5 kg verdiriyor.
zaten 4 haftada 6 kg yapıyor. imkansız değil. ben diyetimi patlatmasaydım 3 ayda 20 kilo vermiş olacaktım.:17:

ay cok mutlu oluyorum sne boyle konusunca bılıyomusun umut doguyo ıcıme ve daha cok merak edıyorum cok saol

Normalde ilk gittiğimde listeye 4*4 lük uyarsan 3 ayda 20 kg verirsin dedi. Tabi benim bayramdan sonra eski takımdaki problemler falanda olunca motivasyonum düştü ve yedim. Yeni toparlanıyorum. :17:
Şubatta bir şey yok. nisan sonunda kilo verme olayının bitmiş olmasını istiyorum. Korumaya geçeyim ve güzel kıyafetler alayım istiyorum. birde nisanda nöroloji muaynem var. Zayıflamadan gelme gözüm görmesin dedi :17:

Anladim canim ama bomva gibi donmussun bosver gecmis takimi . Ayrica sen bu azimle gidersen norolojidekiler seni taniyamiycak diger hastalarina parmakla gosterecekler seni :38:

ay cok mutlu oluyorum sne boyle konusunca bılıyomusun umut doguyo ıcıme ve daha cok merak edıyorum cok saol

İnanmak çok önemli. Ben 3 ayda 20 kilo vereceğime inandım.Sende inan :34:
Benim diyetisyen dedi ne kadar uzun tutarsan o kadar sıkılırsın pes edersin.
Kaçamak yapma çabucak verirsin dedi.
Yaza kalmadan incecik bir kız olacağım
Şuan kimse 80 küsür olduğuma inanmıyor zaten. :52:

bende gıder kahvaltıya kızlar cay ıcıyımde kendıme geleyım

Sekercim ayy inşallah hamilesindir ben senin dedigin gibi bir uykuyu hamile kaldigimda yasamistim nereye biraksalar uyuyacak durumdaydim o denli yani

tatlımcım ımkansız dıye bıseyyok ama degılım adet gunum 20 ocak onunla alaksı yoktur yanı

sabah

ögle

aksam

hamsi bugulama,salata

su
2 lt

spor

Çok az yiyorsun metabolizmanı yavaşlatmazsın inş. :18:

Anladim canim ama bomva gibi donmussun bosver gecmis takimi . Ayrica sen bu azimle gidersen norolojidekiler seni taniyamiycak diger hastalarina parmakla gosterecekler seni :38:

Yüz ifadem çok değişti. daha sevimli ve küçük görünüyorum. en büyük tepkiyi facebooka foto koyunca alacağım. Uzun zamandır beni görmeyenler böyle bakacak :53:

Back
X