Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir seferdemi yaptin ben en fazla yirmibes yapiyorum:(

hayır 25+25+20+10 yaptım.. her aşama farklı bi mekikti, bazısında dizlerimi 90derece kırarak bazısında ayaklarımı yere koyarak bi aşamada da kelebek gibi bacaklarımı dahil ederek vs yaptım..sadece düz mekik yapmıyorum.. ebru şallının pilates tekniklerine uyarak yapıyorum kaburga kapalı:))

Bir seferdemi yaptin ben en fazla yirmibes yapiyorum:(

hayır 25+25+20+10 yaptım.. her aşama farklı bi mekikti, bazısında dizlerimi 90derece kırarak bazısında ayaklarımı yere koyarak bi aşamada da kelebek gibi bacaklarımı dahil ederek vs yaptım..sadece düz mekik yapmıyorum.. ebru şallının pilates tekniklerine uyarak yapıyorum kaburga kapalı:))

Yaseminim nasil guzel bir gunaydin mesajidir o iyle :16: sana da gunaydin canim yanimda olsan opesim geldi bilmiyorum niye ama ben sende ablami hayal ediyorum :9: ablamda benden iki yas buyuk yasini bilmiyorum pot kirmayimda :9:
Sen cok basarili bir anne bir dr biir essin bazen yetmedigimizi olmadigimizi dusunuruz ama aslinda karinca gibi surekli faydamiz vardir sen oylesin menune tam uyamamis olabilirsin yogunluktan ama sen kacamakta yapmadin ve tarti sana guzel sonuc verecek :29:
ayyy canım benim.hepimizin enerjisi zaman zaman taban zaman zaman tavan yapıyor burdada olsa güzel bir msj gülümsetiyor içimizi açıyor.inşallah bir gün buluşur sarlırız sıkı sıkı:29:ben 34 yaşındayım canım.ama gecen eşime diyorum ki bu 5 gün beni 5 yıl yaşlandırdı 18dim 23 oldum:52:ikizler burcu olunca karamsarlıga pasifliğe dayanamıyorum.

Kızlar nasılsınız diyet pekde iyi gitmiyo malesef su aralr cok acıkıyorum
Zaten ruh gibiyim
Fazla kacırmamaya dikkat ediyorum ama şiştim çok sanki

canım hastalıktan tam çıkamadın sen, bir de antidepresan vs kd hapı ikisi de kilo yapan ilaçlar..
aslında bitkisel bi antidepresan alsan, "st johns wort" diye bi ilaç vardı rahatlatan, tabi doktora danışmak gerek..ama en azından olumsuz etkisi yok..

Günaydın kizlar :16:

Pek muhabbet olmamis aksam ilk defa bu kadar az gecmis yaptim :1:

Sabah (07:00)
2 yumurta
1/2 avuc ici kadar peynir
1 çay bardağı kadar çiğ kuruyemiş

Ogle (12:30)
1 kk kadar peynir
Domates salatalik
4 zeytin

Ara (16:30)
2 gun kurusu
1 cay bardagi sutlu kahve

Aksam (18:45)
1 kase mercimek çorbası
1 adet kucucuk etli biber dolmasi
Bol salata

Caylada 4 findik 4 badem yedim saat sekizden sonra hicbirsey yemiyorum

Su:2, 5 lt
Spor: yok malesef
1 fincan karisik bitki
1 fincan organik kusburnu cayi

canım bir de karatayda en az 5 saat yemeyecek şekilde öğünleri yememiz gerekiyor..ara öğün çok önerilen bişey değil.. önce 3 öğün sonra 2,5 (arada yoğurt süt gibi) sonra da 2 ye düşürmek en ideali..
leptin 4 saat sonra çalışmaya başlıyor, 4 saatten sonra ne kadar acıkmadıysak o kadar kar yani.. o nedenle öğünlerde tok tutacak şeyler yiyoruz ve sağlam yiyoruz ki acıkmayalım ve leptin bolca salgılansın.. çerezi o nedenle akşama bırakma, ve dediğim gibi 1 çay bardağını geçme..

günaydın kızlar.mutluluktan açlık nedir bilmeyeceğiniz enerjiden yerinizde duramayacagınız bir gün olsun:16:

sağol doktorcuumm sana da çok güzel bir gün dilerim hastaların iyileşsin, kimse hasta olmasıınn :16:
oğlum çok fena hasta ya, doktor antibiyotik vermedi, bugün gece ateşi vardı peditus verdim sabaha yine vardı ve bugün iştahı da hiç yok yine bi ölçek daha verdim, sence tekrar doktora götürmek için bekleyeyim mi? yavrum bugün çok nazlıydı benden ayrılmak istemedi çok üzüldüm çok zor işe geldim...

asmde 4 kişi aynı diyetisyene gidiyoruz.dün öğle yemeğinde asmde yiyeyim dedim .baktım dolma var.kuru dolması kıymalı bol yağlı birde pırasa var.ben pırasa ve salata aldım.diğerleri baktım dolmaları götürüyor.bi tanesi almış 2 tane şöyle içi bol dolu dolma ee dedim senin öğle yemeğinde listede ne var.1 galeta yerine 2 dolma yiycekmiş.:53:diyetisyene şikayet edeyimde görsün:9:

neeeyyy :9: 1 galeta sadece yarım ekmeğe denk.. 1 dolma kaç dilim ekmeğe acaba :9::9:

Ya yaziyorum yaziyorum ucuyo so ra bakiyorum bi iki kez yazmis :27:
Edacim menun guzel verilen listeye harfiyen uymak bu olsa gerek aclik hissediyorum diyordun ne oldu inşallah alismistir bunyen :16: olaylarida cok takma kendine yapiyor kafa da dusundukce kurdukca juruyorsun bedeninde ruhunda yoruluyor:(

Yaseminim nasil guzel bir gunaydin mesajidir o iyle :16: sana da gunaydin canim yanimda olsan opesim geldi bilmiyorum niye ama ben sende ablami hayal ediyorum :9: ablamda benden iki yas buyuk yasini bilmiyorum pot kirmayimda :9:
Sen cok basarili bir anne bir dr biir essin bazen yetmedigimizi olmadigimizi dusunuruz ama aslinda karinca gibi surekli faydamiz vardir sen oylesin menune tam uyamamis olabilirsin yogunluktan ama sen kacamakta yapmadin ve tarti sana guzel sonuc verecek :29:

Valla midem açlık krizine girmiyor. Uzun süre aç kalınca uzun süre dediğim 3 - 4 saatten bahsediyorum. Başım ağrıyor.
Birde sadece çorba menülerini yiyip kalktığımda doyma hissi gelmiyor. :18:

canım hastalıktan tam çıkamadın sen, bir de antidepresan vs kd hapı ikisi de kilo yapan ilaçlar..
aslında bitkisel bi antidepresan alsan, "st johns wort" diye bi ilaç vardı rahatlatan, tabi doktora danışmak gerek..ama en azından olumsuz etkisi yok..

canım bir de karatayda en az 5 saat yemeyecek şekilde öğünleri yememiz gerekiyor..ara öğün çok önerilen bişey değil.. önce 3 öğün sonra 2,5 (arada yoğurt süt gibi) sonra da 2 ye düşürmek en ideali..
leptin 4 saat sonra çalışmaya başlıyor, 4 saatten sonra ne kadar acıkmadıysak o kadar kar yani.. o nedenle öğünlerde tok tutacak şeyler yiyoruz ve sağlam yiyoruz ki acıkmayalım ve leptin bolca salgılansın.. çerezi o nedenle akşama bırakma, ve dediğim gibi 1 çay bardağını geçme..

İşte siz o açlık hissi gelene kadar yemiyorsunuz ya açlık hissi gelince yiyorsunuz. Bana o his gelince çıldırıyorum. O nedenle 3+3 çok güzel bana göre. Karatayı ben yapamam yahu :17:

Biliyorum canim ama dedim ya dun duzenim sastii haftaya sali salata yapip gelcem biyle olmuyor dun aclik hissettim hatta annemde gozum doner diye
Cok korktum kahvaltiya kayisiyi ekleyip aksami hafif gecirecegim dun sporda yapamadim icim aciyo resmen :14:

dünki menüm:
sabah: yağda 2 yumurta, bolca marul, peynir, 7-8 zeytin, 1 çay bardağı fındık badem kaju karışımı

arada: ( öğlen eve gidemedim) sütlü kahve +2 kuru kayısı

akşam: 1 kase buğdaylı çorba, 2 çatal alinazik, 2 dilim fırın mücver, koca kase roka salatası

gece açlık hissettim 10 gibi 1 bardaktan az süt içtim..(karataya uygun:) )

spor: leslie 3 mile + 80 mekik
su: 3 lt su + 2 yeşil çay

Günaydinnn:16:

dün yediklerim

sabah
2 dl ekmekle peynirli tost
cay

öglen
1 kase yogurt,2 kasik makarna

aksam
2 kasik türlü
3 kasik bulgur pilavi
2 lahana sarma

su

2 lt
spor
30 dk yürüyüs
10 dk tifanny

kizlar benim tartida tik yok yanliz,gecen ne güzel veriyorum diyordum,simdi takildim kaldim...:5:
cumaya kadar ne verirsem artik..
banucugum böyle 1 iler 1 geri olmaktan biktim o yüzden yediden karataya sans vermek istiyorum..en azindan saglikli diye..
bu gün yine karatay deneyecegim..
14 subat benim 2 numaranin dogum günü var,o zamana kadar karatay deneyip,sonuca göre hareket edeyim diyorum..14 subat hedefim 65..
insallah tuttururum kizlar..yoksa motivasyonum cök düstü su aralar,bir daha toparlayamam diye korkuyorum:4:

Kahvalti yapayim,herüfü paketler gelirim..kusura bakmayin,aksam 3 numara uyaninca gecmiste yapamadim..

blue canim tarifleri aldim,bende deneyecegim..

mervisim rüyana koptum zaten..benim adama böyle ruyayi anlatsam kiyamet koparir,rüyadan bile kiskanir beni:27:

sevilay sana katiliyorum canim..gamzecigim suuuu diye bagirsa yeter:9:

edacigim yediklerim azdi,bende farkindayim canim..öyle denk geldi diyeyim:9:

kizlar unuttuklarimada kocaman öpücük vereyim,bu defalik affedin:16::54::54::54:

birazdan geliyorum..

Günaydinnn:16:

dün yediklerim

sabah
2 dl ekmekle peynirli tost
cay

öglen
1 kase yogurt,2 kasik makarna

aksam
2 kasik türlü
3 kasik bulgur pilavi
2 lahana sarma

su

2 lt
spor
30 dk yürüyüs
10 dk tifanny

kizlar benim tartida tik yok yanliz,gecen ne güzel veriyorum diyordum,simdi takildim kaldim...:5:
cumaya kadar ne verirsem artik..
banucugum böyle 1 iler 1 geri olmaktan biktim o yüzden yediden karataya sans vermek istiyorum..en azindan saglikli diye..
bu gün yine karatay deneyecegim..
14 subat benim 2 numaranin dogum günü var,o zamana kadar karatay deneyip,sonuca göre hareket edeyim diyorum..14 subat hedefim 65..
insallah tuttururum kizlar..yoksa motivasyonum cök düstü su aralar,bir daha toparlayamam diye korkuyorum:4:

Kahvalti yapayim,herüfü paketler gelirim..kusura bakmayin,aksam 3 numara uyaninca gecmiste yapamadim..

blue canim tarifleri aldim,bende deneyecegim..

mervisim rüyana koptum zaten..benim adama böyle ruyayi anlatsam kiyamet koparir,rüyadan bile kiskanir beni:27:

sevilay sana katiliyorum canim..gamzecigim suuuu diye bagirsa yeter:9:

edacigim yediklerim azdi,bende farkindayim canim..öyle denk geldi diyeyim:9:

kizlar unuttuklarimada kocaman öpücük vereyim,bu defalik affedin:16::54::54::54:

birazdan geliyorum..

Ya bu yazdiklarim nereye gidiyor :19:
Galiba dunki ogle menusu herseyi degistirdi malum hafif kahvslti gibi oldu nryse haftaya sali tavuklu salata yapip getirecegim :16: bide spor yapamadim icim aciyor sporu es gecince sizdede oluyor mu kizlar :26:
Edacim evet sadece corba olunca piskolijik doyma hissi gelniyor ama sabret az kaldi
3+3 simdiye kadar hep oyleydi benimde ama dr hep acikmadiysan ara yapma yazıyorum diye yapmak zorunda degilsin demisti buda ayri bir gercek.

Yasemincim 34 ve uc cocuk bravo maşallah nazar degmesin. Ben bu ay sonu 28 okuyorum ve 0 cocuk ahh ahh cok gec kaldim hayata 26 da anca evlendim napalim halada kocam der seni kandirmasam evlenecegin yoktu diye bi aksam tel kinusurken askim annemler gdi rizeden yarin kiz istemeye geliyoruz dedi heee oyle dedim ne biliyim ciddi oldugunu oglen onu kuafor icin beni almaya geldiginde anladım hrrkesi bi telas sardi dabah kahvaltida gule gule anlatip dalga gectigim sey gercekmis bu karadenizliler gercekten deli :9:

Kaptancim gunaydin motiven dustu cunku su atalar bizden uzak kaldin burdan uzak kalinca o motivasyon denen sey pirt sönüyor bunu kendim ivibde diyorum her hafta sonu uzak kalir ufakta olsa kacamak yapar ve pazartedi tartidan nefret ederken ilk defa bu hafta pazartesi tarti bana super seyler soyledi suan cumadan bu yana 1, 6 vermisim demek ki ugrasinca oluyor yogunsun kaptancim biliyorum cocuklar filan ama bizi ihmal etme ki tartida seni ihmal etmesin nadilda olayi bize bagladim :9: ilgi istiyoruz biz bana ne bizi de sev :9:

Gamzecim gunaydin kiz su sifreni verde arada senin yerine yaxiyim bari yoksa kirmizi kart kapida dedi patron :4:

İşte siz o açlık hissi gelene kadar yemiyorsunuz ya açlık hissi gelince yiyorsunuz. Bana o his gelince çıldırıyorum. O nedenle 3+3 çok güzel bana göre. Karatayı ben yapamam yahu :17:

canım sende insulin direnci olabilir mi? hiç baktırdın mı? bende de o çıldırma durumu vardı.. kalmadı çokşükür karataydan sonra..
ellerim titrerdi sinirlenirdim, bi an önce yemek isterdim ve öyle meyve hatta yemek değil, ekmek arası bişiler, aburcubur vs..karatayda öğünleri çok güzel yaptığın için uzun saatler sonraki acıkman bile dengeli oluyor..

Biliyorum canim ama dedim ya dun duzenim sastii haftaya sali salata yapip gelcem biyle olmuyor dun aclik hissettim hatta annemde gozum doner diye
Cok korktum kahvaltiya kayisiyi ekleyip aksami hafif gecirecegim dun sporda yapamadim icim aciyo resmen :14:

olsun bugün yaparsın canını sıkma..
yanında ev yoğurdu götür yoğurt çok güzel tok tutuyor, yanına bir havuç vs yiyebilirsin mesela salata götürmek zor olursa..

dünki menüm:
sabah: yağda 2 yumurta, bolca marul, peynir, 7-8 zeytin, 1 çay bardağı fındık badem kaju karışımı

akşam: 1 kase buğdaylı çorba, 2 çatal alinazik, 2 dilim fırın mücver, koca kase roka salatası

Sporuna bayildim tatlim onceden beslenme diye birsey vardi dogaldi hersey ne yesek saglikki dite dusunmezdi kimse simdi saglikli beenme diye birsey var acaba ne yesem zararsiz diye düşünüyoruz ilerde bizim cocuklar ne yiycek :18:

dünki menüm:

Güzel menü:46: Bana akşam birazcık ama birazcık fazla gibi geldi. Sanırım bolluktan öyle geldi.

Back
X