Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dünkü menüm

4 zeytin
1,5 dlm çavdar ekmek
1 haş. yumurta
1 dilim light beyaz peynir
domates-salatalık

ara. 1 elma

öğle
1 kase domates çorbası
salata azıcık( salata malzemeleri çok kötüydü yiyemedim.)
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara. 1 elma

ara: 1 avtia + 8 fındık

ara: 4 fındık

akşam
1 kase çorba
salata
1 dlm ekmek

ara: 1 soda

3 litre su
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın ksıceler

menüm

sabah kalkınca 1 bardak su

5 zeytın
1ınce dılım peynır
2 dılım ekmek
sekersız cay

ara
3 kayısı
6 tuzsuz badem

öğle
kelle cobası (cok cnm cektı cok severım iş yerınde cıktı)
sebzeli köftenın sadece 3 küçük köftesi
2 dılım ekmek

ara
1 elma

akşam
tavuk corba
ıspanak
bol sarımsaklı yogurtlu
2 dılım ekmek

ara
2 küçük mandalın
1 bardak süt

3 lt su

Güzel menü canım.:23::23:

Dünkü menüm

4 zeytin
1,5 dlm çavdar ekmek
1 haş. yumurta
1 dilim light beyaz peynir

ara. 1 elma

öğle
1 kase domates çorbası
salata azıcık( salata malzemeleri çok kötüydü yiyemedim.)
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara. 1 elma

ara: 1 avtia + 8 fındık

ara: 4 fındık

akşam
1 kase çorba
salata
1 dlm ekmek

ara: 1 soda

3 litre su
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan

menün süper tatlım kafana takmamaya calış tatlım ya bak kendını hasta yapıyosun bas agrın baslamış.konusabılecegın bır ustun varsa gıt konus bence sonucta bırsuru yuk bındırmısler ustune .hayırlısı tatlım ne yapıyorsak kendımıze yapıyoruz sen burda stress yaparken ısverenın haberı bıle yok .oyuzden yapılması gereken bırsey varsa yap derım ben :16::16::16:

bu hafta enerjim cok düşük.sürünüyorum resmen kendimle pek ilgilenemedim.yemem gerekenleri tamamlayamadım.kacamak yaptım sayılmaz.2 gündür akşamları gastritim tuttu.ilaç alıp yattım.haftasonunun acısı cıkıyor.biz bayanlar özellikle ben hep kendime ediyorum.bırak dağınık kalsın diyemiyorum.
edacım sende bunaltma kendini bak sabah sabah baş ağrısıyla kalkmıssın.

günaydın ksıceler

menüm

5 zeytın
1ınce dılım peynır
2 dılım ekmek
sekersız cay

ara
3 kayısı
6 tuzsuz badem

öğle
2 dılım ekmek

ara
1 elma

akşam
tavuk corba
ıspanak
bol sarımsaklı yogurtlu
2 dılım ekmek

ara
2 küçük mandalın
1 bardak süt

3 lt su

Gsyet iyi menun canim ekmekleride diyetisyenin verdigine gore sorun yojtur bebde yesilcay icmiyorum oysa cok severimdr daha ziyade meyve caylariyla gecistiriyorum folik asitin tum etkisini olduruyor yedilcay malesef folik kullandigimdan mecbur yasak bana

günaydın ksıceler

menüm

5 zeytın
1ınce dılım peynır
2 dılım ekmek
sekersız cay

ara
3 kayısı
6 tuzsuz badem

öğle
2 dılım ekmek

ara
1 elma

akşam
tavuk corba
ıspanak
bol sarımsaklı yogurtlu
2 dılım ekmek

ara
2 küçük mandalın
1 bardak süt

3 lt su

Gsyet iyi menun canim ekmekleride diyetisyenin verdigine gore sorun yojtur bebde yesilcay icmiyorum oysa cok severimdr daha ziyade meyve caylariyla gecistiriyorum folik asitin tum etkisini olduruyor yedilcay malesef folik kullandigimdan mecbur yasak bana

bu hafta enerjim cok düşük.sürünüyorum resmen kendimle pek ilgilenemedim.yemem gerekenleri tamamlayamadım.kacamak yaptım sayılmaz.2 gündür akşamları gastritim tuttu.ilaç alıp yattım.haftasonunun acısı cıkıyor.biz bayanlar özellikle ben hep kendime ediyorum.bırak dağınık kalsın diyemiyorum.
edacım sende bunaltma kendini bak sabah sabah baş ağrısıyla kalkmıssın.
dogru soyluyosun tatlım

asmde 4 kişi aynı diyetisyene gidiyoruz.dün öğle yemeğinde asmde yiyeyim dedim .baktım dolma var.kuru dolması kıymalı bol yağlı birde pırasa var.ben pırasa ve salata aldım.diğerleri baktım dolmaları götürüyor.bi tanesi almış 2 tane şöyle içi bol dolu dolma ee dedim senin öğle yemeğinde listede ne var.1 galeta yerine 2 dolma yiycekmiş.:53:diyetisyene şikayet edeyimde görsün:9:

bak bunu bılmıyordum tatlım ogrendıgım ıyı oldu cok saol tatlım

asmde 4 kişi aynı diyetisyene gidiyoruz.dün öğle yemeğinde asmde yiyeyim dedim .baktım dolma var.kuru dolması kıymalı bol yağlı birde pırasa var.ben pırasa ve salata aldım.diğerleri baktım dolmaları götürüyor.bi tanesi almış 2 tane şöyle içi bol dolu dolma ee dedim senin öğle yemeğinde listede ne var.1 galeta yerine 2 dolma yiycekmiş.:53:diyetisyene şikayet edeyimde görsün:9:

Aboww senin arkadaş diyeti patlatmış. 1 galeta nerde 2 dolma nerede :9: Ben olsam parmağı sallardım :20:

Ya yaziyorum yaziyorum ucuyo so ra bakiyorum bi iki kez yazmis :27:
Edacim menun guzel verilen listeye harfiyen uymak bu olsa gerek aclik hissediyorum diyordun ne oldu inşallah alismistir bunyen :16: olaylarida cok takma kendine yapiyor kafa da dusundukce kurdukca juruyorsun bedeninde ruhunda yoruluyor:(

Yaseminim nasil guzel bir gunaydin mesajidir o iyle :16: sana da gunaydin canim yanimda olsan opesim geldi bilmiyorum niye ama ben sende ablami hayal ediyorum :9: ablamda benden iki yas buyuk yasini bilmiyorum pot kirmayimda :9:
Sen cok basarili bir anne bir dr biir essin bazen yetmedigimizi olmadigimizi dusunuruz ama aslinda karinca gibi surekli faydamiz vardir sen oylesin menune tam uyamamis olabilirsin yogunluktan ama sen kacamakta yapmadin ve tarti sana guzel sonuc verecek :29:

1 galeta yerıne 2 dolmamı:20::20: ay hemen sıkayet et tatlım :52::52:

Aboww senin arkadaş diyeti patlatmış. 1 galeta nerde 2 dolma nerede :9: Ben olsam parmağı sallardım :20:
walla ne yalan söyleyim hemen aklıma eda olsaydıda size bi parmak sallasaydı gecti.veremeyip diyetisyene kızıyorlar.hele yemekleri yapan elemanımız var oda gidiyor.ne yapsa tadına bile baksa diyete zarar ama anlatamıyorum her hafta ben gitmiycem işe yaramadı diyetisyen diyor.ama bakıyorum pohacalar kurabiyeler.

1 galeta yerıne 2 dolmamı:20::20: ay hemen sıkayet et tatlım :52::52:
dedim zaten sizi diyetisyene söyliycem.:20:

Kendi kendime nazar ettim valla :17:

Hic açıkmiyorum dedim bugun karnimdan ses geliyor :27:
Cekmecemde elmam var ama yillik sozlesme zamani firmalarim bitmediki yesem onlari yanindada hart hurt olmuyor iki gun kurusu yedim
Daha da beter etti su içiyorum bastirsin diye bol bol menum mu yanlisti neden aciktim ben :26:
Sabah(07:00)
2 yumurta
1/2 avuc ici kadar peynir
1 avuc dolusu (1 cay bardagi kadar) cig kuruyemis

Ogle (12:30)
1 kk kadar peynir
Domates satalik
4 adet zeytin

Bugun kahvalti gunu isyerimizde imalatimiz kapali asci ozinli salilari salata yapup mi getirsem :31:

canım karatayda açlık hissetmemen gerek, yani açlık hissettiğin an zaten leptin durmuş olduğu için aç kalmaya devam etmek sadece vücudun savunmaya geçip yağ depolamaya başlamasına neden oluyor.. açlık hissedince kuruyemiş vs atıştır, ama gün içinde yediğin kuruyemiş 1 çay bardağını geçmesin..
karatay başlıklarına da yaz, oradakiler çok tecrübeli, çok faydası oluyor hatalarını görüyor insan..
sabahları zeytin yemiyorsun, kayısı yemiyorsun.. sabah çok ciddi doymuyorsun yani.. 4 kayısı yesen, zeytinleri de öğle değil sabah 10 tane yesen, öğlen daha hafif geçirebilirsin ve zaten öğlen acıkmazsın.. gittikçe azaltmamız gerekiyor öğünleri akşama doğru.. öğlen 1 kase yoğurt yetiyor bana mesela..

bak bunu bılmıyordum tatlım ogrendıgım ıyı oldu cok saol tatlım

Evet canim bende gec ogrendim dr sordum dogru dedi bitki caylarini gunde iki fincandan fazla icersen bi dokuda zarari varmis bi lisye verdi bana sok oldum atalar bosuna demenisler azi karar cogu zarar diye. Bulgurdafa folik var deriz ama icerigindeki folik o kadar zayif baglarla baglanmistir ki pisme esnasinda cozunup buharlasiyor bulguru pirincten ayiran teksey pirinc karbinhidrat bulgur protein

Back
X