İnş iyi bir iş bulup çalışır. Bankalara falan başvursa :26: Olmuyorsa da en azından kpss a kariyer kadrolarına çalışsa hazır menü bilgiler tazeyken güzelde olur aslında. İŞ bulamazsa bile kardır bence.
Kim ya benimde kulağıma söyleyinn çatlarım meraktann
gunaydın kızceleeeer napıonuz bakalım 1 yorumun 10 kere gıtmesı bazılarının gıtmemesı falan oo buralar fena
Günaydın canım. Fena değil saç baş yolduruyor.
Araya menü kelimesini nasıl sokuşturmuşum bilmiyorum.
özelden söylim miiii
ya neolmuş bu siteye boyle :26:
menüm
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekmek
çay
ara
3 kayısı
6 tuzsuz badem
öğlen
etli kapuska yemegı
yogurt corba
yogurt
ara
1 kutu süt
akşam
ıspanak yemegı
yogurt
ara
6 badem
1 yesılcay
2,5lt su
ayfercim asıl mesleede bu süt izni gibi izinlerde yerime kimse bakmıyor.ama 1 saatcik ya eskiden 1 gün bekleniyordu.birde yaklaşık gecen nisandan beri bu böyle ne olur kafa yorup bu drunda bu saatde izni var deseler ve bu 1 saatde gelmeseler.hep aynı hastalar zaten.kk kayıtlarımı verecem onlara:)benim bölge cok meraklı zaten.Birincisi sen aile hekimiysen bilmeleri lazim sut iznini arti sen izindeyken diger drler bakmiyor mu hastalarina bizim dr izinli olunca diger dr bakiyor. Ayrica dedigin gibi bizim bi akraba var dr hic ise gittigini bilmem hep mi raporlu onu kimse sikayet etmez mi bizi sahit gosterdeydin hep iste isteyken yaziyo bize derdikgul kuzum uzulme degmez pinpiriklinin biri etmistir sikayet var oyleleri
mezun oldugu üni avrupada iyi bir üni.bulur diye umut ediyorum.İnş iyi bir iş bulup çalışır. Bankalara falan başvursa :26: Olmuyorsa da en azından kpss a kariyer kadrolarına çalışsa hazır menü bilgiler tazeyken güzelde olur aslında. İŞ bulamazsa bile kardır bence.
gönder tuşuna bir sefer basın sonra gruba geri dönün.ozaman 1 kere gidiyor.Kk cildirdibi yorum 8 kere gidiyor saghull bugun msj atsaydin 8 kereden dolmustu kiz
edaaa.allah seni ne etmesin.ama zayıf etsinAraya menü kelimesini nasıl sokuşturmuşum bilmiyorum.
ne olur banada söyle bende cok meraklı bir ikizler kadınıyım.çatlarım sonra.özelden söylim miiii
yarın sabahı coook merak edıyorum acep neolduki:)) kımlerden ne sonuclar cıkıcak kacıncı olacagızz aayyyy kızlar heyecan bastı .hadı su ıcın ben 1 lt bıtırdım
düzenli beslenmeye alıştın mı?
menün güzel tabiki
Ben özellikle tartıya çıkmadım ama sanki zayıfladım. kotum dardı hafif rahatladım sanki
evet tatlım resmen saatı gelınce acıktıgımı hıssedıyorum doktor sormuştu gecen hafta ben hıssetmıyorum demıstım hala alışmamış vucut dedı ama artık hıssedıyorum:) ve ınan yazdıklarınlarımdan baska hıcbısey agzıma koymuyorum bır lokma dahı olsa bıde spor eklese daha ıyı olucak hersey ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?