Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gunaydın kızceleeeer napıonuz bakalım 1 yorumun 10 kere gıtmesı bazılarının gıtmemesı falan oo buralar fena

Araya menü kelimesini nasıl sokuşturmuşum bilmiyorum.

Dünkü menüm;

5 zeytin
1 haş. yumurta
1 dilim light peynir
domates
1,5 dilim kepek ekmek

ara:1 elma

öğle

1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 1 elma

akşam

1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 1 elma

3 litre su
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
spor: yok

ya neolmuş bu siteye boyle :26:

menüm

5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekmek
çay

ara
3 kayısı
6 tuzsuz badem

öğlen
etli kapuska yemegı
yogurt corba
yogurt

ara
1 kutu süt

akşam
ıspanak yemegı
yogurt

ara
6 badem
1 yesılcay

2,5lt su

düzenli beslenmeye alıştın mı?
menün güzel tabiki

yarın sabahı coook merak edıyorum acep neolduki:)) kımlerden ne sonuclar cıkıcak kacıncı olacagızz aayyyy kızlar heyecan bastı .hadı su ıcın ben 1 lt bıtırdım

ayfercim asıl mesleede bu süt izni gibi izinlerde yerime kimse bakmıyor.ama 1 saatcik ya eskiden 1 gün bekleniyordu.birde yaklaşık gecen nisandan beri bu böyle ne olur kafa yorup bu drunda bu saatde izni var deseler ve bu 1 saatde gelmeseler.hep aynı hastalar zaten.kk kayıtlarımı verecem onlara:)benim bölge cok meraklı zaten.

mezun oldugu üni avrupada iyi bir üni.bulur diye umut ediyorum.
Kk cildirdi bi yorum 8 kere gidiyor saghull bugun msj atsaydin 8 kereden dolmustu kiz
gönder tuşuna bir sefer basın sonra gruba geri dönün.ozaman 1 kere gidiyor.

Araya menü kelimesini nasıl sokuşturmuşum bilmiyorum.
edaaa.allah seni ne etmesin.ama zayıf etsin

özelden söylim miiii
ne olur banada söyle bende cok meraklı bir ikizler kadınıyım.çatlarım sonra.

kızlar...geçmiş yapıp öyle yazayım dedim ama oku oku bitiremedim ne çok kaynatmışsınız dün gecede giremedim migrenim tuttu. Şİmdi çıkmam gerek diyetisyen randevum var .Öğleden sonra görüşürüz

yarın sabahı coook merak edıyorum acep neolduki:)) kımlerden ne sonuclar cıkıcak kacıncı olacagızz aayyyy kızlar heyecan bastı .hadı su ıcın ben 1 lt bıtırdım

Ben özellikle tartıya çıkmadım ama sanki zayıfladım. kotum dardı hafif rahatladım sanki

düzenli beslenmeye alıştın mı?
menün güzel tabiki

evet tatlım resmen saatı gelınce acıktıgımı hıssedıyorum doktor sormuştu gecen hafta ben hıssetmıyorum demıstım hala alışmamış vucut dedı ama artık hıssedıyorum:) ve ınan yazdıklarınlarımdan baska hıcbısey agzıma koymuyorum bır lokma dahı olsa bıde spor eklese daha ıyı olucak hersey ama bakalım

Canım sporu 70 in altına inmeden bekleme.
Benimki vermiyor spor. En son yine 80 lerin altına in öyle dedi ama biliyorum o 70 leri bulacak. Çünkü arkadaşıma 70 den aşağı inince verdi.Zaten yoğun spor yapmanı istemiyor.
diyette spor beni çok acıktırıyor. Ama sakın su içmeyi ihmal etme. Bende sarkma ve yeni çatlak olmamasının tek sebebi su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…