Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menün güzel. Hem öğle hem akşam et var sabahki kuruyemiş aldığın yağ bakımından fazla gelmiş olabilir şeklinde düşünmeme sebep oldu.

bluecum gecmiş olsun.
gamze heyecanın daim olsun hiç eskimesin
mervecim ben yaşlandım galiba planların beni aşar cinsten belkide eşim bu konuda kafa dengi olmadığından.onun çalışmaması benim çalışmam herşeye balta vurdu.bana sen hediye almıyorsun desem iş senin paranla sana almaya gidiyor.aslında onun açısından zor oldugunu biliyorum ama ne yapayım maaş kartım kredi kartım herşey onun elinde emrinde.ben kazanıyorum bahsi gecmez.bu durum 2miz açısındanda sıkıcı inşallah bir an evvel iş bulup çalışır.
dilkecim Allah gönlüne göre bir ev nasip etsin tatlım
banuuuu nerdesin.

Menün güzel. Hem öğle hem akşam et var sabahki kuruyemiş aldığın yağ bakımından fazla gelmiş olabilir şeklinde düşünmeme sebep oldu.

Kendime nazar ettim valla bu sabah tartida yine ayniydim bugun aksam hafif atlatmaliyim inşallah tarti oncesi wc ye cikabilirimde hedefe ulasirim 62, 9 bu haftaki hedefim ama yine 63, 7 ciktim bi gunde 800gr verebilirmiyim ki

Ben de kendime nazar ettim benim de 800 gr vermem lazım yarına kadar bugün bol bol yeşilçaya yükleniyoruz haydi kızlar

Kendime nazar ettim valla bu sabah tartida yine ayniydim bugun aksam hafif atlatmaliyim inşallah tarti oncesi wc ye cikabilirimde hedefe ulasirim 62, 9 bu haftaki hedefim ama yine 63, 7 ciktim bi gunde 800gr verebilirmiyim ki

Ben de kendime nazar ettim benim de 800 gr vermem lazım yarına kadar bugün bol bol yeşilçaya yükleniyoruz haydi kızlar

Supersin kaptan gecmis bile yapti iki dk da . dana agiyet olsun bizde buralardayiz

Geçmiş olsun, inş bir an önce düzelir.

Menün güzel yine.

Bende iş yerinde müsait oldukta menülerimi oradada paylaşır menülere yorum yaparım.
O takımı ayağa kaldırabiliriz bence. Sonuçta oradada yazarak bu takımdaki ortamı yaratabilriiz.

Sıkma canını. Sen HAKKIN olanı kullanıyorsun. Onların şikayeti gayette önemsiz. Üzülme lütfen.

Yine yazdiklarim ucarsa bi ta yazmiycam kk tehtit ediyim belki gitmez

Kaptancim supersin gecmis bile yapmis afiyet olsun

Evet edacim et oldu ust uste malum ev hanimi olunca mecbur basks yemek yapmadim et yedim cope dok.ek istemiyorum yazik gunah onu bulamayan cok kisi var yinede artti daha isinmszdida kediciliklrre gonderdim kocacimla soylene soylene gotti az yapsanda beni kedi pesinde kosturmadan diye bizim sokakta pek kedi yok bulmadan gelme diyorum da bugun salatami yaptim sabahtan sos eklemedim strecledim dolapta aksam hafif gececek tarti bana gulecek :16 :

Yine yazdiklarim ucarsa bi ta yazmiycam kk tehtit ediyim belki gitmez

Kaptancim supersin gecmis bile yapmis afiyet olsun

Evet edacim et oldu ust uste malum ev hanimi olunca mecbur basks yemek yapmadim et yedim cope dok.ek istemiyorum yazik gunah onu bulamayan cok kisi var yinede artti daha isinmszdida kediciliklrre gonderdim kocacimla soylene soylene gotti az yapsanda beni kedi pesinde kosturmadan diye bizim sokakta pek kedi yok bulmadan gelme diyorum da bugun salatami yaptim sabahtan sos eklemedim strecledim dolapta aksam hafif gececek tarti bana gulecek :16 :

İnş iyi bir iş bulup çalışır. Bankalara falan başvursa :26: Olmuyorsa da en azından kpss a kariyer kadrolarına çalışsa hazır menü bilgiler tazeyken güzelde olur aslında. İŞ bulamazsa bile kardır bence.

Bende iş yerinde müsait oldukta menülerimi oradada paylaşır menülere yorum yaparım.
O takımı ayağa kaldırabiliriz bence. Sonuçta oradada yazarak bu takımdaki ortamı yaratabilriiz.

Aynen canim ama uyede bulmali zira kinse kalmamis

Aynen canim ama uyede bulmali zira kinse kalmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…