Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

geçmiş olsun canım.güzel haberlerini bekliyoruz.

Ben özellikle tartıya çıkmadım ama sanki zayıfladım. kotum dardı hafif rahatladım sanki

bende baskule cıkmaya cesaret edemedim.bakalım yarın ne olacak.

ben bu haftaki kahvaltıyı hiç sevmedim galeta ayran elma beni çok acıktıryorlar.gözüm sürekli saatde öğle yemeği ne zaman diye.

anladım tatlım suyu cok tuketıyorum tatlım ısten eve gıdınceye kadar 2 lt bıtmış oluyo evdede 1 i tamamlamaya calısıyorum ama unutuyorum cogu zamna evdeyken

Ayy bende merak ettim aslinda tahmin ettigim bi canli var ams lutfen hepimize oxelden atin yaa catlayacagiz

ya ben cok acıktım acım acccccccccccccccccc:84:

meraklılarına özel mesaj attım.
unuttuğum yoktur inş.

edit. aynı anda toplu mesaj atamıyorum. ben noraya atıyorum. nora sen kelebekolacam'a. Kelebek olacam erigime eriğimde şeker kııza atsın. 5 er dakika bekleyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm 3, mıntıkanın güzelleriii sizi çok özledim canlarımmm kusurabakmayın habersiz misafir geldii yatılı az önce garaja götürdüm bindirdim geldim annemin uzaktan akrabaları hastaneye gelmişler izmiride bilmedikleri için sürekli şoforlük halindeydim habersiz geldikleri için size bilgi de veremedim eee nasılız bakalımmm bomba gibiyizdir umarımm geçmiş kaç sayfa acaba:26::26:

H.geldin gözümüz yollada seni bekledik.
Nasılsın iyi misin ? diyeti patlatmadın inş. gerçi senden kaçmaz ama

msj alınmış ve iletilmiştir.ay 5dk sonra öğle yemeğndeyim.

H.geldin gözümüz yollada seni bekledik.
Nasılsın iyi misin ? diyeti patlatmadın inş. gerçi senden kaçmaz ama

Hoşbuldum bitanemmmm iyiyim şükür tatlım düzen bozuldu biraz ama diyeti asla patlatmadım hem evde hem dışarda durmadığım için spor yapamadım gerçi ama olsun çok hareketliydim spor sayılır sizler nasılsınız ayrıca neden bu mesajlar geç gidiyorki:26:

bana gelmemış hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…