- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
geçmiş olsun canım.güzel haberlerini bekliyoruz.kızlar...geçmiş yapıp öyle yazayım dedim ama oku oku bitiremedim ne çok kaynatmışsınızdün gecede giremedim migrenim tuttu. Şİmdi çıkmam gerek diyetisyen randevum var .Öğleden sonra görüşürüz
Ben özellikle tartıya çıkmadım ama sanki zayıfladım. kotum dardı hafif rahatladım sanki
Canım sporu 70 in altına inmeden bekleme.
Benimki vermiyor spor. En son yine 80 lerin altına in öyle dedi ama biliyorum o 70 leri bulacak. Çünkü arkadaşıma 70 den aşağı inince verdi.Zaten yoğun spor yapmanı istemiyor.
diyette spor beni çok acıktırıyor.Ama sakın su içmeyi ihmal etme. Bende sarkma ve yeni çatlak olmamasının tek sebebi su.
ben bu haftaki kahvaltıyı hiç sevmedim galeta ayran elma beni çok acıktıryorlar.gözüm sürekli saatde öğle yemeği ne zaman diye.
eda bizi çatlatacak.
kaçtı gitti edaedaa çatladık hepimiz
ya ben cok acıktım acım acccccccccccccccccc:84:
ben bu haftaki kahvaltıyı hiç sevmedim galeta ayran elma beni çok acıktıryorlar.gözüm sürekli saatde öğle yemeği ne zaman diye.
kaçtı gitti edaedaa çatladık hepimiz
ya ben cok acıktım acım acccccccccccccccccc:84:
Slm 3, mıntıkanın güzelleriii sizi çok özledim canlarımmmkusurabakmayın habersiz misafir geldii yatılı az önce garaja götürdüm bindirdim geldim annemin uzaktan akrabaları hastaneye gelmişler izmiride bilmedikleri için sürekli şoforlük halindeydim habersiz geldikleri için size bilgi de veremedim eee nasılız bakalımmm bomba gibiyizdir umarımm geçmiş kaç sayfa acaba:26::26:
H.geldin gözümüz yollada seni bekledik.
Nasılsın iyi misin ? diyeti patlatmadın inş. gerçi senden kaçmaz ama
meraklılarına özel mesaj attım.
unuttuğum yoktur inş.
edit. aynı anda toplu mesaj atamıyorum. ben noraya atıyorum. nora sen kelebekolacam'a. Kelebek olacam erigime eriğimde şeker kııza atsın. 5 er dakika bekleyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?