bende öyle düsünüyorum..ayni kisiyi yani
Canim karataya basladim..karatayda 2 ögün var ve acikmadikca arada yok..bende acikmamistim yapmadim acikcasi
bluecum gecmiş olsun.
gamze heyecanın daim olsun hiç eskimesin
mervecim ben yaşlandım galiba planların beni aşar cinsten belkide eşim bu konuda kafa dengi olmadığından.onun çalışmaması benim çalışmam herşeye balta vurdu.bana sen hediye almıyorsun desem iş senin paranla sana almaya gidiyor.aslında onun açısından zor oldugunu biliyorum ama ne yapayım maaş kartım kredi kartım herşey onun elinde emrinde.ben kazanıyorum bahsi gecmez.bu durum 2miz açısındanda sıkıcı inşallah bir an evvel iş bulup çalışır.
dilkecim Allah gönlüne göre bir ev nasip etsin tatlım
banuuuu nerdesin.
Allah razi olsun bitanem munede superrDilekcim evin icin dilerim hayirli taliptir hayırlısı olsun canim
Dun ki menum
Sabah (7:00)
1 yumurta
1 bardak sut
Az peynir
Domates
1 cay bardagi kuruyemis
Ogle (12:00)
1 kepce corba sehriyr
10 adet sulu koftenin koftesi
Ara (17:00)
1 bardak sut
Aksam (19:30)
1 kase corba
1 porsiyon et sote (5 yk kadar)
1 adet keciboynuzu (bu bebek icin karatayda diyabetlere yasak ama bize yasak mi bilmiyorum :26:)
Su: 2 lt
Spor: bugunun yemegibi yaptim filan isim bittiginde saat gec olmustu spor yok o saaatte isler spor sayilir mi fikrim yok
2 fincan karisik cay
tatlım evlenme teklıfı almadım kı evet dıye bagırıyım:) oldu bıttıye geldı alel acele:)
fena olmus ya..hayalleri basina yikilmis
hos geldin canim
kesinlikle haklisin canim
Simdi anladim canim
ona care olur iste
Afiyet olsun caglacigim,bence güzel
Bir kocta bende var..1 nu7mara 3 nisan dogumlu
Ne güzel canim ya..allah hep böyle mutlu etsin sizi
Darisi basina sevilaycigim
bilmiyorum,bakmak lazim netten:44:
Canim niye amcan var diye bagirmadinki..gizli bisey yapmiyorsunki,evettt dicen alt tarafi..niye sorun olsun:26:
Yilbasini hatirlatma canimsin,icim bir hos oluyor
hos geldin canimBencede sen aksam suuu diye bagir kimse olmazsa..mesaj sayilarin dolar en azindan
Hemen bak o zaman,biriktikce birikiyor..cenesiz hatunlar burda toplanmis
Canim ücü birarada yap o zaman..
saat fikri iyi fikir ama dedigin gibi yaninda romantik biseyler yaparsan daha güzel olur
bencede sakin fazla cikma..gecen hafta doldurduk fazlalik kontenjanini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?