- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
kızlar mutluyum gururluyumgerçi tam 1 hafta olsaydı daha da mutlu olurdum ama artık 4 günlük diyet değişimiyle tatmin olcaz ne yapalım.
tam 700 gr gitmiş bunun 600 ü yağdan ..
oh bee inşallah yarına daha çok farkederse.. İnanılmaz mutlu olucamdemekki bir de reglim gecikmese tam süper olacakmış. 3 gün gecikti inşallah hamile falan değilimdir o kadar konuştuk evrene yanlışlıklı mesaj falan yollamış olmayalım sakın
Hoşbuldukkkk geldi canım geldi. ama okuyacak fırsat bulamadım henüz. inşallah haftasonu başlayacam okumaya. bu hafta fena iddealıyım canlarım. yarın saat 4-5 gibi bildirim yapmış olacam (sabah) yorumlarınızı çok merak ediyorum ama yarın hiç nete girme imkanım olmayacak ancak cumartesi felan bakabilirim :44:
Benim yorum belli canim bu seferde bize gele gide yollarda zayifladi diycem
kızlar mutluyum gururluyumgerçi tam 1 hafta olsaydı daha da mutlu olurdum ama artık 4 günlük diyet değişimiyle tatmin olcaz ne yapalım.
oh bee inşallah yarına daha çok farkederse.. İnanılmaz mutlu olucamdemekki bir de reglim gecikmese tam süper olacakmış. 3 gün gecikti inşallah hamile falan değilimdir o kadar konuştuk evrene yanlışlıklı mesaj falan yollamış olmayalım sakın
Benim yorum belli canim bu seferde bize gele gide yollarda zayifladi diycem
datlum hanı bana msj :) sen atcakmısın catladım ya
datlum hanı bana msj :) sen atcakmısın catladım ya
Kusura bakma sekerim ya msj kutum doluymus gitmrmis gelmistir simdi
Ayyy bacaklarim koptuu komsular daga yuruyuse gidiolarmis benide alin sabahlari dedim dedimde cok yoruldumkii
Ayyy bacaklarim koptuu komsular daga yuruyuse gidiolarmis benide alin sabahlari dedim dedimde cok yoruldumkii
Kusura bakma sekerim ya msj kutum doluymus gitmrmis gelmistir simdi
bugün diyetin başında indirim var die aldıgım bedenimden küçük eteklerden birini giydim.öğle arası eve gittim hala biraz dar oluyor ama giydim.eşim baktı baktı dedim şimdi eteğini niye giydin diyecek.cokta zayıflama demez mi.ay yıkıldım gülmekten.dedim sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün
bugün diyetin başında indirim var die aldıgım bedenimden küçük eteklerden birini giydim.öğle arası eve gittim hala biraz dar oluyor ama giydim.eşim baktı baktı dedim şimdi eteğini niye giydin diyecek.cokta zayıflama demez mi.ay yıkıldım gülmekten.dedim sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?