Ayıp etmiş kocacığın kaptancım. üzülme hepsi gidecek. ah şu erkekler bazen dillerinin ayarı yok.Nevett ben geldim..
aksama börek istediler evdekiler..icini hazirladim,hamuru hazirladim..bir bakayim dedim..
az laf edek,sonra onlara börek,banada izgara köfte var aksama
baska zaman olsa dayanamazdim ama artik kaybedecek zamanim yok demi ama
Yarin tarti hepimize gülsün..
gecmise azcik baktim.banucugum gelmis..canimsin misafirin varmis,baya yorulmussundur simdi sen,spor yerine gecmistir o kosusturma
sevilacigim suu demelerin azaldimi ne..yoksa alindinmi su diye mesaj sayin doluyor dememe:26:
canim sadece takiliyordum,altinda bisey yok yani..sen yine bagir yoksa unutuyoruz biz su icmeyi
sulecigim cok iyi sonuc almissin..4 günde bu kadar fark olduysa,haftaya süper geleceksin bence
doktorcugum esin kiskanmismi yoksa...sen sakin cok zayiflama demeler bakma,benimkide böyle iyisin diyordu..gecen gün kizkardesimle face den konusmuslar,kizkardesiminde kilo problemi var ..demis ablam verdimi kilo..esimde demis,yok nerdeee.dahada sisti
sonra bende gördüm bu yaziyi,hasladim bir güzel..yok saka yaptim felan ama her sakanin altinda bir gercek vardir
Nevett ben geldim..
aksama börek istediler evdekiler..icini hazirladim,hamuru hazirladim..bir bakayim dedim..
gecmise azcik baktim.banucugum gelmis..canimsin misafirin varmis,baya yorulmussundur simdi sen,spor yerine gecmistir o kosusturma
sevilacigim suu demelerin azaldimi ne..yoksa alindinmi su diye mesaj sayin doluyor dememe:26:
canim sadece takiliyordum,altinda bisey yok yani..sen yine bagir yoksa unutuyoruz biz su icmeyi
sulecigim cok iyi sonuc almissin..4 günde bu kadar fark olduysa,haftaya süper geleceksin bence
doktorcugum esin kiskanmismi yoksa...sen sakin cok zayiflama demeler bakma,benimkide böyle iyisin diyordu..gecen gün kizkardesimle face den konusmuslar,kizkardesiminde kilo problemi var ..demis ablam verdimi kilo..esimde demis,yok nerdeee.dahada sisti
sonra bende gördüm bu yaziyi,hasladim bir güzel..yok saka yaptim felan ama her sakanin altinda bir gercek vardir
banucum bana özelden boyanın markasını yazsana bende alayım.emzirmiyorum artık kuaförede gidecek vakit bulamıyorum.beyazlarım arttı.bakıma alayım kendimi
Benim başak karakter envanterime göre doğru meslekteyim. müşavirlik, denetçi müfettiş olmalıymışım.
Ayrıca çeşit çeşit mühendislik işine uygunmuşum. Hatta pilot olabileceğim yazıyor.
enişteye bak.erkeklerin lafıyla amel olmaz.benimki hem yaş olarak benden küçük hemde yapı olarak beni bastıracak bir tip değil.ama bugün dediği hoşuma gitti ne için olursa olsun.demekki verdiğim farkediliyor.benim kızkardesimden bahsetmiştim 165cm boy mx belkide 56 oda dogumdan sonra kilo.bekarken 49-52 arası gezerdi.eşi upuzunnn ve 90 kilo.o adam sürekli aman bu dogum sonrası göbek kalıcımı yoksa bu kilo gitmeyecekmi sürekli laf ediyorben cok rencide olurdum.arada duraksamalar bilenem yaşasam bu kilolar verilecek,3 cocuk annesi bu olmaz lafı duyulacak
Nevett ben geldim..
Anlarim yani baksana ben 8 uniteyi 1 haftada bitiremedim sen okadar isi nasi bitircen:))
Ben 31 aralika kadar bitiriosunuz saniodum hep oyle anlatilmis
Ayy benim hayalimdi yasemincim ogrtmen olmak.. Ogretmen lisesini bikac puan kaybedince dunyam basima yikildi adetaa bide adamlar okulu boyatirsaniz aliriz demisler babamda kabul etmemis ben agla aglaa :))
enişteye bak.erkeklerin lafıyla amel olmaz.benimki hem yaş olarak benden küçük hemde yapı olarak beni bastıracak bir tip değil.ama bugün dediği hoşuma gitti ne için olursa olsun.demekki verdiğim farkediliyor.benim kızkardesimden bahsetmiştim 165cm boy mx belkide 56 oda dogumdan sonra kilo.bekarken 49-52 arası gezerdi.eşi upuzunnn ve 90 kilo.o adam sürekli aman bu dogum sonrası göbek kalıcımı yoksa bu kilo gitmeyecekmi sürekli laf ediyorben cok rencide olurdum.arada duraksamalar bilenem yaşasam bu kilolar verilecek,3 cocuk annesi bu olmaz lafı duyulacak
Nevett ben geldim..
Eda senin diyeti bu hafta uygulucam, şöyle bir geçmiş yapıp menülerini inceleyeyim :)
Kaptan yuregime indirdin borek diye baslanir mi lafa dedim yiyecek eyvahh neyseki izgara varmis yime kaptancim tarti oncesi yoksa bende seni yirim citir citir
Enistede fena yakalanmis dun diyorum cok mutluyum bu hafta iyi kg verdim benim ki hayatim dua ediyorum bi bes kg verde mutlu ol yemek ye diye diyo dedim duanin basi iyi sonu kotu yiyorum ya dedim hee her dedi
Kizlar firmam geldi ne siktiysa oluyorum kadini aceleden postaladim nasil parfum o zehirlendim galiba bi ayran mi icsem ki
Kuzucum bu hafta çorba diyeti var.
Dur sana menümü yazayım
7:00
Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim light beyaz peynir
domates-salatalı (doyana kadar sınırsız)
1,5dilim kepek-çavdar-tam buğday ekmek
4 zeytin
10:00
ara: 1 pors meyve
12:00
Öğle
1 kase dolu dolu çorba(2 kepçe ediyor)
1 su bardak yoğurt (1/2 kase ediyor)
salata(tuzsuz yağsız sınırsız yiyebilirsin doyana kadar ama doyuyorsun yer kalmıyor çok yiyemezsin yani)
1 dilim kepek ekmek
14:00
ara: 1 pors meyve
16:30
ara: 1 activia(mümkünse ananaslı / kayısılı)+ 4 fındık ( kavrulmamış )
19:30
Akşam
Öğle
1 kase dolu dolu çorba(2 kepçe ediyor)
salata(tuzsuz yağsız sınırsız yiyebilirsin doyana kadar ama doyuyorsun yer kalmıyor çok yiyemezsin yani)
1 dilim kepek ekmek
21:30
araacıkırsan)1 pors meyve
Çorbalar kremalı olmayacak. İçinde et suyu vs olmayacak.
4 kişi çorba için 2 yk zeytin yağı olacak(dışarda olduğumdan içindeki yağı bilmiyorum.) tuz çok olmayacak
ve eğer çok zor da kalırsan dışardaysan çorba bulamazsan knorr çabuk çorba içebilirsin (sadece bu marka çünkü içinde zararlı olan eklerin çıkartıldığını söyledi diyetisyenim tescilliymiş) ama kremalı olmayan çorbalar kuralı yine geçerli.
Çok teşekkür ettim canımmbizim işyerine gelen çorbalar kremasz genellikle, haftaya cumaya kadar bunu uygulayacağım bakalım nasıl fayda edecek :)
% 100 uyarsan garanti 1 kilo verirsin. Normal şartlarda bu menü 2 kilo verdiriyormuşama ben ödem atamadığımdan hiç o kiloyu göremedim. Sadece 1 kere
Su 27 yi tek tek alintilasaydin keşke almayin sari yaa bak benim yuzu gevmistir kaptan gormeden birazini sana ve gamzeye vrriyim mi
Ben kaçamak yapmadığım sürece çabuk kilo verebilen biriyim bakalım meraklar içerisindeyim bu menü ile 2 kg'ı görebilecek miyim :)
Canimsin senineniste baya acik sözlüymüs..benimki en azindan arkamdan demis,yüzüme deseydi ne olurdu bilemiyorumenişteye bak.erkeklerin lafıyla amel olmaz.benimki hem yaş olarak benden küçük hemde yapı olarak beni bastıracak bir tip değil.ama bugün dediği hoşuma gitti ne için olursa olsun.demekki verdiğim farkediliyor.benim kızkardesimden bahsetmiştim 165cm boy mx belkide 56 oda dogumdan sonra kilo.bekarken 49-52 arası gezerdi.eşi upuzunnn ve 90 kilo.o adam sürekli aman bu dogum sonrası göbek kalıcımı yoksa bu kilo gitmeyecekmi sürekli laf ediyorben cok rencide olurdum.arada duraksamalar bilenem yaşasam bu kilolar verilecek,3 cocuk annesi bu olmaz lafı duyulacak
Canimsin ya,hayirlisi buymus demekkiAnlarim yani baksana ben 8 uniteyi 1 haftada bitiremedim sen okadar isi nasi bitircen:))
Ben 31 aralika kadar bitiriosunuz saniodum hep oyle anlatilmis
Ayy benim hayalimdi yasemincim ogrtmen olmak.. Ogretmen lisesini bikac puan kaybedince dunyam basima yikildi adetaa bide adamlar okulu boyatirsaniz aliriz demisler babamda kabul etmemis ben agla aglaa :))
Canim güya saka yapmis,kizkardesimi kizdirmak istemis felan ama ben yememAyıp etmiş kocacığın kaptancım. üzülme hepsi gidecek. ah şu erkekler bazen dillerinin ayarı yok.
hos buldum canimHoşgeldinnnn canımcımmmmm
Hemen atıyorum tatlım hem zayıflayalım hem güzelleşelim dimi
Bu astroloji herşeyi tutturuyor demekkipilotluk bende severim aslında bungeee jumping filan adrenalin olan sporları çok severim
Yok guzel arkadasim olur mu oyle sey hem merak etme kilo sakalari disinda kolay kolay alinmam zaten alinmayi getektiren bisey yoktu 3 gundur evde de okulda da yogunum okulda karne hazirliklari evde cok sukur misafir telasi sikayetci degilim ama
Kaptan yuregime indirdin borek diye baslanir mi lafa dedim yiyecek eyvahh neyseki izgara varmis yime kaptancim tarti oncesi yoksa bende seni yirim citir citir
Enistede fena yakalanmis dun diyorum cok mutluyum bu hafta iyi kg verdim benim ki hayatim dua ediyorum bi bes kg verde mutlu ol yemek ye diye diyo dedim duanin basi iyi sonu kotu yiyorum ya dedim hee her dedi
Kizlar firmam geldi ne siktiysa oluyorum kadini aceleden postaladim nasil parfum o zehirlendim galiba bi ayran mi icsem ki
görüsürüz canimBen bıcık yapayım bu kadar durduğu yeter kaçtım yine
hepimizin durumu ayni canim..bende foto cektirmekten utanir olmustumçoğu arkadaşımda, 2 kız kardeşimde doğumdan sonra, doğum öncesi kilolarından bile daha zayıfladılar. Etrafımda herkes zayıf bir ben sırıtıyorum gibi hissediyorum kendimi. Bi fotograf falan çekinsek bakasım gelmiyor. Ama çok şükür eşimin daha kırıcı hiçbir sözü olmadı.
canım ya takma kafana olur böyle şeylerbugün asmye bi geldim denetleme ekibi.benim sevgili hastalarım şikayetçi olmuslar ne zaman gelseler ben yokmusum.saat 9:30-10:30 süt iznim var yaklaşık 4-5 aydır ne izin ne rapor aldım.bir türlü süt iznini sindiremediler.hasta girişleri saatleri var ordan görülüyor zaten ben uymusum.tutanak tutuldu süt izni saatinde kullanılıyor diye.ama canım cok sıkıldı.başka dr arkadaşlar kafadan günlerce kaybolur.kimse onları arayıp sormaz
artık bazı hastalarıma diyorum lütfen dogurma ihtimali olmayan bir erkek dra kaydınızı aldırın.
Ayy bende merak ettim aslinda tahmin ettigim bi canli var amslutfen hepimize oxelden atin yaa catlayacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?