Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayıp etmiş kocacığın kaptancım. üzülme hepsi gidecek. ah şu erkekler bazen dillerinin ayarı yok.

Hoşgeldinnnn canımcımmmmm

banucum bana özelden boyanın markasını yazsana bende alayım.emzirmiyorum artık kuaförede gidecek vakit bulamıyorum.beyazlarım arttı.bakıma alayım kendimi

Hemen atıyorum tatlım hem zayıflayalım hem güzelleşelim dimi

Benim başak karakter envanterime göre doğru meslekteyim. müşavirlik, denetçi müfettiş olmalıymışım.
Ayrıca çeşit çeşit mühendislik işine uygunmuşum. Hatta pilot olabileceğim yazıyor.

Bu astroloji herşeyi tutturuyor demekki pilotluk bende severim aslında bungeee jumping filan adrenalin olan sporları çok severim

Çok ayıp etmiş yaa. üzüldüm kardeşin için. Öyle eş mi olur

Yok guzel arkadasim olur mu oyle sey hem merak etme kilo sakalari disinda kolay kolay alinmam zaten alinmayi getektiren bisey yoktu 3 gundur evde de okulda da yogunum okulda karne hazirliklari evde cok sukur misafir telasi sikayetci degilim ama

Yok kız bir kaç sene içinde alışıyorsun. Adın soyadın gibi oluyor. birde kitabi bilgiyle pratikte olay çok farklı. 31/12/2013 te dönem bitti. Lakin işlemler devam ediyor. 2013 kurumlar vergisini biile 2014 nisan da vereceğiz. hesap et yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eda senin diyeti bu hafta uygulucam, şöyle bir geçmiş yapıp menülerini inceleyeyim :)

Kaptan yuregime indirdin borek diye baslanir mi lafa dedim yiyecek eyvahh neyseki izgara varmis yime kaptancim tarti oncesi yoksa bende seni yirim citir citir

Enistede fena yakalanmis dun diyorum cok mutluyum bu hafta iyi kg verdim benim ki hayatim dua ediyorum bi bes kg verde mutlu ol yemek ye diye diyo dedim duanin basi iyi sonu kotu yiyorum ya dedim hee her dedi

Kizlar firmam geldi ne siktiysa oluyorum kadini aceleden postaladim nasil parfum o zehirlendim galiba bi ayran mi icsem ki

çoğu arkadaşımda, 2 kız kardeşimde doğumdan sonra, doğum öncesi kilolarından bile daha zayıfladılar. Etrafımda herkes zayıf bir ben sırıtıyorum gibi hissediyorum kendimi. Bi fotograf falan çekinsek bakasım gelmiyor. Ama çok şükür eşimin daha kırıcı hiçbir sözü olmadı.

Yok guzel arkadasim olur mu oyle sey hem merak etme kilo sakalari disinda kolay kolay alinmam zaten alinmayi getektiren bisey yoktu 3 gundur evde de okulda da yogunum okulda karne hazirliklari evde cok sukur misafir telasi sikayetci degilim ama

Eda senin diyeti bu hafta uygulucam, şöyle bir geçmiş yapıp menülerini inceleyeyim :)

Kuzucum bu hafta çorba diyeti var.
Dur sana menümü yazayım

7:00
Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim light beyaz peynir
domates-salatalı (doyana kadar sınırsız)
1,5dilim kepek-çavdar-tam buğday ekmek
4 zeytin

10:00
ara: 1 pors meyve

12:00

Öğle
1 kase dolu dolu çorba(2 kepçe ediyor)
1 su bardak yoğurt (1/2 kase ediyor)
salata(tuzsuz yağsız sınırsız yiyebilirsin doyana kadar ama doyuyorsun yer kalmıyor çok yiyemezsin yani )
1 dilim kepek ekmek

14:00
ara: 1 pors meyve

16:30

ara: 1 activia(mümkünse ananaslı / kayısılı)+ 4 fındık ( kavrulmamış )

19:30
Akşam
Öğle
1 kase dolu dolu çorba(2 kepçe ediyor)
salata(tuzsuz yağsız sınırsız yiyebilirsin doyana kadar ama doyuyorsun yer kalmıyor çok yiyemezsin yani )
1 dilim kepek ekmek

21:30
araacıkırsan)1 pors meyve

Çorbalar kremalı olmayacak. İçinde et suyu vs olmayacak.
4 kişi çorba için 2 yk zeytin yağı olacak(dışarda olduğumdan içindeki yağı bilmiyorum. ) tuz çok olmayacak

ve eğer çok zor da kalırsan dışardaysan çorba bulamazsan knorr çabuk çorba içebilirsin (sadece bu marka çünkü içinde zararlı olan eklerin çıkartıldığını söyledi diyetisyenim tescilliymiş) ama kremalı olmayan çorbalar kuralı yine geçerli.

İlahi hiç güleceğim yoktu.

Çok teşekkür ettim canımm bizim işyerine gelen çorbalar kremasz genellikle, haftaya cumaya kadar bunu uygulayacağım bakalım nasıl fayda edecek :)

Çok teşekkür ettim canımm bizim işyerine gelen çorbalar kremasz genellikle, haftaya cumaya kadar bunu uygulayacağım bakalım nasıl fayda edecek :)

% 100 uyarsan garanti 1 kilo verirsin. Normal şartlarda bu menü 2 kilo verdiriyormuş ama ben ödem atamadığımdan hiç o kiloyu göremedim. Sadece 1 kere

% 100 uyarsan garanti 1 kilo verirsin. Normal şartlarda bu menü 2 kilo verdiriyormuş ama ben ödem atamadığımdan hiç o kiloyu göremedim. Sadece 1 kere

Ben kaçamak yapmadığım sürece çabuk kilo verebilen biriyim bakalım meraklar içerisindeyim bu menü ile 2 kg'ı görebilecek miyim :)

Ben kaçamak yapmadığım sürece çabuk kilo verebilen biriyim bakalım meraklar içerisindeyim bu menü ile 2 kg'ı görebilecek miyim :)

O zaman haftaya seninlede yarışıyoruz ne dersin?
Bakalım kim daha çok kilo verecek.
Yasemincim yarın tartı günü Ne hissediyorsun bakalım.

Cok yoruldummm yemege annemler teyzemler gelecek sabahtan beri kosturuyorum islerim biitti masamda hazir bi bakiyim dedim bacilarim a

Canimsin senineniste baya acik sözlüymüs..benimki en azindan arkamdan demis,yüzüme deseydi ne olurdu bilemiyorum

ben zayifladigim zamanlarda bir akrabanin dügününe gitmistik..oglum 1 yasindaydi,kizlarim her zaman oynadigindan yanimda pek görünmüyrolardi..teyzemin gelini oglunu babasina birakmis,cocukta durmayinca bana getirdi susmuyor diye,kadin lavaboya gitmisti..bende yemek yediriyordum geldi..
Ayy dedi sanami veridler,zaten sendede var 1 tane,birde benimki..
dedim benim 3 tane canim,bu 3 numara..
kadin inanmadi,yanimdakilere sordu onay aldigi halde inanmadi..artik olmadi kizlari cagirdim,bak bunlarda benim dedimde ianandi

Canimsin ya,hayirlisi buymus demekki
Ayıp etmiş kocacığın kaptancım. üzülme hepsi gidecek. ah şu erkekler bazen dillerinin ayarı yok.
Canim güya saka yapmis,kizkardesimi kizdirmak istemis felan ama ben yemem
hos buldum canim

Ben bıcık yapayım bu kadar durduğu yeter kaçtım yine
görüsürüz canim
hepimizin durumu ayni canim..bende foto cektirmekten utanir olmustum

canım ya takma kafana olur böyle şeyler
Ayy bende merak ettim aslinda tahmin ettigim bi canli var ams lutfen hepimize oxelden atin yaa catlayacagiz

ayy noluyo banada söyleyin anlamadım:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…