kıskanmıştır ooo ...ne fena bu erkekler ben de 74 kiloya inmiştim en sondiyetim de eşim çok zayıfladın sen makyaj falan yapma sakın dikkat çekme diye tembihliyordu. Düşün ki ideal kilomdan kat kat fazlaydım.. Seviyolar bizi galibabugün diyetin başında indirim var die aldıgım bedenimden küçük eteklerden birini giydim.öğle arası eve gittim hala biraz dar oluyor ama giydim.eşim baktı baktı dedim şimdi eteğini niye giydin diyecek.cokta zayıflama demez mi.ay yıkıldım gülmekten.dedim sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün
olsun süper olmuş hem de temiz havada . ama sizin oralar soğuk değil mi nasıl yürüdünüz. Walla öğlen dışarı çıktım neredeyse yüz felci olacaktım. Ama kaptanımın verdiği cezayı da bugünde bu şekilde tamamlamış oldum.Ayyy bacaklarim koptuu komsular daga yuruyuse gidiolarmis benide alin sabahlari dedim dedimde cok yoruldumkii
ama bende merak etmeye başladım şimdimeraklılarına özel mesaj attım.
unuttuğum yoktur inş.
edit. aynı anda toplu mesaj atamıyorum. ben noraya atıyorum. nora sen kelebekolacam'a. Kelebek olacam erigime eriğimde şeker kııza atsın. 5 er dakika bekleyemem.
kuzum geçmiş çok sayfa gerçi sen pratiksin hızlıca okuyup cevapladın bile sanırım :) Ben beceremedim bir okuyup bitirmeyiSlm 3, mıntıkanın güzelleriii sizi çok özledim canlarımmmkusurabakmayın habersiz misafir geldii yatılı az önce garaja götürdüm bindirdim geldim annemin uzaktan akrabaları hastaneye gelmişler izmiride bilmedikleri için sürekli şoforlük halindeydim habersiz geldikleri için size bilgi de veremedim eee nasılız bakalımmm bomba gibiyizdir umarımm geçmiş kaç sayfa acaba:26::26:
evdeyken bende unutuyorum birde 2 lt yi anca içebiliyorumanladım tatlım suyu cok tuketıyorum tatlım ısten eve gıdınceye kadar 2 lt bıtmış oluyo evdede 1 i tamamlamaya calısıyorum ama unutuyorum cogu zamna evdeyken
oo süper menü. ama bütün gün o kadarcık ekmekle doyuyormusunya neolmuş bu siteye boyle :26:
menüm
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekmek
çay
ara
3 kayısı
6 tuzsuz badem
öğlen
etli kapuska yemegı
yogurt corba
yogurt
ara
1 kutu süt
akşam
ıspanak yemegı
yogurt
ara
6 badem
1 yesılcay
2,5lt su
kolay gelsin tatlımBen kaçıyorum kızlar sporumu yapayım bide saçımı boyayayım akşama görüşürüz inş
Ya gunes wuran yerde terledik agaclarin arasinda usuduk ama hizli tempo yuruduk ewe gelince usudugumu farkettim sobayi actim da actim hala isinamadimkıskanmıştır ooo ...ne fena bu erkekler ben de 74 kiloya inmiştim en sondiyetim de eşim çok zayıfladın sen makyaj falan yapma sakın dikkat çekme diye tembihliyordu. Düşün ki ideal kilomdan kat kat fazlaydım.. Seviyolar bizi galiba
olsun süper olmuş hem de temiz havada . ama sizin oralar soğuk değil mi nasıl yürüdünüz. Walla öğlen dışarı çıktım neredeyse yüz felci olacaktım. Ama kaptanımın verdiği cezayı da bugünde bu şekilde tamamlamış oldum.
ama bende merak etmeye başladım şimdi
kuzum geçmiş çok sayfa gerçi sen pratiksin hızlıca okuyup cevapladın bile sanırım :) Ben beceremedim bir okuyup bitirmeyi
evdeyken bende unutuyorum birde 2 lt yi anca içebiliyorum
oo süper menü. ama bütün gün o kadarcık ekmekle doyuyormusun
kolay gelsin tatlım
kızlar alıntı yapamadım valla o kadar birikmiş ki..
oğlumun boğazında enfeksiyon oluşmuş, demekki gittiğimizde daha başlangıcıydı.. 3 gün, güdne 1 kez kullanılacak bir antibiyotik verdi doktor.. ateş düşürücü verdi.. yavrumu bakıcıya bıraktım geldim..
sonra bilgisayarımı bi açtım ATAMANIZ OLMUŞTUR KARARNAMENİZ ÇIKMIŞTIR diye bir email... sınav kazanmış öğrenciler gibi havaya uçtum:))) hem atamam olduğu için, hem de bu fırsatla türkiyeye geleceğim için:) nasıl özledim var ya vatan hasreti yanıyor içimde.. oğlumun hastalığı moralimi bozmuştu bu haber çok mutlu etti:)
kelebekolcam canım eşin kpssye hazırlanırsa ve a grubu kadroların sınavlarına girerse (eda da demiş) çok tatmin edici kurumlar var, ben çok tecrübeliyim bu sınavlar konusunda ama özel sektörden her durumda daha iyidir.. inşallah en kısa zamanda işe başlar ve düzeninizi kurarsınız..
sweetdimple canım hoşgeldin yokluğun çok belli.. menülerimi güzel bulmana çok seviniyorum:) sporu da geceleri yapmaya başladım, içim rahat ediyor böyle..bu gece de yapıcam inşallah..
kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.. inşallah yarın hepimiz en az 500 600 gr vermiş oluruz da grubumuzu üst sıralara taşırız..
oğlumun boğazında enfeksiyon oluşmuş, demekki gittiğimizde daha başlangıcıydı.. 3 gün, güdne 1 kez kullanılacak bir antibiyotik verdi doktor.. ateş düşürücü verdi.. yavrumu bakıcıya bıraktım geldim..
sonra bilgisayarımı bi açtım ATAMANIZ OLMUŞTUR KARARNAMENİZ ÇIKMIŞTIR diye bir email... sınav kazanmış öğrenciler gibi havaya uçtum:))) hem atamam olduğu için, hem de bu fırsatla türkiyeye geleceğim için:) nasıl özledim var ya vatan hasreti yanıyor içimde.. oğlumun hastalığı moralimi bozmuştu bu haber çok mutlu etti:)
kelebekolcam canım eşin kpssye hazırlanırsa ve a grubu kadroların sınavlarına girerse (eda da demiş) çok tatmin edici kurumlar var, ben çok tecrübeliyim bu sınavlar konusunda ama özel sektörden her durumda daha iyidir.. inşallah en kısa zamanda işe başlar ve düzeninizi kurarsınız..
sweetdimple canım hoşgeldin yokluğun çok belli.. menülerimi güzel bulmana çok seviniyorum:) sporu da geceleri yapmaya başladım, içim rahat ediyor böyle..bu gece de yapıcam inşallah..
kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.. inşallah yarın hepimiz en az 500 600 gr vermiş oluruz da grubumuzu üst sıralara taşırız..
bu aralar etrafımda bir sürü insan hamile kalıyor. hemde yanlışlıkla. Geçen sene 2013 te çok hastalık ölüm gördük.
2014 bebek yılı olacak gibi.
Allah isteyen herkese versin.
bu aralar etrafımda bir sürü insan hamile kalıyor. hemde yanlışlıkla. Geçen sene 2013 te çok hastalık ölüm gördük.
Ya bu muhasebe isi cekilcek dert deil ee:)) donemsonu islemleri diye bi ders war arkadas biriktirip biriktirip ne is warsa adeta donemsonuna birakilmis bunun ne envanteri bitio ne mizani bide mizan deyipte gecemion kesin mizani amaaan sogudum walla ders calismaktan
bir de beni gamzeyi düşün. Daha başlamadık. kdvden sonra başlarız.O zaman biraz yoğun olacağım maalesef.
Benim yorum belli canim bu seferde bize gele gide yollarda zayifladi diycem
datlum hanı bana msj :) sen atcakmısın catladım ya
tatlım yeni sekmede alıntı açıyorum o sabit duruyor okudukça yeni alıntıyı yapıştırıyorum böyle kolay oluyorkıskanmıştır ooo ...ne fena bu erkekler ben de 74 kiloya inmiştim en sondiyetim de eşim çok zayıfladın sen makyaj falan yapma sakın dikkat çekme diye tembihliyordu. Düşün ki ideal kilomdan kat kat fazlaydım.. Seviyolar bizi galiba
olsun süper olmuş hem de temiz havada . ama sizin oralar soğuk değil mi nasıl yürüdünüz. Walla öğlen dışarı çıktım neredeyse yüz felci olacaktım. Ama kaptanımın verdiği cezayı da bugünde bu şekilde tamamlamış oldum.
ama bende merak etmeye başladım şimdi
kuzum geçmiş çok sayfa gerçi sen pratiksin hızlıca okuyup cevapladın bile sanırım :) Ben beceremedim bir okuyup bitirmeyi
evdeyken bende unutuyorum birde 2 lt yi anca içebiliyorum
oo süper menü. ama bütün gün o kadarcık ekmekle doyuyormusun
kolay gelsin tatlım
bu hesap işleri hiççç bana göre değil aslında bana uyan ideal meslek öğretmenlik.öğrenciyken uzun süre kurslarda öğretmenlik yaptım.drlukta fena değil.ben birfirmanın muhasebeci olsam o kesin batar
enişteye bak.erkeklerin lafıyla amel olmaz.benimki hem yaş olarak benden küçük hemde yapı olarak beni bastıracak bir tip değil.ama bugün dediği hoşuma gitti ne için olursa olsun.demekki verdiğim farkediliyor.benim kızkardesimden bahsetmiştim 165cm boy mx belkide 56 oda dogumdan sonra kilo.bekarken 49-52 arası gezerdi.eşi upuzunnn ve 90 kilo.o adam sürekli aman bu dogum sonrası göbek kalıcımı yoksa bu kilo gitmeyecekmi sürekli laf ediyordoktorcugum esin kiskanmismi yoksa...sen sakin cok zayiflama demeler bakma,benimkide böyle iyisin diyordu..gecen gün kizkardesimle face den konusmuslar,kizkardesiminde kilo problemi var ..demis ablam verdimi kilo..esimde demis,yok nerdeee.dahada sisti
sonra bende gördüm bu yaziyi,hasladim bir güzel..yok saka yaptim felan ama her sakanin altinda bir gercek vardir
ikizler burcuna genelde öğretmenlik gazetecilik yakışıyormuşşş sayısal bizlere göre değil çok çabuk sıkılmamızdan sanırımm
Eda ve Gamze size allah sabırlar versin işiniz hakikaten çok dikkat istiyor Çağlacım sende sık dişini bir an önce bitir
Anlarim yani baksana ben 8 uniteyi 1 haftada bitiremedim sen okadar isi nasi bitircen:))bir de beni gamzeyi düşün. Daha başlamadık. kdvden sonra başlarız.O zaman biraz yoğun olacağım maalesef.
Ben 31 aralika kadar bitiriosunuz saniodum hep oyle anlatilmisdaha muhasebecilerin yıl sonu basşlamadı :) kdv den sonra dediğin gibi eda :)
Ayy benim hayalimdi yasemincim ogrtmen olmak.. Ogretmen lisesini bikac puan kaybedince dunyam basima yikildi adetaa bide adamlar okulu boyatirsaniz aliriz demisler babamda kabul etmemis ben agla aglaa :))bu hesap işleri hiççç bana göre değil aslında bana uyan ideal meslek öğretmenlik.öğrenciyken uzun süre kurslarda öğretmenlik yaptım.drlukta fena değil.ben birfirmanın muhasebeci olsam o kesin batar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?