Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kıskanmıştır ooo ...ne fena bu erkekler ben de 74 kiloya inmiştim en sondiyetim de eşim çok zayıfladın sen makyaj falan yapma sakın dikkat çekme diye tembihliyordu. Düşün ki ideal kilomdan kat kat fazlaydım.. Seviyolar bizi galiba
Ayyy bacaklarim koptuu komsular daga yuruyuse gidiolarmis benide alin sabahlari dedim dedimde cok yoruldumkii
olsun süper olmuş hem de temiz havada . ama sizin oralar soğuk değil mi nasıl yürüdünüz. Walla öğlen dışarı çıktım neredeyse yüz felci olacaktım. Ama kaptanımın verdiği cezayı da bugünde bu şekilde tamamlamış oldum.
ama bende merak etmeye başladım şimdi
kuzum geçmiş çok sayfa gerçi sen pratiksin hızlıca okuyup cevapladın bile sanırım :) Ben beceremedim bir okuyup bitirmeyi
anladım tatlım suyu cok tuketıyorum tatlım ısten eve gıdınceye kadar 2 lt bıtmış oluyo evdede 1 i tamamlamaya calısıyorum ama unutuyorum cogu zamna evdeyken
evdeyken bende unutuyorum birde 2 lt yi anca içebiliyorum
oo süper menü. ama bütün gün o kadarcık ekmekle doyuyormusun
Ben kaçıyorum kızlar sporumu yapayım bide saçımı boyayayım akşama görüşürüz inş
kolay gelsin tatlım

Ya gunes wuran yerde terledik agaclarin arasinda usuduk ama hizli tempo yuruduk ewe gelince usudugumu farkettim sobayi actim da actim hala isinamadim

Çok geçmiş olsun. inş hemen iyileşir.
Ne yani türkiye'ye geri mi dönüyorsunuz ? ay ne güzel belki istanbulada gelirsin.

Canim ogluns geçmiş olsun sana da hayırlı olsun cok srvindim gel artik topragina

Ya bu muhasebe isi cekilcek dert deil ee:)) donemsonu islemleri diye bi ders war arkadas biriktirip biriktirip ne is warsa adeta donemsonuna birakilmis bunun ne envanteri bitio ne mizani bide mizan deyipte gecemion kesin mizani amaaan sogudum walla ders calismaktan

bu aralar etrafımda bir sürü insan hamile kalıyor. hemde yanlışlıkla. Geçen sene 2013 te çok hastalık ölüm gördük.
2014 bebek yılı olacak gibi.
Allah isteyen herkese versin.

amin amiiin kuzum çok doğru... rabbimisteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla inş.

Canim ogluns geçmiş olsun sana da hayırlı olsun cok srvindim gel artik topragina

bu aralar etrafımda bir sürü insan hamile kalıyor. hemde yanlışlıkla. Geçen sene 2013 te çok hastalık ölüm gördük.

amin amiiin kuzum çok doğru... rabbimisteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla inş.

bluecum cok gecmiiş olsun.. ayrıca tebrikler.çocuklar bizi bu aralar okadar yoruyor ki bide extra işler çıkıyor evde sürekli başkalarıda olunca eşimle konusmaya bile fursatımız olmuyor.şoka girmiş gibiyiz yıllardır bizi kan ağlatan okul bitti bi tuhaf olduk şimdi ne olacak diye.

bir de beni gamzeyi düşün. Daha başlamadık. kdvden sonra başlarız. O zaman biraz yoğun olacağım maalesef.

bu hesap işleri hiççç bana göre değil aslında bana uyan ideal meslek öğretmenlik.öğrenciyken uzun süre kurslarda öğretmenlik yaptım.drlukta fena değil.ben birfirmanın muhasebeci olsam o kesin batar

Sporumu yaptım saçımı boyadım beklerken size bakayım dedim

Benim yorum belli canim bu seferde bize gele gide yollarda zayifladi diycem

alemsin ayfercimmmm

datlum hanı bana msj :) sen atcakmısın catladım ya

bu mesaj neyse bende istiyorummmm

gelmiş geçmiş olsun tatlım ilaçlar inş iyi gelirde toparlanır prensimiz

oooo süper haber çok sevindim bitanem kararnamenin çıkmasına nihayet sağlık hizmetlerinden faydalanabileceksin hayırlı olsun tatlım bu vesileyle tr yi ziyaret etmende bonus olmuş

spor yapmaya alışınca yapamadığın zaman bir yerimiz eksik oluyor çok sevindim tatlım fırsat buldukça yapabilirsin inş

Aminnnnn isteyen herkes bebiş sahibi olsun inş bizde teyze olalım

tatlım yeni sekmede alıntı açıyorum o sabit duruyor okudukça yeni alıntıyı yapıştırıyorum böyle kolay oluyor

bu hesap işleri hiççç bana göre değil aslında bana uyan ideal meslek öğretmenlik.öğrenciyken uzun süre kurslarda öğretmenlik yaptım.drlukta fena değil.ben birfirmanın muhasebeci olsam o kesin batar

ikizler burcuna genelde öğretmenlik gazetecilik yakışıyormuşşş sayısal bizlere göre değil çok çabuk sıkılmamızdan sanırımm
Eda ve Gamze size allah sabırlar versin işiniz hakikaten çok dikkat istiyor Çağlacım sende sık dişini bir an önce bitir

Nevett ben geldim..
aksama börek istediler evdekiler..icini hazirladim,hamuru hazirladim..bir bakayim dedim..
az laf edek,sonra onlara börek,banada izgara köfte var aksama
baska zaman olsa dayanamazdim ama artik kaybedecek zamanim yok demi ama

Yarin tarti hepimize gülsün..

gecmise azcik baktim.banucugum gelmis..canimsin misafirin varmis,baya yorulmussundur simdi sen,spor yerine gecmistir o kosusturma

sevilacigim suu demelerin azaldimi ne..yoksa alindinmi su diye mesaj sayin doluyor dememe:26:
canim sadece takiliyordum,altinda bisey yok yani..sen yine bagir yoksa unutuyoruz biz su icmeyi

sulecigim cok iyi sonuc almissin..4 günde bu kadar fark olduysa,haftaya süper geleceksin bence

doktorcugum esin kiskanmismi yoksa...sen sakin cok zayiflama demeler bakma,benimkide böyle iyisin diyordu..gecen gün kizkardesimle face den konusmuslar,kizkardesiminde kilo problemi var ..demis ablam verdimi kilo..esimde demis,yok nerdeee.dahada sisti

sonra bende gördüm bu yaziyi,hasladim bir güzel..yok saka yaptim felan ama her sakanin altinda bir gercek vardir

enişteye bak.erkeklerin lafıyla amel olmaz.benimki hem yaş olarak benden küçük hemde yapı olarak beni bastıracak bir tip değil.ama bugün dediği hoşuma gitti ne için olursa olsun.demekki verdiğim farkediliyor.benim kızkardesimden bahsetmiştim 165cm boy mx belkide 56 oda dogumdan sonra kilo.bekarken 49-52 arası gezerdi.eşi upuzunnn ve 90 kilo.o adam sürekli aman bu dogum sonrası göbek kalıcımı yoksa bu kilo gitmeyecekmi sürekli laf ediyorben cok rencide olurdum.arada duraksamalar bilenem yaşasam bu kilolar verilecek,3 cocuk annesi bu olmaz lafı duyulacak

Son düzenleme:
banucum bana özelden boyanın markasını yazsana bende alayım.emzirmiyorum artık kuaförede gidecek vakit bulamıyorum.beyazlarım arttı.bakıma alayım kendimi

Benim başak karakter envanterime göre doğru meslekteyim. müşavirlik, denetçi müfettiş olmalıymışım.
Ayrıca çeşit çeşit mühendislik işine uygunmuşum. Hatta pilot olabileceğim yazıyor.

bir de beni gamzeyi düşün. Daha başlamadık. kdvden sonra başlarız. O zaman biraz yoğun olacağım maalesef.
Anlarim yani baksana ben 8 uniteyi 1 haftada bitiremedim sen okadar isi nasi bitircen:))
daha muhasebecilerin yıl sonu basşlamadı :) kdv den sonra dediğin gibi eda :)
Ben 31 aralika kadar bitiriosunuz saniodum hep oyle anlatilmis

Ayy benim hayalimdi yasemincim ogrtmen olmak.. Ogretmen lisesini bikac puan kaybedince dunyam basima yikildi adetaa bide adamlar okulu boyatirsaniz aliriz demisler babamda kabul etmemis ben agla aglaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…