- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
7.takimda beraberdik onunla canim.
simdilik bu sekilde devam ediyorum.arada size takilirim mahzuru yoksa
Arkadaslar yatın hepinizin kılosunu merak ediyorum
Bn iyice şiştim kıloda aldım malesef
Aslında cok abartmıyorum hatta bazen hiç abartmıyrum
Kacamkata yok
Işaclara baglıyorum ama içmesemde kotu oşuyorum
Napıcam bn bilmiyorum suan
Spor falanda yok yha 2 haftadur adam gibi ödem yaptı vücudum herhalde nş geçicidir
Arkadaslar yatın hepinizin kılosunu merak ediyorum
Kacamkata yok
Spor falanda yok yha 2 haftadur adam gibi ödem yaptı vücudum herhalde nş geçicidir
Cagla canim tuvalete cikamadigin zaman sabah ac karinla 2 tane kivi ye,wc problemin kalmazAyy merve cok sinir bozucu ama ben 500gr falan eksik cikcam ya herhalde ananas alcam kndime ya cikamiorum wcye sistim adeta karnim sisti yaa
Iyi geceler canim..yetisememisim sana..aslinda buralardaydim,karataya uygun menülere bakiyordum..sevdigimiz hic birseyden mahrum kalmiyoruz,onu gördümIyi geceler kizlar saglikli uyuyup saglikli uyanalim ve superr sonuclar alalim tartida opuldunuz hepiniz
Iyi geceler canim..yetisememisim sana..aslinda buralardaydim,karataya uygun menülere bakiyordum..sevdigimiz hic birseyden mahrum kalmiyoruz,onu gördüm
Insallah bende yine ters tepmezde subat 14 te kizimin dogum günüde,tanidiklarida cagirmisken 65 olmus olurum
Tesekkür ederim canim..hemen kalan böregi paketledim,üzerinide kapattimki görmeyeyim..sonra acikirsam gözüm dönmesin diyeNe guzel kaptancim afiyet olsun boregi gormemen bile cok super valla 😍
canim hic bilmiyorum..karataya basladim,aksama kadar hersey normaldi..masaya oturduk,cocuklar ellerini yikayana kadar salatadan tirtikladim..köfteyi agzima alinca fena oldumHayırdır kaptanjım hasta falan olmayanın sakın. Bizde yemeği yedik ama hala ben toparlayacağım mutfağı! Yarın içinde kurufasulyemi pişirirsem süper olur.
canim ben burdaydim ama karatayi aratiriyordumTık tık tık tıka tıka tık
Kimsede yokmuu yokmu burda kımse yokmubende ıhlamurcukumu yudumlayım
Kızz erikkcımmm gel beraber yudumlayalım
Keske yapabilseydin sporu canim:26:Ahh canim tabi cocuklar ikunca anca dimi bizde kocacimla film keyfi yapiyorum bi mayistik ki spor bile kaldi
Yinemi ordasin..hemen cik ordan canim,psikolojin bozulacak sonraAllahım neler varkızz lar dünyada bn yine sardım eşi ve eşinin ailesitıpiğine
Cıkamıyorummmm
Bizde seni seviyoruz canimsinnOo guzelmis basarilar canim romanin menulerini isyerinde yapamiyorum malesef , bir haftadir karatayi deniyorum ve super gidiyor 1,6 gitti bu hafta bakalim ne olacak ama grubumu seviyorum bilirdin zaten grup icin elimden geleni yaparim
Bende merak ediyorum ama bende fazla oynama olmadi sankiArkadaslar yatın hepinizin kılosunu merak ediyorum
Kacamkata yok
Canim mistik cay neKIZLAR ben kaç gündür menü paylaşmıyorumhemen 3 günlük yazayım.
09/01
Sabah:
Yağsız omlet
1 dilim ekmek
Ara
3 kuru kayısı
2 ceviz
Öğle:
1 kase çorba
5 yk kabak yemeği
2 dilim ekmek
2 yk yoğurt
Ara
Muz
Ara
Activia
3 Mısır patlağı
Akşam
Lahana salatası (yer fıstığı ekledim)
Gece
1 mistik çay (içmeyi planlıyorum)
08/01
Sabah:
1kk peynir
2 dilim ekmek
Ara
3 kuru kayısı
5-6 fındık
Öğle:
1 kase çorba
Tavuk sote
Salata
Ara
2 grisini
Ara
4 badem
Çok az üzüm pestili
Akşam
Karnıbahar çorbası
Kabak yemeği
2 yk yoğurt
2 dilim ekmek
07/01
Sabah:
Kepek ekmek ile beyaz peyniri tost
1 bardak süt
Ara
2 kuru kayısı
4 badem 6 fındık
Öğle:
1/2 kase çorba
5 yk kıymalı bezelye
3 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
Ara
Muz
1 ceviz
Akşam
Izgara köfte
Haşlanmış brokoli
1 dilim ekmek
2 gün aeropilates
Diğer günlerde 30 dakika bisiklet
Su 2lt yi mutlaka tamamlıyorum
Yeşil çay
canim dert mervisimin derdi degil..BDV ye takilmis yine..oraya giden saglam gelemiyor aslinda..Canim su problrmi ayrintili anlatsan belki cozum buluruz canim
Canim simdilik yeni üye alimi yapmiyoruz..yarismaya dahil olmadan takilmak istiyorsan bence sorun yok..sonucta hepimizin amaci zayiflamak degilmi7.takimda beraberdik onunla canim.
Cagla canim tuvalete cikamadigin zaman sabah ac karinla 2 tane kivi ye,wc problemin kalmaz
Canim simdilik yeni üye alimi yapmiyoruz..yarismaya dahil olmadan takilmak istiyorsan bence sorun yok..sonucta hepimizin amaci zayiflamak degilmi
iyi aksamlar..
yemegimi yedim,mutfagida toparladim geldim..
yemege oturdum ve midem cok kötü oldu..salata ve yogurt yedim,zorla 3 köfte yedim ama midem bulana bulana..sonra acikmim diye zorladim:26:
böregi görmek bile istemedim,tek iyi tarafi bu oldu
birazda cocuklari uyutur caylarimida icerim..
sahgülcügüm harika olmus hepsi..ellerine saglik canim..bende güllü olan aynaya ve taki kutusuna bayildim
Allahım neler varkızz lar dünyada bn yine sardım eşi ve eşinin ailesitıpiğine
Cıkamıyorummmm
7.takimda beraberdik onunla canim.
Iyi geceler kizlar saglikli uyuyup saglikli uyanalim ve superr sonuclar alalim tartida opuldunuz hepiniz
Iyi geceler canim..yetisememisim sana..aslinda buralardaydim,karataya uygun menülere bakiyordum..sevdigimiz hic birseyden mahrum kalmiyoruz,onu gördüm
Insallah bende yine ters tepmezde subat 14 te kizimin dogum günüde,tanidiklarida cagirmisken 65 olmus olurum
KIZLAR ben kaç gündür menü paylaşmıyorumhemen 3 günlük yazayım.
09/01
Sabah:
Yağsız omlet
1 dilim ekmek
Ara
3 kuru kayısı
2 ceviz
Öğle:
1 kase çorba
5 yk kabak yemeği
2 dilim ekmek
2 yk yoğurt
Ara
Muz
Ara
Activia
3 Mısır patlağı
Akşam
Lahana salatası (yer fıstığı ekledim)
Gece
1 mistik çay (içmeyi planlıyorum)
08/01
Sabah:
1kk peynir
2 dilim ekmek
Ara
3 kuru kayısı
5-6 fındık
Öğle:
1 kase çorba
Tavuk sote
Salata
Ara
2 grisini
Ara
4 badem
Çok az üzüm pestili
Akşam
Karnıbahar çorbası
Kabak yemeği
2 yk yoğurt
2 dilim ekmek
07/01
Sabah:
Kepek ekmek ile beyaz peyniri tost
1 bardak süt
Ara
2 kuru kayısı
4 badem 6 fındık
Öğle:
1/2 kase çorba
5 yk kıymalı bezelye
3 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
Ara
Muz
1 ceviz
Akşam
Izgara köfte
Haşlanmış brokoli
1 dilim ekmek
2 gün aeropilates
Diğer günlerde 30 dakika bisiklet
Su 2lt yi mutlaka tamamlıyorum
Yeşil çay
Yaa ben geçen hafta kaç kilo olduğumu unuttum iyi mi
Ne kadar mutsuz olduysam hafızadan silmişim resmen
Banujum benimki aslında tarifdeki salata olmaktan çıktı ama o sos muhteşem lahanaya çok yakışıyor. Eşim lahana sevmez özel soslu ıceberg salatası diye kandırıp yediyırum
Tabi tabii kavurmadım fıstıklar çiğdi çok az yağ koymuştum onu dengelemek için koydum birazda. Öğlenki kabak yemeğimde de çok az yağ vardı( en az 5 kişi yediğimiz yemekte 2 kaşık yağ vardı) dün spor hocası korkuttu diyetisyen ne verirse yiyin yoksa kasdan gider dedi. Onu hesap edip yemeye çalıştım
Ben yatıyorum kızlar herkeslere tatlı rüyalar. Sabah en az 1 kilo eksik geliyorum ayarlarımı yaptım ben tamamım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?