Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Iyi geceler kizlar saglikli uyuyup saglikli uyanalim ve superr sonuclar alalim tartida opuldunuz hepiniz

Ayy merve cok sinir bozucu ama ben 500gr falan eksik cikcam ya herhalde ananas alcam kndime ya cikamiorum wcye sistim adeta karnim sisti yaa

Ayy merve cok sinir bozucu ama ben 500gr falan eksik cikcam ya herhalde ananas alcam kndime ya cikamiorum wcye sistim adeta karnim sisti yaa

Iyi geceler kizlar saglikli uyuyup saglikli uyanalim ve superr sonuclar alalim tartida opuldunuz hepiniz
Iyi geceler canim..yetisememisim sana..aslinda buralardaydim,karataya uygun menülere bakiyordum..sevdigimiz hic birseyden mahrum kalmiyoruz,onu gördüm

Insallah bende yine ters tepmezde subat 14 te kizimin dogum günüde,tanidiklarida cagirmisken 65 olmus olurum

mevsimlerden romayi tavsiye edebilirim size eger menu ariyorsaniz.karatayicok dusundum ama uygulamada basarili olamadim.su anki listemde hersey var

Ne guzel kaptancim afiyet olsun boregi gormemen bile cok super valla 😍
Tesekkür ederim canim..hemen kalan böregi paketledim,üzerinide kapattimki görmeyeyim..sonra acikirsam gözüm dönmesin diye
Hayırdır kaptanjım hasta falan olmayanın sakın. Bizde yemeği yedik ama hala ben toparlayacağım mutfağı! Yarın içinde kurufasulyemi pişirirsem süper olur.
canim hic bilmiyorum..karataya basladim,aksama kadar hersey normaldi..masaya oturduk,cocuklar ellerini yikayana kadar salatadan tirtikladim..köfteyi agzima alinca fena oldum
baska bir sikintim yok aslinda iyide oldu..yarin tarti günü,abartmamis oldum

canimsin sen hem evde,hem iste calisoyrsun..e normal yorgun olman
Tık tık tık tıka tıka tık
Kimsede yokmuu yokmu burda kımse yokmu bende ıhlamurcukumu yudumlayım
Kızz erikkcımmm gel beraber yudumlayalım
canim ben burdaydim ama karatayi aratiriyordum

bendede biberiye var,istermisin
Ahh canim tabi cocuklar ikunca anca dimi bizde kocacimla film keyfi yapiyorum bi mayistik ki spor bile kaldi
Keske yapabilseydin sporu canim:26:
Allahım neler varkızz lar dünyada bn yine sardım eşi ve eşinin ailesitıpiğine
Cıkamıyorummmm
Yinemi ordasin..hemen cik ordan canim,psikolojin bozulacak sonra
Oo guzelmis basarilar canim romanin menulerini isyerinde yapamiyorum malesef , bir haftadir karatayi deniyorum ve super gidiyor 1,6 gitti bu hafta bakalim ne olacak ama grubumu seviyorum bilirdin zaten grup icin elimden geleni yaparim
Bizde seni seviyoruz canimsinn
Bende merak ediyorum ama bende fazla oynama olmadi sanki

Canim ilaclarini ihmal etme..yan etkileri olabilir,iyilestikten sonra yine hep beraber veririz..sagliktan daha önemlisi varmi
Canim mistik cay ne

2.gün aksam 2 dl ekmegi diyetisyenmi verdi

ve lahana salatasi tarifini istiyorum
Canim su problrmi ayrintili anlatsan belki cozum buluruz canim
canim dert mervisimin derdi degil..BDV ye takilmis yine..oraya giden saglam gelemiyor aslinda..

7.takimda beraberdik onunla canim.
simdilik bu sekilde devam ediyorum.arada size takilirim mahzuru yoksa
Canim simdilik yeni üye alimi yapmiyoruz..yarismaya dahil olmadan takilmak istiyorsan bence sorun yok..sonucta hepimizin amaci zayiflamak degilmi

Canim simdilik yeni üye alimi yapmiyoruz..yarismaya dahil olmadan takilmak istiyorsan bence sorun yok..sonucta hepimizin amaci zayiflamak degilmi

tesekkur ederim canim.su an bende takimlara devam edebilecek durumda degilim ama ara sira takilmak isterim onceki takimlardan arkadaslarda burdaymis iyi olur benim icin

Kaptanjım lahana salatamın asıl tarifi burda
HAYATIN TATLARI: LAHANA SALATASI
Ama ben bu akşam yaparken mayonez,üzüm ve turşu koymadım. Turşu şimdi tartı günü öncesi yanlış olur diye eklemedim. Ama zaten o sos muhteşem birşey mutlaka dene derim

Diyetisyen o kadar çok ekmek verdiki 10 dilim gerçi geçen ay gittiğim hastane diyetisyeni de 10 dilim vermişti ama en fazla yediğim gün 5-6 oluyor. O günde kabak yediğim için tok tutsun diye yedim . Yiyeceğimden değil yani.

Mistik çayı yazmayı unutmuşum pardon hemen ekliyorum.
Son icadım
Bayılıyorum tadına. Süt ve su karışımı ile yapılıyor. Karışık bitki çayı aslında. Gece süt yada kefir var menümde ama daha hala beceripde kefir mayalayamadım :26: o yüzden süt içiyorum ama sütü ya kahve ile yada buz gibi seviyorum. Soğuk sütünde gece vakti içmek sıkıntılı olduğundan mistik çay ile tüketiyorum. Hatta bugün diyetisyene sordum "harika çok iyi yapıyorsunuz metabolizmanızıda çalıştırır. Yorgunluğunuzda alır " dedi
Aslında orjinal ismi chai tea latte olarak geçiyor. Öncelikle çayın kokusu muhteşem, İçerisinde siyah çay,tarçın, zencefik, karanfil, vanilya, karabiber, meyan kökü, böğürtlen, hindiba ve kakule var. Hazırlarken sıcak süt ile hazırlıyorsunuz, su ile yaparsanız da güzel oluyor ama orjinali süt su karışımı ile yapılanıdır. Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.
Doğuş

Aman tatlım hasta filan olayım deme sakın geçmiş olsun inş yarına bişeyin kalmaz:26:

Allahım neler varkızz lar dünyada bn yine sardım eşi ve eşinin ailesitıpiğine
Cıkamıyorummmm

o topic müge anlının programıyla kapışır inann bir kez girdim anında çıktım bana göre değil allah her dertliye deva versin tek dileğim bu sadece

7.takimda beraberdik onunla canim.
simdilik bu sekilde devam ediyorum.arada size takilirim mahzuru yoksa

Hoşgeldin aramıza tatlım amaç zayıflamaksa herkese yer var bizim takımımızda çok misafirperverizdir

kızlar bişey ikram etseydiniz misafirimize

iyi geceler tatlımmmm

kesinlikle bitanem sevdiğimiz herşeyi karatay mutfağına uyarlıyoruz herkes kendi mutfağına göre şekillendirebiliyor yaratacılık ta varsa süper sağlıklı menüler çıkıyor ortaya inş olursun olacağına tüm kalbimle inanıyorum

diyetisyeninin verdiği menülere kaçamaksız uyuyorsun tatlım süper lahana salatan güzel ellerine sağlık tatlım fakat sosu bizlere cıs fıstığıda kavurmasaydın keşke çiğ olarak daha sağlıklı olurdu

mistik çay neki ayyy bide bunu aldırmayın bana

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
2 lop yumurta
1 çay bar ceviz
1 dilim peynir
1 fincan hibisküs
6 zeytin
yarım demet dereotu
3 kayısı
ÖĞLE :
yok
AKŞAM:
1 por. fırında kabak sandal
1 kase yoğurt
salata
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik 10 dk tiffany 10 dk twist
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

Banujum benimki aslında tarifdeki salata olmaktan çıktı ama o sos muhteşem lahanaya çok yakışıyor. Eşim lahana sevmez özel soslu ıceberg salatası diye kandırıp yediyırum
Tabi tabii kavurmadım fıstıklar çiğdi çok az yağ koymuştum onu dengelemek için koydum birazda. Öğlenki kabak yemeğimde de çok az yağ vardı( en az 5 kişi yediğimiz yemekte 2 kaşık yağ vardı) dün spor hocası korkuttu diyetisyen ne verirse yiyin yoksa kasdan gider dedi. Onu hesap edip yemeye çalıştım
Ben yatıyorum kızlar herkeslere tatlı rüyalar. Sabah en az 1 kilo eksik geliyorum ayarlarımı yaptım ben tamamım

hmmm peki bitanemmm karatayda aksine salatalara yağı bol bol kullanıyoruz biz

bend ekaçıyorum bitanem yarın görüşürüz inş tartı hepimizin yüzünü güldürsün inş allah rahatlık versin iyi geceler
bence 1 den fazla verdin

***3.TAKIM 343.ETAP***

NoRaaa65,6/ / / %)
sekerkiz6779// / %)
sahgull69,9/ / / %)
bluebootle57,8/ //%)
Sweetdimple78// / % )
pegasus0769,3/ / / %)
Valkyrie89 : (82,2/ / / % )
kelebekolacam : (82,5/ / / %)
sevilay8072/ // %)
cglaa16 : (67,4/ / / %)
erigim65,3/// %)
ayulduzz (74,6/ / / %)
sulofe90,8/ / / %)

3.TAKIM ORTALAMASI : %

listeyi getirdim kizlar..3 numara kalkinca anca hazirladim...

iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…