ooooo ne güzel bir saadet resmi bu böyle maşallah tatlımkaldıramadığınıza göre oğluşunda büyüdüğüne göre demekki sen baya klo kaybetmişsinki kaldırmışşş harika
Maşallah şahgülüm hepsi süperrr kelebekli olana bayıldımmmm
wowwwwwwwwwwwww buda süper
ellerine sağlık canım harika olmuşşş
Yha gör bak işte zayıflamıyorum diyosun bu bir kanıttır ispattır canm cok güsel eglenmişsiiz daim olsun
Canm hepsi muhtesemler ben bwklıyodum zate resimleri valla emegine saglık hepsine bayıldım takı kutusuda bi hos olmus cok tatlı
cok sevindim canim..demekki zayifliyorsun..birde yok veremiyorum diyordunben su ıctıkce benım oğlanda su ıstıo walla su kurbagası oldu ııcekızlar pazar gunu denız kenarına gıtttım dedım ya tahterevalliye bindik eşimle:)) eskiden ikimiz binice benı kaldıramazdı uzulurdum ne yalan solıım bu sefer oğlumuda aldım yanıma yınede kaldıramadık onu walla sewindim
buda resmıEki Görüntüle 926055
iyi aksamlar..
yemegimi yedim,mutfagida toparladim geldim..
yemege oturdum ve midem cok kötü oldu..salata ve yogurt yedim,zorla 3 köfte yedim ama midem bulana bulana..sonra acikmim diye zorladim:26:
böregi görmek bile istemedim,tek iyi tarafi bu oldu
birazda cocuklari uyutur caylarimida icerim..
sahgülcügüm harika olmus hepsi..ellerine saglik canim..bende güllü olan aynaya ve taki kutusuna bayildim
iyi aksamlar..
yemegimi yedim,mutfagida toparladim geldim..
yemege oturdum ve midem cok kötü oldu..salata ve yogurt yedim,zorla 3 köfte yedim ama midem bulana bulana..sonra acikmim diye zorladim:26:
böregi görmek bile istemedim,tek iyi tarafi bu oldu
birazda cocuklari uyutur caylarimida icerim..
sahgülcügüm harika olmus hepsi..ellerine saglik canim..bende güllü olan aynaya ve taki kutusuna bayildim
Tık tık tık tıka tıka tık
Kimsede yokmuu yokmu burda kımse yokmubende ıhlamurcukumu yudumlayım
Kızz erikkcımmm gel beraber yudumlayalım
Tık tık tık tıka tıka tık
Kimsede yokmuu yokmu burda kımse yokmubende ıhlamurcukumu yudumlayım
Kızz erikkcımmm gel beraber yudumlayalım
Ipek sende mi dondun hemen alalim 5 takima senide canim
Hayırdır kaptanjım hasta falan olmayanın sakın. Bizde yemeği yedik ama hala ben toparlayacağım mutfağı! Yarın içinde kurufasulyemi pişirirsem süper olur.
Geldim canim 1 fincanda bana verbende de kusburnuvar gel ustune de inu icelim
merhaba canim.takimlara donmussun uzun zaman oldu bakmayali.kelebekolacamda donmus.ben henuz karar verebilmis degilim ama 5.takima donmek isteyecegimi sanmiyorum canim.Tekrar duzen oturtmaya calismak beni motive etmek yerine motivasyonumu dusuruyor.simdilik 3 arkadasimla tekrar basladik.
bende de siyah cay var :))))
m.romanin listelerine basladik biz canim.Sen nasil bi yol izliyorsun su an
Allahım neler varkızz lar dünyada bn yine sardım eşi ve eşinin ailesitıpiğine
Cıkamıyorummmm
Yasemini onceden taniyormuydun , valla ben cok uzak kalmadim 5 kapaninca kendim devam ettim biraz sonra
Yurumedi ve kendimi burda buldum 5 takima biz destek veriyoruz ama arkadaslarin varnis sen bilirsin tabi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?