- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Verdiğime eminim ama ben bu ara biraz kötüyüm atak geçiriyor olmaktan korkuyorum.
Kilo verdiğime eminim. Karnımdan gitti hissediyorum. Yağdan gidip vücudum ödem tutmuş olabilir. Yada tartım bozuk olabilir. Yada başka bir problemim var oda olabilir. İnan bende bilmiyorum. Hayallerim yıkıldı resmen...
edacım ben senden eminim.stres yapma ne olur boşa gitmez emekler.yarını bekleyelim bakalım diyetisyen ne diyecek.Yasemincim ben tartıda sabit çıktım. Neden sabit çıktım bilmiyorum
Halbuki göbek kısmımdan kilo verdiğime % 100 eminim. Pantolonumdan biliyorum.
Tartım bozuk olabilir gibime geliyor.
Yarın diyetisyene gidince belli olur.
Bu sabah resmen hayatımın şokunu yaşadım.
Tebrik ederim her türlü beni yendin arkadaşım.
bozma moralini böyle şeylere.vucuduna negatif enerji yükleme.Verdiğime eminim ama ben bu ara biraz kötüyüm atak geçiriyor olmaktan korkuyorum.
Kilo verdiğime eminim. Karnımdan gitti hissediyorum. Yağdan gidip vücudum ödem tutmuş olabilir. Yada tartım bozuk olabilir. Yada başka bir problemim var oda olabilir. İnan bende bilmiyorum. Hayallerim yıkıldı resmen...
kızlarrr 1300 verişim hasta yogun hesaplayamadım.birazdanda diyetisyene gidecem.help please
Verdiğime eminim ama ben bu ara biraz kötüyüm atak geçiriyor olmaktan korkuyorum.
kızlarrr 1300 verişim hasta yogun hesaplayamadım.birazdanda diyetisyene gidecem.help please
tatlım dun gece yatmadan tartıldım 81.1 cıktım sok oldum benımde tartı bozuk sanırım ama bu sabah 1 kılo eksık cıktım yarın dıyetısyende bellı olucak bakalım
yasemın supersın soyleyecek sozbulamıyorum sanakızlarrr 1300 verişim hasta yogun hesaplayamadım.birazdanda diyetisyene gidecem.help please
ayferım ekledıgın ıcın tesekkurler***3.TAKIM 343.ETAP***
NoRaaa65,6/ / / %)
sekerkiz6779/78/1 / %1,27)
sahgull69,9/ / / %)
bluebootle57,8/ //%)
Sweetdimple78// / % )
pegasus0769,3/ / / %)
Valkyrie89 : (82,2/82,2 /0 / % 0) kilosu sabit
kelebekolacam : (82,5/ 81, 2/ 1, 3/ %1, 58)
sevilay8072/ // %)
cglaa16 : (67,4/ / / %)
erigim65,3/63, 7/1, 6 %2, 45)
ayulduzz (74,6/ 74.3/ 0, 3/% 0, 40)
sulofe90,8/ / / %)
3. Takim Ortalamasi : %
edacıgım tartıda sıkıntı vardır bu menulerle vermemem ımkansızDünkü menüm ;
4 zeytin
domates-salatalık
1 dilim light beyaz peynir
1 haş. yumurta
1,5 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
öğle: 1 kase domates çorbası
az salata
1/2 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
ara: 12 tane fındık
akşam:
öğle: 1 kase domates çorbası
1/2 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara: 1 activia
Su: 3 litre
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
1 küçük fincan sütlü nescafe
3 milimi yaptım dun ev bırbırınegırde temızlık yapıcam bugun ama ıc agzımın tadı yok
MENÜM
Sabah kalkınca 1 bardak su
5 zeytın
1parca beyaz peynır
2dılım ekmek
sekersız cay
ara
3 kayısı
2 tam ceviz
öğle
piliç roti
mercimek corba
cacık
ara
1 kutu sut
akşam
zeytınyaglı pırasa
yogurt
kırmızı bıber salatası yogurtlu
ara
yok
3lt su
Hayirdir canim yorgunmusun bence bi kahve yap kendine biraz dinlen sonra basla
Güzel menü
tebrik ederim ayrıca güzel kilo verdin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?