Hahayy dogru tahmin etmisim o canliymis
geldıo tatlım geldı:) tam tahmın ettıgım gıbı
O zaman haftaya seninlede yarışıyoruz ne dersin?
Bakalım kim daha çok kilo verecek.
Yasemincim yarın tartı günüNe hissediyorsun bakalım.
Yarışa varımmmsenin menünle seni yeneceğim edaaaa
HayaletmiBen sabah dedim ki biri bizi goruyor ama biz gormuyoruz bajiyor yorum yapmiyor bu kim dedim
Kizlarda eda ve kaptan biz tahmin ediyoruz dedi bende bende tahmin ediyorum dedim hani ben takima ilk girecegimdede kaptancim biri red verebilir demisti ya benimle ilgili seninle degil demisti iste hepimiz o hayaleti o diye tahmin ettik catlamayin isin ozu bu
Bencede canimsin,sakin gamzenin gecmesine izin verme,yoksa gider ask böcügümValla gamzecim yenmemen için elimden geleni yapacağım
Hem hemen mezun olursun 2 kilo verirsen
canimsin kolay gelsinkızlarr yemek yapıcam geçmişin tamamını okuyamadım yemeği ocaga koyup geleyım aksama kv gelcek
iyi aksamlar canim...yarin güpgüzel olsunMesaiyi ucle bes srasinda gide gele bitirdim patron zsm yapmiycsk bu sy kizim internet odesin kk odesin fiyecek
Opuldhnuz hanımlarben kaçar bughn az yiyin tartilar sallancak kiskananlar caglayacak
Canim ne bilim net karsisinda tanisiyoruz sonucta..kimse kimsenin huyunu bilmiyor..yazdigimizla karsimizdakinin anladigi bambaska olabiliyor..hani bende acaba kirildinmi dedim..Yok guzel arkadasim olur mu oyle sey hem merak etme kilo sakalari disinda kolay kolay alinmam zaten alinmayi getektiren bisey yoktu 3 gundur evde de okulda da yogunum okulda karne hazirliklari evde cok sukur misafir telasi sikayetci degilim ama
Cok yoruldummm yemege annemler teyzemler gelecek sabahtan beri kosturuyorum islerim biitti masamda hazir bi bakiyim dedim bacilarim a
kızlarr yemek yapıcam geçmişin tamamını okuyamadım yemeği ocaga koyup geleyım aksama kv gelcek
Yarışa varımmmsenin menünle seni yeneceğim edaaaa
Ben sabah dedim ki biri bizi goruyor ama biz gormuyoruz bajiyor yorum yapmiyor bu kim dedim
Kizlarda eda ve kaptan biz tahmin ediyoruz dedi bende bende tahmin ediyorum dedim hani ben takima ilk girecegimdede kaptancim biri red verebilir demisti ya benimle ilgili seninle degil demisti iste hepimiz o hayaleti o diye tahmin ettik catlamayin isin ozu bu
Valla gamzecim yenmemen için elimden geleni yapacağım
Hem hemen mezun olursun 2 kilo verirsen
Mesaiyi ucle bes srasinda gide gele bitirdim patron zsm yapmiycsk bu sy kizim internet odesin kk odesin fiyecek
Opuldhnuz hanımlarben kaçar bughn az yiyin tartilar sallancak kiskananlar caglayacak
bende ciktim kizlar..yemegi indireyim..aksam gelmeye calisirim
Ben sabah dedim ki biri bizi goruyor ama biz gormuyoruz bajiyor yorum yapmiyor bu kim dedim
Yha gör bak işte zayıflamıyorum diyosun bu bir kanıttır ispattır canm cok güsel eglenmişsiiz daim olsunben su ıctıkce benım oğlanda su ıstıo walla su kurbagası oldu ııcekızlar pazar gunu denız kenarına gıtttım dedım ya tahterevalliye bindik eşimle:)) eskiden ikimiz binice benı kaldıramazdı uzulurdum ne yalan solıım bu sefer oğlumuda aldım yanıma yınede kaldıramadık onu walla sewindim
buda resmıEki Görüntüle 926055
ben su ıctıkce benım oğlanda su ıstıo walla su kurbagası oldu ııcekızlar pazar gunu denız kenarına gıtttım dedım ya tahterevalliye bindik eşimle:)) eskiden ikimiz binice benı kaldıramazdı uzulurdum ne yalan solıım bu sefer oğlumuda aldım yanıma yınede kaldıramadık onu walla sewindim
buda resmıEki Görüntüle 926055
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?