Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın hayırlı cumalar
ben çoook mutluyum delikafadulden hihoyyyt
kilom 73.4 yani tam 1.6 gr.vermişim. aslında geçen hafta 75in küsürü vardı ama nam ablacımı telefonda fazla tutmiyim dedim yani aslında tam 2kilo verdim bu hafta.ama buda bana bayramda aldıklarımın cezası olsun

sonuç 73.4 veee 1.6 gitmiş :lepi:
pes etmek yok.kaçamak yapmadan ve geç saatte yemeden bu iş oluyormuş..65e kadar devam..

3.TAKIM **134. ETAP ** ETAP
cabik ( 73.1/73.1 /0.0 /0.00% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
kalimera (81.0/81.0 /0.0/0.00%)
semo (64.0/64.0 /0.0 /0.00%)
güzelresim (75.0 /73.4 /1.6 /2.13%)
memuzin(76.5 /76.5/0.0 /0.00 %)
pirlanta_a(63.0 /62.0 /1.0 /1.59%)
niloşş (83.6/83.0 /0.6 /0.72 %)
YENı ÜYE
3.TAKIM TOPLAM KıLO (624.2/621.0 /3.2 /0.51 %)

Son düzenleme:

TEBRİKLER TATLIM
OLAY BUDURkaydirigubbakcemile5

DEVAM KİM TUTAR BİZİİİİİİİ:lepi:turkbayragi

3.TAKIM **134. ETAP ** ETAP
cabik ( 73.1/73.1 /0.0 /0.00% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
kalimera (81.0/81.0 /0.0/0.00%)
semo (64.0/64.0 /0.0 /0.00%)
güzelresim (75.0 /73.4 /1.6 /2.13%)
memuzin(76.5 /76.5/0.0 /0.00 %)
pirlanta_a(63.0 /62.0 /1.0 /1.59%)
niloşş (83.6/83.0 /0.6 /0.72 %)
YENİ ÜYE
3.TAKIM TOPLAM KİLO (624.2/621.0 /3.2 /0.51 %)

MEMUZİN PC. BOZUK TELEFON İLE BİLDİRDİ

DURUM BÖYLE

ŞU DURUMDA TAKIM BİRİNCİMİZ GÜZELRESİM:hooray:turkbayragia.s.

2. PİRLANTA turkbayragia.s.

3. NİLOŞŞ ARKADAŞIMIZ turkbayragia.s.

TEBRİKLER TATLIM
OLAY BUDURkaydirigubbakcemile5

DEVAM KİM TUTAR BİZİİİİİİİ:lepi:turkbayragi

Sağol canım zemuszemus vallahi çok mutluyum.baskülde o kilo kaybını görmek en güzel yemekten daha mutluluk verdi :dance: 65i görene kadar devam.böyle gidersem 2 ayda hedefime ulaşırım gibi geliyor hihoyyyt

BEN ŞİMDİ EVDEN ÇIKMAK ZORUNDAYIM

BERNUŞzemuszemus BİR GÖZ ATARMISIN LİSTEYEyerimseniben

İSTERSEN BİLDİRİMİDE YAPABİLİRSİN EĞER YAPAMAZSAN 16:00 GİBİ EVDE OLACAĞIMturkbayragia.s.

merhabalar kızlar...

güzel resim tebrik ederim canm birinci olmuşsun.ama daha çok azmin ve kararlılığını tebrik ediyorum :))

pırlanta ve niloş sizleride tebrik ederim..

haftaya birincilik için bir kapışma mı var acaba..sanki ööle bişiiler okudum :))
varsa bende varım yaniiiiiiiiii..haftaya hadi bakalım..kim birinci olcek

sabah:
normal kahvaltımı yaptım
hemen akabinde leslie ile sporumu yaptım..hakkaten çok eğlenceli oluyomuş onunla..hiç anlamadım nasıl geçti 35 dk..hepsini yapmadım..yavaş yavaş artırcam..

öğle:
daha bişey yemedim ama şimdi bir kase mercimek yemeyi düşünüyorum..

akşam:
salataaaa belki bide çorba olabilir...du bakalım...

neyse kızlar ben gidiyorum şimdik..daha sonra tekrardan görüşmek üzere hoşçakalıııınnn

evet cabik rekabete başladım bensositososito Haftaya hepinizi geçicem birinci olucam. Görüceksiniz bak zemuszemus Ama hodri meydan görelim senide cicim:içelim:

selam bacular
hepinize hayırlı cumalar.yüce mevlam tüm güzel dileklerini kabul etsin. evinizden sağlık,mutluluk,huzur eksik etmesin
kalimera ablam geçmiş olsun sende benin gibin olmuşsun
ben hala toparlayamadım gözümü açamıyorum elim kolum kalkmıyor,bi sıtma tuttu beni 2 battaniye 1 yorgan ve koynumda sıcaksu torbası ısınamadım.bayramdan beri böyleyim.

bugün felaket karla karışık yağmur var çok soğuk oğlanı almaya giderken sıçana döndüm 5 dakikada şu an rüzgar ıslık çalıyor resmen ALLAHım dışarda olanlara yardım etsin

bernuşcum sanada geçmiş olsun benimde gözlerim sulanıyor bu aralar.

cabikcim hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin yaradan ALLAH kavuştursun

güzelresim canım senin bebişte hastaymış geçmiş olsun ve verdiğin kilolar için tebrikler. maşalllah
nam ablam maşallah sankim biraz iyi sin gibi geldi bana.oooo kıskanıyom valla kalimera ablamla ev tutmayı düşünüyorsunuz. oh valla benide alın öyle ortapetik yatakta istemem bir köşeciğe kıvrılırım.sıcakta olmasa olur sizin yüreğinizin sıcaklığı yeter.bende halılarınızı silerim.
karşılığında eminim hayatımın en neşeli en güzel günlerini kazanırdım sizden ayyy hayali bile yüzümde gülümseme yarattı.

diğer kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum.hepinize başarılar

Son düzenleme:
Tebrik ederim canım. Haftaya 1. liği elinden alacaığım. Kıskandımkaydirigubbakcemile3 Karar verdim haftaya grubun 1. ben olucam :umursamaz:

süper ya işte bu :lepi: hadi bakalım haftaya takımımız 1.olsun diye uğraşalım tabi bizdede bakalım kim olacak :jeyyar: süper vallahi böyle gidersek korksun bizden yağcıklar laelaelaelaelae
çok sağolun kızlar bu arada.öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

tebrikler canım inan çok sevindimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
darısı başımıza inşallah, hadi bakalım bu moralle aynen devam bitanem:asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:

İYİ GECELER KIZLARopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok sağol kalimeracım.aynen devam canım.hafta sonu kaçamaklarınıda tamamen bıraktım.65i görene kadar izin günü filan yok.sadece bu akşam 1 dilim tatlı yedim.yarın sabah bomba gibi devam :lepi:

bugün yediklerimi yazayım
sabah:kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay

öğle:yarım simit
4 adet kepekli bisküvi
şekersiz çay

akşam:1 tabak ıspanak yemeği

akşam yemeğini 5te yedim.çünkü ablam tatlı yapmış yemeğe çağırdı.küçük 1 dilim tatlı yedim.ama 1 haftadır tek kaçamağım bu olduğu için afiyetle yedim vallahi :1rolleyes: cokacimcoook

herkese merhabalaaarr

ooooooooo kimler gelmiş..sılagülcüm hoşgeldin canım.özledik yahu..geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..uğra arasıra emi :))

kalimera abla hayırdır sen geceleri pek uğramazdın...ne oldi sana ne oldi boylee :))

kızlar bende hırslıyım bu hafta hadi bakalım...

kahvaltımı yaptım herzamankinden...

şimdilik bu kadar..hoşçakalııııııııınn

selam kızlar kimsecikler yok herhalde in cin top oynuyor yediklerimi yazıyorum
sabah kahvaltı rutin
öğleyin 1tabak çorba 1 kase yoğurt 1dilim ekmek
akşamda çorba salata yoğurt 1dilim ekmek
çayın yanında az kuru üzüm yedim 2 lokmalıkta sucuk yedim çeviz içi olandan 2de mandalina
1saatte koşubandında yürüğüş yaptım

çoook uzun bir aradan sonra buradayım sonundazemuszemus pc bozuktu katılamadım size neyse sorun halloldu artık hergün buradayım yineopuyorumnanaktana.s. nam ablacım sağolsun tel ile aldı kilomu.mezun olana kadar sizlerleyim burada bi haftadır yazmadığım için yediklerimede dikkat etmedim zaten hastaydık kızımda ben de.genelde meyve tükettim ama yürüyüş spor yapamadım maalesef
öncelikle ben yokken kalimera ablacım hasta olmuş çok üzüldüm.geçmiş gitmiş olsun mikroplar bakteriler bi daha sana uğramasın inşallah.
topic coşmuş ben yokken süpersiniz:sm_cool:.fena gaza geldim:dance:.zirvede güzel bi resim vardı.
ilk 3 ü özellikle tebrik ederim kıskançlıkla karışık bi hayaranlık duydum valla.sıkışın şöyle zirvede banada yer açın ben geliyoruuuum delikafadulden

cabik bu arada senide allah sevdiğine kavuştursun.sağlıcakla gitsin gelsin inşallah bnim eşim evliyken gitmişti beklerken çok uzun geliyor.ama bitiince bide bakmışsın ne çabuk geçmiş kendini üzme tatlım:1hug:.hayırlı tezkereler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…