Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese iyi pazarlaaar..tebi gün pazar olunca buralarda kimsecikler olmuyor..
memuzin hoşgeldin tekrardan canm..vede sağolasın ..evet daha şimdiden zaman durdu sanki ya geçmiyo.elim telfna gidiyo bi arim diyorum ama nereyi arıcam telfnu yokki :) neyse bu sabah beni aradı bi 10 saniye falan konuştuk sadece..bunada şükür.

eveet ne yidim içtim yazim:
dün öğle:
bir kase çorba

akşam:
bir kase yoğurt
bir dlm ekmk

bu sabah:
yine her zamanki kahvaltm

az öncede
bir tatlı tabağı kadar kabak kurusu kavurması yedim
yanındada bir kase yoğurt
küçük bir dlm ekmk

şimdilik bukadar kızlar..tekrar görüşmek üzere..hoşçakalııııııınnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

NE HABER KIZLAR

2 GÜNDÜR UĞRAYAMADIM.

OĞLUM EVDE OLUNCA BANA PEK PC DÜŞMÜYORRRR:çok üzgünüm:

Ender Saraçtan 3 günlük toksin atıcı diyet
1.GÜN:
Öğlene kadar yeşil elma kompostosu 2-3 kase içilecek

KOMPOSTO TARİFİ:2-3 yeşil elma,3-4 kabuk tarçın,5-6 karanfil,14-15 tane kuru üzüm komposto hazırlanacak

gün boyu 7-8 kase lahana çorbası içilecek

LAHANA ÇORBASI TARİFİ:
1 lahana,3-4 diş sarımsak,1 soğan,maydanoz.kimyon,zerdeçal(karaciğerden toksin atar),1 tatlı kaşığı zencefil(yağ yakıcı özelliği vardır),acı sivri biber (metabolizmayı hızlandırır),1 tatlı kaşığı sıvı yağ.tencerede hepsini pişir blendırdan geçir.
• 2.GÜN:

öğlene kadar 2 elma ve istediğin kadar salatalık

Öğlen:domatessiz yeşil salata özellikle tere konulacak.üstüne 1 kase yağsız yoğurt yenecek • 2 saatte bir yeşil elma yada salatalık yenecek

Akşam:
hafif haşlanmış kabak,2-3 kaşık yağsız yoğurtla yenecek yeşil elma yenecek
o 3.GÜN:
SABAH:1 bardak yağsız süt 2-3 ceviz içi,elma
ÖĞLEN:1 Porsiyon kabak yağsız yoğurt avuç içi kadar lor peyniri
AKŞAM:Taze fasülye ıspanak yada brokoli.ayrıca akşam bol bol kivi yenecek
birde tüm günler bol miktarda bitki çayı içilecek(yeşilçay,rezene, ısırgan vb)

KIZLAR YARINDAN İTİBAREN BU DİYETİ YAPACAĞIM 3 GÜN

KENDİMİ VE RUHUMU ARINDIRACAĞIMyerimseniben

Slm kizlarrrr

Yarin sinavim var, inschallah iyi gecer, Allah yardimcim olsun opuyorumnanaktan

Persembe kaynanam ve kayinbabam hactan geliyor, bende hazirlik ve ko$turmaca icindeyim, fazla giremiyorum 1hafta dir.

Beni madur gorun kizlar, herdezi opuyorum hayirli aksamlar.

selam kızlar..
ben diyetimi hafta sonu bozmadım ve çok mutluyum.
bu arada memuzin hoşgeldin canım..azimle ve kararlılıkla halledicez bu işi.ben bu sefer inanıyorum.kendime süre verdim ve Allah sağlık verdiği müddetçe başarıcam.
şimdi çıkmam lazım.bugünde meyve sebze ağırlıklı beslendim.
şimdi koşu bandımı açıp yarım saat hızlı tempoda yürücem sonrada 1 fincan yeşil çayımı içip doğru uykuya çünkü oğlum bu gece erken uyudu.fırsatı değerlendirmem lazım..

iyi geceler kızlar
sabah 1 dilim ekmek hafif bi kahvaltı
öğlen yağsız kırmızı et
akşam pırasa
şekersiz çay 1 halley (regl yüzünden dayanamadım)
akşam 19 da yeme içme faslını kapattım

şimdilik bu kadar hiç birşey yazacak halde değilim açım halsizim benneyaptımkiözellikle de yemekten bahsedemeyeceğim:bbo:

iyi geceler
sabah güzelbi kahvaltı
öğleyin çorba 1dilim ekmek 1kase yoğurt
akşam 1tabak lahana sarması 1 kase yoğurt 1dilim ekmek
ilerleyen saatte 2 mandalina ve aralarda çay içtim
1 saatte koşubandına bindim bendende bukadara.s.

sabah
06:50 1 bardak su ve ilaçlarım

07:00 2 gün kurusu ve yarım litre su
07:15 1 büyük kupa elma kompostosu(şekersiz tabiki)

08:15 1 kupa şekersiz kahve

bugün ender saraç'ın 3 günlük toksin atıcı diyetine başladım

ENDER SARAÇ'IN
ARPA ÇORBASI

Arpanın faydaları, yeniden keşfedilmeye başlandı desek, sanırım yanlış olmaz. Ender Saraç da bugünkü programında, arpadan bol miktarda bahsetti. Kabızlık sorunu olanlar için, oldukça faydalı olan arpanın, daha bilinen, bilinmeyen pek çok faydası var. Arpa çorbalarda, çay olarak, ekmek olarak kullanılabilen bir bitki. Buğday ailesinden olan arpayı, aslında hepimiz biliyoruz. Ama nedense, nimetlerinde yeteri kadar faydalanamıyoruz. Gelelime arpanın faydalarına ve Ender Saraç’ın arpa çorbası tarifine.
ARPANIN FAYDALARI :
* Bol miktarda Protein, B1, B3, B6 vitaminleri içerdiğinden çok besleyicidir.
*Demir, magnezyum, selenyum, potasyum, fosfor ve manganez içerir. Kansızlığa karşı çok etkilidir.
* Kronik kabızlık çekenlere faydalıdır.
* Bağırsakları yumuşatır ve sindirim sisteminin düzgün çalışmasını sağlar.
*İdrar söktürücü özelliği ile idrar yollarını ve idrar yollarındaki iltihapları temizler.
* Arpa ekmegi ve arpa çorbası şeker hastaları için çok faydalıdır.
* Dil iltihaplarına karşı da yararlıdır.
* Kalbi kevvetlendirir.
* Düşük tansiyonu olanlara çok faydalodor, tansiyonu yükseltir.
* Kemikleri güçlendirir.
* Böbrek taşlarını ve kumlarını dökmeye yardımcı olur.
* Tuzlu Arpa lapası, kireçlemelere ve eklem ağrılarına çok iyi gelir.
* Romatizmaya faydalıdır.
* Arpa, sirke ile kaynatıldığında, uyuz, egzama gibi kaşıntılı deri hastalıklarına sürülürse faydalı olur.
* Prostat büyümesini önler.
* Baş ve boğaz ağrılarını dindirir.
* Siyatik ağrılarını dindirir.

ENDER SARAÇTAN KABZILIK İÇİN ARPA ÇORBASI :

GEREKLİ MALZELEMER
1 avuç haşlanmış arpa, (1 gece önceden ıslattığınız 1 kg arpayı düdüklü tencerede iyice pişirin. 1 er avuç poşetlere koyup, daha sonra kullanmak üzere difrizde saklayın.)
mevsim sebzesi(Özellikle kabak, pırasa ve bamyadan birisi olması daha faydalı),
1 adet küçük boy soğan,
1 adet dometesin suyu,
kırmızı pul biber,

HAZIRLANIŞI : Bütün malzemeleri karıştırıp çorba gibi pişirin. İçerken isterseniz biraz limon ilave edebilirsiniz. GÜnde 1-2 sefer için. Çorbadan sonra içeceğiniz 1 fincan rezene çayı bağırsakları daha da yumuşatacaktır. Ayrıca İnciri kabuğuyla yiyip, üzerine 1 bardak ılık su içmek de kabızlık için oldukça faydalıdır.

ALINTIDIR (KANAL D DOKTORUM PROĞRAMI)

ENDER SARAÇTAN ZAYIFLAMAK İÇİN 1 GÜNLÜK DETOKS ÖNERİSİ

Ender Saraç'ın bu önerisi, bir kaç gün yemeği fazla kaçırmışsanız veya biraz daha hızlı kilo vermek istiyorsanız, tam size göre. Bu detoks kürünü 1 gün boyunca uygulamanız gerekmektedir.

GEREKLİ MALZEMELER:
* 2,5 Lt su
* 2-3 adet aorta boy kabak,
* 1 demet semizotu,
* 6-7 adet orta boy saplı maydonoz,
* 3 adet taze soğan,
* 2 adet acı yeşil biber,
* 1/2 tatlı kaşığı zerdeçal,
* 1 tatlı kaşığı kimyon

HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ :
Zerdeçal ve kimyon hariç bütün malzemeleri, suyun içinde haşlayın ve blendırdan geçirin. İçine zerdeçal ve kimyonu da ilave ederek, karıştırın. Gün boyunca bu sebze karışımını için. Başka bir şey yenmeyecek.

Başarılar diliyorum semo. İnşallah çok güzel geçer...

Ne mutlu sana güzelresim. Ben cumartesi günü mağlesef ki kaçırdım. Gece 11 e kadar sürekli yemek halindeydim. :mymeka: hakediyorum güzel bi dayağı klava:

GÜNAYDIN KIZLARa.s.

HEPİNİZE HAYIRLI BİR HAFTA DİLİYORUMzemuszemus

Günaydınlar.

Hafta sonu cumartesi günü çok kaçırdığım için şu malzemeleri toparlayınca 1 gün bunu uygulayayım. Teşekkür ederim tarif için.

merhabalar kızlar.nasılsınız.maaşallah iyi gördüm herkesi :))

nam ablacım bende izledim doktorumu sabah..aama yazamamıştım söylediklerini.teşekkürler paylaştığın için..

güzelresim maaşallah sana çok iyi gidiyosun..sakın bozma..bende bozmıcam.bu sabah dayaamadım tartıldım.ama sadece 100 gr gitmiş.üç gündür dikkat ediyorum..sporda yapıyorum sabahları..ya şu 73ü bi kıramadım yıllardır..ama devam edicem tabiikii

semo sana sınavında başarılar diliyorum..Allah yardımcın olsun canm..

bende şimdi gidiyorum ders çalışmaya

hoşçakalıııııııııııııınnnn

haa ne yedim yazayım:
sabah:
normal kahvaltımı yaptım

öğle:
bir küçük tatlı tabağında kabak kurusu haşlanmış.az yağda kavrulmuş kabak ve iki kaşık yoğurt yedim..

akşamda çorba ve salata düşünüyorum..
şimdilik hoşçakalın

sabahtan beri 3 kez mesaj yazdım ve hep eror verdi artık pes ediyorum ben.....
sinir etti beni yaaaa.... ne oluyor bu kk'ya anlamadım ben...
anlayan varsa benide aydınlatsın....

canım benim ben olayı çözdüm.çok yanlış yapıyormuşum.hafta sonları biraz kaçırıyorum diyerek aslında 5-6 günkü çabayı hiçe sayıyormuşum.hooop tekrar baştan.birde gündüz az yiyip olması gerekenden az yani akşam açlık krizini atlatamıyodum ve yiyordum.oda tamamen yanlışmış gerçekten.bunları anlayıp uygulamaya başlayınca 75ten otomatikman kurtuldum.sende canım yaptıklarını gözden geçir.belki sanada normal gelen aslında diyetini tamamen bozan ufak detaylar vardır.ama asla pes etmek yok.ben kararlıyım şubat sonuna kadar Allah nasip ederse 65i görücem kaydirigubbakcemile2 8 kilom var ve sağlıklı bi şekilde verebileceğime inanıyorum.hep beraber devam :lepi:

bugün yediklerim
sabah:1 domates
kk peynir
teflon tavada 1 yumurta

öğle:1 activia yoğurt
1 avuç fındık,badem,kuru üzüm
3 kayısı

akşam:mercimek çorbası
aslında eşim ve oğlum için bir sürü şey yapıyorum ama yemek yok kaydirigubbakcemile2

selam herkese bende bugünki yediklerimi yazayım
sabah rutin kahvaltı
öğle 2 tabak çorba 1.5 dilim akmek salata çok acıkmıştım
akşamda canım kıraker çok istiyor yemek yerine çayın yanında düşünüyorum bellide olmaz fikrim değişebilir
benim guruba katılmam çok iyi oldu kendi açımdan cuma günü kaçırdım ve hemen 700 gr farkettim sabah kilo altığımı görünce çıldırdım 2 gün yedim ama az yedim kendimi cezalandırdım ve verdim çok şükür tek düşüncem cumayakadar kilo veremesem korkusuyla aç gezdim kızlar sizlerlede paylaşmak istedim bu durumumu sizlerle olmaktan dolayı mutluyum öpüyorm sizleri hoşcakalın

canım kendi bünyeni keşfettiysen çok güzel bende 3 öğün yemediğim zaman açlık kırizi oluyor ve daha çok yiyorum ve kilo daha çabuk alıyorum ama 3 öğün azda olsa yediğim zaman hem tok oluyorum hemde kilo verebiliyorum ve tabiki sporla beraber verebiliyorum

Slm kizlar,

Sinavim cok sukur guzel gecti.

Sonuclari 2 hafta sonra aliyorum, inschallah iyi puan alirim opuyorumnanaktan

GUZEL dileklerin icin saol PIRLANTA cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…