memuzin hoşgeldin tekrardan canm..vede sağolasın ..evet daha şimdiden zaman durdu sanki ya geçmiyo.elim telfna gidiyo bi arim diyorum ama nereyi arıcam telfnu yokki :) neyse bu sabah beni aradı bi 10 saniye falan konuştuk sadece..bunada şükür.cabik bu arada senide allah sevdiğine kavuştursun.sağlıcakla gitsin gelsin inşallah bnim eşim evliyken gitmişti beklerken çok uzun geliyor.ama bitiince bide bakmışsın ne çabuk geçmiş kendini üzme tatlım:1hug:.hayırlı tezkereler diliyorum
Slm kizlarrrr
Yarin sinavim var, inschallah iyi gecer, Allah yardimcim olsun opuyorumnanaktan
Persembe kaynanam ve kayinbabam hactan geliyor, bende hazirlik ve ko$turmaca icindeyim, fazla giremiyorum 1hafta dir.
Beni madur gorun kizlar, herdezi opuyorum hayirli aksamlar.
selam kızlar..
ben diyetimi hafta sonu bozmadım ve çok mutluyum.
bu arada memuzin hoşgeldin canım..azimle ve kararlılıkla halledicez bu işi.ben bu sefer inanıyorum.kendime süre verdim ve Allah sağlık verdiği müddetçe başarıcam.
şimdi çıkmam lazım.bugünde meyve sebze ağırlıklı beslendim.
şimdi koşu bandımı açıp yarım saat hızlı tempoda yürücem sonrada 1 fincan yeşil çayımı içip doğru uykuya çünkü oğlum bu gece erken uyudu.fırsatı değerlendirmem lazım..
GÜNAYDIN KIZLARa.s.
HEPİNİZE HAYIRLI BİR HAFTA DİLİYORUMzemuszemus
ENDER SARAÇTAN ZAYIFLAMAK İÇİN 1 GÜNLÜK DETOKS ÖNERİSİ
Ender Saraç'ın bu önerisi, bir kaç gün yemeği fazla kaçırmışsanız veya biraz daha hızlı kilo vermek istiyorsanız, tam size göre. Bu detoks kürünü 1 gün boyunca uygulamanız gerekmektedir.
GEREKLİ MALZEMELER:
* 2,5 Lt su
* 2-3 adet aorta boy kabak,
* 1 demet semizotu,
* 6-7 adet orta boy saplı maydonoz,
* 3 adet taze soğan,
* 2 adet acı yeşil biber,
* 1/2 tatlı kaşığı zerdeçal,
* 1 tatlı kaşığı kimyon
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ :
Zerdeçal ve kimyon hariç bütün malzemeleri, suyun içinde haşlayın ve blendırdan geçirin. İçine zerdeçal ve kimyonu da ilave ederek, karıştırın. Gün boyunca bu sebze karışımını için. Başka bir şey yenmeyecek.
merhabalar kızlar.nasılsınız.maaşallah iyi gördüm herkesi :))
güzelresim maaşallah sana çok iyi gidiyosun..sakın bozma..bende bozmıcam.bu sabah dayaamadım tartıldım.ama sadece 100 gr gitmiş.üç gündür dikkat ediyorum..sporda yapıyorum sabahları..ya şu 73ü bi kıramadım yıllardır..ama devam edicem tabiikii
bende şimdi gidiyorum ders çalışmaya
hoşçakalıııııııııııııınnnn
canım benim ben olayı çözdüm.çok yanlış yapıyormuşum.hafta sonları biraz kaçırıyorum diyerek aslında 5-6 günkü çabayı hiçe sayıyormuşum.hooop tekrar baştan.birde gündüz az yiyip olması gerekenden az yani akşam açlık krizini atlatamıyodum ve yiyordum.oda tamamen yanlışmış gerçekten.bunları anlayıp uygulamaya başlayınca 75ten otomatikman kurtuldum.sende canım yaptıklarını gözden geçir.belki sanada normal gelen aslında diyetini tamamen bozan ufak detaylar vardır.ama asla pes etmek yok.ben kararlıyım şubat sonuna kadar Allah nasip ederse 65i görücem kaydirigubbakcemile2 8 kilom var ve sağlıklı bi şekilde verebileceğime inanıyorum.hep beraber devam :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?