benimde oğlum hala emiyor canım.ama 1,5 yaşını geçti.bebeğin daha küçükse haklı olarak daha çok ihtiyaç duyarsın yemeğe.sadece dediğim gibi akşam karbonhidrattan uzak durursan yeterli olur.pilav,makarna vs.de yememeye çalışırsan akşamları süper olur. :lepi:canım yorumun için saolopuyorumnanaktan benim bebeğim var ve emziriyorum o yüzden acıkıyorum bizim uyku düzenimizde yok gece geç yatıyorummirmirmirmir ve defalarcada uyanıyorum o yüzden acıkıyorum ama dediğin doğru 2 yerine 1 tane yeterli olmalı:mymeka: geçen haftalarda 1 dilim yiyordum bikaçgündür 2ye yükselttim:mymeka: aşşağı indirmek lazıma.s
dün akşam uzun zamandanberi görmediğim bikaç kişiyi gördüm ve bana zayıflamışsın :sm_cool:dediler ve çok mutlu oldum dünyanın en lezzetli yemeğindenbile daha keyifli bu sözleri duymakzemuszemus
merhabalar kızlaaar..nasılsınız..
güzelresim süpersin yaaa.seninle birlikte bende gaza geliyorum vallahi..çok iyi gidiyosun..
..
SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:00 2 GÜN KURUSU 2 İNCE DİLİM ZENCEFİL VE SUUUU
09:00 1 KUPA ŞEKERSİZ KAHVE
09:45 2 DİLİM PEYNİR
2 ZEYTİN 1 DİLİM EKMEK
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
KIZLAR
PERŞEMBE GÜNÜ 1 GÜNLÜK PİRİNÇ LAPASI DİYETİ YAPMAYA NEDERSİNİZyerimseniben
BÖYLECE VÜCUTTAKİ FAZLA ÖDEMİ ATMIŞ OLURUZalkisalkisalkis
güzelresim başarı öyküleri bölümünde resimlerini gördüm tesadüfenakannehir süpersin alkisalkisalkis tamgaz devamkaydirigubbakcemile5
edip akbayramın bir şarkısını bize uyarlayarak yatmaya gidiyorum ÖPÜLDÜNÜZ
HANIMLAR İNANIN İNANIN HANIMLAR!
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ İNCECİK GÜNLER!
AYNALARA GÜVENLE BAKACAĞIZ
GÜZEL,SAĞLIKI VE MUTLU OLACAĞIZ
merhabalar kızlar..
bende pirinç lapasını yaptım iki kaşık ancak yedim ya siz nasıl yapıyorsunuz yada ben mi çok kötü yapıyorum..ööle bıraktım vala yiyemedim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?