Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ne yaptım bugüüün:
sabah normal kahvaltı
leslie ablamla sporumuda yaptım.4.gün oldu bugün.baya hamlşamışım ama ya.kollarım bacaklarım hamlamış.ama alışırım iki güne geçer..
öğle:
iki tane içli köfte
arada: bi içli köfte :))
akşamda
2 içli köfte (çok seviyorum dayanamadım) salata... neyse hanımlar artık ben giderrr..hoşçakalın.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam ben bugünki yediklerimi yazayım
sabah 2 dilim ekmek kahvaltılık
öğleyin 1 tabak çorba 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
akşam 1 tabak çorba 1 dilim ekmek çok azda döner eti 1 kase yoğurt
meyveli yoğurt çayın yanında çok az kuru üzüm yedim

benimde oğlum hala emiyor canım.ama 1,5 yaşını geçti.bebeğin daha küçükse haklı olarak daha çok ihtiyaç duyarsın yemeğe.sadece dediğim gibi akşam karbonhidrattan uzak durursan yeterli olur.pilav,makarna vs.de yememeye çalışırsan akşamları süper olur. :lepi:

merhabalar kızlaaar..nasılsınız..

güzelresim süpersin yaaa.seninle birlikte bende gaza geliyorum vallahi..çok iyi gidiyosun..

..

sağol canım.hep beraber vericez kiloları.sonuna kadar destek olmalıyız.benim 9 kilocuk daha desteğe ihtiyacım var kaydirigubbakcemile2

bende varım bendekaydirigubbakcemile2 çünkü benim ödem sorunum felaketmafoldumben elim ayağım davul gibi oluyor bazen ama nasıl yapıcaz pirinç lapası diyetini?neyse ben bi netten araştırayım bakim

gelelim bugün hüplettiklerime

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
2 küçük peynirli kanepe

öğlen
az pilav acılı ezme

akşam
1 tabak etli nohut turşu
1 portakal
(yazarken canım istedi aslında hepimiz aç yaşıyoruz burada böyle ayrıntılı ayrıntılı yazmak oruçlunun karşısında yemek yemek gibi oluyo)sırnaşık şey:roflol:

bugün yediklerimi yazayım
sabah:2 kuru kayısı
öğlene kadar 1 lt su

öğle:2 kk büyüklüğünde sebzeli börek
2 kk büyüklüğünde sütlü tatlı

akşam:1 activia yoğurt

öğle yediklerimde gerçekten çok küçük parçalardı ama ben sabah ve akşam neredeyse hiçbişey yemeyerek dengeledim.ve şu an inanılmaz açım:)) ama yemek yok.cumaya az kaldı zemuszemus

güzelresim başarı öyküleri bölümünde resimlerini gördüm tesadüfenakannehir süpersin alkisalkisalkis tamgaz devamkaydirigubbakcemile5
edip akbayramın bir şarkısını bize uyarlayarak yatmaya gidiyorum ÖPÜLDÜNÜZ

HANIMLAR ıNANIN ıNANIN HANIMLAR!
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞıZ ıNCECıK GÜNLER!
AYNALARA GÜVENLE BAKACAĞIZ
GÜZEL,SAĞLIKI VE MUTLU OLACAĞIZ

GÜNAYDIIIIN ŞEKERPARELERİİİİİİMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
DÜN GİREMEDİM KUSURA BAKMAYIN KISLARa.s
DÜN AYRICANA ÖNEMLİ BİR MSAFİRİM VARDIkaydirigubbakcemile5 GERÇİ CEEEE DEDİ GİTTİ EMME NEYSSEE:sm_confused:
ZORLADA OLSA ONU EVDEN ÇIKARABİLDİM ÇOK ŞÜKÜR:lepi: NAM GELDİ NAM:lepi:
DÜN ÖĞLEN YANIMA UĞRADILAR NECMİ ABİYLE BİRLİKTE, BİRER BARDAK ÇAY İÇİP GİTTİLERkaydirigubbakcemile5
NAMI İYİ GÖRDÜM ÇOK ŞÜKÜR:asigim::1hug: BUNDN SONRA DAHADA İYİ OLACAK İNŞALLAH:Saruboceq:

GÜNÜN RAPORU, DÜN AKŞAM SAA19:00

2 KEPCE ÇORBA
BOL SALATA

GECE SAAT 10 GİBİ 2 ADET PORTAKAL

BU SABAH,

1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
5 ADET ZEYTİN
VEEE VAZGEÇİLMEZİM MAYDONOZ DERE OTU
ÇOK AZ EKMEK

ÖLENEDE GENE AYNISI VAR ZEYTİN HARİÇ O YOK

AKŞAMA ALLAH KERİM KIZLAR EVDE YEMEĞİM YOK AMA DOLAPTA BROKLİ VARDI ONU HAŞLARIM ZANNUMCAalkisalkisalkiscokacimcoook

KOCAMAN KOCAMANN ÖPÜLDÜNÜÜÜÜZopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

PİRİNÇ LAPASINI NASIL YAPACAĞIZ:uhm:
DİYENLEREEEE

HEMEN AÇIKLIYORUM

HER ÖĞÜNE 1 ÇAY BARDAĞI (HAŞLANMAMIŞ) TOPLAM 3 ÇAY BARDAĞI PİRİNCİ (BEN 1 ÇAY BARDIĞI YAPIYORUM) LAPA OLANA KADAR PİŞİRİYORSUNUZ.

YASAK OLANLARTUZ,
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ
KESİNLİKLE YOK.

SERBEST OLANLAR

SALATALIK,
ELMA,
TÜM YEŞİLLİKLER
ÇAY(ŞEKERSİZ)
YANİ TÜM ÇİĞ SEBZE VE MEYVELER

BEN NASIL PİŞİRİYORUM
PİRİNÇ LAPA OLUNCA İÇİNE
NANE,
PUL BİBER,
ZENCEFİL,
SUMAK,

GİBİ BAHARATLAR EKLİYOR VE BİRAZ SULU TÜKETİYORUMcokacimcoook

Ben dün akşamdan yaptım bugün yanımda getirdim. ıçine tuz attım Tüh keşke atmasaydım ( Köri ve karabiberde ekledim. Yanına da diet yoğurt almıştım. =(( Hiçmi işe yaramaz yoğurtla yesem??

sağol canım.gerçi çok oldu o fotoları koyalı şimdi biraz daha farkediyor tabi.orda 76-77 fialndım sanırım.şu kalan 9 kilomuda vereyim o zaman tekrar koyucam inşallah :lepi:

selam kızlar
pirinç lapasına başladım bende sabah 1 bardak ılık limonlu su içtim arkasın arkasından 1 çay bardağı pirinçten yaptığım lapanın anca 1/3 ünü yiyebildim ancak
aralarda birer meyve salatalık havuç falan tüketirim bu diyet en faza 2 gün yapılıp 1 -1,5 kg farkettiriyormuş bakalım tartıda yarın ne olacak
herşey biyana ben kendimi iyi hissediyorum midem küçüldü sanki birde akşam yemek yemememde fazla zorlamıyor artık dün çok acıktığımı hissttim 1 havuç yedim 1 kuzu yemiş gibi doyurdu beni.
eskiden tediklerimi düşününce utanıyorum kendimden

selam kızlar
pirinç lapasına başladım bende sabah 1 bardak ılık limonlu su içtim arkasın arkasından 1 çay bardağı pirinçten yaptığım lapanın anca 1/3 ünü yiyebildim ancak
aralarda birer meyve salatalık havuç falan tüketirim bu diyet en faza 2 gün yapılıp 1 -1,5 kg farkettiriyormuş bakalım tartıda yarın ne olacak
herşey biyana ben kendimi iyi hissediyorum midem küçüldü sanki birde akşam yemek yemememde fazla zorlamıyor artık dün çok acıktığımı hissttim 1 havuç yedim 1 kuzu yemiş gibi doyurdu beni.
eskiden yediklerimi düşününce utanıyorum kendimden

merhaba kızlar nasılsınız.
sabah kahvaltımı yaptım..1 saatten fazla sporumu yaptım..
şimdide lapamı yapayım yiyeyim.acıktım..hoşçakalııınnn.

merhabalar kızlar..
bende pirinç lapasını yaptım iki kaşık ancak yedim ya siz nasıl yapıyorsunuz yada ben mi çok kötü yapıyorum..ööle bıraktım vala yiyemedim (

merhabalar kızlar..
bende pirinç lapasını yaptım iki kaşık ancak yedim ya siz nasıl yapıyorsunuz yada ben mi çok kötü yapıyorum..ööle bıraktım vala yiyemedim (

aynen bende yiyemedim canım.bozdum öğlen diyetimi.ama az yedim yedikrime dikkat ettim tabii
şimdi kızımı uyutucam uyku saati geçti daha sonra yazarım yediklerimi

iyi geceler..
bugün yediklerim
sabah:1 haşlanmış yumurta

öğle:yağsız süt
1 kase k-flakes

akşam:1 avuç büyüklüğünde çok ince hamurlu pizza

sabah grip belirtileriyle uyandım.halsizlik var üstümde.bide regl oldum.yarın baskülde olmam gerekenden fazla çıkıcam( ama haftaya daha çok farkeder..böyle avutayım kendimi bari:)
öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

GÜNAYDIIIIN CANLARIM CİĞERLERİMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
SABAH ŞERİFLERNİZ HAYIRLI OLSUN, CÜMLETEN HAYIRLI CUMALAR :Saruboceq:

BEN BU GÜN BİRAZ HEYECANLYIM KIZLAR:1rolleyes: YARIN KK ANKARA OLARAK BULUŞMAMIZ VAR:sm_cool::teytey::dance:
ÖZLEDİM VALLA HERKEZİ, NİHAYET BULUŞUP HASRET GİDERECEĞİZkaydirigubbakcemile5

ARTIK RESİMLERE SONRA BAKARSINIZ GARİİ:lepi:

NEYSE GELELİM GÜNÜN RAPORUNA,
DÜN AKŞAM,

1 KEPCE ÇORBA
2 KAŞIK PATATES Sİ
1 KEPCE YAĞSIZ HAŞLAMA

SABAH,
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
BOL MAYDONOZ DERE OTU ÇOK AZ EMEK

ÖLENE TARHANA ÇORBASI GETİRDİM ONU İÇECEĞİM,

AKŞAM BELLİ DEĞİL AMA EVDE HAŞLAMA VAR BİRAZ BELKİ ONU YERİM:sm_confused:

HADİN GARİ ÖPÜLDÜNÜZ ŞEKERLERopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

AAAA AZ KALDI KİLOMU YAZMIYODUMkaydirigubbakcemile3 YAŞLILIK İŞTEkaydirigubbakcemile3

KİLOM 81 GENE :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…