Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar..
bugün burda pazar var şimdi gidip sebze meyve alıcam.bakalım geçen haftaki sisteme geri dönüyorum..
kızlar bu arada makyaj bölümüne bakıyosanız hint makyajı yarışması var.bende katıldım.4.yüm.oy verin diye demiyorum vallahi ama katılımın yüksek olması güzel oluyor.hemde benim gözleri görmüş olursunuz:))) bide nasıl, yapabilmişmiyim bakın bakalım opuyorumnanaktan

selam kızlar açım cokacimcoookaççççççççççç cokacimcoookdün ve bugün hiç doymak bilmiyorum regl dönemim yaklaştığı için iştahım çok açık hızla kilo alıcağımdan korkuyorum:mymeka::tomato:

güzelresim gözlerind makyajında süper canım.oyumu verdim baktım sonuçlara 2.sin şuanda maşallah

bugün
sabah
1 dilim ekmek patatesli omlet zeytin

öğlen
aşure yine malesef

akşam
yarım pors. mantı

meyve

öptüm hepinizi

kızlar teşekkür ederim..beğenip vermenizede sevindim ayrıca.tabi sadece göz fotosu denmişti.bende hızma,örtü vs kullanmadım.kuralı bozanlar olmuş ama maksat eğlence.önemli değil..

bugün yediklerim
sabah:yok

öğle:2 dilim ekmek
bir porsiyon tavuk döner

akşam:yarım bardak boza

öğle yiyeceğim için sabah yemedim ve akşam sadece bozayla geçiştirdim:))

bu hafta hiç düzgün beslenemedim.bakalım tartıya nasıl yansıyacak.hiç tartılmadım çünkü.cuma sabahına kadarda tartılmıcam..

öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

günaydııınnnopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
3 gündür giremiyordum nihayet girebildim kıslar, nasılsınız bakiim? opuyorumnanaktanumarım herkez iyidira.s

günün raporu;

dün akşam yemeğim:saat 18:00

2 parça fırında tavuk
2 kaşık pilav

gece 10 gibi 2 portakal

sabah;

5-6 zeytin
1 domates
2 dilim esmer ekmek

öğlen ne yiycem belli değil kıslar:sm_confused: bu gün evden getiremedim,
bakalım ölen karar verecema.s

akşamda allah kerim, evde çorba ve dünden tavuk vardı belki onları yerim:sm_confused:
öpüldünüz şekerler:1hug:a.s.:enbuyukkk:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...

BEN BUGÜNLERDE DIŞARILARDAYDIM HEP,O YÜZDEN GİREMEDİM KUSURUMA BAKMAYIN...

AFERİN SİZE AMA...BURAYI BOŞ BIRAKMAMIŞSINIZ...SİZİ SEFİYOMMMMMMopuyorumnanaktan

YARIN ÖĞLENE KADAR BİLDİRİM YAPMAMIZ GEREKİYOR ARKADAŞLAR..BEN DIŞARIYA ÇIKICAM ÇÜNKÜ..

3.TAKIM **136. ETAP **

cabik ( 73.1///% )
kalimera (81.0///%)
semo (64.0///%)
güzelresim (72.8///%)
memuzin(76.0///%)
pirlanta_a(62.0///%)
niloşş (82.0///%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (511.6///%)

günaydın herkese..
bugün dengeli ve sağlıklı beslenme kararı aldım.hafif kahvaltı yaptım.öğle akşam yemeğide hazır.
hadi bakalım yarın sabah baskülde sonucu görecekmiyim.
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

merhabalar kızlar..nasıl herkes bakiyim..
ben iyiyim..
ne yedim yazayım
sabah:
normal kahvaltm
öğle:
bir simit(dışarıdaydım)
akşam:
bir kase yoğurt ve bir dlm çavdar ekmkim..

az öncede portakal kivi ve elma

herkesi öpüyorum.hoşçakalın..kilomu yarın bildiririm öğleye kadar...

kızlar,yarın acil işlerim çıktı...bildirimleri yapın siz de..bende artık ne ara fırsat bulursam,inşallah tabi..bildirimi yaparım...nam ablam uğrarmı bilmiyorum...güya yarın onada uğrıycam,belki kızımın okulundan sonra uğrarım,bilemiyorum,bakcem artık..ama muhtemelen 5 e kadar bildirim yaparım heralde...görüşürüz hatunlar..iyi uykular..opuyorumnanaktan

[COLOR="Magenta]GÜNAYDIIIINkıslaropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

HAYIRLI CUMALAR CÜMLETEN, TÜM DUALARINIZ KABUL OLSUN :Saruboceq:

BU GÜN BAYA YOĞUN BİR GÜN OLACAK KIZLAR, ŞİMDİDEN SİZLERE GÜZEL BİR HAFTA SONU DİLİYORUM:1hug:a.s.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[quote="bernuş, post: 10638093"]GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...

BEN BUGÜNLERDE DIŞARILARDAYDIM HEP,O YÜZDEN GİREMEDİM KUSURUMA BAKMAYIN...

AFERİN SİZE AMA...BURAYI BOŞ BIRAKMAMIŞSINIZ...SİZİ SEFİYOMMMMMMopuyorumnanaktan
[/QUOTE]
BEN SENİ DAHA ÇOOOOK SEFİYORUUM:asigim::1hug:a.s.

MERHABA KIZLARzemuszemus

NASILSINIZ

BEN EH İŞTE YUVARLANIP GİDİYORUM
EKÜRÜM NASILSIN CANIM? DÜN SESİN DAHA Bİ GÜZEL GELDİ SANKİ BANAa.s
KENDİNE DİKKAT ET, SEN DAHA BİZE ÇOOOOK LAZIMSIN CANIMIN İÇİ:asigim::1hug:a.s.
FAZLA YUVARLANMA BENCİLEYİN TOSTOPARLAK OLURSUN SONRA:lepi:

GÜNÜN RAPORU;

AKŞAM YEMEĞİM,

1 DOMATES
5-6 ZEYTİN
ÇOK AZ PEYNİR
BOL MAYDONOZ DERE OTO
2 DİLİM EKMEK

SABAH KAHVALTIM,
MAYDONOZ DERE OTU VE 2 DİLİM EKMEK

ÖĞLEN DIŞARDA YİYECEĞİZ, BU GÜN OFİS ARKADAŞALRIMIZLA YILBAŞI KUTLAMASI YAPACAĞIZcokacimcoookalkisalkisalkis,
O YÜZDEN ŞİMDİDEN MAZUR GÖRÜN BENİ OLARMI

AKŞAMA NE YİYCEZ BİLMİYORUM:sm_confused: EVDE YEMEK NEYİM YOK, NE YAPACAĞIMIDA BİLMİYORUM:sm_confused::uhm:
KOCİŞKOM ŞEHİRDIŞINDAYDI 3-4 GÜNDÜR, YEMEK YAPMAM LAZIM AMA NE YAPSAM ACEP:uhm:
NEYSE BULURUM BİŞEYLER, ÖPÜLDÜNÜZ CANLARIM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar benim kilo 82.200 bende 500gr verdim geçen hafta 82.700 düm bu hafta regl haftam malesef gram gram gidiyor bunada şükür almakta var

slm kizlar kilom hala ayni 64.5

hayirli cumalar herkeze, opuyorum

kilom 72.6 200 gr gitmiş.ama biliyodum bu hafta veremeyeceğimi.az yemiş olsamda kalorili şeyler yedim sanki :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…