Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar kızlar..benm kilo 73 maalesef 100 gr gitmiş bendende :))
regl olmak üzereyim..yoksa 1 kilo daha az çıkmayı bekliyordum bugün yhaaa mafoldumben

3.TAKIM **136. ETAP **

cabik ( 73.1/73./0.0/0.14% )
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)
semo (64.0/64.0/0.0/0.00%)
güzelresim (72.8/72.6/0.2/0.27%)
memuzin(76.0/76.0/0.0/0.00%)
pirlanta_a(62.0/61.7/0.3/0.48%)
niloşş (82.7/82.2/0.5/0.60%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (511.6/510.1/1.1/0.22%)

KIZLAR
MEMUZİNE ULAŞAMADIM KİLOSUNU AYNI YAZIYORUM

LÜTFEN ÇOK GEÇ SAATLERDE BİLDİRİM YAPMAYIN, EĞER CUMA GÜNÜ İNTERNETE GİREMİYECEKSENİZ PERŞEMBE AKŞAMINDAN BİLDİRİN

saşırdımakannehir.sabah 11:30 da bildirim yaptım ama msj gözükmüyor.yanıtla dedim msj yazınca ama kontrol etmedim.tüm gün de dışarıdaydım. giremedim k.k. ya nam ablacım aramış ulaşamamışsın.hasta hastauğraştırdım senide hakkını heleal et..neyse...
kilomda malesef değişiklik yok.gr.bazındaki oynamaları göremiyorum zaten baskülüm dijital değil.ama çok kızdım kendime.en az 2 vermeliyim haftaya telafi etmek için.

MERHABA ARKADAŞLAR...BUGÜN HEP DIŞARIDAYDIM..AYAKLARIM AĞRIDI YÜRÜMEKTEN..MAŞALLAHIM VARDI YANİ..

NAM ABLAM BENDEN ÖNCE BİLDİRİYİ YAPMIŞTI,BEN O SIRADA KAPIDAN YENİ GİRMİŞTİM VE HEMEN NETİ AÇMIŞTIM..BAKTIM YAPILMIŞ..ELLERİNE SAĞLIK ABLAM,SAĞOL...

KENDİNİZE İYİ DAVRANIN,HAYIRLI HAFTASONLARI ARKADAŞLAR..opuyorumnanaktan

merhabaalr herkese..herkes azcık azcık vermiş bu hafta.olsun almamışız en azından..

ben bu gün ne yedim yazayım
sabah:
kahvaltımı süper yapıyorum.kısmıyorum her şeyden az az yiyorum.ekmekten kısıyorum sadece.1 dlmden fazlası yasak...
öğle:
1 saat öncede bir kase mercimek
iki kaşık yoğurt
yarım dlm çavdar
aşkamada
bir kase daha mercimek yerim..
yada sadece yoğurt
yada sadece salata :))

şimdilik bukadar..
herkese iyi haftasonları diliyorum opuyorumnanaktan

selam kızlar opuyorumnanaktan herkese iyi haftasonları bu saate kadar çeyrek bazlama ve 1 dilim kabak tatlısı yedimcokacimcoook.şimdide yürüyüş yapıcam.:dance:
öpüyorum hepinizi...

selam kızlar..
giremedim doğru düzgün 1-2 gündür.çok geziyorum sanırım:))
bugün yediklerim
sabah:2 kepekli bisküvi
şekersiz çay

öğle:1 parça ıspanaklı börek

akşam:yok

ayy yine sapıttım( az yiyorum ama börekte yenmez dimi.ne yapıcam ben kızlar..gezincede yememek olmuyor.diyetteyim diye gezmiyorum bu seferde sıkıntıdan evde yiyesim geliyor :1no2:

selaaamm
nasılsınız kıslar.pazar kaçakları sizii.kimsecikler yok..güzel resim gez tebi anacım bende hep evde pinekledim bu hafta sonu yaaa..
ne yedim içtim bilmiyorum.çok yemedim ama karışık oldu bende bilmiyorum ne yaptığımı.ama akşam akşam yememe kuraşımı bpzmuyorum tabikiii..
şimdilik kaçtım tekrar görüşmek üzere..
hoşçakalıııııııııınnnn :))

GÜNAYDINN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...

2009 UN SON HAFTASININ HAYIRLI GEÇMESİNİ DİLERİM ARKADAŞLAR...2010 DA HEPİMİZE HAYIRLI HABERLER GETİRMESİNİ ÜMİT EDİYORUM...:Saruboceqpuyorumnanaktan

SELAM ŞEKERLERopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
HEPİNİZE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM CANLARIM:asigim::1hug:a.s.

HAFTANIN RAPORU DİYCEM AMA VALLA NE YEDİM NE İÇTİM BENDE BİLMİYORUM:sm_confused:
ÇOK KARIŞIK BİR HAFTA SONU GEÇİRDİM, EV SAHİBİMİN KARISI AYŞE TEYZEM RAHATSIZLANDI,
ONUN HASTANE İŞLERİYLE KOŞUŞTURMAKTAN SABAH KAHVALTISI HARİÇ
DOĞRU DÜRÜST BİŞEY YİYEMEDİM, KADINCAĞIZ CUMARTESİ SABAH AŞURE YAPMIŞ,
DAĞITMAK İÇİN KASELERİ HAZIRLAMIŞ BENİM KIZI ÇAĞIRIP DAĞITTIRACAKMIŞ,
ÖĞLEN NAMAZINI KILAYIM ÇAĞIRAYIM DEMİŞ EŞİNE, NE OLDUYSA BİRDEN OLMUŞ VE KADIN FELÇ GEÇİRMİŞ,
HEMEN BENİ ÇAIĞIRDILAR, DR.ÇAĞIRDIM, ONLARDA MUAYENE EDİP AMBULANS ÇAIRDILAR,
ATATÜRK HASTANAESİNE GÖTÜRDÜK, ÇOCUKLARI GELDİ AMA KİMSEYİ TANIMIYOR,
YATIRDIK HASTANEYE, DÜNDE ZİYARETİNE GİTTİK AMA DR.LAR ÜMİTLİ DEĞİL,
ALLAH YARDIMCISI OLSUN, EŞİ TEK BAŞINA KALDI, ÇOCUKLARI GÖTÜRMEK İSTİYOR AMA
EVİNİ BIRAKKIP GİTMEK İSTEMİYOR ADAM, NE OLACAK BİLMİYORUM,
ALLAH KİMSELERE DERT VERİP DERMAN ARATMASIN, ZOR HEMDE ÇOK ZOR..

NEYSE BEN YEDİİME İÇTİĞİME BU GÜNDEN BAŞLAYAYIM BARİ:sm_confused:

SABAH

EKMEK VE BOL MAYDONOZ DERE OTU

ÖĞLENE LAHANA SARMASI GETİRDİM ONU YİYCEM EKMEKSİZ,

AKŞAM NE OLACAK BİLMİYORUM YEMEĞİM YOK, ONU YARIN YAZARIM SİZE

ÖPÜLDÜNÜZ KISLAR, EN BÜYÜK NİMET SAĞLIK UNUTMAYIN....

merhabalar herkeseeee.
bernuş evet 2009un son haftasındayız..aynen katılıyorum güzel dileklerine

kalimera ablacım çook geçmiş olsun ya komşuna..herşey bir anlık yaa..1 saniye sonra ne olacağını kestiremiyor artık insan...

niloşş bende aynı dertten muzdaribim..yapcak bişe yok :)

neyse şekerler ben artık gideyim tekrar görüşmek üzere hoşçakalın

ne yedim içtim yazayım bari dimi bana zahmet :))
sabah:
bir haşlanmış yumurta
bir dlm ekmk
biraz peynir
öğle
bir kase yoğurt
bir dlm çavdar ekmeği
akşamıda birazdan yicem
çook az pırasa

kızlar iyi geceler..
ne yediğimi yazamıcam çünkü çok yedim( sanırım ben diyet işine ara vericem bir süre.yapamıyorum doğru düzgün.bu şekildede anlamı olmuyor..

mümkünse listeden çıkayım.şu anda tam 20 kilo vermiş bulunmaktayım.çok fazla yeme isteğim var.diyet psikolojisi oluncada daha kötü oluyorum..bi süre kilomu koruyayım yetecek bana.mayısa kadar vereceğim 7 kilo kaldı zaten..

öpüyorum hepinizi...

GÜNAYDIN KIZLAR,
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUNopuyorumnanaktan

CABİKİM ÇOK HAKLISIN CANIM, HER ŞEY BİR ANDA OLUP BİTİYOR, BİZLER ANLAMIYORUZ BİLE,

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK UNUTMAMAK LAZIM, GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER CANIM,

GÜNÜN RAPORU; AKŞAM YEMEĞİM SAAT 19:00

2 KEPCE BOL BİBERLİ YOĞURT ÇORBASI
BOL SALATA VE YOĞURT

SABAH,

5-6 ZEYTİN
KİBRİT KUTUSU KADAR BEYAZ PEYNİR
2 DİLİM EKMEK

ÖĞLENE YEMEK GETİRMEDİM AMA BELKİ TAVUK IZGARA YERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM,

AKŞAMA YEMEK YAPMAYACAĞIM, MİSAFİRLERİM OLACAK,
ONLARA HAZIRLADIKLARIMDAN TIRTIKLARIM:lepi: SÖZ ABARTMAYACAĞIMcokacimcoookalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:teytey::dance::sm_cool:

GELEN ARKADAŞLAR KK'DAN TOMBİŞ06 VE EŞİ, DİLEK52 VE EŞİ,
NAMCIĞIMDA İYİ OLSAYDI KATILACAKTI BİZE AMA OLMADI BAŞKA SEFERE İNŞAALLAH

KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ KISLAR, KENDİNİZE İYİ BAKIN EMİopuyorumnanaktan:1hug:a.s.:enbuyukkk:

Günaydınlar....

Ben kendime yeni yıla kadar izin verdim. Dikkat ediyorum yediklerime ama birsürü kaçamak yapıyorum. (çekirdek, çikolata ve en önemlisi akşamları bişeyler atıştırıyorum) Yeni yılda herşey daha güzel olacak =)))

NE HABER KIZLARa.s.

NASILSINIZ BAKALIM:sm_confused:

2009'U UĞURLUYORUZ HAYIRLIYSIYLA, İNANIN ÜZÜLEYİM Mİ?CADIARZU YOKSA SEVİNEYİM Mİ? ANLAYAMADIM:uhm:

NEYSE KIZLAR HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUNturkbayragi

BEN YUVARLANIP GİDİYORUM İŞTE:bbo:

SİZLERİ SEVİYORUM, KENDİNİZE İYİ BAKIN:1shok:

opuyorumnanaktanmerhabalar kızlar nasılsınız..ay ben bugün cinayet işlesem daha az pişman olurdum :))) .misafirimiz vardı.of yaa tatlı çoook kaçtı bukez..ama tabi nasılsılsa kaçtı diye bozmicam.aynen devam..yarın biraz fazla spor yaparım artık..bide reglden dolayı aşırı bir tatlı tüketme isteği var içimde...
nam ablacım ne üzülecen sevin tabi yaaa..üzülsek noolcak giden yıla boşveeer gelene hoşgeeellldin de başka çaresi yoookk(sibel can'dan alıntı :))) ) neyse sende kendine iyi bak iyi ol yeni yılda...

a.s. a.s. hepimiz yeni yıla kötü olumsuz negatif olan herşeyden arınarak gireriz inşallah a.s. a.s.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…