Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

TAMAM CANIMCIM...İSTEĞİN NOT ALINMIŞTIR...20 KİLO İÇİN SENİ TEBRİK EDERİM VE KALANLAR İÇİNDE UMUDUNU YİTİRME,AZİMLİ OL CANIM..SAKIN KAÇIRMA...GERİ DÖNMEK ÜZERE ÇIKIŞ YAZARIM TATLIM...YOLUN AÇIK OLSUN...BİZLERE UĞRAMAYI İHMAL ETME...opuyorumnanaktan

KALİMERA ABLAM İYİ OTURMALAR SİZE...ÇOK SELAMLAR...opuyorumnanaktan

EEEE NASILSINIZ BACÜLAR...BUGÜN BİRAZ İŞ YAPTIM AMA İŞMİ BENİ YAPTI BEN Mİ İŞİ YAPTIM BİLEMİYORUM..ANORMAL BİR DURUMUM VAR BUGÜNLERDE...DEPRESİFİM HERALDE...NEYSE HERŞEY GEÇER,BENDE GEÇERİM...ALLAH BİLİR İŞTE....SİZLERİ SEFİYORUM KIZLAR...KENDİNİZE DİKKAT EDİN...opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
artık vücudumu zorluyorum gibi geldi.3-4 gün tamam diyorum 5.gün bozuyorum hooop tekrar başa.moralim bozulmaya başladı açıkçası.bide epey uzun zamandır diyet psikolojisi ile yaşamak bunalttı beni.1 ay kadar ara vericem belki daha kısa olur.kendimi hazır hissedince beni tekrar aranıza alırsanız çok mutlu olurum.tabi arada gelip bakarım..daha öncede biraz kilo verince ara verdim.hiç almadan devam ettim.inşallah bu seferde öyle olur.
hepinizi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktan

Of allahim ya, su takimimiza morel ver, yeni yil icin.

Zayiflama direnci ver yarabbim "AMIN"

Herkeze oncelikle, saglik mutluluk ver yeni yilla birlikte, ve bol bol kilo vermek nasip et arkadaslarima.

Yeni yil dileklerimi yazdim kizlar, bugunden, inchallah yeni yil herkeze guzellikler getirir
opuyorumnanaktan

kendimi ali koyamiyorum abur cubur yemeden, nefsime yenik dusuyorum kizlar.

Bu gidisle, yeminle diyete baslicam...

Cunku, balayinda aldigim kot pantolon larim olmuyor, tam senedir, bende her dolabi actip onlari gordugumde uzuluyorum..

:enbuyukkk:GÜNAYDIIIIIINNNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKEEEMkaydirigubbakcemile5

GÜNÜN RAPORU, DÜN AKŞAM NELER YEDİĞİMİ TEK TEK YAZMAYACAĞIMa.s
AMA HERŞEYDEN BİRER KAŞIK ALDIM

ARKADAŞLARIM GELDİ ÇOK GÜZEL BİR GECE GEÇİRDİK, BAYA ÖZLEŞMİŞİZ YAW,
EN KISA ZAMANDA TEKRAR BULUŞMAK ÜZERE AYRILDIKvereliniortak

SABAH,

2 POĞAÇA (KÜÇÜK)

ÖĞLEN,

SALATA GETÜRDÜM ONU YİYCEM GARİ:lepi:

AKŞAMA SADECENE ÇORBA İÇECEM, EEE DÜN AKŞAMIN CEZASINI ÇEKMELİYİM DEMİ KISLAR:lepi:

KOCAMAN KOCAMANN ÖPÜLDÜNÜZ ŞEKERLER:1hug:a.s.

ALLAHA EMANET OLUN CANLARIM:Saruboceq:

GÜNAYDINN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...

BEN EH İDARE EDERİM..REGL DENGESİZLEŞTİ 2 AYDIR...ERKEN,GEÇ FALAN DERKEN BENİM VÜCUTTA SAPITTI VALLA...BİR ŞİŞLİK VARKİ GICIK BİRŞEY...SU İÇSEMDE GİTMİYO....İĞNEMİ BATIRSAM ACEP BELKİM İNER...laelaelaelaelae

merhabalar kızlar.herkes nasıl?

güzelresim en kısa zamanda dönersin aramıza inşallah daha zayıflamış olarak gelirsin :))

bernuş bu şişlikler çok kötü ya insanın moralini bozuyo dimi..
bende bugün cezalıyım.dün çok tatlı yedim..abur cubur falan.

kahvaltı yapmadım sayılır.cay içtim bir fincan.
sonra 1:30 dk. sporumu yaptım

öğlendede sadece bir kase yoğurt akşamada öyle bişii olcek sanırım.ancak düzelir dünden sonra...
şimdilik benden bukadar şekerler.hoşçakalııııııınn

iyi gceler kızlar kaç gündür
yazamıyorum benim ınternet bağlantım kabosuz ara uzun uzun yazıyorum tam pat gidiyo bağlantı.delleniyorum tabi bende yazmıyorum inş. bu msj a bişi olmaz.
3 gündür düzenli yazmıyorum çünkü deli gibi temizlik yapıyodumöğün atladığımda oldu akşam yemelerimde.
takım oarak potivasyonsuz gördüm bizi.(cabik sen bu haftanın 1. olursun bence kaçamak yapmıyorsan eğer) umarım yeniyılla beraber şeytanın bacağını kırarız hepimiz.
güzelresim seni çok çok tebrik ediyorum verdiğin 20 kilo için.darısı başıma.dinlenmek hakkın ama özletme kendini yokla arada bir bizi.
bernuş şişkinlik benimde hayatımın kabusu.şu koca göbeğim erise,şişkinliğim gitse kiloma bile razıyım.,
kalimera komşuna geçmiş olsun canım nasıl oldu durumu?

hepinize kocaman öpücükler opuyorumnanaktan

GÜÜÜNAYDIIIIIN, HAYIRLI SABAHLARopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

YENİ YILDA HERŞEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASI DİLEĞİYLE

İYİ SENELER CANLARIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

GÜNÜN RAPORU,

SABAH,

PEYNİR
DOMATES
5-6 ZEYTİN VE MAYDONOZ DERE OTU
2 DİLİM EKMEK

ÖĞLEN ÇORBA GETRDİM ONU İÇECEĞİM,

AKŞAMA ÖZEL BİR HAZIRLIĞIM YOK AMA BELKİ TAVUK PİLAV YAPARIM GİBİ GELİYOR BANA:lepi:
HAYIRLISI BAKALIM, HADİ BAKALIM ŞEKERLER, YENİ YILA MUTLU, UMUTLU, SAĞLIKLI VE BOL KAZANLI GİRELİM İNŞALLAH:Saruboceq:
:1hug:a.s.:enbuyukkk:

Slm CITIRLARRRR

Yeni yilinizi kutlarim kizlar, herkezin dilekleri, dualari kubul olmasi dilegiyle.

Takimimiz yeni yilda cok kilo verir inschallah. opuyorumnanaktan

Yeni yilda bulusmak dilegiyle canlarimmmm

[ı]herkese
şeker gibi tatlı, masal kadar güzel bir yıl diliyorum[/ı]

opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan a.s.​

2010 YILI HEPİMİZE SAĞLIK,MUTLULUK,HUZUR VE BOL BEREKET GETİRSİN İNŞALLAH...:Saruboceq:HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN..YÜZÜNÜZDEN GÜLÜMSEME EKSİK OLMASIN...opuyorumnanaktan

MUTLU YILLAR KIZLAR
HASTALIKLAR, DERTLER, KEDERLER ESKİ YILLA BERABER GİTSİN.

HUZUR, SAĞLIK, BAŞARI VE MUTLULUK YENİ YILLA BERABER SİZLERİN VE BİZLERİN OLSUN:Saruboceq:turkbayragia.s.

turkbayragihepinize mutlu yıllar sağlıklı başarılı ve zayıf olmak:sm_cool: ümidiyle yeniyılınız kutlu olsunturkbayragihihoyyyt

günaydın kızlar sanırım kimsecikler kalkmamış evt kilomu yazayım 82.200kilom aynı regl olmadım hala onun şişide var

Günaydınlar 2010 yılının ilk gününden. Talihim değişecekti ama değişmedi... Sayısal bana vurmadı =))))

Kilo bildirimine gelince bu hafta bu takımın yüz karası benim. Bir hafta kendime izin vermiştim ve Dün regl oldum...
Kilom 62.5 (700 gr aldım ama yeni yılda daha fazla vericem inşallah)

yeni yılın ilk "merhabalar arkadaşlar"ını diyim :)) ..kilo bildirimimi yapayım kaçayım..maalesef kilom aynı..aslında baya bi kaçamak oldu ama spor yaptığım için heralde almamışım..şimdilik gidiyorum..hoşçakalın.

GÜNAYDINN ARKADAŞLARR...NASILSINIZ...

2010 YILI İNŞALLAH HEPİMİZE İYİ GELİR...HAYIRLARA VESİLE OLUR..İNŞALLAH...:Saruboceq:

BUGÜN KİLO BİLDİRİMİ YOK KIZLAR..BENİM HATAM OLDU DÜN YAZAMADIM..HAFTAYA 2 HAFTA BİRDEN BİLDİRİM OLUCAK...

KIZLAR,LÜTFEN SİLKELENELİM VE PAZARTESİ HERKES 1 DİYETLE SİTEYE GELSİN...PAZARTESİ SIKI BİR ŞEKİLDE DÜZENE SOKUCAZ BURALARI...VE HER PERŞEMBE LAPA DİYETİ YAPALIM...LÜTFEN...DİKKATE ALALIM...

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR...HAYIRLI HAFTA SONLARI DİLİYORUM...opuyorumnanaktan

selam canlarım..
yeni yılın ilk gününden itibaren 2010 inşallah herkes için hepimiz için hayırlı bir yıl olur opuyorumnanaktan
tabii az kalorili fazlaca kilo verdiğimiz günleri görürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…