merhabalar kızlar nasılsınız bakalım.ben iyiyim hemde çok :))
dün dersaneye başladım..türkçe öğretmeni olarak.bugün de gittim.çocuklar şimdiden sevdiler beni.bende onları..ne güzel birşeymiş ya öğrencilerin olması..eve gelirken peşimden koşup iyi akşamlar öğretmenim demeleri ne güzelmiş..devlet atamasın bizi halaa..bu kadar güzel duygulardan bizi mahrum bırakıyorlar..
iki gündür sporum yalan oldu gerçi dersanede çok yoğun çocuklar bir dakika bile boş bırakmıoyrlar zaten :))
ama yinede evde boş olduğum zamanlarda yapıcam sporumu...vedee bu sabah tartıldığımda yıllardır göremediğim 72...(küsürü önemli değil)yi gördüm yaaaaaaaa daha ne isterim..2010a çok güzel girdim.inş.böyle devam eder..
CANIIIIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM k :1hug:dün ne yedim:
sabah kahvaltı..bayaaa bi yürüdüm..işlerimi hallettim.dersaneye gittim.akşama kadar bişey yiyemedim
akşamda sedece bir kase çorba bir dlm çavdar.
bugün
sabah kahvaltım..öğleden sonra dersane..
akşama kadar bişey yiyemedim yine :)
akşamda(18:00 gibi) bir küçük biber dolması..bir dlm çavdar
bir kase yoğurt...
herkese iyi akşamlaaaar diliyorum..hoşçakalınnnnnnnnnn...
merhabalar kızlar nasılsınız bakalım.ben iyiyim hemde çok :))
dün dersaneye başladım..türkçe öğretmeni olarak.bugün de gittim.çocuklar şimdiden sevdiler beni.bende onları..ne güzel birşeymiş ya öğrencilerin olması..eve gelirken peşimden koşup iyi akşamlar öğretmenim demeleri ne güzelmiş..devlet atamasın bizi halaa..bu kadar güzel duygulardan bizi mahrum bırakıyorlar..
iki gündür sporum yalan oldu gerçi dersanede çok yoğun çocuklar bir dakika bile boş bırakmıoyrlar zaten :))
ama yinede evde boş olduğum zamanlarda yapıcam sporumu...vedee bu sabah tartıldığımda yıllardır göremediğim 72...(küsürü önemli değil)yi gördüm yaaaaaaaa daha ne isterim..2010a çok güzel girdim.inş.böyle devam eder..
3.TAKIM **137.- 138. ETAP **
cabik ( 73.0///% )
kalimera (81.0///%)
semo (64.0///%)
güzelresim (72.6%) (GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILMIŞTIR)
memuzin(76.0///%)
pirlanta_a(61.7///%)
niloşş (82.2///%)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (437.5///%)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?