canım benim koşubandımın markası dunlop ama adamların dediği ev tipi bütün koşubantları öyleymiş profösyoneller de çok biniliyor onların fiyatlarıda çok uçuk alıncak gibi değilmerhabalar herkese...kızlar ne oldu size yaw..
bernuşcum nereye gidiyosun bizi bırakıp..takım iyicene dağıldı ya..ama sende haklısın.problemlerin varsa bide burda uğraşmak zor gelebilir...bencede biraz kafanı topla sonra gel..ama GEL!! temem mi?biz biraz böyle idare ederiz artık.çoooooook geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun.
semocum hadi bakalım inşallah bu kez bozmadan devam ettirirsin..
güzelresim senide tebrik ediyorum tekrardan..
niloş bence 40-45 dkdan fazla kullanma demeleri saçma.o nedemek canm.bir iki saat kesintisiz yürüyenler var..seninkinin markası ne acaba mahsuru yoksa??alırsak ondan almayalım :))
sılagülcüm sağolasın canım.ayrıca hoşgeldin..temelli gel artık canım tez zamanda iyileş inşallah...
hepinizi opuyorumnanaktan
kendimi çok çaresiz ve iradesiz hissediyorum.mafoldumbendaha önce hiçbir konuda böyle hissetmemiştim.depresyona giriyorum sanırım.biber hapı aldım onunla devam edicem yine
bende senin gibiyim zaten kelin ilacı olsa önce kendine sürer bizimkide öyle canım allah yardımcımız olsun sanabi önerim var ben 80-89 aralığındaki arkadaşların pc de takılıyorum orda zilan.80 adlıbi arkadaş protein diyeti yapıyor iyide kilo veriyor sende oku arkadaşın yazdıklarını sana uyarsa uygularsın canım üzülme dünyanın sonuda değil allah başka sıkıntı vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?