Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar herkese...kızlar ne oldu size yaw..

bernuşcum nereye gidiyosun bizi bırakıp..takım iyicene dağıldı ya..ama sende haklısın.problemlerin varsa bide burda uğraşmak zor gelebilir...bencede biraz kafanı topla sonra gel..ama GEL!! temem mi?biz biraz böyle idare ederiz artık.çoooooook geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun.

semocum hadi bakalım inşallah bu kez bozmadan devam ettirirsin..

güzelresim senide tebrik ediyorum tekrardan..

niloş bence 40-45 dkdan fazla kullanma demeleri saçma.o nedemek canm.bir iki saat kesintisiz yürüyenler var..seninkinin markası ne acaba mahsuru yoksa??alırsak ondan almayalım :))

sılagülcüm sağolasın canım.ayrıca hoşgeldin..temelli gel artık canım tez zamanda iyileş inşallah...

hepinizi opuyorumnanaktan

haa kilom aynı bu arada bildireyim.belkim giremeyebilirim....bildirimi kim yapıcak şimdi fisfisfis

bernuş özlden msj yazmışsın ama yeni üye olduğum için msj gönderemedim...çağrın için teşekkür ederim ama sizden önce 14. takımdan cevap almıştım,1 haftalık deneme süresindeyim...
az kalorili bir gün dilerim :)

canım benim koşubandımın markası dunlop ama adamların dediği ev tipi bütün koşubantları öyleymiş profösyoneller de çok biniliyor onların fiyatlarıda çok uçuk alıncak gibi değil

kızlar çıldıracağım yaklaşık 1 aydır sürekli aynı kilodayım 83 ile 82 arası gidip geliyorum 2 hafta kadar koşubandım yoktu ama bu iş benim canımı iyiden iyiye sıkmaya başladı şeytan diyorki bırak ne olursa olsun offff allah yardımcımız olsun

3.TAKIM **139. ETAP **

cabik ( 72.3/72.3/0.0/0.00% )
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)
semo (64.0/66.0/-2.0/-3.13%)
memuzin(76.0/76.0/0.0/0.00%)
pirlanta_a(62.0/62.0/0.0/0.00%)
niloşş (82.0/82.0/0.0/0.00%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (437.3/439.3/-2.0/-0.46%)

KIZLAR MERHABALAR...NASILSINIZ...

ŞıMDıLıK BURALARDAYIM KIZLKARDA..BAKCEM ARTIK...NE ZAMAN UYGUN OLURSA GıDıCEM..

NEYSEEE LıSTEYı HAZIRLADIM...YARIN BURADAN DEVAM EDıN LÜTFEN...AMA GEÇ KALMAYIN...FALAKAYA YATIRIRIM SıZı...

BEN YARIN GEÇ GıRERıM NET E AMA GıRERıM YANı...HALLEDERıM SANIRSAM...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
[sıze="2"]günaydıın kızlar,
hayırlı cumaar olsun cümeten,

günün raporu,

akşam yemeği, saat 19:00

2 kepce çorba
2 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt

sabah,
bol maydonoz dere otu
çok az peynir
1 diim ekmek

öğlene çorba gtirdim onu içeceğim

akşama beli değil şekerler bakces artık, aah ne vardiyse...

öpüdünüz kocaman kocaman.....

bernuşcuğum bendede kilo aynı canım, öptüm seni...
[/sıze]

merhabalar kızlar nasılsınız..
kilolarda hiç hareketlenme yok sanırsam..var daaa ters yöne doğru :)

semocum ne oldu sana yaw sen iyi gidiyordun.bozmadan bu hafta..ama nasıl aldın böyle...

bugün ne yedim içtim yazayım:
sabah kahvaltım

öğle:
bir kase çorba
iki biber dolması

akşam bir avuç fındık ve kuru üzüm...dahada bişey yemem zaten

herkese burdan titreşim yolluyorum bi titreyelim kendimize gelelim..haftaya takımımızı birinci yapallımmmmmmmm inşallaaaaaaaaaaaaaahhh :))

haydi kızlar...

biyerde bi söz okudum.hangi topikte olduğunu hatırlamıyorum..ünlü bi güzel söylemiş bunu

ZAYIF OLMAK , DÜNYADAKİ EN LEZZETLİ YEMEKLERDEN ÇOK DAHA LEZZETLİ VE KEYİFLİ...

eveeet haklısııınnn...

ZAYIF OLMAK , DÜNYADAKı EN LEZZETLı YEMEKLERDEN ÇOK DAHA LEZZETLı VE KEYıFLı...

kızlar burası çok sessiz ineyvahedigeldismile cin top oynuyor katılım olmadığı için motivasyonda yok hadi silkinip kendimize gelelim şunun şurasında yaza nekadar kaldıki hadingari hihoyyyt

niloşcum çevrimiçisin sende iyi geceler.ben çok kötüyüm karnım davul nasıl vericez bu kiloları?

kendimi çok çaresiz ve iradesiz hissediyorum.mafoldumbendaha önce hiçbir konuda böyle hissetmemiştim.depresyona giriyorum sanırım.biber hapı aldım onunla devam edicem yine

kendimi çok çaresiz ve iradesiz hissediyorum.mafoldumbendaha önce hiçbir konuda böyle hissetmemiştim.depresyona giriyorum sanırım.biber hapı aldım onunla devam edicem yine

bende senin gibiyim zaten kelin ilacı olsa önce kendine sürer bizimkide öyle canım allah yardımcımız olsun sanabi önerim var ben 80-89 aralığındaki arkadaşların pc de takılıyorum orda zilan.80 adlıbi arkadaş protein diyeti yapıyor iyide kilo veriyor sende oku arkadaşın yazdıklarını sana uyarsa uygularsın canım üzülme dünyanın sonuda değil allah başka sıkıntı vermesin

sağol canım.bi bakıcam.acilen 10 kilo sonrada kadmeli olarak 7-8 kilo daha vermem lazım.yahu bu bizim topiğe nolduböyle kimseler yok?güya birbirimizi motive edicektik.nerdesiniz kızlar?

niloş bidebişey daha sorucam.koşu bandını kullanıyomusun benimde var ama bi sor kaş kere kullandın diye?sen düzenli kullanımda faydasını gördünmü?

GÜNAYDIIIN KIZLAR,
HEPİNİZE ÇOK ÇOK GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM ŞEKERLERbayanssulusmileopuyorumnanaktan

HAFTANIN RAPORU,
CUMA AKŞAM, SAAT 19:00

2 KEPCE ÇORBA
2 KEPCE SEBZELİ AZ YAĞLI MAKARNA
1 KASE YOĞURT

CUMARTESİ SABAH; SAAT 11:00

1 HAŞLANMIŞ UMURTA
KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR
5-6 ZEYTİN
2 DİLİM EKMEK

CUMARTESİ AKŞAM, SAAT 17:30

2 KEPCE ÇORBA
BOL SALATA

GECE SAAT 9 GİBİ 2 PORTAKAL

PAZAR SABAH, SAAT 09:00 KAHVALTIYA MİSAFİRİM VARDI

2 ADET PİŞİohaoldumsmile
5-6 ZEYTİN
ÇOK PEYNİR

PAZAR AKŞAM, SAAT 17:00

1 KEPCE ZEYTİN YAĞLI PIRASA

GECE SAAT 9 GİBİ 2 PORTAKAL

PAZARTESİ SABAH, SAAT 08:00

ÇOK AZ PEYNİR VE MAYDONOZ DERE OTU
2 DİLİM EKMEK

ÖĞLENE PIRASA GETİRDİM ONU YİYCEM EKMEKSİZ

AKŞAMA PATATES YEMEĞİ
VE BOL SALATA

opuyorumnanaktanÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR, KENDİNİZİE ÇOK İYİ BAKIN OLURMUkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…