Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese merhabalar...nasılız bakalım kıslaaarr..bende bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize (kendime de ) :))) iyi tatiller diliyorum..kızlar tatilde evimiz kalabalık olacak..pek giremeyebilirim..ama arada uğrarım muhakkak..

gel gelelim kilomaaaa ( maalesef almışım bu hafta pek dikkat edemedim 73.2 olmuşum..bune yaa verirken gıdım gıdım alırken kilo kilo alıyos anasını satiyim :))

şimdilik kaçtım çook işimiz vaaa anacumla....öptüm siziiii..iyi tatiller..

3.TAKIM **140. ETAP **

cabik ( 72.3/73.2/-0.9/-1.24% )
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)
semo (66.0/65.9/0.1/0.15%)
memuzin(76.0/76.0/0.0/0.00%)
pirlanta_a(62.0/62.0/0.0/0.00%)
niloşş (82.0/82.0/0.0/0.00%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (439.3/440.1/-0.8/-0.18%)

KIZLAR ÇOK KÖTÜ ÇOOOOOKKKKK...BU GİDİŞLE BU TAKIM KAPANIR HABERİNİZ OLSUN...LÜTFEN BİRAZ ÇABA GÖSTERİN...LÜTFEN....Çok üzgünüm çoook

Super yaaa, bugun tam 2 litre su ictim zemuszemus

iyi geceler herkese kızlar a.s.ben bugün bildirim yapamadım.zaten kilomdada hiçbir değişiklik yok şükürler olsun.evet şükürler olsun çünkü kesin 2 kilo almışımdır diye tahmin ediyordum.almadığıma sevindim yani.benneyaptımki

semo diyet listen için teşekkürler.sen bu hafta bi dene bakalım.iişe yarıyorsa gerçekten biz hemen arkana takılırız.

cabik canım önce sana iyi tatiller diliyorum.gerçekten bende senin gibi düşünüyorum.dağılmayacağız.ben sizin sayenizde tekrar başladım.çok kötüydüm geçen hafta.şimdi çok güçlü hissediyorum kendimi.iyiki varsınız...kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

bernuş anladığım kadarıyla sizin eve karne girdi bugün.hayırlı osun iyi tatiller.allah bizlerede nasip etsin çocuklarımızın karne heyecanını paylaşmayı:Saruboceq:.bu arada sende bırakıp bizi gitme ne olur.ne olur tut ellerimizi ne olur...ne olur...:gitme:

kalimeracım takımın en cilveli en fıkır fıkır hatunuzemuszemus(seni şahsen tanımıyorum ama gözümde öyle canlanıyosun)sanırım sende bugün karnelenen annelerdensin.hayırlı olsun.ben senin yediklerini okuyorum gayet ölçülü.neden kilo veremiyorsun anlamıyorum.kafamçokkarıştıben böyle dikkat edebilseydim kilolarımla çoktan vedalaşmıştım.ya metebolizman senin gibi canlı değil,çok yavaş.ya da çok hareketsizsin ki çalışan bi anne için bu çok zor.acaba bünyen bu düzene mi alıştı?farklı bi şeyler denesen?mesela semonun şok diyetini?CADIARZU

niloşş biz zaten yürüyüşlerimizi aksatmadan yapmayı başarabilirsek kim tutar bizi?aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile5

pırlanta sen nerelerdesin allahaşkına?:sm_confused:kilo verme niyetindenmi vazgeçtin.bizden mi?en son diyetisyene gitmiştin.yoksa bizi onunlamı aldatıyosun?:uhm:

veeee sevgili nam nasıl oldu ki?.uzun zamandır uğramıyor.görüşen varmı aranızda iyimi acaba?gelsin artık.bizim hakkımazdan ancak o gelir.o hizaya sokar.eyvahedigeldismile

takımda herkes umutsuz durumda toparlanalım mı hep beraber?alkisalkisalkisönümüzdeki cuma ile igili iddası olan yokmu mesela?diğer takımlarla yarışamıyoruz malum da,kendi aramızda bi iddia olsun bari.ben önümüzdeki hafta için en az 1,5 kilo veririm:hooray:.var mı karşıma çıkan[guclubacismile/COLOR]

bu arada takıma acil kan taze kan lazım.

bugün yediklerimide yazayım.
sabah 1 dilim ekmek 2-3 dilim sucuk
öğlen 1 kupa çabuk çorba
akşam hamsi buğulama bol yeşillik salata
portakal

Herkese selamlar. Ben dün tartılmayı unuttum. ( Özürdilerim (
Memuzin, Ben buralardayım aslında iş yerinde vaktim oldukça motivasyon topiklerini okuyorum ama motivasyonumu kaybettim ya =(( Bilmiyorum nolucak benim halim böyle. Toparlanmam lazım diyorum ama bişi yapmıyorum off off =((

teşekkürler bernuş boyum 1.57 kilom 72 doğumsonrası kilolarım hedefim doğum öncesi kiloma dönmek 56 umarım başarırım

mezzoz hoşgeldin a.s.canım.umarım fazlalıklarından kolayca kurtulursun.
pırlanta yılmak yok.yasakkelimenişanını düşün:teytey:.mükemmel görüneceğini düşün.hayatının en özel günlerindenbirinde göbeğini çekmek yerine şimdiden mekik çekmelisin.
ben çok kararlıyım.yaza çıtır giricem.gel beraber çıtırdayalımolumunekankayizsmile

teşekkürler bernuş boyum 1.57 kilom 72 doğumsonrası kilolarım hedefim doğum öncesi kiloma dönmek 56 umarım başarırım

hoşgeldin.. inş istediğin kiloya düşersin arkadaşım.

Doğru diyosun memuzin. Mekik çekmeye başlim bende. 30 la başlıcam bugün. Gaza getirdiğin için sağol :))

kızlar merhaba..nasılsınız..,

mezzoz hoşgeldin canım...

çok yoğunum.pek gelemiyorum..uğrarım arada.beni ösleyin...iyi geceler..

Hosgeldin kiz MEZZOZ baci, Allah yerdimcin olsun kaydirigubbakcemile2

Inchallah bol bol kilo verirsin, takim arkadaslar sana gaz verir olumunekankayizsmile

GÜNAYDIIIN TAKIMLARIN EN GÜZELLERİİİopuyorumnanaktanolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

HAYIRLI HAFTALAR DİLİYORUM CANLARIMkaydirigubbakcemile5 BU HAFTA BOL BOL KİLO VERELİM İNŞALLAHHH:Saruboceq::Saruboceq:

HAFTANIN RAPORU;
CUMARTESİ SABAH; SAAT 08:30 (ERKEN KALKTIM ÇÜNKÜ KK ANKARA BULUŞMAMIZ VARDIboshayallersmile

5-6 ZEYTİN
ÇOK PEYNİR
2 DİLİM EKMEK

ÖĞLEN; SAAT 14:30

2 KÜÇÜK GÖZLEME :lepi:

AKŞAM; SAAT 18:30

2 YEMEK KAŞIĞI BULGUR PİLAVI
1 KEPCE ETLİ NOHUT

PAZAR SABAH; SAAT 09:00

1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
5-6 ZEYTİN
ÇOK AZ PEYNİR
2 DİLİM EKMEK

AKŞAM ÜSTÜ SAAT 15:00

2 KÜÇÜK POĞAÇA

AKŞAM YEMEĞİ SAAT 19:00

1 KUPA MERCİMEK ÇORBASI

PAZARTESİ SABAH,

KÜÇÜK BİR PARÇA EKMEK ARASI MAYDONOZ DERE OTU

ÖĞLENE MERCİMEK ÇORBASI GETİRDİM ONU İÇİCEM İNŞALLAH

AKŞAM BELİD EİL ŞEKERLER BAKCES ARTIKIN:1no2:

KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ CANLARIIM:asigim::1hug:a.s.

MEMUZİNCİĞİM BENİM İÇİN NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN ÖYLE CANIM BENİİİM:asigim::1hug:
ŞEKERİM GALİBA SANURSAM BENİMKİSİ SANAL CİLVE OLSA GEREK :roflol::roflol:
İÇİM KAN AĞLASA BİLE HEP NEŞELİ GÖZÜKMEYE ÇALIŞIRIM AMA İNAN BU HİÇ İYİ BİRŞEY DEĞİL,
ÇÜNKÜ BU DURUMDA HERŞEYİ İÇİNDE BİRİKTİRİYORSUNKİ BU ÇOK KÖTÜ İNANKİ,
O SAKLADIKLARIM BENDE BAŞKA DERTLER OLARAK ORTAYA ÇIKYOR MAALESEF,
STRESDE KİLO YAPIYOR İŞTE, BU DÖNEM MALUM KARNE DÖNEMİ ASLINDA ÖYLE GERGİNDİMKİ ANLATAMAM SANA,
KK YA GİRİNCE BİRAZ KAFAMI DAĞITIYORUM RAHATLIYORUM, ŞU KIZ LİSEYİ BİR BİTİRSE,
İNANKİ ÜNİVERSİTE HAYLİM FALAN YOK, YETERKİ LİSEYİ BİTİRSİN, YOKSA İLK OKUL MEZUNU OLARAK KALACAK,
TEK DERDİM O İNANKİ, ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR EVİMDE BAŞKA HİÇ BİR SIKINTIM YOK,
BİRDE BEN 2 AYDIR SPORUDA BIRAKTIMYA SANIRIM ONDANDA KİLO VEREMİYORUM,
BUKADAR DİKKAT ETMEME RAĞMEN VEREMİYORUM İŞTE, BENDE ŞAŞTIM VALLA:1no2:
NE OLACAK BENİM BU HALİM BİLMEM:1no2:

AMAAANNN NE ÇOK YAZMIŞI M YAF :roflol: SABAH SABAH DÜŞMÜŞ GENE ÇENEM:roflol:
BAŞINI AĞRITTIM CANIM KUSURA BAKMA EMİ:asigim::1hug: ÖPTÜM SENİ KOCAMAN.opuyorumnanaktan

PIRLANTAM KESİNLİKLE TOPARLANMAMIZ LAZIM GİDİŞATIMIZ HİÇ İYİ DEĞİL VALLA:1no2:

MEZZOZ ARAMIZA HOŞGELDİN CANIM vereliniortak:1hug:
UMARIM İSTEDİĞİN KİLOYA ULAŞIRSIN

gerçekten bu grupların faydasını görüyomusunuz benim pek bilgim yok
EZOGELİN SENDE HOŞ GELDİN ŞEKERCİM vereliniortak:1hug:

İNŞALLAH HEP BİRLİKTE VERECEİĞİZ CANIM, BİR BİRİMİZİ MOTİVE ETMEYE ÇALIŞIYORUZ,
BUDA BAYA FAYDALI OLUYOR a.s DENE FAYDASINI GÖRECEKSİN a.sa.s.

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Günaydınlar.......
Hepimizi için çok güzel bir hafta olur inşallah. Bol bol kilo veririz inşallah...
Arkadaşlar ben silkindim artık ve bugünden sonra yediklerime daha da dikkat edicem. =))
Mart ayında 38-36 beden giyicem.

Sabah kavaltı 2 dilim kepekli ekmeğe kaşarlı tost yaptım 7.30 da.
Saat 10:00 da bir portakal yedim. =))

şükür kavuşturana nihayet topiğe birkaç kişi gelmiş nerdesiniz kızlar kimsecikler uğramıyor:uhm: artık benim bilgisayarın sisteminde sorun vardı cuma günü kilo bildirimi yapamadım üzgünüm:sinifsinif: zaten benim kilo takıldı kesinlikle oynamıyor yememe dikkat etmeme rağmen veremiyorum sanırım vicudum direnç gösteriyor:dilcikar: sporumudadelikafadulden kesinlikle ihmal etmiyorumhihoyyyt

Evet ya topiğimizi sessiz soluksuz bırakmayalım. Bu hafta ilk üç'e bizim grup girsin olumunekankayizsmile

çok çok hoş buldum.
Arkadaşlar benim motivasyona aşırı ihtiyacım var 13günlük diyetim bugün bitti ve 6kilom gitti yarın için kendime tatil verdim
çarşamba başka bir diyet programına başlayacağım ve bu defa aylık olacak ve beni çok zorlayacak
Umarım hepimiz başarılı oluruz ..

selam canım 13 günlük diyetini anlatırmısın uyarsa bizde yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…