teşekkürler bernuş boyum 1.57 kilom 72 doğumsonrası kilolarım hedefim doğum öncesi kiloma dönmek 56 umarım başarırım
mezzoz hoşgeldin a.s.canım.umarım fazlalıklarından kolayca kurtulursun.
pırlanta yılmak yok.yasakkelimenişanını düşün:teytey:.mükemmel görüneceğini düşün.hayatının en özel günlerindenbirinde göbeğini çekmek yerine şimdiden mekik çekmelisin.
ben çok kararlıyım.yaza çıtır giricem.gel beraber çıtırdayalımolumunekankayizsmile
MEMUZİNCİĞİM BENİM İÇİN NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN ÖYLE CANIM BENİİİM:asigim::1hug:kalimeracım takımın en cilveli en fıkır fıkır hatunuzemuszemus(seni şahsen tanımıyorum ama gözümde öyle canlanıyosun)sanırım sende bugün karnelenen annelerdensin.hayırlı olsun.ben senin yediklerini okuyorum gayet ölçülü.neden kilo veremiyorsun anlamıyorum.kafamçokkarıştıben böyle dikkat edebilseydim kilolarımla çoktan vedalaşmıştım.ya metebolizman senin gibi canlı değil,çok yavaş.ya da çok hareketsizsin ki çalışan bi anne için bu çok zor.acaba bünyen bu düzene mi alıştı?farklı bi şeyler denesen?mesela semonun şok diyetini?CADIARZU
bu arada takıma acil kan taze kan lazım.
PIRLANTAM KESİNLİKLE TOPARLANMAMIZ LAZIM GİDİŞATIMIZ HİÇ İYİ DEĞİL VALLA:1no2:Herkese selamlar. Ben dün tartılmayı unuttum.( Özürdilerim (
Memuzin, Ben buralardayım aslında iş yerinde vaktim oldukça motivasyon topiklerini okuyorum ama motivasyonumu kaybettim ya =(( Bilmiyorum nolucak benim halim böyle. Toparlanmam lazım diyorum ama bişi yapmıyorum off off =((
MEZZOZ ARAMIZA HOŞGELDİN CANIM vereliniortak:1hug:teşekkürler bernuş boyum 1.57 kilom 72 doğumsonrası kilolarım hedefim doğum öncesi kiloma dönmek 56 umarım başarırım
EZOGELİN SENDE HOŞ GELDİN ŞEKERCİM vereliniortak:1hug:gerçekten bu grupların faydasını görüyomusunuz benim pek bilgim yok
şükür kavuşturana nihayet topiğe birkaç kişi gelmiş nerdesiniz kızlar kimsecikler uğramıyor:uhm: artık benim bilgisayarın sisteminde sorun vardı cuma günü kilo bildirimi yapamadım üzgünüm:sinifsinif: zaten benim kilo takıldı kesinlikle oynamıyor yememe dikkat etmeme rağmen veremiyorum sanırım vicudum direnç gösteriyor:dilcikar: sporumudadelikafadulden kesinlikle ihmal etmiyorumhihoyyyt
çok çok hoş buldum.
Arkadaşlar benim motivasyona aşırı ihtiyacım var 13günlük diyetim bugün bitti ve 6kilom gitti yarın için kendime tatil verdim
çarşamba başka bir diyet programına başlayacağım ve bu defa aylık olacak ve beni çok zorlayacak
Umarım hepimiz başarılı oluruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?