Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar kızlar nasılsınız...

memuzincim kendini böyle kötü hissetmemek için acilen kendinle bi konuşma yap..sonra yeni beşyler bul ve uygulamaya başla.bak ozaman daha iyi hissedeceksin kenidini yerimseniben ha bide bence başarı öykülerini oku..ben her motivasyonum azaldığında okurum..defalarca okudum ama hala okurum..onları okur okumazda kendime gelirim :))

kızlar benm yeme düzenim aynen devam ediyor.ama dün akşam biraz abarttım :kedi:
ama devam ediyorum..ben yolumu buldum..bozmadığım takdirde kilolar kendisi gidiyo...sabah normal kahvaltımı yapıyorum.
öğle bir kase çorba yada yoğurt bir dlm ekmekle
akşamda(saat 17:30 gibi en geç) bir kase çorba salata ve bir dlm ekmk
ve sonrasında açlıktan ölsemde bişey yemiyorum...en fazla bir elma bir mandaline yada kivi yiyorum..ama onuda çok geç yemiyorum..acıktıkça su içiyorum..
benm yöntemim bu..
memuzin istersen dene zor değil...birazda hareketle halledersin..koşu bandında var ne güzel..keşke benmde olsaydı..bence kullanmalısın..

neyse kızlar çok uzattım ben kaçıyorum...kendinize iyi bakın
hoşçakalııııııııııııınnn

niloş bidebişey daha sorucam.koşu bandını kullanıyomusun benimde var ama bi sor kaş kere kullandın diye?sen düzenli kullanımda faydasını gördünmü?

aaaaaa tavsiyem hemen kullanmaya başla çok faydası var yağ yakımını sağlıyor ve inceliyorsun kiloların daha çabuk gidiyor ben düzenli her gün biniyorum aslında günde iki defa binmek istiyorum ama üşeniyorum

GÜNAYDIIIIN,
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN CANLARIM olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

GÜNÜN RAPORU, AKŞAM YEMEĞİMDE DEŞİKLİK OLDU KISLAR,

HAMSİ TAVA
VE BOL SALATA HİÇ EKMEK YOKa.s

SABAH KAHVALTIM,

KÜÇÜK BİR EKMEK ARASI PEYNİR

ÖĞLEN PATATES YEMEĞİ EKMEKSİZ a.s

AKŞAMA GALİBA SANURSAM PATES YEMEĞİ VE SALATA YİYCEM EKMEKSİZa.s
ZATEN ÖĞLEN VE AKŞAM YEMEKLERİNDEN EKMEĞİ KALDIRDIM, SADECE SABAH
YİYORUM EKMEK, ODA KÜÇÜK BİR PARÇA AMA GENEDE SPORU BIRAKTIMYA
KİLO VEREMİYORUM, EN KISA ZAMANDA BAŞLAMAM LAZIM :çok üzgünüm:
KOŞU BANDI ÇOK FAYDALI KIZLAR NİLOŞA AYNEN KATILIYORUMkaydirigubbakcemile5
MEMUZİNCİĞİM EVDE VAR MADEM NE DURUYOSUN HEMEN BAŞLA BENCE:sm_confused:
BAK BİR HAFTADA FAYDASINI GÖRECEKSİN CANIM :asigim:
HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN ÖPTÜM KIZLAR:asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:

GÜNAYDIIIN KIZLAR,
SABAH GURUBA GİRİNCE ŞOK OLDUM VALLA:1shok::bbo: DÜNDEN BERİ SADECE BEN GİRMİŞİM BURAYA:1shok:

NELER OLUYOR:sm_confused::uhm: NERELERDESİNİZ KIZLAR:sm_confused::uhm:

NEYSE UMARIM HERKEZ İYİDİR:1no2:benneyaptımki

GÜNÜN RAPORU,
SABAH KAHVALTIM,
2 DİLİM FIRINDA KIZARMIŞ PEYNİRLİ EKMEK

ÖĞLEN ZEYTİN YAPLI PIRASA

AKŞAM BELLİ DEĞİL BAKICES DURUMA

HADİ KIZLAR SİLKİNİN VE KENDİNİZE GELİN OLMUYOR BÖYLElmaz::umursamaz::enbuyukkk:

merhabalar..pek kimse uğramamış yine..bende uğrayamadım dün..
bu takımın hali nolcak böyle..kimse kalmadı... CADIARZU

GÜNAYDIN,

GENE KİMSLER URAMAMIŞbenneyaptımki:uhm:,

EVET CABİKCİĞİM NE OLACAK BU GURUBUN HALİ BENDE BİLMİYORUM CANIM:sm_confused::uhm:
BU GİDİŞLE GURUBU DAĞITACAĞIZ SANIRIM:sm_confused:benneyaptımki

GÜNÜN RAPORU,
AKŞAM YEMEĞİM, SAAT 19:00

2 KAŞIK BULGUR PİLAVI
SALATA
1 KASE YOĞURT

GECE SAAT 10 GİBİ 2 PORTAKAL

SABAH EKMEK ARASI PEYNİR

ÖĞLEN BULGUR PİLAVI VE YOURT

AKŞAMA SAEDCE ÇORBA İÇECEĞİM OKADAR....

GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR.... NE GÖRÜŞMESİ KİMİNLE GÖRÜŞECEKSEM :çok üzgünüm:
KİMSELER GELMİYORKİİ:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Slm kizlar

Sizde bu kilo aliyormusunuz ki$in? akannehir

Ben aldim malesef ya, fazlada yemiyorum ayni yiyorum...

kizlar elimde super, bir diyetisyen diyeti var, 15 gunde 5-10 kilo kaydirigubbakcemile2

Diyeti isteyen citirlar varsa, yazin buraya kizlar.

Suan fazla zamanim yok i$e gitmem gerekiyor.

Inschallah aksama yazarim diyeti olumunekankayizsmile

kızlar tavsiyeleriniz için çok çok teşekkürler.kaydirigubbakcemile5sarsıldım ve kendime geldim ben bugün.bu gidişata bi dur dedim lmaz:. sabah kalktım bandımda 45 dk. yürüdüm.2 bardak ılık limönlu su içtim.yağsız 2 dilim tostla kahvaltımı yaptım öğlen yayla çorbası akşam meyve yedim.birazdan 45 dk. kadar yer hareketleri yapıcam.aslında koşu bandında yürümek istiyordum ama kızım uyuyor uyanırsa bana ihtiyacı falan olursa duyamam diye vazgeçtim.bölgesel çalışma yapıcam biraz.bu aradada kesin 2 kilo aldım gibi.tartılmaya korkuyorum.yarın sabah belli olur.ama olsun hiç önemli değil.motivasyonum tavan yaptı.dün eşimin teyzesi ve eltim beni sinir ettiler.başka birilerindden bahsederken.ay ne kadar kilo almış,berbat görünüyormuş kilo insanı ne kadar da değiştiriyormuş ama herşey insanın kendi elindeymiş diyetisyene gitselermiş vs. vs.
deli oldum klava: yahu ben zayıf bi çıtırken kimse ne güzel fiziğin var demezdi.şimdi kilolarım hekesin ortak sorunu oldu sanki.neyse ben kaçıyorum .başarı öyküleri topiğine doğru şööööyle bi yol alıyım en iyisi.çok konuşanları susturmak bunun içinde bol motivasyon lazım.süprizzzzzöpüldünüzopuyorumnanaktan

Diyeti isteyen citirlar varsa, yazin buraya kizlar.

Suan fazla zamanim yok i$e gitmem gerekiyor.

Inschallah aksama yazarim diyeti olumunekankayizsmile

abe semocum sen dersin be?:1shok:hastaya ilaç lazım mı dersin.yaz yaz anacım.delikafadulden15 günde 5-10 kilo ne demek akannehir.çok zor değilse uygularız tabiibilmiyorumkismile.gerçi benim 1 günlük pirinç lapasını bile yapamadığımı düşünürsek :kedilsun canım sen yinede paylaş sana zahmet.belki bunu yapabilirim.çıkmadık candan umut kesilmez.guclubacismile

merhabalar kızlar..
kalimera ablacım bende dağılırız diye düşünüyordum ama bak semo yeni bir diyet öneriyor bize
memuzin arkadaşımız hala bizim sayemizde motive oluyor ve bişeyler yapmaya başladı..bence dağilmaz 3. takım..
3.TAKIMIZ biz yaaa...saymıızda az olduğu için paylaşım az gibi görünüyor..birkaç üye daha bulmak lazım...ama dağılmak yok yola devam aklinialirimsmile :dance: nazar değdi bize ya bence. haydi şimdik herkes kendine gelsin..okullar tatil diye abartmayın..bende tabi :))ama nasıl yapıcam bilmiyorum...

memuzin seni motive edebildiysek ne mutlu bize..senin harekete geçmende bizi motive etti bak..takımın dağılacağını düşünmüyorum ben artık :))
herkese iyi geceler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet semocum bende memuzin arkadaşıma katılıyorum..bende merak ettim şu diyeti..paylaşırsan sevinirim...

Slm kizlar, aksam yazarim dedim, kusura bakmayin biraz gec oldu.

Kaynanam geldi kahve icmeye olumunekankayizsmile

gelelim diyete, bu diyeti diyetisyen bi arkadasa verdi:

HER SABAH
1 portakal
1 tane kizarmis ekmek
sekersiz cay kahve

ÖGLEN pazartesi, sali, carsamba
1 partakal
1 ha$lanmi$ yumurta
2 yemek ka$ik yogurt
2 kizarmi$ ekmek

ÖGLEN persembe
1 domates
2 ka$ik yogurt
1 salatalik tur$u
1 kizarmi$ ekmek

ÖGLEN cuma
125 gram balik
1 domates
1 kizarmi$ ekmek

AK$AM pazartesi
2 domates
2 ha$lanmi$ yumurta
yarim marul
2 kizarmi$ ekmek

AKSAM sali
125 gram et
1 domates
1 portakal
1 kizarmi$ ekmek
1 yemek ka$ik yogurt

AKSAM carsamba
125 gram et
1 portakal
1 yemek kasik yogurt
1 kizarmis ekmek

AKSAM persembe
125 gram et
2 domates
1 elma
1 kizarmi$ ekmek

AKSAM cuma
yarim marul
1 yumurta
1 domates

Kizlar bu diyeti tam uyguladiginiz takdirde 15 gunde 15 kilo kaydirigubbakcemile5

Ben oglen 5-10 kilo yazdim yanli$likla
lmaz:

Ben yarin inschallah ba$liyorum, ama 1 kizarmi$ ekmek yerine 2 tane yicem ben, cunku 15 kilo fazlam yok hehe.

Hayirli geceler, optummmmm hepinizi

3.TAKIM **140. ETAP **

cabik ( 72.3///% )
kalimera (81.0///%)
semo (66.0///%)
memuzin(76.0///%)
pirlanta_a(62.0///%)
niloşş (82.0///%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (439.3///%)

MERHABA ARKADAŞLAR...BİRKAÇ GÜNDÜR GİREMEDİM...KUSURUMA BAKMAYIN...YOĞUNDUM...KIZIMIN İNTERNET SİTESİ ÜZERİME ALDI..SINIFIN BÜTÜN İŞLEMLERİ FALAN...ONUNLA UĞRAŞIYORUM..AMA İYİDE OLDU VALLA MEŞGUL OLUYORUM...BİRDE DIŞARILARDAYDIM,OKULDA FALAN İŞTE...NEYSE UZATMIYIM...

KIZLAR CİDDEN MOTİVASYON DÜŞMÜŞ DURUMDA..TOPARLANIN LÜTFEN...SAĞLIĞINIZI DÜŞÜNÜN HERŞEYDEN ÖNCE...

NAM ABLAMIDA ARTIK BEKLİYORUZ LÜTFEN...YOKSA BENDE TERKİ DİYAR EYLİYCEM...LÜFTENNNNN...

KIZLAR LİSTEYİ YAZDIM..SİZLER UNUTMADAN EKLEYİN LÜTFEN...BEN AKŞAM ÜZERİ GİRERİM SANIRIM...YARIN KIZIMDA KARNE ALICAK..BELKİM ACICIK GEZERİZ..BELKİM....

HAYIRLI CUMALAR KIZLAR...ÇOCUKLARIMIZIN KARNESİ HAYIRLI OLSUN..BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM...:lepi:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,
CÜMLETEN HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM.

EVET CABİKCİĞİM ACİLEN TOPARLANMAMIZ LAZIM, YOKSA NAM GELİRSE
HEPİMİZİ SIRA DAYAĞINA ÇEKECEK VALLAbilmiyorumkismile

BERNUŞCUĞUM BURDAKİ İŞLERİN AZ GELDİ ZANNUMCA SANA,
HABİRE KENDİNE İŞ ÇIKARIYOSUN MAŞALLAH, ALLAH YARDIMCIN OLSUN:Saruboceq:

KIZLAR BENİM KİLOM AYNI BİR DEĞİŞİKLİK YOK,

BENİMDE BİR AN ÖNCE SPORA TEKRAR BAŞLAMAM LAZIM YOKSA
VERDİKLERİMİN HEPSİNİ GERİ ALACAĞIM BU GİDİŞLE Kİİİ ASLA İSTEMEM YANİİİ:1no2:

Ne Zaman Tartılacaksınız?

Ne Zaman Tartılacaksınız?
Günün her saatinden kilonuz farklı olur. Bu yüzden doğru zamanlarda tartılmalısınız.

Diyet yapmaya başlayanlar, tartıya çıkma takıntısına da kapılırlar. Nerdeyse her hareketten sonra tartılmaya koşarlar. Uyanınca, kahvaltıdan sonra, giyinikken, soyunukken…

Bu kadar çok tartılmak, peşinde hayal kırıklığını da getirir. Ağırlık gün içinde çok değişkendir. Gün içinde tüketilen yemek ve sıvı miktarı, vücudun tuttuğu ödeme, idrar durumu gibi pek çok etkene göre değişiklik gösterir.

Sizi yanıltan durumlardan biri de, yemek yedikten sonra tartıya çıkmanızdır. Yemekten sonra mutlaka kilonuz fark edecektir ancak bu fazla kilo, vücudun tutacağı yağ oranını göstermez. Gün içinde alınan tartı sonuçları yanıltıcıdır. Moralinizi bozmaktan başak işe yaramaz.

Diyet yaparken, her gün düzenli olarak kilo kaybetmezsiniz. Bazı durumlarda yağ kitlesi düşer ama kas kütlesi artar. Biz tartıda bunu, kilo artışı zannedebiliriz. Oysa kas artışı vücut için çok faydalıdır. Ayrıca uzun süre ayakta durmak, seyahat gibi etkenlerden dolayı, vücut ödem tutabilir. Birkaç gün içerinde geçer. Bu durumda tartıya çıkarsanız, kilo aldığınızı düşünebilirsiniz.

Özellikle regl döneminde ve birkaç gün öncesinde, 1-2 kilo ağırlık artışı yaşayabilirsiniz. İlaç kullanmak da vücudun ödem yapmasına sebep olabilir. Bu gibi durumları göz önüne almadan tartıya çıkıp, moralinizi bozmayın.

Doğru tartılma:

Kilo tartılmaları sabah aç karnına ve aynı saatte olmalıdır.

Tartılırken üstünüzde çok hafif kıyafetler olmalı veya çıplak olmalısınız.

Her zaman aynı tartıda tartılmaya özen göstermelisiniz.

Evde kullandığınız tartınızın, belli aralıklarla servisinde ayarının yapılması gereklidir.

Regl, seyahat, kabızlık, ishal veya egzersiz sonrası tartılmak doğru değildir.

Sürekli tartılmak, psikolojik bozukluklara yol açar.

Önemli olan beslenme alışkanlıklarını sürekli olarak değiştirebilmektir.

Haftada 1 veya 2 gün sabah aç karnına tartılmak yeterlidir.

alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…