niloş bidebişey daha sorucam.koşu bandını kullanıyomusun benimde var ama bi sor kaş kere kullandın diye?sen düzenli kullanımda faydasını gördünmü?
merhabalar kızlar nasılsınız...
memuzincim kendini böyle kötü hissetmemek için acilen kendinle bi konuşma yap..sonra yeni beşyler bul ve uygulamaya başla.bak ozaman daha iyi hissedeceksin kenidini yerimseniben ha bide bence başarı öykülerini oku..ben her motivasyonum azaldığında okurum..defalarca okudum ama hala okurum..onları okur okumazda kendime gelirim :))
kızlar benm yeme düzenim aynen devam ediyor.ama dün akşam biraz abarttım :kedi:
ama devam ediyorum..ben yolumu buldum..bozmadığım takdirde kilolar kendisi gidiyo...sabah normal kahvaltımı yapıyorum.
öğle bir kase çorba yada yoğurt bir dlm ekmekle
akşamda(saat 17:30 gibi en geç) bir kase çorba salata ve bir dlm ekmk
ve sonrasında açlıktan ölsemde bişey yemiyorum...en fazla bir elma bir mandaline yada kivi yiyorum..ama onuda çok geç yemiyorum..acıktıkça su içiyorum..
benm yöntemim bu..
memuzin istersen dene zor değil...birazda hareketle halledersin..koşu bandında var ne güzel..keşke benmde olsaydı..bence kullanmalısın..
aaaaaa tavsiyem hemen kullanmaya başla çok faydası var yağ yakımını sağlıyor ve inceliyorsun kiloların daha çabuk gidiyor ben düzenli her gün biniyorum aslında günde iki defa binmek istiyorum ama üşeniyorum
Diyeti isteyen citirlar varsa, yazin buraya kizlar.
Suan fazla zamanim yok i$e gitmem gerekiyor.
Inschallah aksama yazarim diyeti olumunekankayizsmile
memuzin seni motive edebildiysek ne mutlu bize..senin harekete geçmende bizi motive etti bak..takımın dağılacağını düşünmüyorum ben artık :))kızlar tavsiyeleriniz için çok çok teşekkürler.kaydirigubbakcemile5sarsıldım ve kendime geldim ben bugün.bu gidişata bi dur dedimlmaz:. sabah kalktım bandımda 45 dk. yürüdüm.2 bardak ılık limönlu su içtim.yağsız 2 dilim tostla kahvaltımı yaptım öğlen yayla çorbası akşam meyve yedim.birazdan 45 dk. kadar yer hareketleri yapıcam.aslında koşu bandında yürümek istiyordum ama kızım uyuyor uyanırsa bana ihtiyacı falan olursa duyamam diye vazgeçtim.bölgesel çalışma yapıcam biraz.bu aradada kesin 2 kilo aldım gibi.tartılmaya korkuyorum.yarın sabah belli olur.ama olsun hiç önemli değil.motivasyonum tavan yaptı.dün eşimin teyzesi ve eltim beni sinir ettiler.başka birilerindden bahsederken.ay ne kadar kilo almış,berbat görünüyormuş kilo insanı ne kadar da değiştiriyormuş ama herşey insanın kendi elindeymiş diyetisyene gitselermiş vs. vs.
deli oldumklava: yahu ben zayıf bi çıtırken kimse ne güzel fiziğin var demezdi.şimdi kilolarım hekesin ortak sorunu oldu sanki.neyse ben kaçıyorum .başarı öyküleri topiğine doğru şööööyle bi yol alıyım en iyisi.çok konuşanları susturmak bunun içinde bol motivasyon lazım.süprizzzzzöpüldünüzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?