Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

CANIM ARKADAŞIM NAM'A

ARKADAŞLAR YILDIZLAR GıBıDıR, ONLARI HER ZAMAN GÖREMEZSıN AMA SENıN ıÇıN
HER ZAMAN VAROLDUKLARINI VE SENı DÜŞÜNDÜKLERıNı BıLRıSıN, BU GÜN BENı GÖREMESENDE
BıL Kı YANINDAYIM......
SENıN GıBı BıR DOSTA SAHıP OLDUĞUM ıÇıN KENDıMı ÇOK ŞANSLI HıSSEDıYORUM..
HAYATIN TÜM KÖTÜLÜKLERıNıN SENDEN UZAK OLMASINI DıLıYORUM, ıYıKı VARSIN
VE ıYıKı DOSTUMSUN!!
HEP BıRLıKTE NıCE SENELERE... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARKADAŞIM:asigim::1hug:a.s.

Günaydın Arkadaşlar ...

memuzin doğum günün kutlu olsun...

Dün öğlen bi parça şinitzel yemiştim.
Akşamda 1 porsiyon brokili ve karnıbahar haşlaması yedim.

kızlar bugün benim doğumgünüm hihoyyytizinvermek zorunda kaldım yani kendime kaçırdım biraz:içelim:.dışardaydım dikkat edemedim o yüzden yarın tamgaz devam..çok öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

Canimmm dogum gunun kutlu olsun,
Hersey gönlünce olsun,
Allah seni sevdiklerinden ayirmasin,
Huzurla, ne$eyle, saglikla bu yilda cOoOoOoOk mutlu ol
opuyorumnanaktan

doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere arkadaşım laf aramızda o pastayıda canım çok çekti olsada yesek hadi keste yiyelim canım

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler.bu sene kendime en iyi hediyem sanırım fit bir vücut olacak.
sabah şekersiz çay 1 tane sigara böreği yedim şimdi tükandayım çiğ köfte bana ben ona bakıyorum.çiğköfteyle herzaman tutkulu bir aşk yaşadık.şimdi o aşk platonik oldu uzaktan uzağa bööööyle.akşama salata hşlanmiış sebze düşünüyorum.bugün yürüyüş yapabilirmiyim bilmiyorum.19:30 da mr çektirmeye gidicem.kaçta dönerim bilmem.
öpüyorum canlarım.opuyorumnanaktan

memuzin doğum günün kutlu olsun umarım dileklerin kabul olur...
Bernuş hoşbuldum hep birlkte vereceğiz kiloları umuyorum her cuma tartılıp kilolarımızımı yazıyoruz arkadaşım tam kavrayamadım bir saati varmı hani yarışılıyor ya o bakımdan sordum...

GÜNAYDIN CANLAR,
CÜMLETEN HAYIRLI CUMALAR OLSUN:Saruboceq:

BERNUŞCUĞUM BENİM KİLOM AYNI BİR DEĞİŞİKLİK YOK CANIM:sm_confused:

YEDİKLERİM, AKŞAM 19:00

1 KEPCE ÇORBA
2 ADET FIRINDA KIZARMIŞ TAVUK PİRZOLA
VE BOL SALATA

SABAH,

KÜÇÜK BİR EKMEK ARASI 5 ZEYTİN

ÖĞLENE ÇORBAM ONU İÇECEĞİM,

AKŞAMA BELLİ DEĞİL BAKCES ARTIK:sm_confused::uhm:

ÖPÜLDÜNÜZ KISLAR:asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:

günaydın fıstıklar kilom 75 çok şükür ibre oynamaya başladı.doğumgünü falan derken son 2 gün düzensizdim malesef yoksa eminim o çabayla çok farklıbi sonuç aırdım.neyse haftaya inş.öpüldünüz

Slm kizlar, biraz gec oldu ama kilom 64.9

Hastayim biraz, ü$ütmüsum kendimi yataktan zor cikardim.

Herkeze hayirli cumarlar

kızlar bildirimi kimse yapmayacakmı bir tek sizin takım kaldı sizi bekliyorum .

3.TAKIM **141. ETAP **

cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)
semo (65.9/64.9/1.0/1.52%)
memuzin(76.0/75.0/1.0/1.32%)
pirlanta_a(62.0/62.0/0.0/0.00%)
niloşş (82.0/81.2/0.8/0.98%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (440.1/437.3/2.8/0.64%)

beni unuttunuz yahu :sinifsinif:
ben 73.400 ne almışım ne vermişim birtürlü başlayamıyorum diyete yeniden... motivasyon motivasyon

herkese selam..birkaç gündür giremedim..evimiz biraz kalabalık..ama bu arada hiç birşeyin değişmediğini görüyorum.hala kimseler düzenli uğramiyor.motivasyon desen sıfırın altına indi..bu takımın dağılmasını hiç istemem şahsen.ama lidersiz takım olmazki..birbirinden tamamen bağımsız bireylerden bir takım olamaz...

ben çok özür dileyerek takımdan ayrılmak istiyorum..belki başka bir takıma geçerim yada geçmem kendim devam ederim.bilemiyorum.ama yinede arada sizlere uğrarım.
kendinize çok iyi bakın..sağlıklı zayıflamalar. :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…