inşallah pırlantam inşallah :Saruboceq:Günaydınlar.......
Hepimizi için çok güzel bir hafta olur inşallah. Bol bol kilo veririz inşallah...
Arkadaşlar ben silkindim artık ve bugünden sonra yediklerime daha da dikkat edicem. =))
Mart ayında 38-36 beden giyicem.
Sabah kavaltı 2 dilim kepekli ekmeğe kaşarlı tost yaptım 7.30 da.
Saat 10:00 da bir portakal yedim. =))
valla niloşum kaç gündür topikte tek başıma kaldım, korkmaya başlamıştımkiiiii nihayet kızlar tek tek gelmeye başladılar şükürkaydirigubbakcemile5şükür kavuşturana nihayet topiğe birkaç kişi gelmiş nerdesiniz kızlar kimsecikler uğramıyor:uhm: artık benim bilgisayarın sisteminde sorun vardı cuma günü kilo bildirimi yapamadım üzgünüm:sinifsinif: zaten benim kilo takıldı kesinlikle oynamıyor yememe dikkat etmeme rağmen veremiyorum sanırım vicudum direnç gösteriyor:dilcikar: sporumudadelikafadulden kesinlikle ihmal etmiyorumhihoyyyt
mezzoz canım o 13 günlük diyeti burda paylaşırsan belki bizede faydası olur canımcımkaydirigubbakcemile5çok çok hoş buldum.
Arkadaşlar benim motivasyona aşırı ihtiyacım var 13günlük diyetim bugün bitti ve 6kilom gitti yarın için kendime tatil verdim
çarşamba başka bir diyet programına başlayacağım ve bu defa aylık olacak ve beni çok zorlayacak
Umarım hepimiz başarılı oluruz ..
semoşum senin adına çok sevindim canım hadi bakalım aynen devamkaydirigubbakcemile5Kizlar benim kilomda cok guzel bir degisiklik var yaah
65.2 olmusum, cuma 65.9 dum zemuszemus
Inschallah cuma gunune 64... olurum AMINNNNNNNNNNNNNNN
amiiiiiin canım sağ ol,kalimeracım üzülme lütfen:teselli: .inşallah üniversite diplomalarını da alır kızın.olmazsa da olmasın.sonuçta hiçbirşey yavrularımızın cansağlığından önemli değil.allah acılarını göstermesin:Saruboceq: .zaten bu bozuk eğitim sistemi öğrenmeye isteksiz tembel nesiller yaratıyor maalesef.mafoldumben
bacularım bu dünya çok adaletsiz bi yer.inanmıyorsanız kilo almak isteyenlerin topiğini bi ziyaret edin.hatunların neler yediklerine ve kaç kilo olduklarına bakınohaoldumsmile.ama bu bize haksızlık değıl mi yahu?senağlama senağlama senağlama
semocum akşam kızıma mantı pişirdim sadece 3 adet yedim.bide 3 portakal.akşam yemek yerine meyve veya salata yiyorum artık
senin paylaştığın bu listeye göre 58 bile olsam kilolu oluyorum yani ben.bilmiyorumkismilemafoldumben
çok çok hoş buldum.
Arkadaşlar benim motivasyona aşırı ihtiyacım var 13günlük diyetim bugün bitti ve 6kilom gitti yarın için kendime tatil verdim
çarşamba başka bir diyet programına başlayacağım ve bu defa aylık olacak ve beni çok zorlayacak
Umarım hepimiz başarılı oluruz ..
kızlar bugün benim doğumgünüm hihoyyytizinvermek zorunda kaldım yani kendime kaçırdım biraz:içelim:.dışardaydım dikkat edemedim o yüzden yarın tamgaz devam..çok öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
kızlar bugün benim doğumgünüm hihoyyytizinvermek zorunda kaldım yani kendime kaçırdım biraz:içelim:.dışardaydım dikkat edemedim o yüzden yarın tamgaz devam..çok öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?