Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydıııın canlarııııımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
sabah şerifleriniz hayırlı olsunolumunekankayizsmile

günün raporua.s

akşam yemeğim, saat 19:00

2 kepce çorba
1 kase yoğurt

gece saat 10 gibi 1 portakal

sabha ,

küçük bir parça ekmek ve maydonoz dere otu

öğlene çorba getirdim onu içeceğim

akşama ıspanak yapacağım kızlar, yıkadım temizledim hazır akşam gidince pişecek inşallah,
bol yoğurtlu falan guclubacismileguclubacismile

kocaman kocaman öpüldünüüüüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah pırlantam inşallah :Saruboceq:
sakın pes etme canım aynen devamopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

valla niloşum kaç gündür topikte tek başıma kaldım, korkmaya başlamıştımkiiiii nihayet kızlar tek tek gelmeye başladılar şükürkaydirigubbakcemile5
spora devam canım, bende başlayayaım artık diyorum ama evme yakın olan salon kapandı napces bakalım,
bulucas artık bir yolunu:sm_confused:

mezzoz canım o 13 günlük diyeti burda paylaşırsan belki bizede faydası olur canımcımkaydirigubbakcemile5

Selamlar çıtırlar...

Sabah 7.30 2 dilim Kepek ekmeğine kaşar ve salamlı tost.
10.00 Bir portakal
12-30 Arası bol salata, Bir parça et haşlama, 3 kaşık yoğur yarım kase çorba yicem.
Akşama da 1 kase nesfit yemeyi düşünüyorum.

Kizlar benim kilomda cok guzel bir degisiklik var yaah

65.2 olmusum, cuma 65.9 dum zemuszemus

Inschallah cuma gunune 64... olurum AMINNNNNNNNNNNNNNN

SABAH : peynirli marullu domates li sandwich

ÖGLEN: 3 parmak kadar ekmek

ARA: elma ve portakal yicem

AKSAM: haslanmis sebze yicem

Ve inscallah 2 litre su

kalimeracım üzülme lütfen:teselli: .inşallah üniversite diplomalarını da alır kızın.olmazsa da olmasın.sonuçta hiçbirşey yavrularımızın cansağlığından önemli değil.allah acılarını göstermesin:Saruboceq: .zaten bu bozuk eğitim sistemi öğrenmeye isteksiz tembel nesiller yaratıyor maalesef.mafoldumben
pırlanta seninde yeniden azimle başlamana çok sevindimalkisalkisalkis.allah güç kuvvet versin.
kızlar yedikleRime çok dikka ediyorum bende.ekmek günde en fazla 2 dilim.şeker,abur cubur kaçamağı yok,akşam sadece meyve salata düzenime devam ediyorum.porsiyonlr hafif ve küçük tabii.hergün 45 dk tempolu yürüyüş 15 dk.titreşimli masaj-zayıflama aleti 15 dk.tvister ve yer hareketlerini mutlaka yapıyorum.bakalım;cumaya sonuç ne olacak?:uhm:

bacularım bu dünya çok adaletsiz bi yer.inanmıyorsanız kilo almak isteyenlerin topiğini bi ziyaret edin.hatunların neler yediklerine ve kaç kilo olduklarına bakınohaoldumsmile.ama bu bize haksızlık değıl mi yahu? senağlama senağlama senağlama

aaaaa inanamıyorum kızlar nerdeyse hepiniz burdasınız.cabik mezzoz semo hoşgeldiniz canlarım.ilk kez bizim topk bu kadar kalabalıkzemuszemus

OOOOOooooooOOOOOOOOOoooooooo

Hosbulduk seker pare memuzin opuyorumnanaktan

Nasil gidiyor, aksam ne yedin?

Kizlar bakin ne buldummmmmmm

Kilo Çizelgesi ( Yaş ve Boya Göre ) Dünya Standartları Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Boy 1.50 1.55 1.60 1.65 1.70 1.75 1.80

KG
Normal 45-50 47-53 50-56 53-59 56-63 60-67 62-69

Kilolu 51-56 54-59 57-62 60-65 64-69 68-72 70-75

Beslenme Danışmanı

semocum akşam kızıma mantı pişirdim sadece 3 adet yedim.bide 3 portakal.akşam yemek yerine meyve veya salata yiyorum artık
senin paylaştığın bu listeye göre 58 bile olsam kilolu oluyorum yani ben.bilmiyorumkismilemafoldumben

günaydın şekerler,
sabah şerifleriniz hayırlı olsunopuyorumnanaktanbayanssulusmile

Kizlar benim kilomda cok guzel bir degisiklik var yaah

65.2 olmusum, cuma 65.9 dum zemuszemus

Inschallah cuma gunune 64... olurum AMINNNNNNNNNNNNNNN
semoşum senin adına çok sevindim canım hadi bakalım aynen devamkaydirigubbakcemile5

amiiiiiin canım sağ ol,
dediğin gibi allaah acılarını göstermesin, her işin başı sağlık ama genede çok üzülüyorum,
elimde değil, şu liseyi bir bitirsin valla üniversite sınavlarına gir diye tutturmuycam inanki,
yeterki liseyi btirsin, yoksa ilk okul mezunu olarak kalıcak, hayatına kendisi karar verecek başka yolu yok,
ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum inanki, tek çocuk ona yapmıycamda kime yapacam,
neyse canım her şeyin başı sağlık dediğin gibi, hepimizin hakkında hayırlısı olsun,

ya ben bu zayıflara sinir oluyorum yaaa, biride benim görümcem, kadın benim yediimin 3 katını yiyor inanın,
ama bir görseniz 50 kilo kadın, 2 çocuk anası ama çıtır bir hatun, bazen diyorum zaten,
sen kedi gibi gözün kapalı yiyorsun, yediklerini inakr ediyosun diye, beni devam kızdırırkaydirigubbakcemile3
ben onun kadar yesem kapılardan sığamam herhaldekaydirigubbakcemile3

günün raporu;

akşam yemeğim, saat 19:00

2 kepce ıspanak yemeği bol yoğurtlucokacimcoook

sabah;

5-6 zeytin
küçük bir parça beyaz peynir
2 dilim ekmek

öğlen;

1 adet ıspanaklı gözleme (kahvaltı tabağı büyüklüğünde)cokacimcoook

akşama belli değil valla bakces artıkın a.s

hepinizi kocaman kocaman öptüm şekerlerbayanssulusmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu istatikler dunya standarti canim.

Bilmiyorlarki bizim turk kadinlarimiz biraz sexy yuvarlak ve balik etli oluyor.turkbayragi

Onu hesaplamayi unutmuslar opuyorumnanaktan

Bana gore bi kadin icin 60 kilo civari, super ideal bi kilo hihoyyyt

niloşcum mesajını yeni gördüm ben şok diyet uyguladım 13 günlük her nekadar önerilmesede ben çok memnunum çünkü hem kilo verdim hem iştahım kapandı ...

Selamun aleykul, din yolda$larim zemuszemus

Bugunki yediklerim

Sabah: 3 parmak kadar zenci ekmek
Oglen: sucuklu yumurta, bol eklekle
ara: elma ve portakal
ara: 3 hurmar
aksam: haslanmis sebze, 1 parca tavuk budu

2 litre su

kızlar bugün benim doğumgünüm hihoyyytizinvermek zorunda kaldım yani kendime kaçırdım biraz:içelim:.dışardaydım dikkat edemedim o yüzden yarın tamgaz devam..çok öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

canım hoşgeldin aramıza..inşallah güzel güzel vericeksin kilolarını ve rahatlıycaksın...aslında bu grubun baş patronu nam dır...ben yardımcısıyım..o bir süre istirahatte...benimde bu ara yoğunluğum vardı giremedim...tekrar hoşgeldin...opuyorumnanaktan
ne güzel ne güzel...doğum günün kutlu olsun tatlım...nice mutlu seneler..sağlık,huzur,bereket dolu yıllar seninle olsun...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar bugün benim doğumgünüm hihoyyytizinvermek zorunda kaldım yani kendime kaçırdım biraz:içelim:.dışardaydım dikkat edemedim o yüzden yarın tamgaz devam..çok öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

MERHABA ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...BEN BU ARALAR YOĞUNDUM YİNE..KUSURUMA BAKMAYIN İLGİLENEMEDİM SİZLERLE...KIZIM RAHATSIZLANDI..ONUNLA İLGİLENİYORDUM..ŞİMDİ DAHA İYİ AMA BANADA BİRAZ GEÇİRİR GİBİ OLDU BENDE İLAÇ BAŞLADIM BAKALIM...ANKARA NIN İLK KARINIDA GÖRDÜK SONUNDA...BELKİ BİRAZCIK DURUR KIZLAR...ÇOCUKLAR OYNASIN YAAA...ÖNCEDEN İSTANBUL HASRETTİ ŞİMDİ BİZLER HASRET KALIYORUZ...OLURMU BEEEE...

NEYSEM HADİ KIZLAR PAYLAŞIMLARA VE KİLO VERMELERE DEVAM LÜTFEN...MEZZOZ ASLINDA SENİN BU HAFTA DENEME HAFTANDI AMA PAYLAŞIMIN GÜZEL..VE BİRDE KİLO VERİRSEN BU HAFTA SENİDE LİSTEYE EKLİYCEM...CUMA GÜNÜ SABAHTAN KİLO BİLDİRİMİNİ UNUTMAYIN ARKADAŞLAR...CUMA BİLDİREMİYCEKLER LÜTFEN PERŞEMBEDEN BİLDİRSİNLER...

HAYIRLI GECELER ARKADAŞLAR...opuyorumnanaktan

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIINNNNbayanssulusmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

KARLARLA KAPLI BEMBEYAZ BıR ANKARA SABAHINDAN SICACIK SEVGıLER HERKEZEEopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

MEMUZıNCıĞıM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM:asigim::1hug:a.s.
SEVDıKLERıNLE BıRLıKTE DAHA GÜZEL KUTLAMALARA ıNŞALLAH
ÖPÜYORUM SENı KOCAMANNN opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…