yok burdayım canım ya çikolata deme zatten zor duruyorum çikolatasızkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-laelaelaelaelaeböyleyim zattensenağlama
Tekrar selam Fıstıklar :))
1 ay sonra hepimizden en az 2-3 kilo gitmiş olur inşallahhhhhhh...
Şu gırtlağıma hakim olucam azimle gayretle İnşallah
Mart ayına 60 kilo ile giricem artık küsürat istemiyorum. =))
20 günde 2 kilo verebilirmiyim acaba ???
ebruli canım yapma etme cumaya naparız böyle giderse mahvoluruzeyvahedigeldismile ha gayret hep beraber zayıflıcaz.:lepi:
GÜNAYDIN ŞEKERLER
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN,
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ MİS KOKULU MİSKOKULU bayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
GÜNÜN RAPORU,
SABAH,
KÜÇÜK BİR EKMEK ARASI MAYDONOZ DERE OTU BOL LİMONLU HEMİDEcokacimcoook
ÖĞLEN GENE ÇORBA BOL LİMONLUSUNDANcokacimcoook
AKŞAMA EVDE YEMEK YOK KIZLAR BENDE BİLMİYORUM BELKİ KAHVALTI YAPARIZ BAKCES ARTIK:sm_confused::uhm:
HADİ BAKALIM SABAH HAREKETİMİZİ YAPALIIIIIMMMMM, HAZIR MIYIZ KIZLAAAARRRR
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
nedemek bende olabilecekmiyim kız delüüü -tatlicadiarzu-inanmalısın ve dilemelisin rabbimden:Saruboceq: al kucağına şöyle mini mini bi yavruyu :ecrin_bebek:sonra bak gör hayat ne güzelmiş.şimdiye kadar amacım neymiş yaşarken diyeceksin.ve sonsuz endişelerle yaşamayı öğreneceksin.çünkü gördüm kü annelik; giderek artan bir endişe yumağıymış.bu yumağı sararkende anneni anlamakmış.
GÜNAYDIN ŞEKERLER
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN,
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ MİS KOKULU MİSKOKULU bayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
GÜNÜN RAPORU,
SABAH,
KÜÇÜK BİR EKMEK ARASI MAYDONOZ DERE OTU BOL LİMONLU HEMİDEcokacimcoook
ÖĞLEN GENE ÇORBA BOL LİMONLUSUNDANcokacimcoook
AKŞAMA EVDE YEMEK YOK KIZLAR BENDE BİLMİYORUM BELKİ KAHVALTI YAPARIZ BAKCES ARTIK:sm_confused::uhm:
HADİ BAKALIM SABAH HAREKETİMİZİ YAPALIIIIIMMMMM, HAZIR MIYIZ KIZLAAAARRRR
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
canım ya ne 2 kilosu en az 3 kilo verirsin tabi istikrarlı gidersen çünkü haftada 1 külo normal bende marta 55 olarak girmek istiyorum hadi bakalım hayırlısı:Saruboceq:
valla canım bende bilmiyorum inan tartıya çıkmaya korkuyorum acil toparlanmam lazım
günaydın canım bizde seni öpüyoruz
bende dünkü menümü aktarayım
sabah
4 adet eti form bisküvi + çay
ara 1 portakal
öğle
2 yumurtayla hazırlanmış peynirli omlet
2 dilim kepek ekmeği
ara 1 elma
akşam (yazmaya utanıyorum)
menemen+ 1 dilim ekmek
makarna yoğurtlu
tabi sonrasıda var
2 bardak çay ve bir tabak çekirdek
yarım paket çikolata
1 muz
valla kızlar böyle giderse ben vericeme daha çok alıcam yaaaaa noldu bana yaaaa geçen hafta süperdim bu hafta sondan birinci olucam hemen toparlanmam lazım ama yaaa regl geliyoya açıldı boğazım napimmmbilmiyorumkismile çok kızıyorum kendime çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hadi geri canlanin..
Ha tamam anladim ben, bugun SIKI diyet yaptiniz, o bakimdan az enerji aldiniz
ve onun icin kimsenin KK ya girip mesaj yazmaya hali kalmadi boshayallersmile
merhabaalar herkeseee nasılsınız..giremiyorum bende pek yaa..kusura bakmayın..aynı sebeplerden dolayı(
dün geldim yazdım ama gelmemiş msj sanırım...
bugünde başlayamadım ben diyete yaa.eve gelirken çavdar ekmeğimi aldım geldim bi baktım annem poaçalar akıtmalat mantılar yapmış..olmadı tabi dayanamadım zaten çoook aç gelmiştim eve..iradem beni ezdi geçti yinee
ama böyle giderse 100 kilo olucam ben irademi ezicem silindir gibi :)))
neyse yarın başlıyorum söz..ozamn yediklerimi içtiklerimi yazıcam..idda içinde detoks metoks yapmam lazım lapa falan ne olursa artık..uygulayacaz bişeler..
hepinizi öpüyorumm..görüşmek üzereee...
selam canlarım
nasılsınız?
kalimera ablam hareketler süper sen daha süpersinŞeniz
valla sabahtan beri koşturdum öss için sınavsız geçiş yapim dedim ordan oraya koştum bilgi alamadım.
2 kere bankaya gittim sonra arkadaşıma evi akşam 6 da zor buldum.
sonra yemek felan derken ancak
bugünkü raporum
sabah bankanın açılmasını beklerken arkadaşım çay ve börek ısmarladı ayıp olmasın diye yedim. karda yağıyordu üşüdük.eyvahedigeldismile
sonra koştur koştur öğleden sonra açlıktan başım döndü hemen kek almak geldi aklıma kan şekerim düştü 1 adet kek yedimklava:
öğleden sonra 15 de 1 adet sütlü kahve
17 de arkadaş kıymalı lavaş yapmıştı benim için küçük 1 tabak ondan ve 2 çay 18 de 1 tabak etli nohut
daha bişey yemiyecektim dünde 18 den sonra yememiştim güzeldi valla ama canım tatlı çekti muz yedim 2 tane ama yerli küçük yani:kedi:çikolatadan iyidir:kedi:
2 limonlu soda bol su bu kadar
canlarım biraz düzensiz oldu ama idare edin artıkın mafoldumbenbu arada bu hafta et diyetim yattımafoldumben
yarında sabahtan yokum kalan işleri halledicem
hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞeniz
grup size emanet
Bu arada bende bugünün raporunu vereyim...
Bugün işten izin aldım ve sabahtan eve geldim. Çok hastayım. Sabahtan beri hep yattım. Boğazlarım şişti acıyo yutkunamıyorum, Nefes alamıyorum. Yarında hiç işe gitmek istemiyorum ama gidicem mağlesef... İçim sıkılıyo valla. İnşallah iyileşirim hemen.
Bugün sabah kavaltımı geç ettim saat 11 gibi. Hiç bişey yemek istemedi canım. Bir kase sütlü bulgurlu sıcak çorba içtim.
Saat 16 da Bir dilim börek yedim.
Saat 19 da Tekrar iki dilim börek yedim. Bir bardakta kola içtim.
Çok sağlıksız beslendim biliyorum ama canım hiç bişey yemek istemedi. Bütün gün yattım. Annemde börek yaptı. Börek yedim işte =(((
pırlantam yine buluştuk fıstık.kalp kalbe karşı heralde
kalimera ablam hareketer süperdi teşekkürler
ebruli sana nazarmı deydi gülüm?iyi gidiyordun...toparlangari
sana diyorum da bende işler çok fena spora hala başlayamadım.bu nedemek?cuma kilo bildirimimde bol bol bunlardan olması demek.mafoldumbenmafoldumben:kedi:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
pırlanta geçmiş olsun canım yeni gördüm msj.
iyi bak kandine aman.
canım geçmiş olsun üşüttün herhalde kendine dikkat et. bu hafta herkes kaçamaklardan gidiyo hayırlısı bakalım. gerçi bu gidişat hayra alamet değil ama.........bilmiyorumkismile
evde yemek yoktu eşim dışardan cantık söylemiş çok açtım 2,5 tane götürdüm.
unutmadan hepinize günaydın çıtırlarbayanssulusmile
GÜNAYDIN ŞEKERLERbayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
GÜNÜN RAPORU;
DÜN AKŞAM;SAAT 19:00
2 YEMEK KAŞIĞI SEBZELİ MAKARNA
2 YEMEK KAŞIĞI TAVUK SOTE
1 KASE YOURT
SABAH KAHVALTIM;
1 ADET YAĞSIZ TOST
ÖĞLEN;
TONBALIKLI SALATA YİYCEM cokacimcoook
BU AKŞAM ÇORBA İÇECEĞİM KIZLAR SADECE ÇORBAkaydirigubbakcemile5
HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYRUUUUUMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
Teşekkür ederim...
teşekkür ederim... Bu arada cantık ne canım. Ben ilk kez duydum.
aaaaa ilk defamı duydun herkes bilir aslında kıymalı pidenin küçüğü canım a.s
Teşekkür ederim...
teşekkür ederim... Bu arada cantık ne canım. Ben ilk kez duydum.
aaaaa ilk defamı duydun herkes bilir aslında kıymalı pidenin küçüğü canım a.s
Ben ilkkez duydum valla. Şimdi öğrenmiş oldum =))
Ben ilkkez duydum valla. Şimdi öğrenmiş oldum =))
kaydirigubbakcemile5
Ben bugün yiyeceklerimi yazayım =))
Sabah 9 da 1 kase müsli yedim.
Ara da bişi yemicem canım hiç bişey istemiyo =((
Öğlene tavuk şinitzel.
Arada yoğurt yerim.
Akaşamada Annem brokoli haşlamış yanımda getirdim onu yicem =))
oooohhh mis gibi keşke benimde yemeğimi hazırlayan olsa bekarlık hakketten sultanlıkmış ben bide cezalıyım akşama bişey yemicem sana afiyet olsun canımcokacimcoook
kaydirigubbakcemile5
oooohhh mis gibi keşke benimde yemeğimi hazırlayan olsa bekarlık hakketten sultanlıkmış ben bide cezalıyım akşama bişey yemicem sana afiyet olsun canımcokacimcoook
Cezaladınmı sen kendini alsanaalsanasmile hiç bişey yemeden durma bence. Sebze haşlaması veya çorba veya yoğurt ye CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?