Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ooooo burası baya kaynaşmış,

eeee naptınız kıslar??? ben çorbamı neyim içitim şimdi çay içiyorum buyrun sizede ısmarlayayıma.s

valla bu diskalifye olayı benide bozar canlarım, ben herkezden çok istiyorum kilo vermeyi ama napiim,
adım hıdır elimden gelen budur, ben 14 kilo verdim o yüzden durdu benimkisi, 2 gündür sabahları 45-50
daika yürüyorum, evden işe iyide olupr havada güzel maşşallah, işe gelene kadar uykum açlıyo:=)
bide benim işim masa başı, arada bakanlık işleride olmasa nerdeyse sırf çiş için kalkıyorum diyebilirim yanee:=)

tamam canlar siz nasıl istiyosanız öyle olsun ben sadece 2 hafta olsun ama diskalifiye olmasın sadece ceza verelim diyorum o kadar diskalifiye olayı kalksın yani ama yinede siz nasıl isterseniz çoğunluk neyi istiyosa o olsun son sözüde sılagülcüm sülesin

Benimde elime alıp bıraktığım çok şey var. Hafta başında aldığım topkekim hala çekmecemde =))

boşver canım sen yememeye devam et 2 gün kaldı şurda bence sen ne yap biliyomusun cuma günü tartıldığında güzel bi kilo vermişsen kaydadeğer ozaman ödüllendir kendini bununla :lepi:

ne güzel yaaa açık havada yürüyüş çok faydalıymış sağlık açısından kutluyorum seni artık yazda geliyo bence fırsat buldukça işe yürüyerek git gel bence süper olur canım:teytey:

afiyet olsun ... bende içicem şimdi çayımı şekersiz.

prlanta ne topkeki kzım bırak onlar tuuu kakaalmaz:kaydirigubbakcemile

canım çok çekmişti almıştım. ama yemiyorum direniyorum hala =))

boşver canım sen yememeye devam et 2 gün kaldı şurda bence sen ne yap biliyomusun cuma günü tartıldığında güzel bi kilo vermişsen kaydadeğer ozaman ödüllendir kendini bununla :lepi:

:

Evet güzel fikir =)) Terbiye ediyorum nefsimi =))

.
Evet güzel fikir =)) Terbiye ediyorum nefsimi =))

bencede canım aslında böyle ödüller koysak kendimize belki daha hırslı oluruz mesela ben bu hafta kilo vermiş olayım ya canım çok cips istiyo yesemmi biraz acaba ne dersiniz yoksa sakıncalımı olur yaaaa çok uzun zamandır yemiyorum ve ben cipsi çok severimmmmmmmmmmmmmmmcokacimcoook

Bu hafta 1 kilo verirsen küçük paketler oluyo ya onun yarısın ye =) Çok mu az ? Değil aslında ya cipsi mipsi boşverelim accık ye yeter. hedefimize konsantre olalım :))bayanssulusmile

SELAM KIZLAR

bugünün raporunu veriyorum

sabah 2 adet poaça(ama poaçalar küçüktü)
şekersiz çay (şeker hiç kullanmıyorum)

öğlen
3 adet köfte salata

araöğün 2 dilim kepekli ekmek

akşamada meyve inş.

Bu hafta 1 kilo verirsen küçük paketler oluyo ya onun yarısın ye =) Çok mu az ? Değil aslında ya cipsi mipsi boşverelim accık ye yeter. hedefimize konsantre olalım :))bayanssulusmile

ya ama bu çok az tabi benönceden en büyük boylardan bi oturuşta bitirdiğim için hemde inanırmısınız nerdeyse her akşam acayip seviyorum her çeşidini ama tamam napalım büyük boyu tamamen kilo verince yerim ama hiç olmazsa en küçük boydan 1 paket olsun oda 1 kilo vermişsem ok?ohaoldumsmile

1 kilo verirsen ye ama öğlen falan ye. Yedikten sonra da yarım saat olsun yürüyüş yap veya evde dans et hopla zıpla =)) Bidahaki canın istediğinde caydırıcı olur.

1 kilo verirsen ye ama öğlen falan ye. Yedikten sonra da yarım saat olsun yürüyüş yap veya evde dans et hopla zıpla =)) Bidahaki canın istediğinde caydırıcı olur.

tamam canım söz öyle yapıcam gündüz yicem ve eriticem ay çok merak ediyorum verdimmi kilo tartıyada çıkamıyorumki regl olamadımya kafamçokkarıştı

tamam canım söz öyle yapıcam gündüz yicem ve eriticem ay çok merak ediyorum verdimmi kilo tartıyada çıkamıyorumki regl olamadımya kafamçokkarıştı

bence 200 gr olsun vermişsindir. Yediklerine bakıyorum çünkü fazla bişey yok. Dün akşamda yemedin. Dün akşam zaten kafadan 100 200 gr gitmiştir. Veremezsen bile regl dönemini atlatınca daha çok verirsin. benim öyle oluyor. Regl dönemim geçince daha çok veriyorum.

kilo verip tamamen değişmek, sağlıklı ve incecik kendine güvenen kendini bilen bir hatun olmak mı boshayallersmile

Kendini bilmek ya da tanımak, insanın değişmesi zorunluluğunun doğal bir uzantısıdır. Değişmek, uyanmak, şuurlanmak için fazlalıkları terketmek , içsel bir mücadeleye girişmek , özdeşleşmeyi kolaylaştıran bağımlılıklardan soyunmak şarttır. Üstün çaba gösterilmeden, kendi üzerinde çalışmadan değişmek, uyanmak, şuurlanmak mümkün değildir. Bütün inisiyatik öğretilerin temeli Terk'e dayanır...

ınsanın Gerçeği - Kendini Bilmek

P. D. Ouspensky

pırlanta_a canm hayırlı olsun şimdiden..az kalmış nişanına...ben evde aile arasında yapmak istiyorum..ama tabi daha belli değil bakıcaz artık...canım evet anneme bende söylüyorum aynı şeyleri.bana işkence yapıyosun diyorum..amma annem işte :)) ve evet doğru tespit etmişsin..bizden hiç misafir eksik olmaz ( ben yine iyi bazen azda olsa kilo vermeyi başarıyorum..ama yok yok artık başka zamanda kalmadı zaten yaza kadar halletmem lazım bu hain kiloları..bugün dersanede öğretmen arkadaşlar pasta falan getirmişler..yok anacım sadece evde değil iştede beni buluyo :))
yemedim vala..bir çatal tadına baktım bıraktım..oda yoğun ısrarlar sonucu...

akşam bir tabak sebzeli bulgur pilavı yedim..çok yemedim ama çok şiştim yaw..boll su içtim bide üstüne tabi bilmiyorumkismile

neyse fıstıklar görüşürüz tekrar inş..hoşçakalın..

ebrulicim canm özür diliyorum senden kardeş opuyorumnanaktan bencede tabi kalksın diskalifiye olayı evet eveeeett :lepi: turkbayragi :lepi: :enbuyukkk: :lepi:

allah yardımcın olsun ne sınavına giriyorsun eskileri okuyamadığım için bilmiyorum tatlım kendine bukadar yüklenip stres yapma eminimki üstesinden gelirsin canım

canım sağolasın ama zor gözüküyor.açıköğretim düşünüyorum ama şurda ne kaldıkimafoldumben

Slm silagul cum, dedigin gibi 3. hafta iyi olabilir, inschallah diskalifiye olmasi gereken arkadaslarimiz olmaz.
Sinav iyi gecer inschallah, cokta kafana takma canim.

Hayirli geceler, opuyorum.

sağol canım.3.hafta olabilir geldi bana ama fikirlerinize açığım.

canım iyi olmana sevindim.
diskalifiye için benimki fikir canım hani caydırıcılığıolsun diye.aklinialirimsmile

diğer gruplara gidip ben bi pis boğazım demek iyi fikir yeterince caydırıcı kendini rencide etmek kimin fikriydi bu sılagül seninmi ebruli seninmi
çok fenasınızaklinialirimsmile

benim fikrimdi canım başka fikirlerde bekliyorum.bilmiyorumkismile

sağol canım ya ama üzerinden çoook geçti 14 sene şimdi sıfırdan başlamak gerek ama onada vaktim yok geç kaldım.buda beni sitres yapıyor zamanda bulamıyorum çalışmayaeyvahedigeldismile

canım sağolasın.
kurallar evet arkadaşlar bizi zora sokmak için konuldu.daha doğrusu size sundum fikrimi.hani kaçamak yapmadan hedefimize ulaşalım diye.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…