Benimde elime alıp bıraktığım çok şey var. Hafta başında aldığım topkekim hala çekmecemde =))
herkese merhabalar..kızlar nasılsınız..
ebruli016 canım evet bu diskalifiye olayı bizim için ama uygularsak en az iki hafta sonra takımda herkes diskalifiye olur benden söylemesi..mesela sende bak regl yakın diyosun..bu hafta belki eksilmez kilom diyosun..haftayada bi sebepten veremedin diyelim..hoop diskalifiye oldun..bu çok ağır bi ceza ve umut kırıcı..diskalifiye olan kişiyi tamamen kilo almaya itmek olur..motivasyonunu yerle bir etmek olur..
ama 3 hafta fikri bencede iyi sılagülcüm..3 haftada illaki verilir..iki haftada verilemesede 3. hafta illaki 100 gr verilir..bencede böyle olabilir...
Benimde elime alıp bıraktığım çok şey var. Hafta başında aldığım topkekim hala çekmecemde =))
ooooo burası baya kaynaşmış,
eeee naptınız kıslar??? ben çorbamı neyim içitim şimdi çay içiyorum buyrun sizede ısmarlayayıma.s
valla bu diskalifye olayı benide bozar canlarım, ben herkezden çok istiyorum kilo vermeyi ama napiim,
adım hıdır elimden gelen budur, ben 14 kilo verdim o yüzden durdu benimkisi, 2 gündür sabahları 45-50
daika yürüyorum, evden işe iyide olupr havada güzel maşşallah, işe gelene kadar uykum açlıyo:=)
bide benim işim masa başı, arada bakanlık işleride olmasa nerdeyse sırf çiş için kalkıyorum diyebilirim yanee:=)
ooooo burası baya kaynaşmış,
eeee naptınız kıslar??? ben çorbamı neyim içitim şimdi çay içiyorum buyrun sizede ısmarlayayıma.s
valla bu diskalifye olayı benide bozar canlarım, ben herkezden çok istiyorum kilo vermeyi ama napiim,
adım hıdır elimden gelen budur, ben 14 kilo verdim o yüzden durdu benimkisi, 2 gündür sabahları 45-50
daika yürüyorum, evden işe iyide olupr havada güzel maşşallah, işe gelene kadar uykum açlıyo:=)
bide benim işim masa başı, arada bakanlık işleride olmasa nerdeyse sırf çiş için kalkıyorum diyebilirim yanee:=)
prlanta ne topkeki kzım bırak onlar tuuu kakaalmaz:kaydirigubbakcemile
boşver canım sen yememeye devam et 2 gün kaldı şurda bence sen ne yap biliyomusun cuma günü tartıldığında güzel bi kilo vermişsen kaydadeğer ozaman ödüllendir kendini bununla :lepi:
:
.
Evet güzel fikir =)) Terbiye ediyorum nefsimi =))
bencede canım aslında böyle ödüller koysak kendimize belki daha hırslı oluruz mesela ben bu hafta kilo vermiş olayım ya canım çok cips istiyo yesemmi biraz acaba ne dersiniz yoksa sakıncalımı olur yaaaa çok uzun zamandır yemiyorum ve ben cipsi çok severimmmmmmmmmmmmmmmcokacimcoook
Bu hafta 1 kilo verirsen küçük paketler oluyo ya onun yarısın ye =) Çok mu az ? Değil aslında ya cipsi mipsi boşverelim accık ye yeter. hedefimize konsantre olalım :))bayanssulusmile
ya ama bu çok az tabi benönceden en büyük boylardan bi oturuşta bitirdiğim için hemde inanırmısınız nerdeyse her akşam acayip seviyorum her çeşidini ama tamam napalım büyük boyu tamamen kilo verince yerim ama hiç olmazsa en küçük boydan 1 paket olsun oda 1 kilo vermişsem ok?ohaoldumsmile
1 kilo verirsen ye ama öğlen falan ye. Yedikten sonra da yarım saat olsun yürüyüş yap veya evde dans et hopla zıpla =)) Bidahaki canın istediğinde caydırıcı olur.
tamam canım söz öyle yapıcam gündüz yicem ve eriticem ay çok merak ediyorum verdimmi kilo tartıyada çıkamıyorumki regl olamadımya kafamçokkarıştı
tamam canlar siz nasıl istiyosanız öyle olsun ben sadece 2 hafta olsun ama diskalifiye olmasın sadece ceza verelim diyorum o kadar diskalifiye olayı kalksın yani ama yinede siz nasıl isterseniz çoğunluk neyi istiyosa o olsun son sözüde sılagülcüm sülesin
allah yardımcın olsun ne sınavına giriyorsun eskileri okuyamadığım için bilmiyorum tatlım kendine bukadar yüklenip stres yapma eminimki üstesinden gelirsin canım
Slm silagul cum, dedigin gibi 3. hafta iyi olabilir, inschallah diskalifiye olmasi gereken arkadaslarimiz olmaz.
Sinav iyi gecer inschallah, cokta kafana takma canim.
Hayirli geceler, opuyorum.
güzeller,destekleriniz için teşekkürler iyiki varsınız.eşime bile anlatamadığım sorunumu paylaştım sizinle hafifledim.bugün daha iyiyiyim.daha olumlu bakıyorum.inanıyorum ki düzelecek.
nidaa cığım sanada hoşgeldin diyemedim.kendi derdimdeydim.hoşgeldin canım kilomuzda hedefimizde aynı.biz ikimiz seninle aramızda da yarışalım mı?
sılagül,yeni kurallar diskalifiyeler falan neler okudum neler...
bencede ödüller ve cezalar olmalı ama diskalifiye çok ağır değilmi?
devrim yapalım derken dikta rejimi olmasın sonra.durun bende biraz beyin fırınası yapıp düşüneyim.yazarım sonra
gelelim yediklerime
sabah 1 dilim saf kepek ekmeği
çok az peynir
2 zeytin
öglen
küçük 1 parça haşlamış tavuk eti
bulgur pilavı
akşam çayla birkaç bisküvi
meyve
kendimi tamizliğe verdim yine pek düzenli beslenemedim o yüzdenkafamçokkarıştı
diğer gruplara gidip ben bi pis boğazım demek iyi fikir yeterince caydırıcı kendini rencide etmek kimin fikriydi bu sılagül seninmi ebruli seninmi
çok fenasınızaklinialirimsmile
canım okuldan 1.mezun olmuşsun bravoalkisalkisalkis.bu ezberle değil bilgiyle olur.bilinenşeyde kolay kolay unutulmaz ben başarılı olacağına inanıyorum.strese girme yapacağına sende inan bu inanç sana yoldaş olsun opuyorumnanaktan
canım biz bu kuralları herkes daha çok motive olsun gözü korksun ve kilolarını çabucak verebilsin diye koyuyoruz ama madem diskalifiye olmak zor geliyo o zaman sadece ceza verelim 2 hfta üst üste kilo veremeyip aksine kilo alan ceza alsın kızlar bu kiloları vermenin başka yolu yok zorluklara dayanmak zorundayız burda işimiz neklava:
sen başarırsın canım kendine güvenmeseydin sınava girmezdin sonuna kadar yanındayız sen azimlisin başarırsın:lepi:
benim fikrim 2 hafta üst üste kilo vermeyip alan kişi ceza alsın diğer gruplara ben pis boğazın tekiyim yazsın. geçen hafta 0,50 kilo alan alan biri olarak bu kurallar bana iyi geldi kurtulmalıyız bu kilolarda yaz geliyo kızlar kapıda
benim fikrim değil canım o sılagülün fikriydi ama ne farkederki biz burda sadece kendimizi düşünmüyoruz hepimiz için burdayız yani bu kurallar kimseyi korkutmasın ben eminimki kimse burda ceza falan almadan mezun olucakkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?