herkese merhabalar..
nasılsınız kızlar..
ne yedim:
sabah.
1 haşlanmış yumurta.
iki dlm çavdar
bir fincan şekersz çay
azcık beyaz peynir
öğle:
bir küçük tabak pırasa
akşam eve gelincede:
küçücük bi pasta tabagında makarna
akşam misafir var annem mantı yapmış
börek falan var
ekler pasta vaaaaarr yhaa bööle işkence olmaz..ama yemicem...yemedim sadece yemeğimi yedim vala..
pırlanta_a canm bende iyiyim..koşturuyorum işte dersane çok yoğunn..nişanın ne zaman canım..benimde yaza olcak büyük ihtimalle(inşallah) :))
bide dediğim gibi bu kurallarla bu takımda kimse kalmaz..herkes bi iki haftaya diskalifiye olur :))) bence diskalifiye olan kilosunu verince geri dönebilsin..veremezse dönemesin..yine zorlayıcı yani..ama dediğim gibi zaten zor toparlanan bi gruba böyle bi kural koymak ne kadar oldu bilemiyorum..yinede son söz sizin :))
öpüyorum sizi..herbiriniziiiiiii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
selam canlarım
valla ben koştur koştur napcam bilmiyorum.
bugün hep dışardaydım.akşamda sadece 1 but yedim
arkadaşlar iyi niyet dilekleriniz için teşekkürler. ama nasıl yapcam bu sınavı bilemiyorum.zamanım çok az ve ben ders çalışmaya vakit bulamıyorummafoldumbensenağlama
arkadaşlar valla kafam o kadar allak bullakki.
bu kurallar konusunda yorumlarınızı okudum.diskalifiye konusunda nasıl yapabiliriz tabi benim amacım kimsenin motivasyonunu bozmak değil aksine sizleri dahada çok motive etmek. illada 1-2 kilo vermek değil amacımız 100 gr da versek kar bizim karımız.
bide grupta diskalifiye nasıl olacak. diskalifiye olup kilo verince geri almak gruba bunu nasıl yapabiliriz.
kk yarışma kurallarına göre diskalifiye olan tekrar değil gruba başka gruplara bile alınmıyor.başka ne yapabiliriz?diskalifiye olup kilo verince geri almak olmaz .onun yerine ne olabilir?
lütfen herkes fikir yürütsün yada yaptırım gücü olan başka kurallar söylesin.
yada bu hafta sayısını uzatalım mesala 3 hafta olsun.3 haftada da insan illa 100 da olsa verir heralde.
valla canlarım inanın kafam o kadar karışıkki. beni bu sınav sitresi bitene kadar idare edin artık.evet okul birincisi olarak mezun oldum ama14 yıl geçti aradaneyvahedigeldismilesitres yaptım zamanda az.eyvahedigeldismile
selam canlarım
arkadaşlar iyi niyet dilekleriniz için teşekkürler. ama nasıl yapcam bu sınavı bilemiyorum.zamanım çok az ve ben ders çalışmaya vakit bulamıyorummafoldumbensenağlama
herkese merhabalar..
nasılsınız kızlar..
ne yedim:
sabah.
1 haşlanmış yumurta.
iki dlm çavdar
bir fincan şekersz çay
azcık beyaz peynir
öğle:
bir küçük tabak pırasa
akşam eve gelincede:
küçücük bi pasta tabagında makarna
akşam misafir var annem mantı yapmış
börek falan var
ekler pasta vaaaaarr yhaa bööle işkence olmaz..ama yemicem...yemedim sadece yemeğimi yedim vala..
pırlanta_a canm bende iyiyim..koşturuyorum işte dersane çok yoğunn..nişanın ne zaman canım..benimde yaza olcak büyük ihtimalle(inşallah) :))
bide dediğim gibi bu kurallarla bu takımda kimse kalmaz..herkes bi iki haftaya diskalifiye olur :))) bence diskalifiye olan kilosunu verince geri dönebilsin..veremezse dönemesin..yine zorlayıcı yani..ama dediğim gibi zaten zor toparlanan bi gruba böyle bi kural koymak ne kadar oldu bilemiyorum..yinede son söz sizin :))
öpüyorum sizi..herbiriniziiiiiii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
selam canlarım
bu kurallar konusunda yorumlarınızı okudum.diskalifiye konusunda nasıl yapabiliriz tabi benim amacım kimsenin motivasyonunu bozmak değil aksine sizleri dahada çok motive etmek. illada 1-2 kilo vermek değil amacımız 100 gr da versek kar bizim karımız.
bide grupta diskalifiye nasıl olacak. diskalifiye olup kilo verince geri almak gruba bunu nasıl yapabiliriz.
kk yarışma kurallarına göre diskalifiye olan tekrar değil gruba başka gruplara bile alınmıyor.başka ne yapabiliriz?diskalifiye olup kilo verince geri almak olmaz .onun yerine ne olabilir?
yada bu hafta sayısını uzatalım mesala 3 hafta olsun.3 haftada da insan illa 100 da olsa verir heralde.
valla canlarım inanın kafam o kadar karışıkki. beni bu sınav sitresi bitene kadar idare edin artık.evet okul birincisi olarak mezun oldum ama14 yıl geçti aradaneyvahedigeldismilesitres yaptım zamanda az.eyvahedigeldismile
diğer gruplara gidip ben bi pis boğazım demek iyi fikir yeterince caydırıcı kendini rencide etmek kimin fikriydi bu sılagül seninmi ebruli seninmi
çok fenasınızaklinialirimsmile
diğer gruplara gidip ben bi pis boğazım demek iyi fikir yeterince caydırıcı kendini rencide etmek kimin fikriydi bu sılagül seninmi ebruli seninmi
çok fenasınızaklinialirimsmile
GÜNAYDIN CANLARIM,
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKİİMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
BU GÜN TÜKANI AÇMAK BANA KALMIŞ ZANNUMCAeyvahedigeldismile
NEYSE GELELİM GÜNÜN RAPORUNA;
AKŞAM YEMEĞİM, SAAT 19:00
2 KEPCE ÇORBA
1 DİLİM SOMON TAVA
BOL SALATA
SABAH,
KÜÇÜK BİR PARÇA EKMEK VE PEYNİR
ÖĞLENE ÇORBA GETİRDİM ONU İÇECEĞİM KISMETSEa.s
AKŞAMADA DÜNDEN ISPANAK HAZIRLADIM EVE GİDİNCE YAPACAĞIM,
TEMİZLEDİM ÜSTÜNE KAYNARSU DÖKTÜM OKADAR, SUYU SÜZÜLDÜ,
ONUN ÜSTÜNE SARIMSAKLI YOĞURT DÖKECEĞİM SADECE VE BOL PUL BİBERcokacimcoook
VALLA KIZLAR ISPANAĞA HİİİİÇ DAYANAMAMcokacimcoook YEMEĞİNE, BÖREĞİNE,
KAVURMASINA YANI KISACASI ISPANAK GİBİ MALIM OLSUN ÖTESİNİ BOŞ VERa.s
HEPİNİZİ ÖPTÜM CANLARIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar hepinize bende dünün raporunu vereyim
sabah
5 adet eti form bisküvi
doğan form çay şekersiz
ara 5 adet form portakallı bisküvi
öğle
1 dilim çavdar ekmeği
1 porsiyon bezelye
ara 1 portakal
5 adet form portakallı
akşam üzeri 5 adet eti form bisküvi (çok tok tutuyo eve gidince fazla aç olmuyorum)
akşam yemeği yemedim
3-4 adet kestane yedim okadar
akşam yemeği yememek insanı çok zinde hissettiriyo bu akşamda yemeği düşünmüyorum bakalım bi akşam olsunda
Evet kesinlikle ama ben hiç yemeden duramıyorum en geç akşam yemeğini 18 de yemiş oluyorum. Saat 21 gibide bir kutu yoğurt veya bir meyve yiyorum.
ben eve gidip yemek hazırladığım için en erken 6,30-7 gibi yemek yiyebiliyoruz o yüzden yememk en mantıklısı zaten ekşam üstü işten çıkmadan eti form bisküvi yiyiyosam hiç acıkmıyorum evde daha iyi oluyo evet bu iki gün sıkı tutmalıyız işi bakalım kim birinci olucak eyvahedigeldismile[/QUOTE
6.30 - 7 yine geç değil yemek için. İdeal saatler. Benim evde olmam saat 8. Yiyene kadar 8.30. Benim içinde en iyisi iş yerinde saat 18 de yemiş olmak =)) kaydirigubbakcemile5
ebruli sen beni geçicen galiba. Çok azimli görüyorum seni tütütütü maşallah =))
yok be canım ben pek zannetmiyorum çünkü pazartesi regl olmam gerekiyodu olmadım yani şişim keşke olsaydım cuma bitmiş olucaktı aslında çok azimliyim elime alpta yemeyim diye bıraktığım o kadar çok şey varki yani tartı bu hafta beni eksik göstericeni zannetmiyorum göztersede az olur çünkü atamadım şişkinliğimi:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?