ooooo burası baya kaynaşmış,
eeee naptınız kıslar??? ben çorbamı neyim içitim şimdi çay içiyorum buyrun sizede ısmarlayayıma.s
valla bu diskalifye olayı benide bozar canlarım, ben herkezden çok istiyorum kilo vermeyi ama napiim,
adım hıdır elimden gelen budur, ben 14 kilo verdim o yüzden durdu benimkisi, 2 gündür sabahları 45-50
daika yürüyorum, evden işe iyide olupr havada güzel maşşallah, işe gelene kadar uykum açlıyo:=)
bide benim işim masa başı, arada bakanlık işleride olmasa nerdeyse sırf çiş için kalkıyorum diyebilirim yanee:=)
canım azcık sabret cumadan sonra ye.çünkü regli olacakmışsın cips tuzlu su tutar vücudun.bencede canım aslında böyle ödüller koysak kendimize belki daha hırslı oluruz mesela ben bu hafta kilo vermiş olayım ya canım çok cips istiyo yesemmi biraz acaba ne dersiniz yoksa sakıncalımı olur yaaaa çok uzun zamandır yemiyorum ve ben cipsi çok severimmmmmmmmmmmmmmmcokacimcoook
selam canlarım
maşallah ben yokken kaynatmışınız buraları ohhh ohhh ne güzel.
canlarım önce günün raporunu vereyim.
sabah 7 de bir küçük muzun yarısı
11 de 1 kase sütlü nesfit
13 de çocukları alıp komşumla ikea ya gittik orada köfte ve malisef patates kızartması(valla patatesi çiğ bile yiyecek kadar seviyorum ama inanın en son ne zaman evde patates kızarttığımı unuttum. 2 bardak diyet kolaklava:
akşam 19 da eşim o zaman geliyor tavuk but ve salata
ve sonrasında 3 bardak çay.(tatlandırıcılı)
kurallarla ilgili başka fikri olan varmı. tamam anlaşıldığı üzere diskalifiye istenmiyor.yasakkelime
şimdi kaçıyorum yarın görüşürüz bacularŞeniz
sağol canım.3.hafta olabilir geldi bana ama fikirlerinize açığım.
semoooo naber fıstık karşılaştık bak bu saatte sendmi geç yatıyorsun.
Hadi kizlar oylama yapalim, $u diskalifiye konusunda
- ilk 2 hafta denildi,
- sonra 3 hafta denildi,
- bence 4 hafta olsun, yani 1 ay.
- diskalifiye olmasin
Bu takimda, uye olan butun arkadaslar, bu $ik'lardan birinde karar versin.
Herkez fikirlerini yazsin, sonra dü$ünüp ta$inip karar verelim olmazmi???
nilos, ebruli, kalimera, silagul, memuzin, cabik, pirlanta, nida, semo
cevaplarinizi bekliyorum yarina turkbayragi
VE OYLAMA BASLASIN yerimseniben
opuyorum hepinizi.
ben çoook mutluyum bugün sabahuzun bi tel. konuşmasından sonra ikna ettim kardeşimi.gittim aldım geldim haylazı.evde şimdi herşey yolunda bugün artık rahat bi uyku uyuyabilirim.evdeki huzur zenginlikmiş gerçekten.allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin inşallah
sabahta öğlene 3 e kadar bizim haylazla uğraştığım için kahvaltı etmedim.
saat 15 de yarım kıymalı pide 19-30 da 4 köfte kepeki ekmek 1 dilim
ara meyve
aslında niyetim yarın pirinç lapası diyetiydi 1 günlük. ama tüm gün dışarıda olucam.benneyaptımki
regl olayını atlattımsositososito.darısı sizin başınıza.
bu hafta verdim gibi ama 1. olamam tabii.bu hafta ebruli pırlanta yarışın bakalım haftaya hiiiç hevslenmeyin.şimdiden söylemiş olayım:hooray:
Cok sevindim ya geri döndügune, nasil ikna ettin kiz opuyorumnanaktan
helal sana citirim
tamam canim oyunu yaziyorum bir kenara, son kararinmi, joker hakkin yok ha ona göre, iyice dusundun demi opuyorumnanaktan
MEMUZIN: diskalifiye olmasin
sağol semocum.oda pişman olmuş zaten.2 gündür ne uyumuş ne yemiş.
tuvalete bilegidememişkaydirigubbakcemile3(biraz titizdir)
bende ailenin öneminden ve annemin ne kar üzüldüğden bahsedince dönü.teklif bekliyomuş heralde ablasının canı.
cok sevindim gercekten ya, ikna edebildigine, deseysin kendi evin gibi olmaz baska yerler.
Evinin annenin kiymetini bil haylaz canim kardesim deseydin zemuszemus
Cok sukur, sende rahatladin
Ben kactim canim, hayirli geceler, bu gece rahat bir uyku cek sende opuyorumnanaktan
CANIM GÖZÜNÜZ AYDIN kaydirigubbakcemile5ben çoook mutluyum bugün sabahuzun bi tel. konuşmasından sonra ikna ettim kardeşimi.gittim aldım geldim haylazı.evde şimdi herşey yolunda bugün artık rahat bi uyku uyuyabilirim.evdeki huzur zenginlikmiş gerçekten.allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin inşallah
ara meyve
aslında niyetim yarın pirinç lapası diyetiydi 1 günlük. ama tüm gün dışarıda olucam.benneyaptımki
bu hafta verdim gibi ama 1. olamam tabii.bu hafta ebruli pırlanta yarışın bakalım haftaya hiiiç hevslenmeyin.şimdiden söylemiş olayım:hooray:
İNŞALLAH SILACIĞIM İNŞALLAAAAHHH:Saruboceq::Saruboceq:ablacım maşallah14 kilo azmı. ben inanıyorum zayıflıcaz şüyle 2.80 olmasa da pikinilerimizi giyip 1.55 uzanıcaz.bende 1.55 boyundayımkaydirigubbakcemile3çıtır olcez çıtırkaydirigubbakcemile5
SEMOŞUMA TAM DESTEEEEEEKKKK opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmileHadi kizlar oylama yapalim, $u diskalifiye konusunda
- ilk 2 hafta denildi,
- sonra 3 hafta denildi,
- bence 4 hafta olsun, yani 1 ay.
- diskalifiye olmasin
Bu takimda, uye olan butun arkadaslar, bu $ik'lardan birinde karar versin.
Herkez fikirlerini yazsin, sonra dü$ünüp ta$inip karar verelim olmazmi???
nilos, ebruli, kalimera, silagul, memuzin, cabik, pirlanta, nida, semo
cevaplarinizi bekliyorum yarina turkbayragi
VE OYLAMA BASLASIN yerimseniben
opuyorum hepinizi.
bence 200 gr olsun vermişsindir. Yediklerine bakıyorum çünkü fazla bişey yok. Dün akşamda yemedin. Dün akşam zaten kafadan 100 200 gr gitmiştir. Veremezsen bile regl dönemini atlatınca daha çok verirsin. benim öyle oluyor. Regl dönemim geçince daha çok veriyorum.
ebrulicim canm özür diliyorum senden kardeş opuyorumnanaktan bencede tabi kalksın diskalifiye olayı evet eveeeett :lepi: turkbayragi :lepi: :enbuyukkk: :lepi:
canım azcık sabret cumadan sonra ye.çünkü regli olacakmışsın cips tuzlu su tutar vücudun.
tamam 1 kilo verdiysen küççük 1 paket yiyebilirsin. ama telafi edcen demi.hihoyyytbende bayılırım ama benim ödem sorunum var hamur işi ekmek pilav makarna ödem yapıyor hayatımda tuzun yeri çoook azmafoldumben
canim ya, sunu 4 hafta yapsakta olur bence, yani 1 ay.
1 ay icerisinde 100 gram verilebilir bence.
Ya gerci, kimse diskalifiye olmasin derim ben.
Ama boylede olmuyor gercekten, kuyrugu bo$layinca kimse zayiflamiyor, BENDE dahil.
ben çoook mutluyum bugün sabahuzun bi tel. konuşmasından sonra ikna ettim kardeşimi.gittim aldım geldim haylazı.evde şimdi herşey yolunda bugün artık rahat bi uyku uyuyabilirim.evdeki huzur zenginlikmiş gerçekten.allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin inşallah
ara meyve
EVEEEETTT GLELİM GÜNÜN RAPORUNA;
AKŞAM YEMEĞİM DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİĞİM GİBİ HAŞLANMIŞ ISPANAK,
İÇEN YOĞURTLA BOL PUL BİBER KATTIM ÇOK GÜZELDİ VALAcokacimcoook
ÖĞLENE ARTANI GETİRDİM YOĞURTSUZ YİYECEĞİM 1 DİLİMDE KEPEKLİ EKMEK
AKŞAMA BAKLA ALDIM KIZLAR HAŞLAYIP YOĞURTLU YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
İŞTE BUKADAAAARRRkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?