Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ablacım maşallah 14 kilo azmı. ben inanıyorum zayıflıcaz şüyle 2.80 olmasa da pikinilerimizi giyip 1.55 uzanıcaz.bende 1.55 boyundayımkaydirigubbakcemile3çıtır olcez çıtırkaydirigubbakcemile5

canım azcık sabret cumadan sonra ye.çünkü regli olacakmışsın cips tuzlu su tutar vücudun.
tamam 1 kilo verdiysen küççük 1 paket yiyebilirsin. ama telafi edcen demi.hihoyyytbende bayılırım ama benim ödem sorunum var hamur işi ekmek pilav makarna ödem yapıyor hayatımda tuzun yeri çoook azmafoldumben

selam canlarım
maşallah ben yokken kaynatmışınız buraları ohhh ohhh ne güzel.
canlarım önce günün raporunu vereyim.
sabah 7 de bir küçük muzun yarısı
11 de 1 kase sütlü nesfit
13 de çocukları alıp komşumla ikea ya gittik orada köfte ve malisef patates kızartması(valla patatesi çiğ bile yiyecek kadar seviyorum ama inanın en son ne zaman evde patates kızarttığımı unuttum. 2 bardak diyet kolaklava:
akşam 19 da eşim o zaman geliyor tavuk but ve salata
ve sonrasında 3 bardak çay.(tatlandırıcılı)

kurallarla ilgili başka fikri olan varmı. tamam anlaşıldığı üzere diskalifiye istenmiyor.yasakkelime
şimdi kaçıyorum yarın görüşürüz bacularŞeniz

selam canım tatlandırıcı ne kullanıyorsun sakarinmi dr sakıncalı buluyor sakıncalı olmayanından varsa banada söylesene şekersiz hayat düşünemiyorum çayı şekersiz içemiyorum

selam günün raporu sabah yumurta çay
ara missssss gibi türk kahvesi ohhhh
öğle az tavuk ayran
akşam yine az tavuk yoğurt
50dk koşubandında tempolu yürüğüş:dance::dance::dance:
kendime hakim olup yemeğimi az yediğim için a.s.

Slm citirlar

Bugun guzel spor yaptim, tam 1saat ve 500 calori yaktim.
Inschallah haftaya 600 e ula$cam.

Bugun tertipli yemek yedim opuyorumnanaktan

sabah: 2 hurma, 2 kaysi, 2 eric, 2 incir.
öglen: el kadar ekmek 5 zeytin, peynir ve biraz sosis.
ara: portakal
ara: elma
aksam: acili kisir.

Herkeze hayirli gecelerrrrr

sağol canım.3.hafta olabilir geldi bana ama fikirlerinize açığım.

canim ya, sunu 4 hafta yapsakta olur bence, yani 1 ay.

1 ay icerisinde 100 gram verilebilir bence.

Ya gerci, kimse diskalifiye olmasin derim ben.

Ama boylede olmuyor gercekten, kuyrugu bo$layinca kimse zayiflamiyor, BENDE dahil.

Hadi kizlar oylama yapalim, $u diskalifiye konusunda

- ilk 2 hafta denildi,

- sonra 3 hafta denildi,

- bence 4 hafta olsun, yani 1 ay.

- diskalifiye olmasin

Bu takimda, uye olan butun arkadaslar, bu $ik'lardan birinde karar versin.
Herkez fikirlerini yazsin, sonra dü$ünüp ta$inip karar verelim olmazmi???

nilos, ebruli, kalimera, silagul, memuzin, cabik, pirlanta, nida, semo
cevaplarinizi bekliyorum yarina
turkbayragi

VE OYLAMA BASLASIN yerimseniben

opuyorum hepinizi.

ben çoook mutluyum bugün sabahuzun bi tel. konuşmasından sonra ikna ettim kardeşimi.gittim aldım geldim haylazı.evde şimdi herşey yolunda bugün artık rahat bi uyku uyuyabilirim.evdeki huzur zenginlikmiş gerçekten.allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin inşallah

sabahta öğlene 3 e kadar bizim haylazla uğraştığım için kahvaltı etmedim.
saat 15 de yarım kıymalı pide 19-30 da 4 köfte kepeki ekmek 1 dilim
ara meyve

aslında niyetim yarın pirinç lapası diyetiydi 1 günlük. ama tüm gün dışarıda olucam.benneyaptımki
regl olayını atlattımsositososito.darısı sizin başınıza.
bu hafta verdim gibi ama 1. olamam tabii.bu hafta ebruli pırlanta yarışın bakalım haftaya hiiiç hevslenmeyin.şimdiden söylemiş olayım:hooray:

OYUMU KULANIYORUM DİSKALİFİYEYE HAYIRopuyorumnanaktan

Cok sevindim ya geri döndügune, nasil ikna ettin kiz opuyorumnanaktan

helal sana citirim

tamam canim oyunu yaziyorum bir kenara, son kararinmi, joker hakkin yok ha ona göre, iyice dusundun demi opuyorumnanaktan

MEMUZIN: diskalifiye olmasin

sağol semocum.oda pişman olmuş zaten.2 gündür ne uyumuş ne yemiş.
tuvalete bilegidememişkaydirigubbakcemile3(biraz titizdir)
bende ailenin öneminden ve annemin ne kar üzüldüğden bahsedince dönü.teklif bekliyomuş heralde ablasının canı.

cok sevindim gercekten ya, ikna edebildigine, deseysin kendi evin gibi olmaz baska yerler.
Evinin annenin kiymetini bil haylaz canim kardesim deseydin zemuszemus
Cok sukur, sende rahatladin

Ben kactim canim, hayirli geceler, bu gece rahat bir uyku cek sende opuyorumnanaktan

sağol canım bende yatıcam mirmirmirmir
iyi geceleropuyorumnanaktan

günaydın şekerler,
sabah şerifleriniz hayırlı olsunopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

CANIM GÖZÜNÜZ AYDIN kaydirigubbakcemile5
NASIL SEVİNDİM ANLATAMAMM, SANKİ KENDİ EVLADIM YADA KARDEŞİM DÖNMÜŞ GİBİ OLDUM İNAN,
EMİNİM ODA ÇOK PİŞMAN OLMUŞTUR, EVDEKİ RAHATLIĞI NERDE BULACAK,
UMARIM AKLINI BAŞINA ALMIŞTIR, BİR DAHA ÜZMEZ SİZİ , ÖPÜYORUM SEN:1hug:İ KOCAMANNopuyorumnanaktan

HAAA BAK SÖYLEMEYİ UNUTTUM, BİZ KK ANKARA YANİİ CUMARTESİ GÜNÜ
BAŞKENT ÖĞRETMEN EVİNDE BULUŞUYORUZ GELMEK İSTERSEN BEKLERİM CANIM,
BENİ ÇOOOK MUTLU EDERSİN:asigim::1hug:a.s.

EVEEEETTT GLELİM GÜNÜN RAPORUNA;

AKŞAM YEMEĞİM DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİĞİM GİBİ HAŞLANMIŞ ISPANAK,
İÇEN YOĞURTLA BOL PUL BİBER KATTIM ÇOK GÜZELDİ VALAcokacimcoook

ÖĞLENE ARTANI GETİRDİM YOĞURTSUZ YİYECEĞİM 1 DİLİMDE KEPEKLİ EKMEK

AKŞAMA BAKLA ALDIM KIZLAR HAŞLAYIP YOĞURTLU YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

İŞTE BUKADAAAARRRkaydirigubbakcemile5

ablacım maşallah 14 kilo azmı. ben inanıyorum zayıflıcaz şüyle 2.80 olmasa da pikinilerimizi giyip 1.55 uzanıcaz.bende 1.55 boyundayımkaydirigubbakcemile3çıtır olcez çıtırkaydirigubbakcemile5
İNŞALLAH SILACIĞIM İNŞALLAAAAHHH:Saruboceq::Saruboceq:

PİKİNİDEN VAZ GEÇTİM AYOL NORMAL MAYOMU GİYSEM YETER BANAA:lepi:

KISAYSAK SUÇ BİZİMMİ SANKİİİİ, ALLAH BOY VERDİDE BİZMİ ALMADIK DEMİ SILAAAMMM olumunekankayizsmile

SEMOŞUMA TAM DESTEEEEEEKKKK opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

4 HAFTA OLSUN BARİİİİolumunekankayizsmile:enbuyukkk::enbuyukkk:

inş. canım yaaa valla 0,50 gr vermiş olayım o bile yeter çok dikkat ettim bu hafta bide regl olabilsem hala gelmediiiiiiiii:sinifsinif:

ebrulicim canm özür diliyorum senden kardeş opuyorumnanaktan bencede tabi kalksın diskalifiye olayı evet eveeeett :lepi: turkbayragi :lepi: :enbuyukkk: :lepi:

ne özürü canım benim özür mözür dileme hepimiz fikrimizi paylaşıyoruz kaydirigubbakcemile5

evet canım cuma günü bi tartılayım eğer tabi 1 kilo verebilmişsem yicem oda küçük paket söz veriyorum

canim ya, sunu 4 hafta yapsakta olur bence, yani 1 ay.

1 ay icerisinde 100 gram verilebilir bence.

Ya gerci, kimse diskalifiye olmasin derim ben.

Ama boylede olmuyor gercekten, kuyrugu bo$layinca kimse zayiflamiyor, BENDE dahil.

yok be kızlar abartmayalım iyice 1 ayda neymiş ben sonuna kadar 2 haftayı destekliyorum 2 hafta üst üste veremeyip kilo alan ceza alsın diskalifiye olayını kaldıralım ama sizde kaldırın poponuzu yaza ne kaldı şurda galiba incecik dolaşmak istemiyosunuz etrafta yine saklayalımmı kiloları yani bence 2 hafta uygundur ya sıkın dişinizi biraz hadi klava:

canım çok sevindim kardeşinin dönmesine hem inan ana gibi yar olmaz yaşı biraz ilerlesin buunu daha iyi anlıcak daha çok genç ben evlendikten sonra anladım anacığımın kıymeti o biyana dünya biyana

canım dikkat ediyorumda sen çok az besleniyosun bence bu hafta senin birinci olman gerek ama yine dikkat ediyorum ara öğün yapmıyosun acıkmıyosun herhaldecokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…