ben çoook mutluyum bugün sabahuzun bi tel. konuşmasından sonra ikna ettim kardeşimi.gittim aldım geldim haylazı.evde şimdi herşey yolunda bugün artık rahat bi uyku uyuyabilirim.evdeki huzur zenginlikmiş gerçekten.allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin inşallah
sabahta öğlene 3 e kadar bizim haylazla uğraştığım için kahvaltı etmedim.
saat 15 de yarım kıymalı pide 19-30 da 4 köfte kepeki ekmek 1 dilim
ara meyve
aslında niyetim yarın pirinç lapası diyetiydi 1 günlük. ama tüm gün dışarıda olucam.benneyaptımki
regl olayını atlattımsositososito.darısı sizin başınıza.
bu hafta verdim gibi ama 1. olamam tabii.bu hafta ebruli pırlanta yarışın bakalım haftaya hiiiç hevslenmeyin.şimdiden söylemiş olayım:hooray:
Hadi kizlar oylama yapalim, $u diskalifiye konusunda
- ilk 2 hafta denildi,
- sonra 3 hafta denildi,
- bence 4 hafta olsun, yani 1 ay.
- diskalifiye olmasin
Bu takimda, uye olan butun arkadaslar, bu $ik'lardan birinde karar versin.
Herkez fikirlerini yazsin, sonra dü$ünüp ta$inip karar verelim olmazmi???
nilos, ebruli, kalimera, silagul, memuzin, cabik, pirlanta, nida, semo
cevaplarinizi bekliyorum yarina turkbayragi
VE OYLAMA BASLASIN yerimseniben
opuyorum hepinizi.
Çok sevindim ne güzel bi haber. Allah bozmasın kimseye huzursuzluk vermesin dediğin gibi. Aminnn. Benim yarışım boşa gitti. Bu sabah dayanamadım tartıldım hala aynı kilodayım =(( Ağlamak istiyorum.
inanmıyorum canım yaaa noldu bizim yarışa ama tabi diyene bak ben tartılmadım ama hem regl olamadım hemde az önce 2 tane lahmacun götürdüm çok pişmanım ama son pişmanlık fayda değil yani bende verememiş olabilirim ama akşama hiçbişey yemicem kesin
- ilk 2 hafta denildi,
- sonra 3 hafta denildi,
- diskalifiye olmasin
opuyorum hepinizi.
Çok sevindim ne güzel bi haber. Allah bozmasın kimseye huzursuzluk vermesin dediğin gibi. Aminnn. Benim yarışım boşa gitti. Bu sabah dayanamadım tartıldım hala aynı kilodayım =(( Ağlamak istiyorum.
inanmıyorum canım yaaa noldu bizim yarışa ama tabi diyene bak ben tartılmadım ama hem regl olamadım hemde az önce 2 tane lahmacun götürdüm çok pişmanım ama son pişmanlık fayda değil yani bende verememiş olabilirim ama akşama hiçbişey yemicem kesin
Valla bilmiyorum ebruli okadar dikkat ettim bu hafta ama hala aynı kilodayım. Salı günü tartıldığımda şimdiki kilomdan 200 gr eksik çıkmıştım. Bugün tartıldığımda yine aynı kilomdayım. Anlamadım ben bu işi kafamçokkarıştı
Neyse moralimi bozmim ya. Sabahtan beri canımı sıkıyorum zaten kilo veremedim diye =) Belki yarına 100 gr olsun veririm. (Birde son bir haftadadır tuvalet sorunum var. Eskisi gibi düzenli olmuyo belki de bundan olmuştu)
- ilk 2 hafta denildi,
- sonra 3 hafta denildi,
- diskalifiye olmasin
opuyorum hepinizi.
bence 4 hafta olsuun ben çok zorlanıyoruum.Dün sadece meyve yiyecektim akşam yemeğinde 8 gibi 2 dilim ekmek yedim birazda peynir
bu sabah tartıldım hala 76,200
çok üzgünüüm mafoldumben
Valla bilmiyorum ebruli okadar dikkat ettim bu hafta ama hala aynı kilodayım. Salı günü tartıldığımda şimdiki kilomdan 200 gr eksik çıkmıştım. Bugün tartıldığımda yine aynı kilomdayım. Anlamadım ben bu işi kafamçokkarıştı
Neyse moralimi bozmim ya. Sabahtan beri canımı sıkıyorum zaten kilo veremedim diye =) Belki yarına 100 gr olsun veririm. (Birde son bir haftadadır tuvalet sorunum var. Eskisi gibi düzenli olmuyo belki de bundan olmuştu)
belki tuvalete çıkamdığın içindir canım dikkat ettiğinide söylüyosun inş. bugün tuvalete çıkarsında yarın bi 500 gr gitmiş olur kaydirigubbakcemile3
bence 4 hafta olsuun ben çok zorlanıyoruum.Dün sadece meyve yiyecektim akşam yemeğinde 8 gibi 2 dilim ekmek yedim birazda peynir
bu sabah tartıldım hala 76,200
çok üzgünüüm mafoldumben
canım üzülme gidicek bu kilolar bigün biliyorum hapimiz rahatlıcaz sonrakaydirigubbakcemile5
belki tuvalete çıkamdığın içindir canım dikkat ettiğinide söylüyosun inş. bugün tuvalete çıkarsında yarın bi 500 gr gitmiş olur kaydirigubbakcemile3
canım üzülme gidicek bu kilolar bigün biliyorum hapimiz rahatlıcaz sonrakaydirigubbakcemile5[/QUO
ayy canııım inş
bu hafta ankaraya gidiyorum 1 hafta annemim yemeklerine nasıl dayanacağım bilmiyorum
canım üzülme gidicek bu kilolar bigün biliyorum hapimiz rahatlıcaz sonrakaydirigubbakcemile5[/QUO
ayy canııım inş
bu hafta ankaraya gidiyorum 1 hafta annemim yemeklerine nasıl dayanacağım bilmiyorum
bence sen kesin kilo alıp dönersin anne yemekleri çok güzel olur aman sakın dikkat et hiç olmazsa kilo alma olurmu
kızlar bu arada size bişey söyliyimmi ben 2-3 gündür kestane yiyiyorum çok seviyorum çünkü ama bi baktım kalorisine resmen ağzım açıkta kaldı 10 kestane 5 dilim ekmek ediyomuş çok üzülm yaaaamafoldumben ben resmen götürdüm kestaneleri kilo milo veremedim ben bu hafta of ya offffffffffffffakannehir
ayy canııım inş
Bencede kilo alırsın dikkat etmezsen. Azmini kaybetme. Kilo almadan gel. Yoksa :mymeka: :dilcikar:
canım dikkat ediyorumda sen çok az besleniyosun bence bu hafta senin birinci olman gerek ama yine dikkat ediyorum ara öğün yapmıyosun acıkmıyosun herhaldecokacimcoook
günaydın şekerler,
sabah şerifleriniz hayırlı olsunopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
CANIM GÖZÜNÜZ AYDIN kaydirigubbakcemile5
NASIL SEVİNDİM ANLATAMAMM, SANKİ KENDİ EVLADIM YADA KARDEŞİM DÖNMÜŞ GİBİ OLDUM İNAN,
EMİNİM ODA ÇOK PİŞMAN OLMUŞTUR, EVDEKİ RAHATLIĞI NERDE BULACAK,
UMARIM AKLINI BAŞINA ALMIŞTIR, BİR DAHA ÜZMEZ SİZİ , ÖPÜYORUM SEN:1hug:İ KOCAMANNopuyorumnanaktan
HAAA BAK SÖYLEMEYİ UNUTTUM, BİZ KK ANKARA YANİİ CUMARTESİ GÜNÜ
BAŞKENT ÖĞRETMEN EVİNDE BULUŞUYORUZ GELMEK İSTERSEN BEKLERİM CANIM,
BENİ ÇOOOK MUTLU EDERSİN:asigim::1hug:a.s.
canım çok sevindim kardeşinin dönmesine hem inan ana gibi yar olmaz yaşı biraz ilerlesin buunu daha iyi anlıcak daha çok genç ben evlendikten sonra anladım anacığımın kıymeti o biyana dünya
Ben oyumu 4 haftadan sonra için kullanıyorum.
merhabalar kızlar nasılsınız bakim..ben iyiyim sporumu yaptım..duşumu aldım ohh hazırlanıp çıkıcam dersaneye gidicem..
sabah kahvaltımı yaptım..iki dlm çavdar ve omlet yanındada bir fincan şekersiz çay ve bir çatal b.peynir tükettim..
öğle yemedim henüz...şimdilik bukadar görüşmek üzere hoşçakalın..
memuzin kardeşin neden gitmişti ben olayları kaçırmışım sanırsam..ama dönmesine bende sevindim..gözünüz aydın canm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?