Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hepinize günaydınlar arkadaşlar büyük güne az kaldı ben hemen dünün raporunu vereyim
sabah
2 dilim çavdar ekmeği kızarmış + peynir+ zeytin
doğadan form çay şekersiz
ara yarım armut
öğle
2 kase çorba+ 1 dilim çavdar ekmeği
ara yarım armut
akşam
pilav üstü bezelye 1 porsiyon + 2 dilim çavdar ekmeği
akşam biraz fazla kaçtı ya pilavı yada ekmekleri yemeseydim keşke sözde yemek yemicektim ama kocişe bakarken dayanamadım ama sonra yatana kadar bişey yemedim yemeğimide 6,30 gibi yedim

Günaydınlar.
Bende dünün raporunu vereyim.
Sabah 1 simit yedim =(
Ara 1 portakal
Öğlen Yarım kase çorba, Yarım porsiyon et haşlama,Küçük kase yoğurt
Ara 1 kutu yoğurt
Akşam 1 porsiyon ıspanak 1küçük kase yoğurt
(amma yoğurt yemişim dün)

merhabalar kızlar nasılsınız bakim..ben iyiyim sporumu yaptım..duşumu aldım ohh hazırlanıp çıkıcam dersaneye gidicem..

sabah kahvaltımı yaptım..iki dlm çavdar ve omlet yanındada bir fincan şekersiz çay ve bir çatal b.peynir tükettim..

öğle yemedim henüz...şimdilik bukadar görüşmek üzere hoşçakalın..

memuzin kardeşin neden gitmişti ben olayları kaçırmışım sanırsam..ama dönmesine bende sevindim..gözünüz aydın canm..

Çok sevindim ne güzel bi haber. Allah bozmasın kimseye huzursuzluk vermesin dediğin gibi. Aminnn. Benim yarışım boşa gitti. Bu sabah dayanamadım tartıldım hala aynı kilodayım =(( Ağlamak istiyorum.

Ben oyumu 4 haftadan sonra için kullanıyorum.

bence diskalifiye olmasın nedeni ben kilo verdiğim zaman arkadaşlar benden az verdiğinde verdiğim için mutlu oluyorum daha çok gaza geliyorum

bence 4 hafta olsuun ben çok zorlanıyoruum.Dün sadece meyve yiyecektim akşam yemeğinde 8 gibi 2 dilim ekmek yedim birazda peynir
bu sabah tartıldım hala 76,200
çok üzgünüüm mafoldumben

kızlar bu arada size bişey söyliyimmi ben 2-3 gündür kestane yiyiyorum çok seviyorum çünkü ama bi baktım kalorisine resmen ağzım açıkta kaldı 10 kestane 5 dilim ekmek ediyomuş çok üzülm yaaaamafoldumben ben resmen götürdüm kestaneleri kilo milo veremedim ben bu hafta of ya offffffffffffffakannehir

Yuhhh ya 10 kestane 5 dilim ekmek değerindemiymiş. delikafadulden
ebruli bir daha kestane yok lmaz:

canım dikkat ediyorumda sen çok az besleniyosun bence bu hafta senin birinci olman gerek ama yine dikkat ediyorum ara öğün yapmıyosun acıkmıyosun herhaldecokacimcoook

YOK EBUŞUM ARALARDA BİŞEYLER ATIŞTIRMAK HİİİÇ AKLIMA BİLE GELMEZa.s
AMA BUNA RAĞMEN KİLO VERMEM DURDU RESMEN, DAHA ÖNCEDE DEDİM YA
SPORU BIRAKTIM, YÜRÜYŞÜ BIRAKTIM SANIRIM BUNLARINDA ETKİSİ VAR,
AMA YÜRÜYÜŞLERİME BAŞLADIM YAVAŞTAN YAVAŞTAN, SPORADA BAŞLAYACAĞIM İNŞALLAH,
YAZA KADAR 75'E İNMEK İSTİYORUM İNŞALLAH, EKMEĞİ AKŞAMLARI SİLDİM
RESMEN AMA AKŞAM ÇAYIMDAN VAZ GEÇEMİYORUM, EN AZ 4-5 KUPA ÇAY İÇİYORUM,
VE ŞEKERSİZ ASLA İÇEMEM, ŞEKERİ BİR KESE BİLSEM, TATLANDIRICI KULLANDIM,
AMA ODA BOĞAZ KURULUĞU YAPIYOR, EEE TROİDDE VAR, ŞEKERDE VAR İKİSYLE
İDARE EDİP GİDİYORUM İŞTE, NEYSE AKŞAM AKŞAM GENE ÇENEM DÜŞTÜ
HERKEZE İYİ GECELER, TATLI RÜYALARopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabalaaar
nasılsınız kızlar...benim kilomuda bu hafta sonkez aynı yazın..haftaya vericem inşallaaaaaaaaaahh..regl olurda biterse hafttaya kadar tabi :))
öptüm sizi iyi geceler

slm kizlarrrrrrrr
Gelelim oylama sonucuna ama silagul ve cabik kaldi

memuzin: diskalifiye olmasin
nilos: diskalifiye olmasin

nida: 4. hafta
kalimera: 4. hafta
pirlanta: 4. hafta
semo: 4. hafta

ebruli: 2. hafta sonunda ceza olsun

Hayirli aksam citirlarima zemuszemus

canım çok sevindim kardeşinin dönmesine hem inan ana gibi yar olmaz yaşı biraz ilerlesin buunu daha iyi anlıcak daha çok genç ben evlendikten sonra anladım anacığımın kıymeti o biyana dünya

canım benim.çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

sanada teşekkür ederim pırlantacım.çok iyisiniz iyiki varsınızopuyorumnanaktan

kalimeram senin msj alıntısı yukarıda da ,benim cevap silinmiş.enteresan.:uhm:
canımiyi dileklerin ve benim sevincimi paylaştıın için çok teşekkürler
nazik davetin içnde tabii.
ama c.tesi günümüz var gitmezsem arkadaşlar çok kızar.inşallah bi dahaki buluşmaya.zevkle gelirim:içelim:

sanırım evdeki varlığını belli etme,gaza gelme göze gelme nedenlerinden gitmişti ama şükür fazla uzun sürmedi.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…