Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar kızlaar..
nasılsınız bakim..ben bu sabah bomba gibim kalktım..kilo veremeyenin diskalifiye olacağı içime doğdu heralde ki spora başladım yeniden bu saba..az önce yaptım sporumu..öğleden sonrada dersane var..orda zaten hep ayaktayım..gelincede azcık yiycem..yaza ne kaldı ya bööle nişannlanmak istemem doğrusu...
ama iki hafta kilo veremeyenin diskalifiye olması kötü olmuş ya..bi hafta veremesen bi haftada regl gününe denk gelse gidiyoz yani..
bence şöyle yapalım..diskalifiye olsun evet ama kilosunu verdiğinde geri dönsün..veremezse dönemesin..olmaz mı..çünki ben kendi adıma diyelimki veremedim.diskalifiye oldum..moral iyice gider ve diyeti miyeti bırakırım..olurum 100 kilo...(( ama geri dönmemde bana bağlı olursa kilo vermeye çalışmaya devam ederim..
neyse çok uzattım..ben kaçayım...
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sılalgül hayırlı olsun canm..ben başaracağına inanıyorum..zaten zamanında okul birincisi olan birisi boş değildir değil mi :))

yeni gelen arkadaşım hoşgeldin..

Ooooo pırlanta_a sende burdasın :)) nasılsın canım..cevabını yaz ben gelince okurum :)) şimdi çıkıyorum..

hoşçakalın

onu zaman göstericek canım hiç belli olmaz ya aslında vereyimde 1. olmam şart değil yeterki ceza almayım eyvahedigeldismile

ne güzel ne kadar azimlisin canım evlendim çocuğum var bırakayım bu işleri demiyosun hırslı insanları çok severim ben insan her yıl kendine biraz daha bişeyler katmalı bidaha gelmicez bu hayatı

vayyy pırlantacımda gelmiş. ooooo bu arada rekabet kızışmış.hadi hayırlısı bakalım.ben bu hafta birinci olama da bakalım kim olacakbilmiyorumkismile

evet canım ortalık kızıştı yarışa katılmak isteyen varsa bekleriz daha eğlenceli olabilir hem sen niye olamayasınki olamam diyenden korkucaksın sağ gösterip sol vurmada:tomato:

iyi ya işte diskalifiye korkusuna kimse kilo alamaz yemeden önce bidaha düşünür cokacimcoook

iyiyim cabik. Nişan telaşına ufaktan başladım bende. Hafta sonları çarşı pazar gezmeler kıyafete şimdiden bakmalar. nerde nezaman nasıl olucak diye kargaşalar =))) eyvahedigeldismile
Sen nasılsın napıyosun ?

nidaa canım biraz daha paylaşımda bulunsan .kilonu not etim.yalnız hiç yazmıyorsunlmaz:

artık daha çook yazacam

dünün raparunu vermiştim

bugünde şimdiye kadar olanı vereyim

sabah haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek
öğlen kurufasülye salata tavuk göğsü

inş akşamda neyveyle sonlandırırım bugünü

yaa birde bu cezalar çook ağııır

hıı birde hergün tartılmayı bıraktım haftada iki kez tartılcam
perşembe sabahı yazarım yeni kilomu

hıı birde hergün tartılmayı bıraktım haftada iki kez tartılcam
perşembe sabahı yazarım yeni kilomu

Bende dayanamıyorum ya hergün ya da iki günde bir tartılıyorum. Her gün 50 gr verdiğimi görünce bile motive oluyorum =)))

ya inşş artık çook istiyorum bu kilolardan kurtulmak

Hep beraber kurtulucaz inşallah nidaa. Nidaa kaç yaşındasın?

Şimdiye kadar yediklerimi ve akşam yiyeceğimi yazayım.

Sabah 1 kase müsli
Ara Çeyreğin yarısı simit =))
Öğlen 1 kase ayranlı buğdaylı çorba, 5 lahana dolması
Ara 1 kutu yoğurt yicem
Akşam 1 kase çorba içmeyi düşünüyorum =))

(bu hafta 1. liği kimseye kaptırmamam lazım)

Slm kizlar

Sabah: 2 hurma, 2 kayisi, 2 eric
Ve spora gittim 350 calori yaktim.

Öglen: kahvalti
Ara: elma
Aksam: salata

Dikkat edicem bu hafta, kesin kilo vermem lazim, yoksa takimdan $utlancam valla opuyorumnanaktan

o şekilde olursa banada uyar canım sonunakadar varım :lepi:

mesajını yeni gördüm biraz geçbi cevap olucak teşekkür ederim arkadaşım saola.s.

herkese merhabalar..
nasılsınız kızlar..
ne yedim:
sabah.
1 haşlanmış yumurta.
iki dlm çavdar
bir fincan şekersz çay
azcık beyaz peynir

öğle:
bir küçük tabak pırasa

akşam eve gelincede:
küçücük bi pasta tabagında makarna
akşam misafir var annem mantı yapmış
börek falan var
ekler pasta vaaaaarr yhaa bööle işkence olmaz..ama yemicem...yemedim sadece yemeğimi yedim vala..

pırlanta_a canm bende iyiyim..koşturuyorum işte dersane çok yoğunn..nişanın ne zaman canım..benimde yaza olcak büyük ihtimalle(inşallah) :))

bide dediğim gibi bu kurallarla bu takımda kimse kalmaz..herkes bi iki haftaya diskalifiye olur :))) bence diskalifiye olan kilosunu verince geri dönebilsin..veremezse dönemesin..yine zorlayıcı yani..ama dediğim gibi zaten zor toparlanan bi gruba böyle bi kural koymak ne kadar oldu bilemiyorum..yinede son söz sizin :))

öpüyorum sizi..herbiriniziiiiiii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

memuzin bende şimdi gördüm canm msjını..ilk maaşımdan hiiiç bişey anlamadım..zaten bi kısmını verdiler..hep parça parça veriyolar..dersane olunca ööle oluyo

saolasın canm..öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…