göbeği içeri çekiyoruz peki bu göğüsleri napıcaz. bunlarda benim başıma bela. Normalden büyük benimkiler biraz. Arkadaşlarım normal diyolar ama ben rahatsız oluyorum. Saklamak için kamburum çıktı =))
ya benimde büyük 85 e zor sığdırıyorum yazın çok kötü oluyo bi t-şört giyiyorum bende önce gidiyolar çok dikkat çekiyolar napcaz bilmem aldırsakmı ne kaydirigubbakcemile3
Beni geçemezsin ebruli =)) Dün bitane top kek almıştım saat 5 gibi yerim diye. 1 ay sonra bayadır yemiyorum ama yemedim. direniyorum =)) Yemicemde burdan birine vericem =)) nerden baksan o kek 200 kaloridir =))
ya valla arkadaşlar fazla ilgilenemiyorum sizinle biliyorum ama çok yoğunum. bide sınav işi girdi araya. ygs ye gireceğimde bu yaştan sonra kalmış 2 ay napcam nasıl çalışcam bilemiyorum. 140 yada 180 puan alsam yeter açıköğretim istiyorum.sınavsız geçişede bavuracağım ama sıra gelirmi bilmem 96 mezunuyum.pek bilgim yok ama açıköğretimi varsa moda tasarım okumak isterim. vaybe okul birincisiyken okumak şimdi nasip olacak hayat işte.
vayyy pırlantacımda gelmiş. ooooo bu arada rekabet kızışmış.hadi hayırlısı bakalım.ben bu hafta birinci olama da bakalım kim olacakbilmiyorumkismile
merhabalar kızlaar..
nasılsınız bakim..ben bu sabah bomba gibim kalktım..kilo veremeyenin diskalifiye olacağı içime doğdu heralde ki spora başladım yeniden bu saba..az önce yaptım sporumu..öğleden sonrada dersane var..orda zaten hep ayaktayım..gelincede azcık yiycem..yaza ne kaldı ya bööle nişannlanmak istemem doğrusu...
ama iki hafta kilo veremeyenin diskalifiye olması kötü olmuş ya..bi hafta veremesen bi haftada regl gününe denk gelse gidiyoz yani..
bence şöyle yapalım..diskalifiye olsun evet ama kilosunu verdiğinde geri dönsün..veremezse dönemesin..olmaz mı..çünki ben kendi adıma diyelimki veremedim.diskalifiye oldum..moral iyice gider ve diyeti miyeti bırakırım..olurum 100 kilo...(( ama geri dönmemde bana bağlı olursa kilo vermeye çalışmaya devam ederim..
neyse çok uzattım..ben kaçayım...
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sılalgül hayırlı olsun canm..ben başaracağına inanıyorum..zaten zamanında okul birincisi olan birisi boş değildir değil mi :))
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin..
Ooooo pırlanta_a sende burdasın :)) nasılsın canım..cevabını yaz ben gelince okurum :)) şimdi çıkıyorum..
hoşçakalın
nidaa canım biraz daha paylaşımda bulunsan .kilonu not etim.yalnız hiç yazmıyorsunlmaz:
inşallah bu denemede olur nidaa. ilk önce kendin inan
hıı birde hergün tartılmayı bıraktım haftada iki kez tartılcam
perşembe sabahı yazarım yeni kilomu
ya inşş artık çook istiyorum bu kilolardan kurtulmak
Bende dayanamıyorum ya hergün ya da iki günde bir tartılıyorum. Her gün 50 gr verdiğimi görünce bile motive oluyorum =)))
Hep beraber kurtulucaz inşallah nidaa. Nidaa kaç yaşındasın?
28 yaşındayım ,hiç sevmedim bu yaşı ama:)
ben eğitime gidiyorum kızlar hrpinizi öptüüm
yarın görüşürüz
canım üzme kendini herşey yoluna girer bi takip edin bence yeni arkadaşlıklar kurmuş olabilir aslında yaşıda olgun askerliğinide yapmıştır ama tabi kötülüğün yaşı yokki inş.en kısa zamanda eve döner ve gönlünüzü alır
canım sende haklısın ama bizim kilodan kastımız illa haftada 1-2 kilo vermek değil 100 gr bile versen olur ama maden senin metobolizman zayıf hiç olmazsa aynı kiloda kalanlara ceza vermeyebiliriz sadece alanlara verebiliriz hihoyyyt
mesajını yeni gördüm biraz geçbi cevap olucak teşekkür ederim arkadaşım saola.s.niloşş dönmene çok sevindim:teytey:.hoşgedin aramıza tekrar canım.a.s.
cabik ilk maaşında sonrakilerde bol bereketli olur inşallah.hayırlı olsun.:hooray:
kalimera banu alkan benzetmen çok hoştu allah iyiliğini versin.sana cilveli diyorum da değilim diyorsun bir de.bayanssulusmile
pırlanta beyaz ebise bencede gecelik gibi ama beğendiysen alalım gülüm.yakında nişan düğün...derken ihtiyacın olacak nasılsa geceliğede.:asigim:
sılagül kiraz sapını aldım kaynattım yarın başlıcam içmeye.inş.etkisini çabucak görürüm.birde istersen yarın kilo bildirimi yaparken adımın yanına şu smıle lerden birini koy istersen hakettimalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka::tomato:
ebruli senin kilon çok iyi zaten çok takma bence.58 oldum diye kafayı yediğim.günlerce aç kaldığım günleri hatırlıyorum da ahhh ahhhboshayallersmile
semo sende ihmal ediyosun biraz bizleri,arıyo gözlerimiz valla.özletme kendinibuyrunnnnnnnnn
kızlar hepinizi seviyorum ve kaçıyorum.supernaturalin 1 bölümünü izleyip uyucam baayyyymirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?