Yuhhh ya 10 kestane 5 dilim ekmek değerindemiymiş. delikafadulden
ebruli bir daha kestane yoklmaz:
evet canım bidaha yok bitti
Bencede kilo alırsın dikkat etmezsen. Azmini kaybetme. Kilo almadan gel. Yoksa :mymeka: :dilcikar:
YOK EBUŞUM ARALARDA BİŞEYLER ATIŞTIRMAK HİİİÇ AKLIMA BİLE GELMEZa.s
AMA BUNA RAĞMEN KİLO VERMEM DURDU RESMEN, DAHA ÖNCEDE DEDİM YA
SPORU BIRAKTIM, YÜRÜYŞÜ BIRAKTIM SANIRIM BUNLARINDA ETKİSİ VAR,
AMA YÜRÜYÜŞLERİME BAŞLADIM YAVAŞTAN YAVAŞTAN, SPORADA BAŞLAYACAĞIM İNŞALLAH,
YAZA KADAR 75'E İNMEK İSTİYORUM İNŞALLAH, EKMEĞİ AKŞAMLARI SİLDİM
RESMEN AMA AKŞAM ÇAYIMDAN VAZ GEÇEMİYORUM, EN AZ 4-5 KUPA ÇAY İÇİYORUM,
VE ŞEKERSİZ ASLA İÇEMEM, ŞEKERİ BİR KESE BİLSEM, TATLANDIRICI KULLANDIM,
AMA ODA BOĞAZ KURULUĞU YAPIYOR, EEE TROİDDE VAR, ŞEKERDE VAR İKİSYLE
İDARE EDİP GİDİYORUM İŞTE, NEYSE AKŞAM AKŞAM GENE ÇENEM DÜŞTÜ
HERKEZE İYİ GECELER, TATLI RÜYALARopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım yanlış anlama ama sen bu kadar çay içmeye devam edersen kilo milo veremezsin bide şekerli içiyosun bide kupa ileklava: nerden baksan en az bir kupaya 3 şeker atıyosan 5x3=15 adet şeker yapar buda çok tehlikeli bence sen maden çaydan vazgeçemiyosun hiç olmazsa 1 kupaya düşür oda akşamları :içelim:
canım benim.çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
bişey değil canım Allah bidaha böyle üzücü şeyler yaşatmasın
YOK EBUŞUM ARALARDA BİŞEYLER ATIŞTIRMAK HİİİÇ AKLIMA BİLE GELMEZa.s
AMA BUNA RAĞMEN KİLO VERMEM DURDU RESMEN, DAHA ÖNCEDE DEDİM YA
SPORU BIRAKTIM, YÜRÜYŞÜ BIRAKTIM SANIRIM BUNLARINDA ETKİSİ VAR,
AMA YÜRÜYÜŞLERİME BAŞLADIM YAVAŞTAN YAVAŞTAN, SPORADA BAŞLAYACAĞIM İNŞALLAH,
YAZA KADAR 75'E İNMEK İSTİYORUM İNŞALLAH, EKMEĞİ AKŞAMLARI SİLDİM
RESMEN AMA AKŞAM ÇAYIMDAN VAZ GEÇEMİYORUM, EN AZ 4-5 KUPA ÇAY İÇİYORUM,
VE ŞEKERSİZ ASLA İÇEMEM, ŞEKERİ BİR KESE BİLSEM, TATLANDIRICI KULLANDIM,
AMA ODA BOĞAZ KURULUĞU YAPIYOR, EEE TROİDDE VAR, ŞEKERDE VAR İKİSYLE
İDARE EDİP GİDİYORUM İŞTE, NEYSE AKŞAM AKŞAM GENE ÇENEM DÜŞTÜ
HERKEZE İYİ GECELER, TATLI RÜYALARopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhabalaaar
nasılsınız kızlar...benim kilomuda bu hafta sonkez aynı yazın..haftaya vericem inşallaaaaaaaaaahh..regl olurda biterse hafttaya kadar tabi :))
öptüm sizi iyi geceler
sabah şerifleriniz hayırlı olsun kızlar bugün benim için gün güzel başladı önce dünün raporunu vereyim
sabah
çavdar ekmeğiyle hazırlanmış tost+ meyve suyu
ara doğadan form çay şekersiz+ 3-5 tane kestane
öğle
2 lahmacun + ayran
ara doğadan form çay
akşam yemeği yemedim öğleni fazla kaçırdığım için
veeeeeeeeeeeee dünkü bu menüme rağmen gerçi akşam yemeyişiminde faydası vardır bunda veeeeeeeeee regl olamamama rağmen 1 kilo 100 gr vermişim vee 57,7 olmuşumbayanssulusmile yuppiiiiii çok mutluyum çok bide regl olsaydım belkide daha fazla vermiş çıkıcaktım belki birinci olamam ama bu kilo beni çok motive etti kızlar kaydirigubbakcemile2
vereliniortak çok çok çok tebrik ederim. Süpersin ebruli. 1 kilo 100 gr verdin demek. Kendim vermiş kadar mutlu oldum. :lepi:
eski kilom 61.3 veee şimdiki kilom 60.8 =))) (yarım kilo gitmiş senin kadar başarılı olamadım ebruli HAFTAYA İNŞALLAH)
ahbe güzelim işten güçten hiç aklıma gelmezkiii, ofiste akşama kadar hiç yemekKalimera abla ara öğünlerinin olması lazım. Metebolizmamızı hızlandırmak için. Yanan sobaya odun atmazsak ateşi iyice azalır tıs tıs yanar. Bizim vücudumuzda öyleymiş arada ateşi canlandırmak için yiyecek gerekiyormuş. Sende aralarda küçük br kutu yoğurt, bir meyve falan yiyebilirsin. Banada bunları bi ara gittiğim diyetisyen doktor demişti.
cabik haftaya kilo veremezsen :mymeka: şişko şişkomu nişanlığın içine giricen :jeyyar:
vereliniortak çok çok çok tebrik ederim. Süpersin ebruli. 1 kilo 100 gr verdin demek. Kendim vermiş kadar mutlu oldum. :lepi:
pırlantam tebrikler canımcımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile inanın sizin adınıza çok sevindimolumunekankayizsmileeski kilom 61.3 veee şimdiki kilom 60.8 =))) (yarım kilo gitmiş senin kadar başarılı olamadım ebruli HAFTAYA İNŞALLAH)
selam canım tatlandırıcı ne kullanıyorsun sakarinmi dr sakıncalı buluyor sakıncalı olmayanından varsa banada söylesene şekersiz hayat düşünemiyorum çayı şekersiz içemiyorum
ben çoook mutluyum bugün sabahuzun bi tel. konuşmasından sonra ikna ettim kardeşimi.gittim aldım geldim haylazı.evde şimdi herşey yolunda bugün artık rahat bi uyku uyuyabilirim.evdeki huzur zenginlikmiş gerçekten.allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin inşallah
sabahta öğlene 3 e kadar bizim haylazla uğraştığım için kahvaltı etmedim.
saat 15 de yarım kıymalı pide 19-30 da 4 köfte kepeki ekmek 1 dilim
ara meyve
aslında niyetim yarın pirinç lapası diyetiydi 1 günlük. ama tüm gün dışarıda olucam.benneyaptımki
regl olayını atlattımsositososito.darısı sizin başınıza.
bu hafta verdim gibi ama 1. olamam tabii.bu hafta ebruli pırlanta yarışın bakalım haftaya hiiiç hevslenmeyin.şimdiden söylemiş olayım:hooray:
Bencede kilo alırsın dikkat etmezsen. Azmini kaybetme. Kilo almadan gel. Yoksa :mymeka: :dilcikar:
ayy bende çook korkukorum annemin yemekleri harika
ama tutacam bu sefer kendimi
kararlıyım inş be sefer yapabilirim
bu arada kilom 76,200 hala
:a015:
çok teşekkür edrim canım ben öyle mutlu oldumki anlatamam
regl olamadım diye şiş olmamdan dolayı tartıya bakamadım baştan ama sonra çok sevindim geçen hafta aldıpım 500 gramı vermişim bide üstüne 600 gr fazladan vermişim bu hafta dikkat ettim ama 2 akşam yemek yemedim mesela gerçi arada kaçamaklar olmuş ama bu hafta günde 2 bardak doğadan form çay içtim şekersiz belki onunda etkisi olmuştur bide hafta sonu daha dikkatli olmuştum herneyse uzatmayayım haftaya 56 lı rakamları görmek istiyorum daha bi hırslandım şimdikaydirigubbakcemile2
ahbe güzelim işten güçten hiç aklıma gelmezkiii, ofiste akşama kadar hiç yemek
yemesem açlığımın farkına varmıyorum ama eve gidince abartıyorum sanırım,
senin dedğin gibi yapsam evdede aç kurt gibi saldırmam belki demiia.s
yapmaya çalışsam iyi olur bencede:1rolleyes:
kilo vermene çok sevindim canım gözün aydın opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 darısı başıma inşallah:Saruboceq:
pırlantam tebrikler canımcımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile inanın sizin adınıza çok sevindimolumunekankayizsmile
gününüz aydın,fazlalıklarınız tarih olsun kızlar....kilom 76 yarım kio verebilmişim malasef sadace :umursamaz:
ancaaak,
haftaya en az 1,5 kilo vericem iddalıyımguclubacismile
ebruli,pırlanta,
verdiğiniz kilolar içi tebrik ederim.ebruli demekki kestaneleri götürmeseymişsin daha fazla kilo verecekmişsin
siz spor yürüyüş spor v.s.
yapıyomusunuz kuzum?
selam canlarım
hepinize hayırlı cumalar yaradanın rahmeti ve bereketi üzerimizde olsun. yüce mevlam tüm güzel dileklerinizi kabul etsin inşallah. evlerimizden sağlık,mutluluk ,huzur,bereketi eksik etmesin inşallah yaza kadar herkes hedefindeki kiloya ulaşır inşallah aminnn
nasılsınız görüşmeyeli.ben dün giremedim kusura bakmayın. sabah 8 de bir çıktım evden akşam 8 de zor buldum evin yolunu yemek felan derken 21 de yattım yatış o yatış çok yorulmuşum.
dün ne yedin ne içtin derseniz bende hatırlıyamıyorum:uhm:
gelelim bu güne sabahtan beri sadece 1 adet kahve ve 4 top isveç köfte attım ağzıma
eyvahedigeldismile
kilom 64.9 ayni yani :umursamaz:
günaydın kilom 79.600
gününüz aydın,fazlalıklarınız tarih olsun kızlar....kilom 76 yarım kio verebilmişim malasef sadace :umursamaz:
ancaaak,
haftaya en az 1,5 kilo vericem iddalıyımguclubacismile
ebruli,pırlanta,
verdiğiniz kilolar içi tebrik ederim.ebruli demekki kestaneleri götürmeseymişsin daha fazla kilo verecekmişsin
siz spor yürüyüş spor v.s.
yapıyomusunuz kuzum?
ayy bende çook korkukorum annemin yemekleri harika
ama tutacam bu sefer kendimi
kararlıyım inş be sefer yapabilirim
bu arada kilom 76,200 hala
:a015:
korkma canım sadece dikkat et yeter az ye tadımlık olsun herşey ay annemin yanındayım dönünce veririm kiloları diye düşünme okklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?