Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba kızlar..bugün kilom yine aynıydı sinir oldum kaç günür spor yapıyorum falan diye enee bi baktım regl oldum..zaten hep bir kilo fazla çıkarım regl dönemimde..
ne yedim bugün
normal kahvaltımı yaptım sonra 50 dk sporumu yaptım
öğle
bir tabak ıspanak
akşamada
bir tabak tarhana çorbası salata
iki çatal makarna

kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum..
hafta sonu bende giremeyebilirim..sabahtan akşama kadar dersanede oluyorum hafta sonları...
hepinizi öpüyorum..hoşçakalııın

canım bu dediğin şeker eczanelerde satılmıyormu sen nerden alıyorsun 1 paketi nekadar gidiyor bide tatlandırıcılar gibi boğaz kuruluğu yapıyormu

canım bu dediğin şeker eczanelerde satılmıyormu sen nerden alıyorsun 1 paketi nekadar gidiyor bide tatlandırıcılar gibi boğaz kuruluğu yapıyormu

ben eczaneden alıyorum .yoksa getirtiyorum.yok valla kuruluk felan sıkıntım olmadı. 1 pakette 120 küçük paket var. kullanımına bağlı bitiş süresi.resmi sitesini inceledinmi?bilmiyorumkismile

ayy bende çook korkukorum annemin yemekleri harika
ama tutacam bu sefer kendimi
kararlıyım inş be sefer yapabilirim

bu arada kilom 76,200 hala

:a015:

canım güle güle git annenin ellerinden öperim bizden bahset anne zayıflıcam gruba katıldım kilo alırsam diğer gruplara pisboğazın tekiyim yazcam deohaoldumsmilekilo almamaya bak canım.seni bu hafta eklemedim listeye haftaya bakalım kilo almaz verirsen ekleriz tamam mı.yerimseniben

**** 3.TAKIM 144 .ETAP ****

cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
ebruli016 (58.8/57.7/1.1/1.87%)
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)
memuzin (/76.5/76.0/0.5/0.65%)
semo (64.9/64.9/0.0/0.00%)
silagul (70.0/70.0/0.0/0.00%)
pirlanta_a (61.3/60.8/0.5/0.82%)
niloşş (79.9/79.6/0.3/0.38%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (565.6/563.2/2.4/0.42%)

evet canlarım geçen hafta 7. olmuştuk bu hafta 5. sıraya gelmişiz. ha gayret önce ilk üçe giricez sonra birincilik.

**** 3.TAKIM 144 .ETAP ****

ebruli016 (58.8/57.7/1.1/1.87%) grup birincisi:hooray: a.s.a.s.
pirlanta_a (61.3/60.8/0.5/0.82%) grup ikincisi:hooray: a.s.
memuzin (/76.5/76.0/0.5/0.65%) grup üçüncüsü:hooray:a.s.

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.alkisalkisalkis başarılarının devamını diliyorum.veremeyen ve aynı kalanları benim gibikaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:mymeka:lmaz:

bugün diğer yediklerim
1 kase mercimek çorbası 2 dilim çavdar ekmeği
akşamda nohutlu tavuklu pilav

biliyorum ödem yapacak bunlar ama napim sürekli yiyemiyorum bari hafta sonuna denk gelsin dedim.

EBRULİ CANIM BUNLARDAN SADECE 1 TANESİ SENİN İÇİN.HANGİSİNİ SEVDİĞİNİ BİLEMEDİM.:kedi:

BENDE SEÇENEK SUNDUM UMARIM İÇLERİNDE SEVDİĞİN 1 TANESİ VARDIR HAKETTİN AFİYET OLSUNŞeniz

UNUTMAAAAA SADECE 1 PAKETkaydirigubbakcemile3

Ben geldim =)) Silagul yakaladım seni =))

Bugün yediklerimi yazayım.
Sabah 1 simit götürdüm valla =((
Ara hiç bişey yemedim 1 simitten sonra
Öğlen 2 küçük parça tavuk but. Salata. 1 diet kola.
Ara yine yok. Bu yediklerim çok geldi yine galiba =(
Akşam 1 dilim pasta.
Az önce de 2 kaşık kurufasulye yedim.
(kalimera ablaya derken ara öğünleri ben atladım) (bakıyorum bugün çok tuaf beslenmişim)

Of of of.... Valla billa canım çekti resimleri görünce. Haftaya bir kilo verirsem bende kendimi küçük bir paketle ödüllendiricem zemuszemus

çok teşekkür ederim canım haftaya sizleride kilo verenlerin arasında görmek istiyoruz ve haftaya kesin ilk 3 teyiz ben bu haftanın azmiyle hızlı geliyorum

canım seçtim hemde en sevdiğim var aralarında lays yeşil paket çok seviyorummmmmmmmmmm ben onu hemde yoğrda bandıra bandıra yiyiyorum süper oluyoooooooooooo ooohhhhhh canınız çeksin birazda haftaya 1 kilo veren kapsın paketi ben kaptım şekerler bu hafta :dance::dance::teytey:zemuszemuscokacimcoook

kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum ben hemen dünün raporunu vereyim
sabah
çavdar ekmeğiyle tost
ara doğadan form çay
öğle
1 poğaça + peynir+domates+2 zeytin
ara 1 zeytinli poğaça (akşam 5 gibi yedim)
akşam
tarhana çorbası + zeytinyağlı taze fasulye+ 2 çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
ara 1 bardak tek şekerli çay

bugün biraz fazla yemiş olabilitim ama saat 10 da bi başladım işyerini temizlemeye akşam 4 te bitti işim yani hiç oturmadım o yüzden çok enerji kaybettim ve yemeğimi güzel yedim ama bu sabah hemen yine tartıldım kilom aynıydı ne 100 gr fazla ne 100 gr eksik yani yediklerimi yakmışım
hepinizi öpüyorum arkadaşlar yarın giremeyebilirim iyi kilo vermeler opuyorumnanaktan

selam kızlar bugün canım sıkkın sebebi şu sinir yağlarım amma inatçı beni bitürlü bırakmak istemiyor bugünki yediklerimi yazayım
sabah yumurta 2,3 çatal peynir çay
öğle çok az tavuk salata az yoğurt
şuan çay içiyorum
akşamda yine az tavuk salata ve yoğut
50dk yürüğüş:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:

merhabalar herkese nasılsınız kızlar..
bugünün raporu:
sabah çıktım..sonra bir poğaça yedim
öğle bişey yiyemedim
akşam:
mercimek ve tavuk ciğer yedim iki dlm çavdar ekmeği
şimdilik bukadar..
herkese iyi geceler...

afiyet olsun canım ama yaramasın kilo yapmasınyerimseniben

sen pesetme canım elbet gidecek bu yağlar azmin elinden hiç birşey kurtulamaza.skaydirigubbakcemile5

selam canlarım
hepinize iyi hafta sonları diliyorum.
sabah kahvaltım 1 tost 1 yumurta 2 kaşık saralle 1çay
şimdi ise kahvemi içiyorum

selam canlarım giremiyorum pek bu aralar rejim psikolojisine p.tesi olmadan giremiyorum yarın yeni bi programa başlıyorum.beni takip edin anacıııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…