selam canım ben stevya kullanıyorum yıllardır. bende şeker olmadan yapamam.
benim kullandığım bu.tek kullanımlık poşetler çıkıyor içinden.memnunum.doğal olduğunu biliyorum.diğerlerine göre bu yüzden azcık tuzlu.ama 12 tl felan yani.resmi sitesine girip bak istersen.bilmiyorumkismile
kalimera ablam sanada bunu tavsiye ederim inan 1 paketi 2 kesme şeker tadı veriyor.0 kalori.
Stevya'nın Özellikleri - Stevya Stevia naturel tatlandırıcı - Biogenecs Biyoteknoloji A.Ş. adresi bu burdan bilgilere ulaşabilirsiniz.
link vermek yasak ama amacım zayıflamak isteyenlere yardım.
canım bu dediğin şeker eczanelerde satılmıyormu sen nerden alıyorsun 1 paketi nekadar gidiyor bide tatlandırıcılar gibi boğaz kuruluğu yapıyormu
ayy bende çook korkukorum annemin yemekleri harika
ama tutacam bu sefer kendimi
kararlıyım inş be sefer yapabilirim
bu arada kilom 76,200 hala
:a015:
**** 3.TAKIM 144 .ETAP ****
cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
ebruli016 (58.8/57.7/1.1/1.87%)
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)
memuzin (/76.5/76.0/0.5/0.65%)
semo (64.9/64.9/0.0/0.00%)
silagul (70.0/70.0/0.0/0.00%)
pirlanta_a (61.3/60.8/0.5/0.82%)
niloşş (79.9/79.6/0.3/0.38%)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (565.6/563.2/2.4/0.42%)
evet canlarım geçen hafta 7. olmuştuk bu hafta 5. sıraya gelmişiz. ha gayret önce ilk üçe giricez sonra birincilik.
**** 3.TAKIM 144 .ETAP ****
ebruli016 (58.8/57.7/1.1/1.87%) grup birincisi:hooray: a.s.a.s.
pirlanta_a (61.3/60.8/0.5/0.82%) grup ikincisi:hooray: a.s.
memuzin (/76.5/76.0/0.5/0.65%) grup üçüncüsü:hooray:a.s.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.alkisalkisalkis başarılarının devamını diliyorum.veremeyen ve aynı kalanları benim gibikaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:mymeka: lmaz:
tamam canım haftaya sende ver 1 kilo sanada ısmarlayayım.yerimsenibenOf of of.... Valla billa canım çekti resimleri görünce. Haftaya bir kilo verirsem bende kendimi küçük bir paketle ödüllendiricem zemuszemus
çok teşekkür ederim canım haftaya sizleride kilo verenlerin arasında görmek istiyoruz ve haftaya kesin ilk 3 teyiz ben bu haftanın azmiyle hızlı geliyorum
canım seçtim hemde en sevdiğim var aralarında lays yeşil paket çok seviyorummmmmmmmmmm ben onu hemde yoğrda bandıra bandıra yiyiyorum süper oluyoooooooooooo ooohhhhhh canınız çeksin birazda haftaya 1 kilo veren kapsın paketi ben kaptım şekerler bu hafta :dance::dance::teytey:zemuszemuscokacimcoook
sen pesetme canım elbet gidecek bu yağlar azmin elinden hiç birşey kurtulamaza.skaydirigubbakcemile5selam kızlar bugün canım sıkkın sebebi şu sinir yağlarım amma inatçı beni bitürlü bırakmak istemiyor bugünki yediklerimi yazayım
sabah yumurta 2,3 çatal peynir çay
öğle çok az tavuk salata az yoğurt
şuan çay içiyorum
akşamda yine az tavuk salata ve yoğut
50dk yürüğüş:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:
selam canlarım giremiyorum pek bu aralar rejim psikolojisine p.tesi olmadan giremiyorum yarın yeni bi programa başlıyorum.beni takip edin anacıııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?