canım çok haklısında inan hiç aklıma gelmiyoki bişeyler yemek,Kalimera abla ara öğünlerinin olması lazım. Metebolizmamızı hızlandırmak için. Yanan sobaya odun atmazsak ateşi iyice azalır tıs tıs yanar. Bizim vücudumuzda öyleymiş arada ateşi canlandırmak için yiyecek gerekiyormuş. Sende aralarda küçük br kutu yoğurt, bir meyve falan yiyebilirsin. Banada bunları bi ara gittiğim diyetisyen doktor demişti.
dur ben bunu sorayım eczaneden, ben hep cenderel kullandım o da ağızda kuruluk yapıyor,selam canım ben stevya kullanıyorum yıllardır. bende şeker olmadan yapamam.
benim kullandığım bu.tek kullanımlık poşetler çıkıyor içinden.memnunum.doğal olduğunu biliyorum.diğerlerine göre bu yüzden azcık tuzlu.ama 12 tl felan yani.resmi sitesine girip bak istersen.bilmiyorumkismile
kalimera ablam sanada bunu tavsiye ederim inan 1 paketi 2 kesme şeker tadı veriyor.0 kalori.
Stevya'nın Özellikleri - Stevya Stevia naturel tatlandırıcı - Biogenecs Biyoteknoloji A.Ş. adresi bu burdan bilgilere ulaşabilirsiniz.
link vermek yasak ama amacım zayıflamak isteyenlere yardım.
oooo bu hafta 5 inci olmuşuz güzeeelll kaydirigubbakcemile5**** 3.TAKIM 144 .ETAP ****
evet canlarım geçen hafta 7. olmuştuk bu hafta 5. sıraya gelmişiz. ha gayret önce ilk üçe giricez sonra birincilik.
**** 3.TAKIM 144 .ETAP ****
ebruli016 (58.8/57.7/1.1/1.87%) grup birincisi:hooray: a.s.a.s.
pirlanta_a (61.3/60.8/0.5/0.82%) grup ikincisi:hooray: a.s.
memuzin (/76.5/76.0/0.5/0.65%) grup üçüncüsü:hooray:a.s.
selam canlarım giremiyorum pek bu aralar rejim psikolojisine p.tesi olmadan giremiyorum yarın yeni bi programa başlıyorum.beni takip edin anacıııım
günaydııın can ciğer kuzu sarmalarııııım,
hepinize çoook güzel bir hafta diliyorum şekerler, kızlar bu hafta kk ankara buluşmamız vardı pasta
neyim yedim kusura bakmayın:=) eee kendi doğum günümdü yemesem ayıp olardı değilmi=)
haftanın raporu (hafta sonları giremiyorum kusura bakmayın)
cumartesi sabah, 10:00
küçük bir parça peynir
5-6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
cumartesi öğlen; 14:00
ton balıklı salata
1 dilim pasta (kk ankara olark buluştuk doğum günümü kutladıkda:=))
ve ceviz yedik (kırşehirden esmer güzeli getirdi)
cumartesi akşam, 20:00
hamsi tava
bol salata
2 dilim ekmek
pazar sabah,10:00
1 haşlanmış yumurta
çok az peynir
5-6 zeytin
5-6 parça sucuk
2 dilim emeke
pazar akşam; 17:00
2 kaşık makarna
4-5 adet köfte
bol salata ve lahana turşusu
pazartesi sabah, 8:00
1 bardak süte karıştırılmış meyveli müsli
işte bukadaaarrrr, eee sizler naptınız bakiim ben yokken???
slm arkadaşlar hafta sonu giremedim kusura bakamayın ama dikkatli beslendim çok az cipsimide yedim
bgün menüm
sabah
2 poğaça + 1 çay
öğle yemedim
3,30 gibi form portakallı bisküvi yedim şimdide elmamı yiyorum karnım hiç aç değil
akşamda makarna yicem yoğurtlu o kadar
bu gün doktorlardaydım
çocuk istiyorum 9 aydır olmadı şimdi doktora gittim testler yaptırdım eşimde yaptırıcak bakalım sonuç ne olucak Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim kimseyi çocuk özlemiyle sınamasın beklemek çok zor
bu arada kalimeracım canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın kilolarını alıp götürsün senden ve bundan sonraki hayatına manken gibi devam et
hepinizi öpüyorum kızlaropuyorumnanaktan
Selam kizçelerrrr silagul canim özel mesajini aldim çok tsk ederim kabul ettigin icinn
Ben suan 68,5 kiloyum dün sabah tartildim hedefim 62-63 boyum 1,64. azimliyim yaparim daha öncede zayiflamayi basardigim gibi. yine basaracagim. bu arada kizlar ben kizkardesimle beraber yapiyorum diyeti. oda 75,5 kilo boyu 1,63 15 kilo vermesi lazim yaniiihihoyyyt
Pazar günü
sabah sporu:35 yürüyüs:dance:
1,5 b. ilik su
kahwaltim
6 siyah zeytin
2 yesil zeytin
beyaz peynir kibrit kutusu kadar
domates,salatalik
mantar(tosta kizarttim)
oglen: bir elma
yesil çay:sinifsinif:
aksama dogru diyet krakeri
aksam:
tavuk sota,sarimsakli yogurtlu brokolli,barbunya slatasi.:lepi:
yemekten sonra yesil çay
bugunki kahwaltimda ayniydi ne bi fazla ne bi eksik
oglen yine
yesil elma, armut.
saat 3 gibi lahana kaynattim sarmalik içle biraz yedim. sonra 1 bardak suyundan ictim.:sinifsinif:
suanda ise diyet yapanlar icin kuru meyve karisimi birsey yiyorum. turkcesini bilmiyorum..bilmiyorumkismile
aksam
karnibahar haslayip sarimsakli yogurtla yiycem. yanina henuz bilmiyorum bulurum birseyler.kaydirigubbakcemile5
kolay gelsinnnhihoyyyt
tabi canım sende hoşgeldin Şenizinşallah amacına ulaşırsın.azimli ve kararlı olmak şart yerimsenibenarkadaşlar bende bu takıma girebilirmiyim? boyum 165 kg75
yok be gülüm özel bişey geçen hafta aldığım kararları hayatageçiriyorum.su spor v.sprogramını bizede genel hatlarıyla yazarmısın
İYİKİ DOĞDUUUUUN MUHTARopuyorumnanaktan MUTLU YAŞLAR DİLİYORUM KALİMERAM biiyosunuz geçen hafta aldığım kararları zübük kardeşim yüzünden uygulayamamıştım programım budur yanicanım çok haklısında inan hiç aklıma gelmiyoki bişeyler yemek,
senin söylediğinin aynısını dr.da söyledi inanki, 3 övün yemek değil 5 öğün yemek yiyeceksin diyor,
az ama sık sık olacakmış, iş yerinde olmuyor işte, evde olsam gene belkide:1no2:
dur ben bunu sorayım eczaneden, ben hep cenderel kullandım o da ağızda kuruluk yapıyor,
bir süre sonra bıraktım, birde bunu deneyeyim bakiim sağ ol canım:1hug:
oooo bu hafta 5 inci olmuşuz güzeeelll kaydirigubbakcemile5
ebruli, pırlanta, memuzin tebrikler kızlaropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 süpersiniz,
darısı başımıza inşalllah:Saruboceq::Saruboceq:
canım inan bende hafta sonu fırsat bulamıyorm, hem iş güçten hemde ya eşim bilgisayar başında oluyor ya kızım
onlarda bana sıra gelmiyorkiii napiiima.s
ne programıymış gene yeni bişeymi bilmiyorumkismile bizede söylede bizde bakalım şekercim:asigim::1hug:
evet canlarım anlaşıldığı üzere diskalifiye istenmedi o zaman cezamız ama her hafta olcak bu hafta sayısı yok.kilo veremeyen ve aynı kalan diğer gruplara girip kendini tanıtım. kilo veremedim yada aldım diye belirtip ben pisboğazın tekiyim . yazacak.
mesela ben sılagül 3.gruptanım bu hafta kilo veremedim ben pisboğazın tekiyim gibi.
eeee artık bunada hayır demezsiniz galiba. yinede yorumlarınızı bekliyorum.
hoşgeldin sürmeli aramıza daha önce ne kadar kilo vermiştin?Selam kizçelerrrr silagul canim özel mesajini aldim çok tsk ederim kabul ettigin icinn
Ben suan 68,5 kiloyum dün sabah tartildim hedefim 62-63 boyum 1,64. azimliyim yaparim daha öncede zayiflamayi basardigim gibi. yine basaracagim. bu arada kizlar ben kizkardesimle beraber yapiyorum diyeti. oda 75,5 kilo boyu 1,63 15 kilo vermesi lazim yaniiihihoyyyt
Pazar günü
sabah sporu:35 yürüyüs:dance:
1,5 b. ilik su
kahwaltim
6 siyah zeytin
2 yesil zeytin
beyaz peynir kibrit kutusu kadar
domates,salatalik
mantar(tosta kizarttim)
oglen: bir elma
yesil çay:sinifsinif:
aksama dogru diyet krakeri
aksam:
tavuk sota,sarimsakli yogurtlu brokolli,barbunya slatasi.:lepi:
yemekten sonra yesil çay
bugunki kahwaltimda ayniydi ne bi fazla ne bi eksik
oglen yine
yesil elma, armut.
saat 3 gibi lahana kaynattim sarmalik içle biraz yedim. sonra 1 bardak suyundan ictim.:sinifsinif:
suanda ise diyet yapanlar icin kuru meyve karisimi birsey yiyorum. turkcesini bilmiyorum..bilmiyorumkismile
aksam
karnibahar haslayip sarimsakli yogurtla yiycem. yanina henuz bilmiyorum bulurum birseyler.kaydirigubbakcemile5
kolay gelsinnnhihoyyyt
sabah kahvaltım:1 dilim kepek ekmeği,1dilim beyaz peynir,4 zeytin,yarım domates
öğlen menüm:1 tabak sebze çorbası,2 kaşık pancar salatası,3 kaşık mantı
arada:1 elma,1 brdk yeşilçay
şimdilik bukadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?