kalimera abla geçmiş doğum günün kutlu olsun değilde yeni yaşın sana hayırlı uğurlu gelir inşallah demek daha doğru olucak bu saatten sonra..biz kaçırdık doğum gününü kusura bakma bilmiyorumkismile iyiki varsınnnn opuyorumnanaktan
bu arada kalimeracım canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın kilolarını alıp götürsün senden ve bundan sonraki hayatına manken gibi devam et
hepinizi öpüyorum kızlaropuyorumnanaktan
Kalimera doğum günün kutlu olsun.
.
güzel dilekleriniz için teşekkürler canalrım:asigim::1hug:iyiki varsınız:asigim::1hug:a.s.ablacım kusuruma bakma geçmiş doğum günün kutlu olsun,Şenizyeni yaşın sana sevdiklerinle beraber sağlık ,mutluluk huzur başarı getirsin.inşallah yeni yaşında tüm fazlalıklarından kurtulursun:Saruboceq:
ablacım stevyayı dene bizide haberdar et gelişmelerden.ben yıllardır kullanıyorum.bilmiyorumkismile
Selam kizçelerrrr silagul canim özel mesajini aldim çok tsk ederim kabul ettigin icinn
Ben suan 68,5 kiloyum dün sabah tartildim hedefim 62-63 boyum 1,64. azimliyim yaparim daha öncede zayiflamayi basardigim gibi. yine basaracagim. bu arada kizlar ben kizkardesimle beraber yapiyorum diyeti. oda 75,5 kilo boyu 1,63 15 kilo vermesi lazim yaniiihihoyyyt[/I][/B]
hoş geldin angelavereliniortak aktıldın bileeeeee:1hug:a.s.arkadaşlar bende bu takıma girebilirmiyim? boyum 165 kg75
teşekkürler canımcım sağ ol:asigim::1hug:yok be gülüm özel bişey geçen hafta aldığım kararları hayatageçiriyorum.su spor v.s
İYİKİ DOĞDUUUUUN MUHTARopuyorumnanaktan MUTLU YAŞLAR DİLİYORUM KALİMERAM biiyosunuz geçen hafta aldığım kararları zübük kardeşim yüzünden uygulayamamıştım programım budur yani
evet canlarım anlaşıldığı üzere diskalifiye istenmedi o zaman cezamız ama her hafta olcak bu hafta sayısı yok.kilo veremeyen ve aynı kalan diğer gruplara girip kendini tanıtım. kilo veremedim yada aldım diye belirtip ben pisboğazın tekiyim . yazacak.
mesela ben sılagül 3.gruptanım bu hafta kilo veremedim ben pisboğazın tekiyim gibi.
eeee artık bunada hayır demezsiniz galiba. yinede yorumlarınızı bekliyorum.
Selam kizçelerrrr silagul canim özel mesajini aldim çok tsk ederim kabul ettigin icinn
Ben suan 68,5 kiloyum dün sabah tartildim hedefim 62-63 boyum 1,64. azimliyim yaparim daha öncede zayiflamayi basardigim gibi. yine basaracagim. bu arada kizlar ben kizkardesimle beraber yapiyorum diyeti. oda 75,5 kilo boyu 1,63 15 kilo vermesi lazim yaniiihihoyyyt
Pazar günü
sabah sporu:35 yürüyüs:dance:
1,5 b. ilik su
kahwaltim
6 siyah zeytin
2 yesil zeytin
beyaz peynir kibrit kutusu kadar
domates,salatalik
mantar(tosta kizarttim)
oglen: bir elma
yesil çay:sinifsinif:
aksama dogru diyet krakeri
aksam:
tavuk sota,sarimsakli yogurtlu brokolli,barbunya slatasi.:lepi:
yemekten sonra yesil çay
bugunki kahwaltimda ayniydi ne bi fazla ne bi eksik
oglen yine
yesil elma, armut.
saat 3 gibi lahana kaynattim sarmalik içle biraz yedim. sonra 1 bardak suyundan ictim.:sinifsinif:
suanda ise diyet yapanlar icin kuru meyve karisimi birsey yiyorum. turkcesini bilmiyorum..bilmiyorumkismile
aksam
karnibahar haslayip sarimsakli yogurtla yiycem. yanina henuz bilmiyorum bulurum birseyler.kaydirigubbakcemile5
kolay gelsinnnhihoyyyt
arkadaşlar bende bu takıma girebilirmiyim? boyum 165 kg75
Kalimera doğum günün kutlu olsun.
Cabık senden o yapıcağın diyeti bekliyorum =)
Ebruli inşallah tez zamanda bebişin olur kucağına alır seversin inşallahhh.
canım hadi hayırlısı inşallah tez zamanda müjdeyi alırız.grubumuzdan hamile olup ayrılanlar epey oldu. inşallah darısı başına.:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
evet canlarım anlaşıldığı üzere diskalifiye istenmedi o zaman cezamız ama her hafta olcak bu hafta sayısı yok.kilo veremeyen ve aynı kalan diğer gruplara girip kendini tanıtım. kilo veremedim yada aldım diye belirtip ben pisboğazın tekiyim . yazacak.
mesela ben sılagül 3.gruptanım bu hafta kilo veremedim ben pisboğazın tekiyim gibi.
eeee artık bunada hayır demezsiniz galiba. yinede yorumlarınızı bekliyorum.
Ben suan 68,5 kiloyum dün sabah tartildim hedefim 62-63 boyum 1,64. azimliyim yaparim daha öncede zayiflamayi basardigim gibi. yine basaracagim. bu arada kizlar ben kizkardesimle beraber yapiyorum diyeti. oda 75,5 kilo boyu 1,63 15 kilo vermesi lazim yaniiihihoyyyt
Pazar günü
sabah sporu:35 yürüyüs:dance:
1,5 b. ilik su
kahwaltim
6 siyah zeytin
2 yesil zeytin
beyaz peynir kibrit kutusu kadar
domates,salatalik
mantar(tosta kizarttim)
oglen: bir elma
yesil çay:sinifsinif:
aksama dogru diyet krakeri
aksam:
tavuk sota,sarimsakli yogurtlu brokolli,barbunya slatasi.:lepi:
yemekten sonra yesil çay
bugunki kahwaltimda ayniydi ne bi fazla ne bi eksik
oglen yine
yesil elma, armut.
saat 3 gibi lahana kaynattim sarmalik içle biraz yedim. sonra 1 bardak suyundan ictim.:sinifsinif:
suanda ise diyet yapanlar icin kuru meyve karisimi birsey yiyorum. turkcesini bilmiyorum..bilmiyorumkismile
aksam
karnibahar haslayip sarimsakli yogurtla yiycem. yanina henuz bilmiyorum bulurum birseyler.kaydirigubbakcemile5
kolay gelsinnnhihoyyyt
arkadaşlar bende bu takıma girebilirmiyim? boyum 165 kg75
işte kızlar benm uygulayacağım diyet:
15 Gün için uygulanacak KAHVALTI
1 Dilim Kepek Ekmeği
1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
Çay, Kahve (Şekersiz)
PAZARTESİ
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran
aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)
SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran
AKŞAM:3 Tane Dolma
1 Kaşık Yoğurt
ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt
AKŞAM:6 tane Köfte
Salata (Yağsız)
PERŞEMBE
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt
AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye
CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)
AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)
CUMARTESİ
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen
AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)
PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran
AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt
NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.
ALINTIDIR
merhabalar, 1.60 boyunda, 61.4 kiloyum.Geçen sene bu zamanlar doğum yapmıştım, 61 ile hamile kalıp 80'le doğuma girdim, doğumdan bir hafta sonra 73 kiloydum, 1 senede yaklaşık 12 kilo verdim.Şimdiki hedefim ise en geç mayıs başına 57 kilo olmak.Size katılmak istiyorum kabul ederseniz eğer:kedi:Ocak ayında sağlıklı bir diyet yaparak 2.5 kilo vermiştim, yarından itibaren tekrar o diyete başlıyorum.
merhabalar, 1.60 boyunda, 61.4 kiloyum.Geçen sene bu zamanlar doğum yapmıştım, 61 ile hamile kalıp 80'le doğuma girdim, doğumdan bir hafta sonra 73 kiloydum, 1 senede yaklaşık 12 kilo verdim.Şimdiki hedefim ise en geç mayıs başına 57 kilo olmak.Size katılmak istiyorum kabul ederseniz eğer:kedi:Ocak ayında sağlıklı bir diyet yaparak 2.5 kilo vermiştim, yarından itibaren tekrar o diyete başlıyorum.
silagul nerdecin cicim ???
bi bakim dedim. iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?