Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Herkese günaydınnnn
Caylar benden

Nasılsınız bakalım
Bn sabah6:30 da kalktım kahvaltı hazırladım eşime 7 de kahvaltıya basladım eşim 10 dk önce gitti
Camasırlarımı ascam
Beyazları makınaya atcam
Kızım uyurken birde leslıe yaparım 30 dk imş
Size bilgi verixem
Ahh kızlar bnm baptıgımı bir bilseniz
Dolabımda umreden kalma böle 1 lt az zemzem suyu wardı
Bnde aldım onu damacanaya doldurdum
Ee bunda ne war diceksiniz şimdi
4 gundur 3 lt su iyırum wc ye cıkamıyorum
Eger cıkıyosamda 2 defa afedersiniz
Kızım hele cok kötü oldu
Anlam veremedim
Sonra bi hocam war aradım sordum böle böle bişi olabılırmı diye
Megersem zemzem suyu tamamen zemzeme cewirirmiş
Bn sanıyorum ki damacanaya koyarsam zemzem sulu suyum olur
Megersem tamamen zemzem oluyormus su :))
Gülsem mi aglasamm mı
Dün ewe su aldım da yeni içtik kana kana
:)))

hahahahah ooyy Mervem yaa iyi işte kız bir sürü zemzem suyun oldu dağıt millete

Günaydın kızlaarrr güzel bi hafta olsun inşallahhh. ben kesin kararlyım bu hafta kaçamak yokkkk

Günaydın kızlaarrr... bu sabah işe şokla başladık iş yerine hırsız girmiş seçim konuşmalarıyla bu hafta kafamız şişer diyoduk kii firmanın bu olayıyla onlar bertaraf oldu. Allahtanki bişey çalamamışlar güvenlikler farketmiş hemen.

Cumartesi günki menüm ;

kahvaltı saat 1 oluyodu, kendime menemen yaptım 1 buçuk dilim ekmek biraz peynirr.

ara: toplamda 3 soda içtim 2si limonlu ( sabahtan kahvaltıyı yapıp evden çıkana kadar ( saat 3de ablama gtmek için evden çıktım ) )

akşam: 2 tane tavuk pirzola 1 tanesi mangalda 1 tanesi yağda. mangal bozuldu elektrikliydi 3 dilim patates 1 dilim ekmek ve domates salatalık

daha sonra bombaaa. Aybüke'nin doğum günüydü ve pasta götürdüm 1 ince dilim yedim gerçekten inceydi ama yedim yanii ..

sporunu pazar günü yaptım. ablamdan dönerken yarım saat tempolu yürüdüm, eve geldim seçim için oy kullandım ve arkadaşımla yine gezdik yürüyüş yaptık 1 saat tempolu bi şekilde.

pazar günü menüm ;

kahvaltı yapmadan çıktım eve geldim;

4 dilim sucuk, biraz peynir zeytin salatalık domates ve 2 dilim kepek ekmek çay

akşam : 1 büyük ton balığı + bol salata + 1 dilim ekmek

ara : 1 şekersiz türk kahvesi

hafta sonum çok saçma oldu ama neyse.. bugün havuz için kayıt yaptırmaya gidicem saatler alındı artık vakit tamamdır

hiççç kahvaltı edesim yok.şimdi ne yiycem derdi sardı.evdende bişey getirmedim nesfit alırım diye düşündüm yolumun üstünde yokmus.

Günaydın kizlar şükür secim bitti
Belli bur syrede haber izlemetecegim bezdum valla
Sukur etraftaki kirlilikte bitecek muhtarliklardan tutunda belediyeye kadar heryer kagit afis yerlerde gökyüzü gorunmuyodu bizim caddede bayraklardan
Her sabahta baska partinin bayraklari oluyordu
Neyse hersey herkes ucin hayirlara vesile olsun diyerek secim sonuclarini acikliyorum

Kaptaniniz erik kafayi yedim iyice

Malum sabah tartida arti çıktım yine karar cumaya kadar tartilmayacagim regl olmadigim için galiba bu sonuc cok sistim

Gozdecim isyerinize hirsiz girmis gecmis olsun .
Ayrica o ince dilim pasta ile kendjne guvenini sarstin cunku burda o kadar yemiycem dedin gidip yedin ince yada kalin olmasi degil problem
Problem su yspmam kesin dediklerini yapiyorsun
Nefsin sana guvenmiyor ki bizde sana guvenelim dimi
Ya basta cok az tadimlik yerim diyeceksin ya da yemem dediysen ywmeyeceksin kusura bakma dost aci soyler nefsin kazandi sen kaybettin
Cumata kadar dengele canim benim lutfwn

Yasemincim uzuldum canim simdi ne yiyceksin yakinda kepekli sandviç yapan yer filan var mi ac kalma yoksa oglen gozun doner. Bende bugun uykulara doysmadim yanimda getirdim dkm sal peynir filan

Merve sabah sabah yine formdasin ya zemzem kabiz ni yapiyomus . Neyse bolca zemzemin oldu dagitirsin herkese

Cagla dukkani acmissin ama cayi merveye demletmissin seni gidi seni

kaptanım haklısın sustumm cuma günü düzgün bi şekilde gelicem kararlıyım

Ya dun deniz seki nin haberini izledim 20kilo vermis 4ayda dedim kndimi sıksam 2ayda ulasicam istedigim kiloya ama yok 2al 1wer durdugum yerde duruorum cok bozuldu moralim bugun yeni gun ve 2ay kacamak yapmamaya karar werdim insallah ta uygularim Allah yardimcim olsuun

bu tuhafım,asmnin mutfagında uygun bişey illaki vardır.birazdan bakacam.
erikcim zemzem idrarla atılmıyor.ancak terle.oyüzden tansiyon sorunu olanlar cok içememesi lazım.
acayip tahmin ederim secim sonucunu bana sorsalardı söylerdim anketlere gerek yoktu virgül farkıyla tutturdum.

al bendende okadar çağla ya ben 1 ay sıksam 1er kilo versem her hafta tamamım ama ....

evet canım o listeleri sürekli yapmak gerek, kilolar çok güzel gidiyor çünkü her hafta farklı bir liste var..
ben çok motive olmuştum ilk listeyle 3 kg verdim, su attırıcıydı, sonrasında tabi iyice motive oldum, öğlen doyana kadar çorba günleri vardı bazı listelerde, termosa çorba koyup işe götürüyordum:) herşeyi harfi harfine yaptım ve 52.5a düştüm hem de spor yapmadan.. ama işte koruyamadım çünkü o şekilde beslenmeye devam etmek imkansız bence..ilk bikaç ay korudum ara öğünlü devam ettim falan sonra ramazandı benim ameliyatımdı taşınmaydı derken diyem miyet kalmadı...

inşallah almayız kaptancım 2 kere sarı kart almak demek 1 ay hiç kilo verememek demek..umarım öyle bişey yaşamayız hiçbirimiz..

dünkü menüm:

sabah 09.00: klasik karatay kahvaltısı

14.30: 1,5 bardak kefir ( çok güzeldi dayanamadım bi yarım bardak daha içtim:) )

18.00: 1 kase yoğurtlu kefirli yarma çorbası + hammur balığı 100 gr kadar + salata

spor: yok :26: (oğlanın wc alıştırmaları nedeniyle çıkamadım ama gece yatmadan 10 dk bisiklet hareketleri yaptım)

sıvı: 1 şekersiz türk kahvesi+ 1 yeşil çay + 2,5 lt su

bu balık burda çok yaygın ama sevemedim ilk defa yedim zorla yedim..
doktorcum ablan geldi mi? o da bilir bu balığı:)

Aynen canim ikinci kuralda biribciyi destekliyor yasemincimin fikriydi boyle aldim verdim engellenecek ben 28 deki bildirimleri kaydettim 4 hafta sonra herkes o bildirim uzerinden % 2 sini verecek izinliler de izni cikinca hesaplanacak. Maksat yeter artik demek aldim vetdim surekli oluyir.
Maşallah aslinda elifin listeleride bi azim gostergesi harfiyen uymak bile bi emek cana gostergesi sahsen ben niyetlenemedim bile ben bunu yapamam dedim ama bligundaki yazilari takip ediyorum kar kardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…