- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
200gr ne yaa te allam bosuna diyeyteyim diom ben..
İnşallah canim 18 nisanda gorelim emeginin karsiliginiüzme kendini çağlacım ara verdin normal, 200 gr gitmiş hiç değilse.. bak bana sifir sifir sifirr
neyse kaptancım bu tablo bence çok iyi oldu, en iyisi bunu her ay yapalım da görelim..
ben mehter takımını geçtim 2 ileri 1 geri, 57.7 sürekli bunu görmekten de bıktım ama bu talihi kıracağım bu ay:))
kilom şuanda 56.8.. yani en son cumartesi günü böyleydi.
haftaya 8inden itibaren reglim var..4 ve 11 nisanda izinliyim ben,
18 nisanda hedefim inşallah listeye 55lerle başlamak.. şimdi çok büyük bişey hedeflemek istemiyorum korkuyorum valla artıkama en azından 55leri göreyim inşallah...
bugün size söz vereyim de tutayım, 1 saat yürüyüş yapacağım inşallah..
Cok rahatlik sagliyir surekli msj kutusunu temizliyirdumay niyahet ayarladım alıntıların msj olarak gelmemesini
Evet her ay yapalim bu listeden
yaa evet malesef(
neyse böyle düşününce moral bozunca kilolar gitmez dimi, o nedenle moral bozmadan yola devam edeceğiz..
neticede bu arada hatalarımı düzelttim, inşallah spor yapma imkanım da artacak bundan sonra, vücudum karataya iyice alışacak ve inşallah bu hafta sonunda 56yı göreceğim inanıyorum..
Gulsem mi aglasam mi bilemedim200gr ne yaa te allam bosuna diyeyteyim diom ben..
Bundan sonra verdigimizi almak yok kanki ona gore. Bak banuya ne kadar istikrarli ilerliyor maşallahBir ayda bur kilomu gitmis beimden senden kslsn tarafim yok gozdezcigon
İnşallah canim 18 nisanda gorelim emeginin karsiligini
Cok rahatlik sagliyir surekli msj kutusunu temizliyirdum
Evet her ay yapalim bu listeden
Gulsem mi aglasam mi bilemedim
Bundan sonra verdigimizi almak yok kanki ona gore. Bak banuya ne kadar istikrarli ilerliyor maşallah
kaptanımmm. sabah sana yazdığım yazıyı görmedin sanırım sen :26:
Gulsahim sikinti buyukkk bi biteydi
ay niyahet ayarladım alıntıların msj olarak gelmemesini
boyle gorunce ınsan bı sınır oluyo
sekercim sen iki hagta izinliydin ve ilk defa bir uye izinden kilo vermis olarak dondu bence senin icin guzel gecti mart ayi
valla kaptanım özür dilerim bugün çok üzüldüm çom utandım. kendimce şöyle bi karar aldım lütfen sende bana destek ver..
kaçamak yapıpta cezamı çekmediğim bi gün olursa( ki ( artık yapmayacağımdan emin olabilirsiniz) , ufacık çikolata parçası dahi ( ama bitter çiko hariç 2günde 1, 2 kareden fazla olursa ) cezamı çekmezsem(!) beni yarışmadan diskalifiye et. şaka maka vereceğim 5 kilo ve ben uzattım da uzattım . ne sizi zor durumda bırakmak istiyorum ne de kendim böyle oyalanmak istiyorum artık. yarın nisan ayı başlıyor ve en fazla 1 buçuk ay sonra montlar kazaklar uzun kollular dolaba koyulcak ben sıkıldm sizide özellklede kaptanımı mahçup etmek istemiyorum. yüzmeyede başlıycam zaten o bakımdan kararıma saygı duyucağnızı biliyorum.
sevgilerimi sunarak iyi haftalar diliyorum
sizi çok seven kaaarşiiniz Gözdee.
zaman cok hızlı geciyor kızlar ben banucugumu 82yle listede gördüğümü dün gibi hatırlıyorum maşallah.
bu liste kendimizde farkındalık yaratacak.
üzme kendini çağlacım ara verdin normal, 200 gr gitmiş hiç değilse.. bak bana sifir sifir sifirr
neyse kaptancım bu tablo bence çok iyi oldu, en iyisi bunu her ay yapalım da görelim..
ben mehter takımını geçtim 2 ileri 1 geri, 57.7 sürekli bunu görmekten de bıktım ama bu talihi kıracağım bu ay:))
kilom şuanda 56.8.. yani en son cumartesi günü böyleydi.
haftaya 8inden itibaren reglim var..4 ve 11 nisanda izinliyim ben,
18 nisanda hedefim inşallah listeye 55lerle başlamak.. şimdi çok büyük bişey hedeflemek istemiyorum korkuyorum valla artıkama en azından 55leri göreyim inşallah...
bugün size söz vereyim de tutayım, 1 saat yürüyüş yapacağım inşallah..
ay niyahet ayarladım alıntıların msj olarak gelmemesini
yukarda kullanıcı kontrol paneli tıkla sonra solda aşağıda hesap seceneklerii düzenlede alıntı bildirimi var.
yukarda kullanıcı kontrol paneli tıkla sonra solda aşağıda hesap seceneklerii düzenlede alıntı bildirimi var.onu kapat.Nasil ayarladin yasemibcigim banada soyleyver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?