ya walla sımdıye aldım werdım yapmasaydımm 40 kılo bıle olurdum:)))al bendende okadar çağla yaben 1 ay sıksam 1er kilo versem her hafta tamamım ama ....
Sikalim o zaman kizlar herkes cozumu biliyor ama cozume gitmiyor
kızlar hepimizin kötü dönemleri regl vs olabilir.1 hafta veremeyebiliriz vucudumuz direnebilir ama bir süre sonra bunları bahane haline getirip farketmeyebiliriz.ayda en az 1 kilo verebilmek demek buranın bir grup oldugu yarışma söz konusu oldugu farkındalıgı demek.özellikle bunu kendime söylüyrum.
bu kurallar bence bizim açımızdan cok iyi oldu.yoksa sınıfta kalma kaldırılınca yıllarca 1.sınıf okuyan talebeler gibi mezun olmak şurda dursun aynı sınıfta sürünecegiz.
bakalım bu hafta kırmızı kurdaleyi kim alacak.
ben erikciğimi teşekkürü bir borç bilirim.canım benim elinden geleni yapıp takımı toparlıyor.kurallarıda denetleyecegine eminim.buda beni motive ediyor.
bu msjı görmeden gördüm özel msjını hayretdoktorcum sana mesaj attım bakar mısın
Kız kabı degilde su mesaneye inmedıgınden idrar cıkamıyosum dolayısıyla kabızda olan var bnm kızım gibiYasemincim uzuldum canim simdi ne yiyceksin yakinda kepekli sandviç yapan yer filan var mi ac kalma yoksa oglen gozun doner. Bende bugun uykulara doysmadim yanimda getirdim dkm sal peynir filan
Merve sabah sabah yine formdasin ya zemzem kabiz ni yapiyomus . Neyse bolca zemzemin oldu dagitirsin herkese
Cagla dukkani acmissin ama cayi merveye demletmissin seni gidi seni
Kız kabı degilde su mesaneye inmedıgınden idrar cıkamıyosum dolayısıyla kabızda olan var bnm kızım gibikız mucizeye bak
çözüm saglanacak
Biz bu kıloları vericez verdiricez
Aldırmocazzzz
Bizim takımı secmen demek
Öhöööö öhööö
Siyaset dinleye dinleye kac haftadır beynîm bulandı
ben listede yokum sanırım..
bu msjı görmeden gördüm özel msjını hayret
Canim izinlisin diye morelini bozmak istemedim ama sende varsin aslinda mart ayi 0 yani martı yasamamis say
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?