Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sikalim o zaman kizlar herkes cozumu biliyor ama cozume gitmiyor

valla kaptanım özür dilerim bugün çok üzüldüm çom utandım. kendimce şöyle bi karar aldım lütfen sende bana destek ver..

kaçamak yapıpta cezamı çekmediğim bi gün olursa( ki ( artık yapmayacağımdan emin olabilirsiniz) , ufacık çikolata parçası dahi ( ama bitter çiko hariç 2günde 1, 2 kareden fazla olursa ) cezamı çekmezsem(!) beni yarışmadan diskalifiye et. şaka maka vereceğim 5 kilo ve ben uzattım da uzattım . ne sizi zor durumda bırakmak istiyorum ne de kendim böyle oyalanmak istiyorum artık. yarın nisan ayı başlıyor ve en fazla 1 buçuk ay sonra montlar kazaklar uzun kollular dolaba koyulcak ben sıkıldm sizide özellklede kaptanımı mahçup etmek istemiyorum. yüzmeyede başlıycam zaten o bakımdan kararıma saygı duyucağnızı biliyorum.
sevgilerimi sunarak iyi haftalar diliyorum
sizi çok seven kaaarşiiniz Gözdee.

kızlar hepimizin kötü dönemleri regl vs olabilir.1 hafta veremeyebiliriz vucudumuz direnebilir ama bir süre sonra bunları bahane haline getirip farketmeyebiliriz.ayda en az 1 kilo verebilmek demek buranın bir grup oldugu yarışma söz konusu oldugu farkındalıgı demek.özellikle bunu kendime söylüyrum.

ben şuanda tam güvendiğim dağlara kar yağdı psikolojisndeyim.umarım cok fazla kortizon salgılamam kendimi mutlu etmek için sürekli alışveriş yapıyorum.azda olsa işime yarıyor.

haklısın doktorcum ama ben kendi şahsım için söylüyorum önceden her hafta 1 kilo veren ben artık ya sabit çıkıyorum yada +. bu ben değilim yani kendimi düzene sokmam lazım yoksa sizinde motivasyonunuzu istemeden de olsa etkiliyorum kendimi suçlu hissediyorum

Gunaydin canlar ne geceydi ya hala ayilamadim

bu kurallar bence bizim açımızdan cok iyi oldu.yoksa sınıfta kalma kaldırılınca yıllarca 1.sınıf okuyan talebeler gibi mezun olmak şurda dursun aynı sınıfta sürünecegiz.
bakalım bu hafta kırmızı kurdaleyi kim alacak.
ben erikciğimi teşekkürü bir borç bilirim.canım benim elinden geleni yapıp takımı toparlıyor.kurallarıda denetleyecegine eminim.buda beni motive ediyor.

Rica ederim canim liste ekledim telden zor oluyir ocden fotosunu attim
En azindan durumumuzu genel acidan girmus olur ceki duzen veririz koskoca bir ayda ben sadece 700 gr vermisim buda bir haftada verilecek kilo ayda 3 hafta bbosa gitti

zaman cok hızlı geciyor kızlar ben banucugumu 82yle listede gördüğümü dün gibi hatırlıyorum maşallah.
bu liste kendimizde farkındalık yaratacak.

Kız kabı degilde su mesaneye inmedıgınden idrar cıkamıyosum dolayısıyla kabızda olan var bnm kızım gibi kız mucizeye bak
Sikalim o zaman kizlar herkes cozumu biliyor ama cozume gitmiyor
çözüm saglanacak
Biz bu kıloları vericez verdiricez
Aldırmocazzzz
Bizim takımı secmen demek
Öhöööö öhööö

Siyaset dinleye dinleye kac haftadır beynîm bulandı

kız merve kaçışın yok bigün gelicem sana

bu msjı görmeden gördüm özel msjını hayret

Canim izinlisin diye morelini bozmak istemedim ama sende varsin aslinda mart ayi 0 yani martı yasamamis say

yaa evet malesef (
neyse böyle düşününce moral bozunca kilolar gitmez dimi, o nedenle moral bozmadan yola devam edeceğiz..
neticede bu arada hatalarımı düzelttim, inşallah spor yapma imkanım da artacak bundan sonra, vücudum karataya iyice alışacak ve inşallah bu hafta sonunda 56yı göreceğim inanıyorum..

ay niyahet ayarladım alıntıların msj olarak gelmemesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…