Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kaptanınız kim merak ettim boş yeriniz varmı
ayrıca 8 aylık bir kızım var sorun olurmu
son sorum da kurallar hakkında

3.TAKIM KAPTANI : erigim
3.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI :
Sweetdimple

3.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

9. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir

10.
Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verilebilecek bur rakamdir)

Ece canim tekrar hosgeldin takim full suan ama sen burdasin sadece listeye girmeyeceksin yer acilana kadar bunlarda takım kurallarimiz

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktorumun ablası bizimde ablamıssın
Hosgeldin canımm ablamm

Selam millet ben geldim ve 45 dk yuruyup geldim oh ohh
maşallah

Canım hossgeldin
Bnde 35 dk leslie yaptım
27 squat
Mafoldummmm
Ama haftasonu sporuma yaptımmm
Hahahahahahhaha
Erik bi halay cekme zamanı
4:
buna nasıl derler 40 bin kere maşallah

Sevmek enguzel duygu
Sevmek hayatin anlami
Allah bozmasın sevgi böcükleri.

Cok mutluyum coooookkk kisin ferace almustim kucuk beden kollarimdan bile girmiyordu bugun disari cikarken deniyim dedim tam oldu ay nasil guzel oldum anlatamam :))
benimde ensevdiğim elbidem bol oldu yeni almıstım 1 kere giyebildim.sevinsemmi üzülsemmi sevineyim değilmi.şimde gelde bir bayan terzi bulup daralttır.
mervişşşş bende bugun bu moddayım
oh oh Allah bozmasın gülşahcım bu tarafada yollayın :95::99:bende bu moddayım.

kaptanınız kim merak ettim boş yeriniz varmı
ayrıca 8 aylık bir kızım var sorun olurmu
son sorum da kurallar hakkında
erikcim cevap yazmıs ablacım.sana zor olacak burda muhabbet hızlı.

Doktorumun ablası bizimde ablamıssın
Hosgeldin canımm ablamm
kızzz o benim ablamşaka şaka ama inan mervecim ablam diye demiyorum hayatımda gördüğüm en fedakar en cefakar en tatlı insan o adı hatice birazda oyüzden kızımın adını hatice koydum.

ahsencim sana bir msj yazdım bi kaç kerede msjlarına bak yazdım görmedinmi cevap mı yazmak istemedin anlayamadım:26:

Bugunku menum ac karnina 2 gunkurusu 1 brdk limonlu ilik su
Kahvlti 1 brdk kefir. 1 domates.yarim salatalik..maydanoz. 1 ymrtli omlet. Cok az peynir.5 zeytin. 2 ince dilim ananas
Ara turk kahvesi.1 kupa 7 otlu cy.2 ince dilum ananas

Ogle 5 tane kucuk kucuk kusbAsi. 1 tbk yogurtlu sebzeli salata

Ara 2 yesil cy 1 form cy.2 incecik dilim ananas

Aksm 1 tbk salata.1 kase mercimk corbsi .avuc ici buyukluginde 1 tane lahmacun.
Ara 1 ince dilim ananas yarim brdk sut

Spor 30 dk lesli 2 mil.aksama kadar da dip buck ev temizligi
3 lt su

Pek enerjikim gidiyim 45 dakks yuruyusumu yapayimda enerjim bosa gitmesin

menü süper bence tırstım şimdi ben yazıkki pasta yedim bugün 2 oğlumun doğum günü vard.birini dogurdum birini emzirdim aralarda 4 gün var.diğeri eltimin oğlu.beraberce kutladık

sabah:
1 yumurta
peynir
1dilim ekmek
bol yeşillik

ara: yok

öğle:yok

ara:5-6 fındık
türk kahvesi

akşam:1 but yağsız tavada
salata
yogurt

ara:1dilim pasta

şimdi mide feasdı geçiriyorum midem unutmusmu nedir.

ahsencim sana bir msj yazdım bi kaç kerede msjlarına bak yazdım görmedinmi cevap mı yazmak istemedin anlayamadım:26:
Kız ahsen kim :)) sekerkızmı:))bilmiyom falla bilmiyom
Pek enerjikim gidiyim 45 dakks yuruyusumu yapayimda enerjim bosa gitmesin
Aboww bn bugun costum dileki gerçekten basım agrıyo ikindiden beri ona ragmen takmıyorum )))
:)))
Bi agrı kesici içcem

Kız ahsen kim :)) sekerkızmı:))bilmiyom falla bilmiyom

Aboww bn bugun costum dileki gerçekten basım agrıyo ikindiden beri ona ragmen takmıyorum )))
:)))
Bi agrı kesici içcem
merveee sevilay80 ahsen canım ya sen nasıl bilmiyorsun,şekerkız da tuğba.

Son düzenleme:

amanın pastanın üstüne gelmişim :
ben görmedim tamam mı iki oğluşunun hatrına ben görmedim

Oo cok kararli gördüm seni canım
Taulan kumeli detokslari cok iyi kizinin sayfasindada bulabilirsin eski kiloma geri donuyorum

evet ben geçen sene o listelerle 11 kilo verdim 3 ayda, 12 listeyi yaptım.. ilk listesini de tam 7 gün devam ettirebildim:) taylan kümeliyi seviyorum ama listelerinde çok fazla diyet ürünü var, o yüzden pek içime sinmiyordu zayıfladım ama işte 7-8 kgsu geri geldi.

motive açısından güzel ama inşallah uyabilirim, kilolar çok hızlı gitmiyor ama herhalde 2 sarı kart almam üstüste..

canım karatay yapmıyorsun sanırım dimi? çünkü ananas karataya pek uygun değil, gi'si yüksek bir meyve..ve tabi ara öğün de yok karatayda:)

haftasonu (cuma cumartesi) hiç kaçamak yapmadım, karatay açısından çok güzel geçti.. oğlumun wc eğitimine devam ediyoruz inşallah kısa sürede hallederiz:)
omega 3 çok iyi geldi kızlar, yemek sonrası şeker ihtiyacımı kaldırdı, barsaklarım düzgün çalışmaya başladı, maşallah iyi gidiyor, kilom hemen 56.8e geri döndü..
türkiyeye gidince d vitaminimi de ölçtürüp iğnesini yaptıracağım..

cuma günü:

sabah: 09.00: lor peynirli 2 yumurtalı omlet + 7-8 zeytin + peynir+ roka maydonoz havuç turp+ 3 kuru kayısı + 1 çay bardağı badem

akşam: 17.00: kıymalı patlıcan + salata+ 1 bardak kefir

spor: 1 saat yürüyüş

su: 2,5 lt
cumartesi günü

sabah: 11.30: 1,5 yumurtalı menemen + -8 zeytin + roka maydonoz havuç turp + peynir + bikaç dilim sucuk (fabrikasyon değil)+ 1 çay bardağı ceviz

akşam: 19.30: menemenin kalanıyla 1 avuç kavurma + 1 kase ev yoğurdu ve kefirle yapılan yarmalı çorba + salata

spor: oğlumdan dolayı dün çıkamadım ama 1 saat gezindik beraber spordan saymıyorum onu

su: 2,5 lt

Son düzenleme:
Gunaydin a dostlar ne kadar guzel bi r gun degilmi sabah tartildim 70.8gordum 200gr daha vermisimmutliluktan eriyorum kizlar 69 gorucemmmmmmm bu hafta Allahin izniylr

bacim herseyin yolunda gitmesine sevindim bu cuma guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…