- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Gnaydin arkasdaslar oglum icin disciye geldm yogun bir gun yine
Gunaydin guzel bayanlarrr ... Antalyadan dun gece dondm tatili uzattm bi gun :) bayadir yoktm kusura bakmayn...
Nasilsinizzz sonuclara baktm tebrik ederm :)) ben biraz kacirdm tabi bu hafta sabite raziyim ama haftaya ve sonrKi haftalar sifir kacamak cunku nisan sonu iddia da bitiyor napacaz bakalmmm
Günaydın hilalim ohh gwzfin geldin
Canim yeni kurallar eklendi iy cokluguyla kabul edildi ilk sayfaya bi bak istersen
Ovv kisisel sari karta donmus olayyy peki kaptan bu hafta yeni mi basliyor uygulama ??? Hayir gelir gelmez sariyi yemeyeydim iyiydi :))
Gayet guzel edacigim yuruyuslerede baslarsak super olacakGünaydın bayanlar nasılsınız ??
Dünkü menüm ;
2 dilim ekmek arası beyaz peynirli domatesli tost
ara: yok
öğle:
1 kase çorba
salata
1/2 kepek ekmek
ara: 2 dilim ananas
akşam
1 pors. karnabahar
salata
1/2 ekmek
ara: 1 dilim ananas
su : 2,5 litre
2 bardak yeşilçay
canımcımmmm benim sorunum kilo verememek değil çok güzel veriyorum istersem kiloyu ama ben boğazımı tutmuyodum. yiyorum yani nasıl olsa vericem diye ama artık karar verdim ya bu deveyi güdecem ya bu diyardan gidecem... kararlıyımgözdecim artık son 5 kilon kaldı, zor gider ama gider ve gidecek inşallah...
bence d vitaminini ölçtür kilo vermeyi engelliyormuş d vitamini eksikliği.. bir de omega 3 çok etkili, tatlı ihtiyacını kesiyor, size de öneririm...banu da sürekli kullanıyor..
ya evet azcık verince hemen bu seferlik bişey olmaz diyoruz ama geçen bi yerde okumuştum mesela yediğimiz irmik vücutta gramının 10 katı mı ne su tutuyormuş, mesela irmikli tatlı yedik diyelim 10 gr irmik olsa 100 gr su demek, şekeri unu saymıyorum bile..
Hoşgeldiiiinnnnnnnnn:79::79:
Ben gelsem olur mu artık ..
kaptan buna çok kızıcakkkkk :26:Mrb lr kizlar.kv ler geldiler dun bu nedenle giremedim.bugunku menum
Ac karnina 2 gunkurusu 1 tatli ks corek otu
Kahvlti 2 ince dilim ananas.1 brdk kefir.domates 5 yesil zeytin.biraz peynir.1 yumrtli omlt
Ara turk kahvesi
Ogle 2 ince dilim ananas
Aksm et doner 1 kupa ayran
2 kucuk dilim baklava seyyyyyyy yarin telafi ederim napimm
1.5 dilim su
4 saat yurudum carsida alis veris merkezinde
günaydın kaptanımmmmmmmmmGünaydın kızlar
oyy hiloşum gelmişşşş hoşgeldiinnGunaydin guzel bayanlarrr ... Antalyadan dun gece dondm tatili uzattm bi gun :) bayadir yoktm kusura bakmayn...
Nasilsinizzz sonuclara baktm tebrik ederm :)) ben biraz kacirdm tabi bu hafta sabite raziyim ama haftaya ve sonrKi haftalar sifir kacamak cunku nisan sonu iddia da bitiyor napacaz bakalmmm
menün çok güzellGünaydın bayanlar nasılsınız ??
Dünkü menüm ;
2 dilim ekmek arası beyaz peynirli domatesli tost
ara: yok
öğle:
1 kase çorba
salata
1/2 kepek ekmek
akşam
1 pors. karnabahar
salata
1/2 ekmek
ara: 1 dilim ananas
su : 2,5 litre
2 bardak yeşilçay
seni bu hfta geçicem ben ozamannnnTamam kaptanm okurum hemen gecmisi de pek okuyamadm zaten bilg basinda okucam biraz biraz..
Iyi grzdm valla kaptanm keyfime baktm nisanlimla :)) o yuzden bu gazla gitmem lazm yehooo
kaptanım su çok azzzzzMenum
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Dinares salatalik
Ara
10 findik
Ogle
1 kase corba
150gr haslsnmis tavuk
1 dilim ekmek
Ara
15 cm lik bir muz
Aksam
1 kase corba
3-4 catal karisik kizartma:18:
1 dilim ekmek
Su:1.5 lt
Spor:45 dk yuruyus
Evet canim bu hafta basliyir uygulama yani bu cumadan itibaren . Artik vakit kaybetmek yok bahanede yok reglim susim disim agridi yedim griptim ictim (bunlari bende dahil cogumuz one suruyoruz ) yaza az kakdi zaman kaybetmek yok
oyy hiloşum gelmişşşş hoşgeldiinn
seni bu hfta geçicem ben ozamannnnbari bu hafta geçeyim 2 ay olcak geldiğim bi geçmedim
eda sizin düğün mü bayramdan sonrazaten çok koşturmacalı oluyor mutlaka verirsin, büyük bir motive kaynağın var:)
bunca kiloyu verdin gerisini mi veremeyeceksin
ciddi mi bak onu kaçırmışım
Evet evet kuzenimin doğum günü. Hem dayımın kızı hem halamın kızı oluyor kendisi. Otomatik olarak double kuzen diyorum yani yarı kardeşim benim için önemli :) Motive kaynagım bu. Ve Allah nasip eder ve aradığım modeli bulursam yeşil bir elbise giymeyi istiyorum.:)Yok kiz edanin kuzeninin dugunuydu yanilmiyotsam :26:
Evet galiba bur ay kadar onceydi oglrndi hatta
Laptobu iste biraktim telden alismayinca zoroluyor.hedef yaziyorsal nisan ayi icin min 4 edayla takilip 6 da yapasim var
Kizlar walla halim yoktu ama soz werdim diip yaptim sporu gerci bu bile az ama yavastan artircam artik insallah haziranda ben 60olmaliyimmmmm
Sabah
2dilim cavdar ekmek
Domates
Salatalik
Suzme peynir
Cay
Ogle
1kase tarhana
Yarim dilim ekmek
Ara
1dilim ananas
Aksam
Tavuklu bezelye
Yesil salata
1dilim ekmek
Su 2lt
Spor 30dk bisiklet
Form cay
İhlamur
Biberiye cayi
Hava çok azcık daha ısınsın şuan donuyorum ben. Akşamları kursa servise binmeden gideceğim. Başka spora vaktim yok akşam 10 da gidiyorumGayet guzel edacigim yuruyuslerede baslarsak super olacak
Menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Dinares salatalik
Ara
10 findik
Ogle
1 kase corba
150gr haslsnmis tavuk
1 dilim ekmek
Ara
15 cm lik bir muz
Aksam
1 kase corba
3-4 catal karisik kizartma:18:
1 dilim ekmek
Su:1.5 lt
Spor:45 dk yuruyus
Günaydın canlarıımm size dün ki menümü yazıyımm
sabah: yayla çorbası 1 kase ( pirinçlerini bıraktım dibinde ) + 1 dilim ince kepek ekmek + 1 çay
ara yok
öğlen: nohut yemeği 1 porsiyon kadar bol pul biberli + 1 dilim kepek ekmek + 2 yk yoğurt
ara yine yok
akşam: 2 dilim biftek et ( yağsız kızarttım 1 yk yağ koydum o da kenarlara kaçtı ) + bol salata bol boll ekmek yok
ara yine yokk
su: 3 lt su 1 soda
spor yapamadım yürüdüm tempolu 45 dk arkadaşım sattı beni akşam
ve bugün hafif hissediyorum kendimiii çünkü sabah servis glmeden arkadaşlar arayıp simit alırmısın dediler. aldım ama kendime almadım dünde hiç kaçamak yapmadımmm mutluyum huzurluyumm. bu hafta yüzünüzü kara çıkartmcam arkadaşlar
Haklısın kaptan, yok en kötü bu hafta sabit çıksam haftaya toparlarım; yani sarı kart almamm
ve haftaya regl olcaksam da ben de ananas alim de yiyimm
Hoşbuldk canımm özledm kızz
Bu hafta geç bari hadi kız; hiç bir avantajı kullanamıyorsun bak
Menün güzel arkadaşım. Mümkünse ara yap. Menün süt ürünleri az görünüyor. Genelde böyleyse süt ürünlerini ara yapabilirsin. Mesea günde 1 adet activia doknmuyorsa 1 bardak süt gibi.
bende özledim
zaten karar aldım canım eğer kaçamak yapıp cezamı çekmezsem, kilo vermezsem her hafta 100 grda olsa gidiyorum nisan sonu mayıs başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?