Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin guzel bayanlarrr ... Antalyadan dun gece dondm tatili uzattm bi gun :) bayadir yoktm kusura bakmayn...

Nasilsinizzz sonuclara baktm tebrik ederm :)) ben biraz kacirdm tabi bu hafta sabite raziyim ama haftaya ve sonrKi haftalar sifir kacamak cunku nisan sonu iddia da bitiyor napacaz bakalmmm

Günaydın bayanlar nasılsınız ??

Dünkü menüm ;

2 dilim ekmek arası beyaz peynirli domatesli tost

ara: yok

öğle:
1 kase çorba
salata
1/2 kepek ekmek

ara: 2 dilim ananas

ara: 2 dilim ananas

akşam
1 pors. karnabahar
salata
1/2 ekmek

ara: 1 dilim ananas

su : 2,5 litre
2 bardak yeşilçay

Günaydın hilalim ohh gwzfin geldin
Canim yeni kurallar eklendi iy cokluguyla kabul edildi ilk sayfaya bi bak istersen

Günaydın hilalim ohh gwzfin geldin
Canim yeni kurallar eklendi iy cokluguyla kabul edildi ilk sayfaya bi bak istersen

Tamam kaptanm okurum hemen gecmisi de pek okuyamadm zaten bilg basinda okucam biraz biraz..

Iyi grzdm valla kaptanm keyfime baktm nisanlimla :)) o yuzden bu gazla gitmem lazm yehooo

Ovv kisisel sari karta donmus olayyy peki kaptan bu hafta yeni mi basliyor uygulama ??? Hayir gelir gelmez sariyi yemeyeydim iyiydi :))

Ovv kisisel sari karta donmus olayyy peki kaptan bu hafta yeni mi basliyor uygulama ??? Hayir gelir gelmez sariyi yemeyeydim iyiydi :))

Evet canim bu hafta basliyir uygulama yani bu cumadan itibaren . Artik vakit kaybetmek yok bahanede yok reglim susim disim agridi yedim griptim ictim (bunlari bende dahil cogumuz one suruyoruz ) yaza az kakdi zaman kaybetmek yok

Gayet guzel edacigim yuruyuslerede baslarsak super olacak

Menum

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Dinares salatalik

Ara
10 findik

Ogle
1 kase corba
150gr haslsnmis tavuk
1 dilim ekmek

Ara
15 cm lik bir muz

Aksam
1 kase corba
3-4 catal karisik kizartma:18:
1 dilim ekmek

Su:1.5 lt
Spor:45 dk yuruyus

canımcımmmm benim sorunum kilo verememek değil çok güzel veriyorum istersem kiloyu ama ben boğazımı tutmuyodum. yiyorum yani nasıl olsa vericem diye ama artık karar verdim ya bu deveyi güdecem ya bu diyardan gidecem... kararlıyım
:79::79:
Ben gelsem olur mu artık ..
Hoşgeldiiiinnnnnnnnn
kaptan buna çok kızıcakkkkk :26:
Günaydın kızlar
günaydın kaptanımmmmmmmmm

oyy hiloşum gelmişşşş hoşgeldiinn
menün çok güzell
Tamam kaptanm okurum hemen gecmisi de pek okuyamadm zaten bilg basinda okucam biraz biraz..

Iyi grzdm valla kaptanm keyfime baktm nisanlimla :)) o yuzden bu gazla gitmem lazm yehooo
seni bu hfta geçicem ben ozamannnn bari bu hafta geçeyim 2 ay olcak geldiğim bi geçmedim

kaptanım su çok azzzzz

Evet canim bu hafta basliyir uygulama yani bu cumadan itibaren . Artik vakit kaybetmek yok bahanede yok reglim susim disim agridi yedim griptim ictim (bunlari bende dahil cogumuz one suruyoruz ) yaza az kakdi zaman kaybetmek yok

Haklısın kaptan, yok en kötü bu hafta sabit çıksam haftaya toparlarım; yani sarı kart almamm
ve haftaya regl olcaksam da ben de ananas alim de yiyimm

oyy hiloşum gelmişşşş hoşgeldiinn

seni bu hfta geçicem ben ozamannnn bari bu hafta geçeyim 2 ay olcak geldiğim bi geçmedim

Hoşbuldk canımm özledm kızz
Bu hafta geç bari hadi kız; hiç bir avantajı kullanamıyorsun bak

eda sizin düğün mü bayramdan sonra zaten çok koşturmacalı oluyor mutlaka verirsin, büyük bir motive kaynağın var:)
bunca kiloyu verdin gerisini mi veremeyeceksin

ciddi mi bak onu kaçırmışım

Aaa bluecum sonunda denk gelebildik. Nasılsın iyi misin ?
Sen yokken çok merak etmiştik seni.

Düğün varda benim değil kuzenimin ama beni için sülale boyu gövde gösterisi olacak. Bu nedenle çok önemli. Hemde en sevdiğim kuzenimin fotograflarında daha kötü çıkmak istemiyorum. (zaten yüzüm hiç fotojenik değik fotograflarıda hiç sevmem zaten)
Dünden beri çok güzel başladım. Tekrar başladım. o gücü kendimde buldum. Bir 20 kilo daha verecek kadar azimliyim şuan. Ve diyetisyenime güveniyorum 3 ayda 20 kilo vereceğim. Zaten öncesinde diyetisyenim bu sözü vermişti ve diyete uyup vermemek zaten imkansız. Allah'ım çok istiyorum artık. Senin kadar olsam şuan göbek atarım.

Yok kiz edanin kuzeninin dugunuydu yanilmiyotsam :26:
Evet galiba bur ay kadar onceydi oglrndi hatta
Evet evet kuzenimin doğum günü. Hem dayımın kızı hem halamın kızı oluyor kendisi. Otomatik olarak double kuzen diyorum yani yarı kardeşim benim için önemli :) Motive kaynagım bu. Ve Allah nasip eder ve aradığım modeli bulursam yeşil bir elbise giymeyi istiyorum.:)

Laptobu iste biraktim telden alismayinca zoroluyor.hedef yaziyorsal nisan ayi icin min 4 edayla takilip 6 da yapasim var

Evet evet bana uy rakibem. Bak ilk günkü gibi enerji ve motive kaynağıyım.
Bak yaz geldi yeni kyafetler almak lazım. Hem yazın sıcağında birde kilolar yüzünden daha çok terlemeye gerek yok.

Menün güzel çağlacım. Aşırı spor yapmak diyette iyi değil. 30 dk / 45 dk fazlası zarar.

Gayet guzel edacigim yuruyuslerede baslarsak super olacak
Hava çok azcık daha ısınsın şuan donuyorum ben. Akşamları kursa servise binmeden gideceğim. Başka spora vaktim yok akşam 10 da gidiyorum eve duş ardından yatıyorum.

Menüyü okumaya başladım. Ne güzel dedimki kızartmayı görene kadar.
O kızartma olmadı işte.
Kendine ceza ver kaptancım.

Günaydın canlarıımm size dün ki menümü yazıyımm

sabah: yayla çorbası 1 kase ( pirinçlerini bıraktım dibinde ) + 1 dilim ince kepek ekmek + 1 çay

ara yok

öğlen: nohut yemeği 1 porsiyon kadar bol pul biberli + 1 dilim kepek ekmek + 2 yk yoğurt

ara yine yok

akşam: 2 dilim biftek et ( yağsız kızarttım 1 yk yağ koydum o da kenarlara kaçtı ) + bol salata bol boll ekmek yok

ara yine yokk

su: 3 lt su 1 soda

spor yapamadım yürüdüm tempolu 45 dk arkadaşım sattı beni akşam
ve bugün hafif hissediyorum kendimiii çünkü sabah servis glmeden arkadaşlar arayıp simit alırmısın dediler. aldım ama kendime almadım dünde hiç kaçamak yapmadımmm mutluyum huzurluyumm. bu hafta yüzünüzü kara çıkartmcam arkadaşlar

Menün güzel arkadaşım. Mümkünse ara yap. Menün süt ürünleri az görünüyor. Genelde böyleyse süt ürünlerini ara yapabilirsin. Mesea günde 1 adet activia doknmuyorsa 1 bardak süt gibi.

bende özledim
zaten karar aldım canım eğer kaçamak yapıp cezamı çekmezsem, kilo vermezsem her hafta 100 grda olsa gidiyorum nisan sonu mayıs başında

Menün güzel arkadaşım. Mümkünse ara yap. Menün süt ürünleri az görünüyor. Genelde böyleyse süt ürünlerini ara yapabilirsin. Mesea günde 1 adet activia doknmuyorsa 1 bardak süt gibi.

normalde aralarımı hep yeşil elmadan yapıyorum canım ben ama markete uğrayamadım alamadım o yüzden. activia alabilirim aslında doğru söylüyosun, sütüde çok severm sütte içebilirim. akşam market yolları taştan

bende özledim
zaten karar aldım canım eğer kaçamak yapıp cezamı çekmezsem, kilo vermezsem her hafta 100 grda olsa gidiyorum nisan sonu mayıs başında

Hmm başka türlü olmam ben diyon yani kendine ceza veriyon ama mantıklı, verip de gitmezsn bi yere inş; hatta benm için de geçerli

Edacim cezami sen ver

Gozde kiz suyumu gordun gore gore kizartmayi es gecmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…