Aynen ayda 3 kilo benim hedefimdeHerkes aylik hedefini belirlesin bence ben bu 3 kilo vericem vermezsem esek gibi aniracam ben bunu dediyesem bilutsiniz veriririm yokmu artiran
Gordum canim onun icin cvp olarak listeyi paylastim farkindaysan durumun vahim vermen gereken kilo az diye mi boyle yapiyirsun bilmiyorumkaptanım bundan bahsediyorum
İnşallah bu gelen diyetisyenle daha iyi kilolar verirsin canimTelefon geldı dıyetısyenım ayrılıyormuş bakalım randevu aldım bugun ogrenıcem neyın nesı
ben mayısın ilk haftası yada 2. haftası 54 -55 kilo olmazsam gidiyorum burdaniyice sinirlendim artık
evet kaptanım haklısın o yüzden işte bu hafta dahil kilo veriyorum. bu akşam spor aletlernde spor yapıcam, yüzmeye perşembe gidebilcem çnkü regl sebebiyle tahlil yaptıramıycam arkadaşımla onu konuştuk şimdi. bugün yarın spor yapıcam daha sonra yüzme + yürüyüş olcak bişyler. kilom az diye 70lerden indim o durumuma göre zayıfım diye oyalandım ama toparlayamıyorum kendimi dediğimde kararlıyım yoksa terk-i diyar yani. psikoljm bozulcak hafta içi sık sık sık hafta sonu poff. sonra noldu onları vermeye çalış olmuyoAynen ayda 3 kilo benim hedefimde
Gordum canim onun icin cvp olarak listeyi paylastim farkindaysan durumun vahim vermen gereken kilo az diye mi boyle yapiyirsun bilmiyorum
Ben soyle düşünüyorum biraz zayiflayinca etraf aman iyisin diyor ve sende aman bjnuda yeyim diyorsun ee sonuc koca göbek olana kadar devam ediyor
Etraf icin degil basta amac kendin icin olmali
İnşallah bu gelen diyetisyenle daha iyi kilolar verirsin canim
Gozdecim yukaridada soyledim bir aydir oyalaniyirsun haa tek oyalanan senmisin hayir ama sen s o z verip verip ayni sonucla geliyorsun
Yaseminin dedigi gibi alinan kiloda regl bahane olamaz yine banuyu ornek verecrgim sahsen o hic regl olmuyor mu ki biz yeme bozuklugumuzu regle sigindiriyoruz
Blue ile konustugumuzda da dedim gutmek isteyene dur demek cunku bir insani ben yada baskasi degil vucudunu kendisi tanir
Mayistan once bu haftaya odaklan bu hafta yapacagim de yoksa zaten sari kartin geliyor kurallari yeniledik biliyorsun.
Sen ki 70 ler inmissin simdi bes kilo icin ne bu rahatlik canim
Inan o hafta donu yedigin pastanin affi yok
evet kaptanım haklısın o yüzden işte bu hafta dahil kilo veriyorum. bu akşam spor aletlernde spor yapıcam, yüzmeye perşembe gidebilcem çnkü regl sebebiyle tahlil yaptıramıycam arkadaşımla onu konuştuk şimdi. bugün yarın spor yapıcam daha sonra yüzme + yürüyüş olcak bişyler. kilom az diye 70lerden indim o durumuma göre zayıfım diye oyalandım ama toparlayamıyorum kendimi dediğimde kararlıyım yoksa terk-i diyar yani. psikoljm bozulcak hafta içi sık sık sık hafta sonu poff. sonra noldu onları vermeye çalış olmuyo
Herkes aylik hedefini belirlesin bence ben bu 3 kilo vericem vermezsem esek gibi aniracam ben bunu dediyesem bilutsiniz veriririm yokmu artiran
Yani bu durum sadece senlik degil cogumuzda ayni ama sende biraz fazla belli
Tamam ufalik bu son sansin o halde
6 diyorum. ama şuan kaç kiloyum bilmiyorum
Ya aksama tavuk gogsu ve bezelyeden bisi yapmak istiorum ama hep patatesli tarifler war
Edaaa nasil gidiooo
Nasil istikrali banu ablamya ben bu aydan cok umutluyum yazin verdigi enerjiyle super olacak
yukarda kullanıcı kontrol paneli tıkla sonra solda aşağıda hesap seceneklerii düzenlede alıntı bildirimi var.
Ya walla cok gicik ya bende yarim saat bisiklete bincem insallah soz
evet kaptanım haklısın o yüzden işte bu hafta dahil kilo veriyorum. bu akşam spor aletlernde spor yapıcam, yüzmeye perşembe gidebilcem çnkü regl sebebiyle tahlil yaptıramıycam arkadaşımla onu konuştuk şimdi. bugün yarın spor yapıcam daha sonra yüzme + yürüyüş olcak bişyler. kilom az diye 70lerden indim o durumuma göre zayıfım diye oyalandım ama toparlayamıyorum kendimi dediğimde kararlıyım yoksa terk-i diyar yani. psikoljm bozulcak hafta içi sık sık sık hafta sonu poff. sonra noldu onları vermeye çalış olmuyo
Benim nisan hedefim 4 kizlar ya bide bana aksamlari bise oluo aman 2 ksik pilav yiyeyim aaaman bi aksam yioruz beraber hadi sunuda yiyeyim oluorum bunu onlemem lazim bide annemlere gidince sasio dengem:) onlarin onune gecmezsem olmuo iste olmuoo
Selam bayanlar. Geçen hafta çok yoğun olduğumdan gelemedim affedin beni.
sürekli kendime yapabilirsin güçlüsün hayır diyebilirsin diyorum ve bayramdan sonra düğün var. çok güzel olmak istiyorum. yani benim gaza getirici unsurum belli kızlar:)
Hadi bakalım neler olacak görelim. artık haziran sonunda diyeti bitirmiş olmam lazım. Korumaya geçmeliyim.3
Kızlar önümde 20 kilo var. 3 yada yapabilirim.yapacağım.
ya evet banunun aylardır tek bir kaçamağını görmedim, en zor zamanında bile spor yaptı valla helal olsun..tek kaçamağı yarım portakalmıydı neydi kaçamağa bak
hay Allah razı olsun doktorum yaa:) çok iyi oldu bu:)
hadi bakalım sporları alalım kimler ne sporu yapıyor bugün
Selam bayanlar. Geçen hafta çok yoğun olduğumdan gelemedim affedin beni.
sürekli kendime yapabilirsin güçlüsün hayır diyebilirsin diyorum ve bayramdan sonra düğün var. çok güzel olmak istiyorum. yani benim gaza getirici unsurum belli kızlar:)
Hadi bakalım neler olacak görelim. artık haziran sonunda diyeti bitirmiş olmam lazım. Korumaya geçmeliyim.3
Kızlar önümde 20 kilo var. 3 yada yapabilirim.yapacağım.
yokk yokBanucugum anneannesinde ıspanakli borek yemisti
eda sizin düğün mü bayramdan sonrazaten çok koşturmacalı oluyor mutlaka verirsin, büyük bir motive kaynağın var:)
bunca kiloyu verdin gerisini mi veremeyeceksin
ciddi mi bak onu kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?