Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşbuldmm Yasemin ablacımm; sorma valla enerji doluyum bu gazla 5 kilo gitse oh miss yaz geliyo valla Antalya'ya bir daha gidişime şort giyerm artık heralde o yüzden dikkatli olim bencee

Vayy tebrik ederm bu aradaa reglye rağmen 2. düğme
Ayrıca insanlar da tuhaf yahuu

diyetisyenin hemen yanı estetisyen gecen hafta kafamı uzattım merakla bi kaç soru sordum lazer yazdılar bana bu hafta onada başladım

Edacim cezami sen ver

Gozde kiz suyumu gordun gore gore kizartmayi es gecmissin

Günlük sporun yanında yarım saat yürüyüş. Cuma ya kadar yapmalısın.:)

Umarım şuan oğlun iyidir. Sevindim dönmene bu arada. Bende döndüm işte.Hazirandan sonra rahatlayacağım:)

Söylediğin muhabbetler illaki olacaktır. Ama benim 100 küsürden inince cidden çarpıcı olacak

Yemedim zaten ama çok hoş görünüyordu. Zaten tatlılara neden insan uzuvlarının isimlerini koyarlar anlamam. Vezir parmağı dilber dudağı

Nazar değmesin blue maşşalah güzel menün var.

Sen onlara uyma. Devam edeceğiz. Salmak yok.

Güzel menü canım:)

diyetisyenin hemen yanı estetisyen gecen hafta kafamı uzattım merakla bi kaç soru sordum lazer yazdılar bana bu hafta onada başladım

Zayıflamak için mi lazer yoksa tüy meselesi mi?

Günaydınn
Haklısın sanırm gaz aglmen lazmm
Hşbuldm Bluecumm, ya yedim valla yalan yok dün akşam yedm hatta nişanlımla gittik ; önceki akşam yemek yemedk mesela az bi tartışmıştık da

bak tartışmak bazen hayırlı oluyor dermişim
olsun artık yedin içtin şimdi kaçamak hakkı kalmadı bak kurallar da değişti aman dikkat

bak tartışmak bazen hayırlı oluyor dermişim
olsun artık yedin içtin şimdi kaçamak hakkı kalmadı bak kurallar da değişti aman dikkat

Hhahaha aman kavganın ne hayrı olur ilahi
Aynen ya kişisel cezalar için artk hop kendimze gelelm en az bi 3-4 hafta görüşmeyiz ben bu süreçte baya zayıflim

ara saatim geldiiii yicek bişyim yoookk çay içtim üstüne. oooyy dünyam dönüyorr tansiyonum düştü sanırım başıma ağrı geldi

Canim sagol azilari curuttuk gecen gittigimizde antibiyotik verilmisti iltihabi gecti bugunde ya cekilecek yada dolgu yapilacak bakalim
Ayy allahim ne cabuk curutmus gecmis olsun
Alinti yapamiyirum ya amma erigim kaptanim murdumum kizartmami gordum baci menude muzun 15 cm oldugunu olctunmu nerak ettim:)
Olctum kiz cunku 15 cm e kadar olan muz 85 cal 15-18 arasi 100 cal haa burdaki 15 cal hesapladin aksam kizartmami yedin evet :26:

kaptan o kızartmalar ne bakim orda:)) dinares de domates mi acep:))
Evet canim domates telden dinares olmus olabilir
Inceldigini goruyorsan sorun yok hersey guzel gidiyor belli ki
Ohh darisi basimiza bi kotum var gozum onda benimde bide 800gr yagdani begenmiyo

Ohhh bakimli hatun

oğlum çok şükür iyi canım, bişeyi kalmadı Allaha çokşükür işimiz rast gitti, iyi bi doktor oldu, gider gitmez ertesi gün ameliyata aldı ki uçakla gidebilelim..
canım benim çok sağol ben de gelince senin yokluğunu farkettim hemen, yokluğun hemen belli oluyor yazmayınca
artık karatayda 2 öğüne iniyorum yavaş yavaş

ooh valla sefan olsun doktorcum, git tabi çok iyi gelir böyle şeyler..
dün ben de kuaföre gittim saçımı kestirdim baya zamandır uzundu hep, küt kestirdim, bi de kaş bıyık olayı da hallolunca bi iyi geldi anlatamam

afiyet olsun doktorcum maşallah sana, o koşturmacada bunları da hallediyorsun

800 gr yap daha ne olsun 4 margarin erimiş gitmiş, gitsinler geri dönmesinler inşallah:)

birazcık zayıflasın ama daha da güzel olmasın falan diye düşünüyorlar heralde, benim de zayıflamama takmışlardı geçen sene, ulen size ne diyemiyordum da:))
darısı diğer düğmelere:)

ay o bıyık olayına kılım en cok onu lazer istiyomda yok jilete vuracan kalınlaşacak sonra öyle kara kara gezecen ıyyyyy sırf ondan vazgeciyorum.

Ben de gidiyorummm...hatta son seans pazar günü; bitmedi ama çokkk azaldııı

ara saatim geldiiii yicek bişyim yoookk çay içtim üstüne. oooyy dünyam dönüyorr tansiyonum düştü sanırım başıma ağrı geldi

Noluyor kızzz gene miiiii ayran taşısana kızım sennn.Boğazın noldu peki geçti mi tamamenn?? :44:

Oğlunun nesi vardı Bluee??
Geçmiş olsn Allah şifa versn inş

Yaa insallah ya ilk hedef 60 sonra 55 boyum 162 gayet fit oluorum 55te..

geçti canımm hatta yenisinin çıkmasını bekliyorum alışkanlık yaptı ayran uykumu getiriyor yahuuuu neyse 10:30da krizim tutuyo sonra geçiyo geçti şimdi sanki ara yapmışım gibi tokum ( psikolocik psikolocikkk )

ay o bıyık olayına kılım en cok onu lazer istiyomda yok jilete vuracan kalınlaşacak sonra öyle kara kara gezecen ıyyyyy sırf ondan vazgeciyorum.

bende kaç bıyık alma manyağıyım kendi kaşımı bıyığımı kendim alırım bi saç kesmeye tırsıyorm 2 ayda bi kuaföre gider kaşlarımı güzelce toplatırım şekli kaydıysa sonra yine devam
bende lazere çok niyetlenmiştim ama başka borçlar soktum araya kaldı o öyle.. artık üniden gelince yaptırırım ne yapalım . Ben ağda yapmayıda severimde azıcık manyağım canımın acıması moralim bzukken hoşuma gidiyo

Oğlunun nesi vardı Bluee??
Geçmiş olsn Allah şifa versn inş

sağol canım şubatta kasık fıtığı oldu, ateşli bi hastalık geçirmişti fitil vermek zorunda kalmıştık çok kastı kendisini verirken bence ondan oldu ama tabi eğilim varsa oluyormuş.. benim de tam o hafta türkyieye gitmem gerekiyordu, türkiyeden hemen doktor ayarladık, orada oldu ameliyatı, çokşükür kolayca atlattık.. eşim gelemediği için tek gittiğim için ve ankarada evimiz olmadığı için zor oldu ama geçti bitti çok sağolasın

Yaa insallah ya ilk hedef 60 sonra 55 boyum 162 gayet fit oluorum 55te..

boyun 162 ise 55 bence de çok iyi olur,
ben de 160 ım, bana da 52 hakkaten iyi oluyor hatta zayıf görünüyorum ay gelse o kilolar

Sevindm canm da umarm bir daha olmaz sebebini de bilmiyonn...
Hmm uykun geliyo demekk seni cadıı psikolojikse iyi madem deli kız

Hahhaha ay ben de cımbızla yolmaya bayılıyorum

Anladım Blue, geçmiş neyse ki çok sevndm; Allah insanı evladıyla sınav etmesn; zor olmuştur tabi ki ama neyse atlatmışsınz

Ben de 166 flanm bana da 59 süper oluyo hehehe inş en kısa zamanda düşerizz

İnş yavrun iyidir şimdi. :)
Karatayda 2 öğün idealdi sanırım. Ben yapamam karatay allah kolaylık versin sana :)

Yaseminim doktorum derdime bir careeee

Ya ben hala regl olmadim su evde yapilan testlerden yaptim dun ve onceki gun bostu bugun 5 gun geciktim kan vermekte istemiyorum hastane ahbat oldu bana artik git gel bezdim
Yani bu testlerim dogrulugu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…