- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
slm kızlar.
ablacım uğramış akşam
edaa kız kısmı dilber dudagı yemez zaten ne o öyle fazla şeyy bi tatlı boşver.
şuleee ceee demiş nerdesin ne haldesin.
hilalcimde gelmiş.çok ayrıntılı okuyamadım geçmişi ama insan nişanlısıyla haftasonu gecirmiş.saç enerjini bakalım.
sabah diyetisyen randevum vardı.gecen aydan regl düzensizliğim var zaten bu sabah sanki ben geldim dedi.karnımda davul oldu.800grcık yağ vermişim.denin kırılma noktan dedi diyetisyenim.ama cok inceldin diye ekledi.
yahu sanki şöyle 60 felan oldum 3 kişi etti sen hala diyetisyene mi gidiyorsun ne gerek var diye.dalga mı geçiyorlar desem hadi dilek gibi 170 boya 70li kiloya desinlerden ben 165e 78 kilo töbe töbe.
yeni cicimin 2.düğmeside törenle kapandı üstelik regl şişkinliğimle tatatataaaaaaaaaaaaaaaa
Edacim cezami sen ver
Gozde kiz suyumu gordun gore gore kizartmayi es gecmissin
canım iyiyim çok sağol, oğlanı ameliyat ettirdim işlemlerimi yaptım döndüm buralara:)
evet canım haklısın düğünler resmen boy gösterme yeri oluyorgüzel olmak gerekiyor,
- ooo şu fıstık da kim
- aaa eda mı
- kııız ne kadar da zayıflamışşşş harika olmuş (hakikaten sevenler)
- hıh ben de istesem ben de zayıflarım hem yüzü çökmüş bu kadar zayıflamak iyi değil (çekemeyenler)
işte diyaloglar böyle olacak
slm kızlar.
ablacım uğramış akşam
edaa kız kısmı dilber dudagı yemez zaten ne o öyle fazla şeyy bi tatlı boşver.
şuleee ceee demiş nerdesin ne haldesin.
hilalcimde gelmiş.çok ayrıntılı okuyamadım geçmişi ama insan nişanlısıyla haftasonu gecirmiş.saç enerjini bakalım.
ben de menümü yaziim:
sabah 09.00: klasik karatay kahvaltısı
akşam 18.00: 1 kase yarmalı kefirli yoğurtlu çorba (bitemedi bir türlü:)) ) bir avuç et sote+ salata + haşlama brokoli bikaç dilim kabak + bikaç kaşık ev yoğurdu
spor: size söz verdiğim için çıktım, ama enerjim çok düştü yürürken hasta olduğum için, yarım saat yürüyebildim, biraz da oğlum ve eşimle dolaştım eve döndük..
sıvı: 1 yeşil çay+ 1 şekersiz türk kahvesi+ 2,5 lt su..
burda havalar baya ısındı sürekli su içmek istiyor insan, iyi oluyor..
kızlar tartılmıyorum ama inceldiğimi görüyorum çok mutlu oluyorum yaa inşallah hep böyle gider
Sen onlara uyma. Devam edeceğiz. Salmak yok.sabah diyetisyen randevum vardı.gecen aydan regl düzensizliğim var zaten bu sabah sanki ben geldim dedi.karnımda davul oldu.800grcık yağ vermişim.denin kırılma noktan dedi diyetisyenim.ama cok inceldin diye ekledi.
yahu sanki şöyle 60 felan oldum 3 kişi etti sen hala diyetisyene mi gidiyorsun ne gerek var diye.dalga mı geçiyorlar desem hadi dilek gibi 170 boya 70li kiloya desinlerden ben 165e 78 kilo töbe töbe.
yeni cicimin 2.düğmeside törenle kapandı üstelik regl şişkinliğimle tatatataaaaaaaaaaaaaaaa
diyet listem
1 su bardagı ayran veya yarım su bardagı kefir
1adet galeta
1elma
1 kivi
2fincan yeşil çay
öğle:
salata
5yk sebze
1yk yulaf
1yk keten tohumu
ara:1kutu aktivya kayısılı
akşam:
2 kepce corba
3 yk kırmızı veya beyaz et
ara:greyfurt
diyetisyenin hemen yanı estetisyen gecen hafta kafamı uzattım merakla bi kaç soru sordum lazer yazdılar bana bu hafta onada başladım
Günaydınn
Haklısın sanırm gaz aglmen lazmm
Hşbuldm Bluecumm, ya yedim valla yalan yokdün akşam yedm hatta nişanlımla gittik ; önceki akşam yemek yemedk mesela az bi tartışmıştık da
bak tartışmak bazen hayırlı oluyor dermişim
olsun artık yedin içtin şimdi kaçamak hakkı kalmadı bak kurallar da değişti aman dikkat
tüyler içinZayıflamak için mi lazer yoksa tüy meselesi mi?
Ayy allahim ne cabuk curutmus gecmis olsunCanim sagol azilari curuttuk gecen gittigimizde antibiyotik verilmisti iltihabi gecti bugunde ya cekilecek yada dolgu yapilacak bakalim
Olctum kiz cunku 15 cm e kadar olan muz 85 cal 15-18 arasi 100 cal haa burdaki 15 cal hesapladin aksam kizartmami yedin evet :26:Alinti yapamiyirum ya amma erigim kaptanim murdumum kizartmami gordum baci menude muzun 15 cm oldugunu olctunmu nerak ettim:)
canım iyiyim çok sağol, oğlanı ameliyat ettirdim işlemlerimi yaptım döndüm buralara:)
evet canım haklısın düğünler resmen boy gösterme yeri oluyorgüzel olmak gerekiyor,
- ooo şu fıstık da kim
- aaa eda mı
- kııız ne kadar da zayıflamışşşş harika olmuş (hakikaten sevenler)
- hıh ben de istesem ben de zayıflarım hem yüzü çökmüş bu kadar zayıflamak iyi değil (çekemeyenler)
işte diyaloglar böyle olacak
Evet canim domates telden dinares olmus olabilirkaptan o kızartmalar ne bakim orda:)) dinares de domates mi acep:))
Inceldigini goruyorsan sorun yok hersey guzel gidiyor belli kiben de menümü yaziim:
sabah 09.00: klasik karatay kahvaltısı
akşam 18.00: 1 kase yarmalı kefirli yoğurtlu çorba (bitemedi bir türlü:)) ) bir avuç et sote+ salata + haşlama brokoli bikaç dilim kabak + bikaç kaşık ev yoğurdu
spor: size söz verdiğim için çıktım, ama enerjim çok düştü yürürken hasta olduğum için, yarım saat yürüyebildim, biraz da oğlum ve eşimle dolaştım eve döndük..
sıvı: 1 yeşil çay+ 1 şekersiz türk kahvesi+ 2,5 lt su..
burda havalar baya ısındı sürekli su içmek istiyor insan, iyi oluyor..
kızlar tartılmıyorum ama inceldiğimi görüyorum çok mutlu oluyorum yaa inşallah hep böyle gider
Ohh darisi basimiza bi kotum var gozum onda benimde bide 800gr yagdani begenmiyosabah diyetisyen randevum vardı.gecen aydan regl düzensizliğim var zaten bu sabah sanki ben geldim dedi.karnımda davul oldu.800grcık yağ vermişim.denin kırılma noktan dedi diyetisyenim.ama cok inceldin diye ekledi.
Ohhh bakimli hatundiyetisyenin hemen yanı estetisyen gecen hafta kafamı uzattım merakla bi kaç soru sordum lazer yazdılar bana bu hafta onada başladım
Günlük sporun yanında yarım saat yürüyüş. Cuma ya kadar yapmalısın.:)
Umarım şuan oğlun iyidir. Sevindim dönmene bu arada.Bende döndüm işte.Hazirandan sonra rahatlayacağım:)
Söylediğin muhabbetler illaki olacaktır. Ama benim 100 küsürden inince cidden çarpıcı olacak
Yemedim zaten ama çok hoş görünüyordu. Zaten tatlılara neden insan uzuvlarının isimlerini koyarlar anlamam. Vezir parmağı dilber dudağı
Nazar değmesin blue maşşalah güzel menün var.
diyetisyenin hemen yanı estetisyen gecen hafta kafamı uzattım merakla bi kaç soru sordum lazer yazdılar bana bu hafta onada başladım
diyet listem
1 su bardagı ayran veya yarım su bardagı kefir
1adet galeta
1elma
1 kivi
2fincan yeşil çay
öğle:
salata
5yk sebze
1yk yulaf
1yk keten tohumu
ara:1kutu aktivya kayısılı
akşam:
2 kepce corba
3 yk kırmızı veya beyaz et
ara:greyfurt
sabah diyetisyen randevum vardı.gecen aydan regl düzensizliğim var zaten bu sabah sanki ben geldim dedi.karnımda davul oldu.800grcık yağ vermişim.denin kırılma noktan dedi diyetisyenim.ama cok inceldin diye ekledi.
tüyler için
ara saatim geldiiii yicek bişyim yoookk çay içtim üstüne. oooyy dünyam dönüyorr tansiyonum düştü sanırım başıma ağrı geldi
oğlum çok şükür iyi canım, bişeyi kalmadı Allaha çokşükür işimiz rast gitti, iyi bi doktor oldu, gider gitmez ertesi gün ameliyata aldı ki uçakla gidebilelim..
canım benim çok sağol ben de gelince senin yokluğunu farkettim hemen, yokluğun hemen belli oluyor yazmayınca
artık karatayda 2 öğüne iniyorum yavaş yavaş
ooh valla sefan olsun doktorcum, git tabi çok iyi gelir böyle şeyler..
dün ben de kuaföre gittim saçımı kestirdim baya zamandır uzundu hep, küt kestirdim, bi de kaş bıyık olayı da hallolunca bi iyi geldi anlatamam
afiyet olsun doktorcum maşallah sana, o koşturmacada bunları da hallediyorsun
800 gr yap daha ne olsun 4 margarin erimiş gitmiş, gitsinler geri dönmesinler inşallah:)
birazcık zayıflasın ama daha da güzel olmasın falan diye düşünüyorlar heralde, benim de zayıflamama takmışlardı geçen sene, ulen size ne diyemiyordum da:))
darısı diğer düğmelere:)
ay o bıyık olayına kılım en cok onu lazer istiyomda yok jilete vuracan kalınlaşacak sonra öyle kara kara gezecen ıyyyyy sırf ondan vazgeciyorum.
bacılar günaydınben şifayı kaptım kaç gündür boğazım acıyordu ama dün akşamdan beri baya patlat verdi..
kelebek hilal hoşgeldin nasıldı antalya çok kaçamak var mı tahinli köfte yidinmi bakalım
kız kaptan ne hafıza var sendemaşallah veritabanı gibi
menün gayet güzel çağlacım hedefine ulaşacaksın inanıyoruz hepimiz
Ben de gidiyorummm...hatta son seans pazar günü; bitmedi ama çokkk azaldııı
Noluyor kızzz gene miiiiiayran taşısana kızım sennn.Boğazın noldu peki geçti mi tamamenn?? :44:
Oğlunun nesi vardı Bluee??
Geçmiş olsn Allah şifa versn inş
ay o bıyık olayına kılım en cok onu lazer istiyomda yok jilete vuracan kalınlaşacak sonra öyle kara kara gezecen ıyyyyy sırf ondan vazgeciyorum.
Oğlunun nesi vardı Bluee??
Geçmiş olsn Allah şifa versn inş
Yaa insallah ya ilk hedef 60 sonra 55 boyum 162 gayet fit oluorum 55te..
geçti canımm hatta yenisinin çıkmasını bekliyorum alışkanlık yaptıayran uykumu getiriyor yahuuuu neyse 10:30da krizim tutuyo sonra geçiyo geçti şimdi sanki ara yapmışım gibi tokum ( psikolocik psikolocikkk )
bende kaç bıyık alma manyağıyım kendi kaşımı bıyığımı kendim alırım bi saç kesmeye tırsıyorm 2 ayda bi kuaföre gider kaşlarımı güzelce toplatırım şekli kaydıysa sonra yine devam
bende lazere çok niyetlenmiştim ama başka borçlar soktum araya kaldı o öyle.. artık üniden gelince yaptırırım ne yapalım . Ben ağda yapmayıda severimde azıcık manyağım canımın acıması moralim bzukken hoşuma gidiyo
sağol canım şubatta kasık fıtığı oldu, ateşli bi hastalık geçirmişti fitil vermek zorunda kalmıştık çok kastı kendisini verirken bence ondan oldu ama tabi eğilim varsa oluyormuş.. benim de tam o hafta türkyieye gitmem gerekiyordu, türkiyeden hemen doktor ayarladık, orada oldu ameliyatı, çokşükür kolayca atlattık.. eşim gelemediği için tek gittiğim için ve ankarada evimiz olmadığı için zor oldu ama geçti bitti çok sağolasın
boyun 162 ise 55 bence de çok iyi olur,
ben de 160 ım, bana da 52 hakkaten iyi oluyor hatta zayıf görünüyorumay gelse o kilolar
oğlum çok şükür iyi canım, bişeyi kalmadı Allaha çokşükür işimiz rast gitti, iyi bi doktor oldu, gider gitmez ertesi gün ameliyata aldı ki uçakla gidebilelim..
canım benim çok sağol ben de gelince senin yokluğunu farkettim hemen, yokluğun hemen belli oluyor yazmayınca
artık karatayda 2 öğüne iniyorum yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?