Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hmm başka türlü olmam ben diyon yani kendine ceza veriyon ama mantıklı, verip de gitmezsn bi yere inş; hatta benm için de geçerli
aynen öyle bacım yoksa yola getirceğim yok nefsimi

Edacim cezami sen ver

Gozde kiz suyumu gordun gore gore kizartmayi es gecmissin

kaptanım herkes şimdi kızartmaya yüklencek su arada kaynıycak o yüzden onu söyleyeyim dedim

Canim aynen paylasima basliyorsun cjmada bildirim ne kadar versen kardir ayrica kurallara iki madde eklendi ilk sayfada gorursun tekrar hoşgeldin

Tereyag ve bal tk na yukselmis

Bacim tereyag koy tereyagisi balds cam bali cok guzel yani sagliklida bulmusjen yiyim didim

bacılar günaydın ben şifayı kaptım kaç gündür boğazım acıyordu ama dün akşamdan beri baya patlat verdi..

kelebek hilal hoşgeldin nasıldı antalya çok kaçamak var mı tahinli köfte yidinmi bakalım

Yok kiz edanin kuzeninin dugunuydu yanilmiyotsam :26:
Evet galiba bur ay kadar onceydi oglrndi hatta

kız kaptan ne hafıza var sende maşallah veritabanı gibi

menün gayet güzel çağlacım hedefine ulaşacaksın inanıyoruz hepimiz

kaptan o kızartmalar ne bakim orda:)) dinares de domates mi acep:))

canım iyiyim çok sağol, oğlanı ameliyat ettirdim işlemlerimi yaptım döndüm buralara:)

evet canım haklısın düğünler resmen boy gösterme yeri oluyor güzel olmak gerekiyor,

- ooo şu fıstık da kim
- aaa eda mı
- kııız ne kadar da zayıflamışşşş harika olmuş (hakikaten sevenler)
- hıh ben de istesem ben de zayıflarım hem yüzü çökmüş bu kadar zayıflamak iyi değil (çekemeyenler)

işte diyaloglar böyle olacak

canım güzel olmuş bence, kahvaltı değişik bir kahvaltı olmuş ama güzel bence:) ben severim çorbalı kahvaltı:)
maşallah sana, kaçamak yok.. akşam yemeği de çok güzel spor da çok güzel

Dün tatlıya hayır dedim. Diyebildim içim huzur doldu.
Dilber dudağı yemedim.

Alinti yapamiyirum ya amma erigim kaptanim murdumum kizartmami gordum baci menude muzun 15 cm oldugunu olctunmu nerak ettim:)

replikler süper valla aynen böyle oluyo

bizim fabrikada kahvaltı yerine çorba çıkar hep bakır firması olduğu için, bitek çarşamba günleri kahvaltı çıkıyo. ve ben farkettim ki normal kahvaltı yapınca kilo veremiyorum çorbayla olunca gidiyo az az kilocuklar

1saat yuruyusumu yaptim ohhh benden mutlusu yok disciye gidis 15 dak yuruyus alani 40 dak 15 dakda donus nasil ama

Kolay gelsin dilegim daha oncede discideydiniz hayırdır neyi var oğlunun

Canim sagol azilari curuttuk gecen gittigimizde antibiyotik verilmisti iltihabi gecti bugunde ya cekilecek yada dolgu yapilacak bakalim

çok güzel ama, çok faydalı.. çocuk doktorları da haftada 2-3 kere öneriyorlar çocuklar için çorba kahvaltıyı..
hadi bakalım gitsin kilolar

Alinti yapamiyirum ya amma erigim kaptanim murdumum kizartmami gordum baci menude muzun 15 cm oldugunu olctunmu nerak ettim:)

kız alemsin var ya çok güldüm yaa

Hilalim hosgeldin sefanolsun bacisi bundan sonra ama kacamak yok tamammi

günaydınnnnnnn

Günaydınn

aynen öyle bacım yoksa yola getirceğim yok nefsimi

kaptanım herkes şimdi kızartmaya yüklencek su arada kaynıycak o yüzden onu söyleyeyim dedim

Haklısın sanırm gaz aglmen lazmm

Hşbuldm Bluecumm, ya yedim valla yalan yok dün akşam yedm hatta nişanlımla gittik ; önceki akşam yemek yemedk mesela az bi tartışmıştık da

slm kızlar.
ablacım uğramış akşam
edaa kız kısmı dilber dudagı yemez zaten ne o öyle fazla şeyy bi tatlı boşver.
şuleee ceee demiş nerdesin ne haldesin.
hilalcimde gelmiş.çok ayrıntılı okuyamadım geçmişi ama insan nişanlısıyla haftasonu gecirmiş.saç enerjini bakalım.

ben de menümü yaziim:

sabah 09.00: klasik karatay kahvaltısı

akşam 18.00: 1 kase yarmalı kefirli yoğurtlu çorba (bitemedi bir türlü:)) ) bir avuç et sote+ salata + haşlama brokoli bikaç dilim kabak + bikaç kaşık ev yoğurdu

spor: size söz verdiğim için çıktım, ama enerjim çok düştü yürürken hasta olduğum için, yarım saat yürüyebildim, biraz da oğlum ve eşimle dolaştım eve döndük..

sıvı: 1 yeşil çay+ 1 şekersiz türk kahvesi+ 2,5 lt su..

burda havalar baya ısındı sürekli su içmek istiyor insan, iyi oluyor..
kızlar tartılmıyorum ama inceldiğimi görüyorum çok mutlu oluyorum yaa inşallah hep böyle gider

sabah diyetisyen randevum vardı.gecen aydan regl düzensizliğim var zaten bu sabah sanki ben geldim dedi.karnımda davul oldu.800grcık yağ vermişim.denin kırılma noktan dedi diyetisyenim.ama cok inceldin diye ekledi.
yahu sanki şöyle 60 felan oldum 3 kişi etti sen hala diyetisyene mi gidiyorsun ne gerek var diye.dalga mı geçiyorlar desem hadi dilek gibi 170 boya 70li kiloya desinlerden ben 165e 78 kilo töbe töbe.
yeni cicimin 2.düğmeside törenle kapandı üstelik regl şişkinliğimle tatatataaaaaaaaaaaaaaaa

Hilalim hosgeldin sefanolsun bacisi bundan sonra ama kacamak yok tamammi

Hoşbuldmm Dİleğim canm benmm, haklsın bence de yok artıkk

Sadece bi şey soracam size; tirmis var Antalya'da bilmeyen var mı bilmem; ıslak bir çerez bakla gibi; ben çok severdm, dün biraz yedm evdekiler de çok seviyor diye aldım getirdim biraz bayadır yememiştik; acaba yararlı mı zararlı mı kalorisi nedir bilen var mı ben de bakınayım da nettenn

diyet listem
1 su bardagı ayran veya yarım su bardagı kefir
1adet galeta
1elma
1 kivi

2fincan yeşil çay

öğle:
salata
5yk sebze
1yk yulaf
1yk keten tohumu

ara:1kutu aktivya kayısılı

akşam:
2 kepce corba
3 yk kırmızı veya beyaz et

ara:greyfurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…