aynen öyle bacım yoksa yola getirceğim yok nefsimi
Hmm başka türlü olmam ben diyon yanikendine ceza veriyon ama mantıklı, verip de gitmezsn bi yere inş; hatta benm için de geçerli
Edacim cezami sen ver
Gozde kiz suyumu gordun gore gore kizartmayi es gecmissin
Canim aynen paylasima basliyorsun cjmada bildirim ne kadar versen kardir ayrica kurallara iki madde eklendi ilk sayfada gorursun tekrar hoşgeldin
Tereyag ve bal tk na yukselmis
Yok kiz edanin kuzeninin dugunuydu yanilmiyotsam :26:
Evet galiba bur ay kadar onceydi oglrndi hatta
Kizlar walla halim yoktu ama soz werdim diip yaptim sporu gerci bu bile az ama yavastan artircam artik insallah haziranda ben 60olmaliyimmmmm
Sabah
2dilim cavdar ekmek
Domates
Salatalik
Suzme peynir
Cay
Ogle
1kase tarhana
Yarim dilim ekmek
Ara
1dilim ananas
Aksam
Tavuklu bezelye
Yesil salata
1dilim ekmek
Su 2lt
Spor 30dk bisiklet
Form cay
İhlamur
Biberiye cayi
Menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Dinares salatalik
Ara
10 findik
Ogle
1 kase corba
150gr haslsnmis tavuk
1 dilim ekmek
Ara
15 cm lik bir muz
Aksam
1 kase corba
3-4 catal karisik kizartma:18:
1 dilim ekmek
Su:1.5 lt
Spor:45 dk yuruyus
Aaa bluecum sonunda denk gelebildik. Nasılsın iyi misin ?
Sen yokken çok merak etmiştik seni.
Düğün varda benim değil kuzenimin ama beni için sülale boyu gövde gösterisi olacak. Bu nedenle çok önemli. Hemde en sevdiğim kuzenimin fotograflarında daha kötü çıkmak istemiyorum. (zaten yüzüm hiç fotojenik değik fotograflarıda hiç sevmem zaten)
Dünden beri çok güzel başladım. Tekrar başladım. o gücü kendimde buldum. Bir 20 kilo daha verecek kadar azimliyim şuan. Ve diyetisyenime güveniyorum 3 ayda 20 kilo vereceğim. Zaten öncesinde diyetisyenim bu sözü vermişti ve diyete uyup vermemek zaten imkansız. Allah'ım çok istiyorum artık. Senin kadar olsam şuan göbek atarım.
Evet evet kuzenimin doğum günü. Hem dayımın kızı hem halamın kızı oluyor kendisi. Otomatik olarak double kuzen diyorum yani yarı kardeşim benim için önemli :) Motive kaynagım bu. Ve Allah nasip eder ve aradığım modeli bulursam yeşil bir elbise giymeyi istiyorum.:)
Günaydın canlarıımm size dün ki menümü yazıyımm
sabah: yayla çorbası 1 kase ( pirinçlerini bıraktım dibinde ) + 1 dilim ince kepek ekmek + 1 çay
ara yok
öğlen: nohut yemeği 1 porsiyon kadar bol pul biberli + 1 dilim kepek ekmek + 2 yk yoğurt
ara yine yok
akşam: 2 dilim biftek et ( yağsız kızarttım 1 yk yağ koydum o da kenarlara kaçtı ) + bol salata bol boll ekmek yok
ara yine yokk
su: 3 lt su 1 soda
spor yapamadım yürüdüm tempolu 45 dk arkadaşım sattı beni akşam
ve bugün hafif hissediyorum kendimiii çünkü sabah servis glmeden arkadaşlar arayıp simit alırmısın dediler. aldım ama kendime almadım dünde hiç kaçamak yapmadımmm mutluyum huzurluyumm. bu hafta yüzünüzü kara çıkartmcam arkadaşlar
Dün tatlıya hayır dedim. Diyebildim içim huzur doldu.
Dilber dudağı yemedim.
canım iyiyim çok sağol, oğlanı ameliyat ettirdim işlemlerimi yaptım döndüm buralara:)
evet canım haklısın düğünler resmen boy gösterme yeri oluyorgüzel olmak gerekiyor,
- ooo şu fıstık da kim
- aaa eda mı
- kııız ne kadar da zayıflamışşşş harika olmuş (hakikaten sevenler)
- hıh ben de istesem ben de zayıflarım hem yüzü çökmüş bu kadar zayıflamak iyi değil (çekemeyenler)
işte diyaloglar böyle olacak
canım güzel olmuş bence, kahvaltı değişik bir kahvaltı olmuş ama güzel bence:) ben severim çorbalı kahvaltı:)
maşallah sana, kaçamak yok.. akşam yemeği de çok güzelspor da çok güzel
1saat yuruyusumu yaptim ohhh benden mutlusu yok disciye gidis 15 dak yuruyus alani 40 dak 15 dakda donus nasil ama
Kolay gelsin dilegim daha oncede discideydiniz hayırdır neyi var oğlunun
replikler süper valla aynen böyle oluyo
bizim fabrikada kahvaltı yerine çorba çıkar hep bakır firması olduğu için, bitek çarşamba günleri kahvaltı çıkıyo. ve ben farkettim ki normal kahvaltı yapınca kilo veremiyorum çorbayla olunca gidiyo az az kilocuklar
Alinti yapamiyirum ya amma erigim kaptanim murdumum kizartmami gordum baci menude muzun 15 cm oldugunu olctunmu nerak ettim:)
Gunaydin guzel bayanlarrr ... Antalyadan dun gece dondm tatili uzattm bi gun :) bayadir yoktm kusura bakmayn...
Nasilsinizzz sonuclara baktm tebrik ederm :)) ben biraz kacirdm tabi bu hafta sabite raziyim ama haftaya ve sonrKi haftalar sifir kacamak cunku nisan sonu iddia da bitiyor napacaz bakalmmm
günaydınnnnnnn
aynen öyle bacım yoksa yola getirceğim yok nefsimi
kaptanım herkes şimdi kızartmaya yüklencek su arada kaynıycak o yüzden onu söyleyeyim dedim
bacılar günaydınben şifayı kaptım kaç gündür boğazım acıyordu ama dün akşamdan beri baya patlat verdi..
kelebek hilal hoşgeldin nasıldı antalya çok kaçamak var mı tahinli köfte yidinmi bakalım
Hilalim hosgeldin sefanolsun bacisi bundan sonra ama kacamak yok tamammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?