selam bacular
nasılsınız görüşmeyeli?ohh grubumuz kalabalıklaşıyor şükür .hep birlikte çıtır olcez çıtır:lepi::dance:
gelelim günün raporuna
güya proteyin diyeti yapıyordum.ah bide tatlı krizi olmasakafamçokkarıştı
sabah 7 de yarım haşlanmış yumurta bol su
11 de yumurtanın diğer yarısı bol su
12 de 1 kutu ton balığı
13 malisef 1adet kekklava::mymeka:sopamıda attım
15 de arkadaşa gittim 2 adet sütlü kahve tatlandırıcılı
19 da tavuk yedim yağsız
sonra 3 çay tatlandırıcılı
sonra yarım limon sıkılmış soda
bana ceza olsun doğru düzgün yapana kadar devam diyeteklava:kaçamak yaparsam baştan başlıcam
iyi geceler şekerler,
yarın sabah görüşmek üzere, tükanı toplayıp öle kapatın ortalığı dağınık bırakmayın,
her sabak ben topluyorum nütfeen yaneee,,,,
kocaman kocaman öpüldünüüüüüüzzzopuyorumnanaktan
ya canım sorma zaten benim tek derdim tatlı aslında yemek hiç aramam çikolatayla beslensem hayır demem. bu benim kendimi en çok tuttuğum zamanlar valla bir yemeye 1 büyük pakete hayır demezdim reglide yakın krizlerle ancak böyle başetmeye çalışıyorum. valla markete gidiyorum çikolata reyonuna kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum.mafoldumbenama yok zayıflamam lazım cezalandırıyorum kendimi böyle işte.sil baştancanım ne yaptın yaaaa bugünki emeğin hep boşa gitmişklava: sil baştan cumaya yetiş 3 günün kaldı hadi bakalım:1hug:
merhabalar, 1.60 boyunda, 61.4 kiloyum.Geçen sene bu zamanlar doğum yapmıştım, 61 ile hamile kalıp 80'le doğuma girdim, doğumdan bir hafta sonra 73 kiloydum, 1 senede yaklaşık 12 kilo verdim.Şimdiki hedefim ise en geç mayıs başına 57 kilo olmak.Size katılmak istiyorum kabul ederseniz eğer:kedi:Ocak ayında sağlıklı bir diyet yaparak 2.5 kilo vermiştim, yarından itibaren tekrar o diyete başlıyorum.
Kızlar bu arada yeni yaptığım kilo takip çizelgem nasıl nasıl olmuş.
ya canım sorma zaten benim tek derdim tatlı aslında yemek hiç aramam çikolatayla beslensem hayır demem. bu benim kendimi en çok tuttuğum zamanlar valla bir yemeye 1 büyük pakete hayır demezdim reglide yakın krizlerle ancak böyle başetmeye çalışıyorum. valla markete gidiyorum çikolata reyonuna kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum.mafoldumbenama yok zayıflamam lazım cezalandırıyorum kendimi böyle işte.sil baştanlmaz:
sorma canım ya valla açtım sayfayı gittim televizyon izliyordum.ben evde pek duramıyorum.yarında yokum.
bu arada çizelgen güzel olmuş.alkisalkisalkisinşallah tez zamanda o çizelge sonuna ulaşır.sağlıkla sıhhatle tabi.:Saruboceq:
ya canım sorma zaten benim tek derdim tatlı aslında yemek hiç aramam çikolatayla beslensem hayır demem. bu benim kendimi en çok tuttuğum zamanlar valla bir yemeye 1 büyük pakete hayır demezdim reglide yakın krizlerle ancak böyle başetmeye çalışıyorum. valla markete gidiyorum çikolata reyonuna kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum.mafoldumbenama yok zayıflamam lazım cezalandırıyorum kendimi böyle işte.sil baştanlmaz:
günaydın kızlaaaaaarrrrrrrrrr
dün akşam ne güzel yemek yemicektim eve gittim biraz çilekli dondurma yedim birazda çerez atıştırdım ve onunla kapatıcaktım hatta temiliğe giriştim birden elektrikler bi gitti tabi evde yalnızım korktum ve yukarı yengemlere çıktım tabi onlarda yemek yiyolarmış ıspanaklı börek ve ayran ikram ettiler bende bi güzel yedim iyi halt ettim şurda cumaya 2 gün kalmış yaptığıma bak zaten bu hafta hiç dikkat edemedim koşturmaktan su bile içemedim yani cuma günü ilk cezayı ben alabilirim. sonrada 1 bardak limonata içtim alsanaalsanasmile dövcem kendimi yaaaa:tomato:
sabah
3 küçük dilim çavdar ekmeği
peynir 6 adet zeytin yedim
az sonra doğadan form çayımı içicem akşama yemicem ama söz veriyorum öğlenide çorba yada pilavla geçiztiricem o kadar bakalım sözümü tutabilecekmiyim
hepinizi öpüyoruuuuummmopuyorumnanaktan
Googledan mevsimlerden roma diye aratırsanız bir blog sitesi var, oradaki diyeti uyguladım ben.Hem çok sağlıklı, hem açlık hissedilmiyor ve çok güzel kilo veriliyor.O diyetle 3 haftada 2.5 kilo verdim ocak ayında.Bi bakmanızı tavsiye ederim.
Afiyet olsun ebruliciğim. Bende bayılırım ıspanaklı böreğe. Silagule de yazdım; yedin pişmanlığın bir faydası yok bugün telafi edicen zaten. Bu arada heveslenme ilk cezayı ben alıcam (senle bu konuda yarışmak istemezdim ama :kedi: sanırım ben de kilo veremicem bu hafta inşallah almamışımdırda)
evet canım pişman olmak kiloları götürmüyo ne yazıkki ama inan telafi ediyorum bugün tabi şimdilik asıl sorun akşamlardaakannehir
bilmiyorumkismile Kızlar ben öle bi kaçamak yaptım ki. (ebruli ve silagul sizi rahatlatmak isterken bilinç altımda kendimimi rahatlatmaya çalışıyorum acaba)
Ehliyet için emniyete gittim bugün sözlümle belgelerimi verdik. Kavaltı yaptık o arada da. Neler yediğimi utanarak yazıyorum.
1 Sosisli amerikan salatalı sandwiç.
1 Hamburger
1 bardak limonata.
Yani günlük yiyeceğimden fazla kaloriyi sabah aldım. Artı yediğime pişmanlıktan öte duyduğum sancı var. Karnım o akadar şişki çatlıcak gibiyim. Bi soda içtim hala inmedi şişim.
BEN PİS BOĞAZIN TEKİYİM... (cuma günüde kilom aynıysa diğer gruplarada yazıcam)
bencede sen şimdi yarına kadar bişey yemesen yeridir galiba bu hafta toptan dökülücez kızlar Allah sonumuzu hayır etsin:Saruboceq:
evet canım pişman olmak kiloları götürmüyo ne yazıkki ama inan telafi ediyorum bugün tabi şimdilik asıl sorun akşamlardaakannehir
bencede sen şimdi yarına kadar bişey yemesen yeridir galiba bu hafta toptan dökülücez kızlar Allah sonumuzu hayır etsin:Saruboceq:
Aminnn. Ama karar verdim spora yazılıyorum Pazartesi günü. Haftada 3 gün gidicem. Cumartesi pazarda koşmaya çalışıcam. Annemde benimle birlikte spora gelicek. Beraber vericez kiloları =))
selam mıktarım bugün dağınıkmıydı yine ortalık dün gece toplayıp gittiydim tükkanıbilmiyorumkismilegünaydıın kızlaaarrropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
bu gün nasılsınız bakiim???? bende iyiyim çok şükür,
eeee gelelim günün raporuna,
dün akşam,
çok az hindi dönercokacimcoook (bakla demiştim ama kzım döner isteyince durum değişti)
çok makarna
sabah
1 bardak sütle karıştırılmış karışık meyveli müsli
öğlene,
bakla bol limonlu ve dere otlucokacimcoook
1 dilim ekmek
1 elma
akşam belli değil kızlar valla evde bişey yok bakces artıkın:sm_confused::uhm:
hadi bakalım bu günlükde bukadaaropuyorumnanaktan görüşürüz:1hug:
Çok yoğunsun çok bilmiyorumkismile Okul işini ne yaptın. Halledebildinmi?
Ya aklıma bişi geldi çok çikolata yemek istiyosan bir gün ye büyük paketlerden hemde. İyice zevkine vara vara. Ama sonrasında aklına bile getirme ben yedim artık canım istemiyor diye. Böylelikle hem ozaman mutlu olucaksın, hemde aklına gelmicek artık. Birde yedikten sonra pişman olmamak gerekiyormuş. Ozaman vucüt bi hormon salgılıyomuş bu yediklerimiz daha zor eriyomuş böle bişey varmış. Ama bilmiyorum nekadar doğru yanlış.
Afiyet olsun ebruliciğim. Bende bayılırım ıspanaklı böreğe. Silagule de yazdım; yedin pişmanlığın bir faydası yok bugün telafi edicen zaten. Bu arada heveslenme ilk cezayı ben alıcam (senle bu konuda yarışmak istemezdim ama :kedi: sanırım ben de kilo veremicem bu hafta inşallah almamışımdırda)
Dilek dediğin siteye baktım ama ben hiç bişi anlamadım bilmiyorumkismile yani açıkcası okuması bile sıkıcı geldi bana niyeyse kaydirigubbakcemile3 rejimle ilgili belkide ondan eyvahedigeldismile kendimi toparlamam lazım, hatta şart. kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?