Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tesekkur ederim kizlar hosbuldummmm
Bi arkadas sormus daha önce kaç kilo verdigimi
73 kilodan 66ya kadar düsmüstüm dügünden sonra 2 kilo aldim :umursamaz:
kizlar bu arada annemde diyete basliyacak yarin sabah bizimle yuruyuse cikabilecekmi diyet yapmak istedigini soyledi bakalim tutabilecekmi bogazini :)))
Sabah kahvaltim dünkünün aynisiydi tost hariç.
oglen acikinca yogurt,corba,bir dilim kepek ekmek,kuru kayisi falan yedim pek hatirlayamiyorum en iyisi yer yemez hemen aktariyim buraya :)))))neler yediklerimi.
aksam brokoli,mantar corbasi,tavuklu konserve bezelye & havuç
gel cuma gelll kizlar ben pazar gunu basladim 68,5 kilo ile birsey faretmez degilmi hani cuma gunleri werilcekmis ya kilo bildirisi

Son düzenleme:
selam bacular
nasılsınız görüşmeyeli?ohh grubumuz kalabalıklaşıyor şükür .hep birlikte çıtır olcez çıtır:lepi::dance:
gelelim günün raporuna
güya proteyin diyeti yapıyordum.ah bide tatlı krizi olmasakafamçokkarıştı
sabah 7 de yarım haşlanmış yumurta bol su
11 de yumurtanın diğer yarısı bol su
12 de 1 kutu ton balığı
13 malisef 1adet kekklava::mymeka:sopamıda attım
15 de arkadaşa gittim 2 adet sütlü kahve tatlandırıcılı

19 da tavuk yedim yağsız
sonra 3 çay tatlandırıcılı
sonra yarım limon sıkılmış soda

bana ceza olsun doğru düzgün yapana kadar devam diyeteklava:kaçamak yaparsam baştan başlıcam

canım ne yaptın yaaaa bugünki emeğin hep boşa gitmişklava: sil baştan cumaya yetiş 3 günün kaldı hadi bakalım:1hug:

iyi geceler şekerler,
yarın sabah görüşmek üzere, tükanı toplayıp öle kapatın ortalığı dağınık bırakmayın,
her sabak ben topluyorum nütfeen yaneee,,,,
kocaman kocaman öpüldünüüüüüüzzzopuyorumnanaktan

tamam mıktar valla sorma söz bidaha omazbilmiyorumkismile

canım ne yaptın yaaaa bugünki emeğin hep boşa gitmişklava: sil baştan cumaya yetiş 3 günün kaldı hadi bakalım:1hug:
ya canım sorma zaten benim tek derdim tatlı aslında yemek hiç aramam çikolatayla beslensem hayır demem. bu benim kendimi en çok tuttuğum zamanlar valla bir yemeye 1 büyük pakete hayır demezdim reglide yakın krizlerle ancak böyle başetmeye çalışıyorum. valla markete gidiyorum çikolata reyonuna kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum.mafoldumbenama yok zayıflamam lazım cezalandırıyorum kendimi böyle işte.sil baştanlmaz:

günaydıın kızlaaarrropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
bu gün nasılsınız bakiim???? bende iyiyim çok şükür,

eeee gelelim günün raporuna,

dün akşam,

çok az hindi dönercokacimcoook (bakla demiştim ama kzım döner isteyince durum değişti)
çok makarna

sabah

1 bardak sütle karıştırılmış karışık meyveli müsli

öğlene,

bakla bol limonlu ve dere otlucokacimcoook
1 dilim ekmek
1 elma

akşam belli değil kızlar valla evde bişey yok bakces artıkın:sm_confused::uhm:

hadi bakalım bu günlükde bukadaaropuyorumnanaktan görüşürüz:1hug:

günaydın, beni takıma aldığınız için teşekkür ederim.Sabahki menümle başlayım hemen, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta

hoşgeldin canım aramıza ne güzel kalabalıklaşıyoruz o zaman paylaşımlar daha fazla oluyo ve daha istekli oluyoruz. sende güzel kilo vermişsin darısı başımıza pek bişeyin kalmamış gibi inş. en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.bayanssulusmile
bu diyetten bizede bahsedermisin biraz belki yararlanabiliriz canımkaydirigubbakcemile5

Kızlar bu arada yeni yaptığım kilo takip çizelgem nasıl nasıl olmuş.

çok güzel olmuş canım aslında yapabiliyosa diğer arkadaşlarda yapsalar bi kilo çizelgesi daha güzel takip ederiz birbirimizi çünkü unutuyorum ben kim kaç kiloydufisfisfis

aynen canım sana katılıyorum bende senin gibiyim yemekle pek aram yok ama şu tatlı ve abur cubur olayını atlatamıyorum napcez yaaa bide benim eşimde çok sever ve o alıp yiyince dayanmıyorum yaaaaa bilmiyorumkismile

günaydın kızlaaaaaarrrrrrrrrr
dün akşam ne güzel yemek yemicektim eve gittim biraz çilekli dondurma yedim birazda çerez atıştırdım ve onunla kapatıcaktım hatta temiliğe giriştim birden elektrikler bi gitti tabi evde yalnızım korktum ve yukarı yengemlere çıktım tabi onlarda yemek yiyolarmış ıspanaklı börek ve ayran ikram ettiler bende bi güzel yedim iyi halt ettim şurda cumaya 2 gün kalmış yaptığıma bak zaten bu hafta hiç dikkat edemedim koşturmaktan su bile içemedim yani cuma günü ilk cezayı ben alabilirim. sonrada 1 bardak limonata içtim alsanaalsanasmile dövcem kendimi yaaaa:tomato:
sabah
3 küçük dilim çavdar ekmeği
peynir 6 adet zeytin yedim
az sonra doğadan form çayımı içicem akşama yemicem ama söz veriyorum öğlenide çorba yada pilavla geçiztiricem o kadar bakalım sözümü tutabilecekmiyim
hepinizi öpüyoruuuuummmopuyorumnanaktan

Googledan mevsimlerden roma diye aratırsanız bir blog sitesi var, oradaki diyeti uyguladım ben.Hem çok sağlıklı, hem açlık hissedilmiyor ve çok güzel kilo veriliyor.O diyetle 3 haftada 2.5 kilo verdim ocak ayında.Bi bakmanızı tavsiye ederim.

Çok yoğunsun çok bilmiyorumkismile Okul işini ne yaptın. Halledebildinmi?

Ya aklıma bişi geldi çok çikolata yemek istiyosan bir gün ye büyük paketlerden hemde. İyice zevkine vara vara. Ama sonrasında aklına bile getirme ben yedim artık canım istemiyor diye. Böylelikle hem ozaman mutlu olucaksın, hemde aklına gelmicek artık. Birde yedikten sonra pişman olmamak gerekiyormuş. Ozaman vucüt bi hormon salgılıyomuş bu yediklerimiz daha zor eriyomuş böle bişey varmış. Ama bilmiyorum nekadar doğru yanlış.

Afiyet olsun ebruliciğim. Bende bayılırım ıspanaklı böreğe. Silagule de yazdım; yedin pişmanlığın bir faydası yok bugün telafi edicen zaten. Bu arada heveslenme ilk cezayı ben alıcam (senle bu konuda yarışmak istemezdim ama :kedi: sanırım ben de kilo veremicem bu hafta inşallah almamışımdırda)

Dilek dediğin siteye baktım ama ben hiç bişi anlamadım bilmiyorumkismile yani açıkcası okuması bile sıkıcı geldi bana niyeyse kaydirigubbakcemile3 rejimle ilgili belkide ondan eyvahedigeldismile kendimi toparlamam lazım, hatta şart. kafamçokkarıştı

bilmiyorumkismile Kızlar ben öle bi kaçamak yaptım ki. (ebruli ve silagul sizi rahatlatmak isterken bilinç altımda kendimimi rahatlatmaya çalışıyorum acaba)

Ehliyet için emniyete gittim bugün sözlümle belgelerimi verdik. Kavaltı yaptık o arada da. Neler yediğimi utanarak yazıyorum.
1 Sosisli amerikan salatalı sandwiç.
1 Hamburger
1 bardak limonata.
Yani günlük yiyeceğimden fazla kaloriyi sabah aldım. Artı yediğime pişmanlıktan öte duyduğum sancı var. Karnım o akadar şişki çatlıcak gibiyim. Bi soda içtim hala inmedi şişim.

BEN PıS BOĞAZIN TEKıYıM... (cuma günüde kilom aynıysa diğer gruplarada yazıcam)

herkese merhabalaar

dilekdoruk hoşgeldin takımımıza a.s. umarım hep birliktee mutlu mesut zayıflarız :))

bu sabah normal kahvaltımı yaptım..birazcık b.peynir
iki dlm çavdar
bir kaç çatal omlet
bir fincan şekersz çay

buraya yazdığım diyet listemin sabah kahvaltı kısmını tam uygulamıyorum..normal kahvaltımı yapıyorum ben...

şimdik kaçtım..14:30 da dersaneye gidicem..iki gündür sporda yapmıyorum ben yaaa klava:

evet arkadaşlar bugünkü menüm:
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,1 dilim lor,yarım domates,3 zeytin
öğlen:1 kase makarna,1 brdk meyvesuyu
arada:3 kaşık ıspanak yoğurtlu,1 dilim ekmek
akşamda salata yicem sadece yatarken 1 meyve
nasıl menülerim 1-2 gündür iyi gidiyormuyum biraz akıl verin allasen:)

selam mıktarım bugün dağınıkmıydı yine ortalık dün gece toplayıp gittiydim tükkanıbilmiyorumkismile
ablam alıntında kırmızıyla işaretlediğim yer yanlış yazım hatası umarım çok az makarna olcak tı demiakannehir

selam bacular bugün nasılsınız?

pirlantacığım valla sorma sabah 8 de bir çıktım evden öğleden sonra 14 de girdim.
önce canavarı bıraktım.
sonra bankaya gittim
sonra markete gittim arkadaşın kızına bişeyler aldım dün gece yazık anlı yarılmıştı dikiş atıldı elim boş gitmeyeyim dedim.
sonra arkadaşa gittim orda kahve içtim geçmiş olsuna
sonra oradan canavarın okuluna gittim aile grubuna katıldım
sonra çıkışta canavarı alıp eve geldim
sonra eşyaları bırakıp markete gittim
sonra geldim canavarı yıkadım yemek yedirdim
makinaya çamaşır attım evi toparladım şimdi size yazarken kahvemi yudumluyorum
kalkacam akşama yemek yapcam
bugünkü işlerim buydu-tatlicadiarzu-

ah canım çikolata ye bidaha yeme demişsin bana damardan çikolata bağlasanız hayır demem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…