Peki Tuğbaa ama ihmal etme o zmann :26: üzüldm ama hakkım yoksa da helal olsn, hiç de kırmadın kimseyii
Yine de ufacık umut varsa gitmeeee
yaa iş yüzünden mi gelemiyorsun şekercim? akşamları uğrasan?
buralardan kopma listede olmayacaksan bile gel, hem motive olursun hem de sana parmak sallarız korkarsın bizdenböylece kaçamak yapamazsın.. bak ben gidemedim olmuyor yani, gidersem kopacağımdan korktum.. izinliyim güya ama buradayım:))
hakkım varsa helal olsun lütfen sen de hakkını helal et, ama nasılsa görüşeceğiz :))
..
Canim hayirdir inşallah kotu b i rsey degildir ayrilma sebebin . Blueda edada diger kizlarda demis ama sen uxmzun bur sure yokum ara ara ugrarim drmissin . İnşallah senin icin hayirlisi olur canim inşallah bebisin olur ve tekrar digum kilolarini vermek icin donersindedigin gibi ara ara ugra ama lutfen
Waowwww ben de mi izne ayrilip fasulye olsam
Gozde koru kilonu yoksa kendini benden koru secim senin
Bita giderim diyenin agzina biber surcembu kadar mi guclu kilolarimiz bu kadar mi iradesiziz biz
Günaydın kelebegim hayirdir hala mi regl benimki gelmiyor seninki ceee diyip kaciyor
kızceler ara ara gelıcem ınsallah söz:) inşallah isteyen herkese bebış nasıp etsın ayfercım en yakın zamanda rabbım aratmasın benım yasadıkları kımseye yasatmasıninşallah canım ♥ tugbada gulsahta isteyen herkes gorsun o gunu
Niye pisman oluyon kiz biraz daha zorlasan izinde mezun olcaniradene saglik bebeğim
Canim benim test bos cikinca kan vermek istemedim en son 11 gun gecikmistim ama en dogrusu o aslinda bosuna beklemek anlamsiz
Canim stres yapma mola verdiginde oglunla kaliteli vakit gecirmeye calis
Oo bravoo gözde kararlisin
Canim hayir olsun bilmesem hamiesin diyecegim de gerci reglin de tam gelmedi :26:
öğle yemeğinden oldu diye tahmn ediyorum.onu yedikten sonra midem bulanmaya başladı.2 gündr hafif kanamam var zaten spiral taktırdıgımmdan beri böyle başlıyor regl hamilelik riskini düşünmek bile istemiyorum.üstelik spiral varken.imkansız değil ama neolur bana olmasın.
yan odadaki arkadas aynı zamanda benim kendi aile hekimim sen eve git dedi toparlanıp cıkacagım.
bu cuma bomba gibi geliyorum inşallahhh
tamam kaptanım kilomu korumam çok daha mantıklı
mevlam neyler neylerse güzel eyler. Darısı inşallah size çok mutlu oldum vallahi. herşeyin bi vakti var çok şükür
hahaha Hilal buna çok güldüm yaahep başı ben çekiyom ama kaptan fırçayı sana atıyo
inşallah canım ♥ tugbada gulsahta isteyen herkes gorsun o gunu
Niye pisman oluyon kiz biraz daha zorlasan izinde mezun olcaniradene saglik bebeğim
Canim benim test bos cikinca kan vermek istemedim en son 11 gun gecikmistim ama en dogrusu o aslinda bosuna beklemek anlamsiz
Bize yakismayan bir sessizlik herkes nerde
Hayirli gunler kizlaaar ay fenalik geldi ders calisirken su sinavlar bitsede kurtulsam haziranda anca ama ay artik kafama girmio ya birak ewle cocuklada ilgilenemiorum bu sefer oof of
S.A hanimlar anca geldim dun kizi hic uyumadi sabah oglani okula birakip tekrar yattim sohbetede gidemedim kayivaldemin basdonmesi var birakip gidemedim
valla ben bu sabah 5 defa çıktım indim tartıya şok oldum inşallah biraz daha veririm bukdar beklemiyodum benHelal hadi bakalim ben sabah tartildim daha sadace 200gr vermisim
He gülün siz anca gıcıklar
Aynen ya ben de işim var tüh giremedm diyodum ama kimse yokmuş kiii :44:
Canm snein ne sınavların varr?? ay ben de bıktım ders ders bu ara hiç bi şeye çalışmıyorum güya kpss çalışacağıdımmm
Heyoo Dilekk
Oğlan mıydı dişçiye götürüp durduğun kızzz ??
valla ben bu sabah 5 defa çıktım indim tartıya şok oldum inşallah biraz daha veririm bukdar beklemiyodum bendaha verirsin canımcım 2 gün var 500 gr daha versen bence çok güzell
muckkkkkk
He gülün siz anca gıcıklar
Aynen ya ben de işim var tüh giremedm diyodum ama kimse yokmuş kiii :44:
Canm snein ne sınavların varr?? ay ben de bıktım ders ders bu ara hiç bi şeye çalışmıyorum güya kpss çalışacağıdımmm
Heyoo Dilekk
Oğlan mıydı dişçiye götürüp durduğun kızzz ??
Bak hala gülüyo; kız sen de bugn sınav vermişin baya ama aferinn
Ben de öğlen yemeğe dışarı çıktım teyzem burda annemle istiklale gelmişler yanlarına gittim; ama çorba salata ayran yedm ohh miss ne güzel de miii
canım çok egçmiş olsun o halsizlikle eve git işe dön çok zor.. oy oyyy...Allah yardım etsin..öğle yemeğinden oldu diye tahmn ediyorum.onu yedikten sonra midem bulanmaya başladı.2 gündr hafif kanamam var zaten spiral taktırdıgımmdan beri böyle başlıyor regl hamilelik riskini düşünmek bile istemiyorum.üstelik spiral varken.imkansız değil ama neolur bana olmasın.
yan odadaki arkadas aynı zamanda benim kendi aile hekimim sen eve git dedi toparlanıp cıkacagım.
Cokbgerilere gidemedim is yapiyorum bi taraftan tugba niye ayrildi bebekmi geliyomus ay cok merak etyim
Bak hala gülüyo; kız sen de bugn sınav vermişin baya ama aferinn
Ben de öğlen yemeğe dışarı çıktım teyzem burda annemle istiklale gelmişler yanlarına gittim; ama çorba salata ayran yedm ohh miss ne güzel de miii
Cokbgerilere gidemedim is yapiyorum bi taraftan tugba niye ayrildi bebekmi geliyomus ay cok merak etyim
He gi sorma dun cektoler obur azilarda dolgu olacak
Hilalim bize salata yogurt corbadan baskasi paklamaz artikcanim yaz geldi dugunler geldi sikacaz bogazo biraz
ooy bacım hemde ne sınaavv.. bide kaç defa çay kahve servisi yaptım bugün bura çok karışık alarm takıyolar hırsızlık muhabbetnden sonra. terledm ateş çıkıyo vücudumdan. iyi oldu valla kısa gün karı ooh
sen menü olarak çok iyi etmişsin vallahi canımcımmbende çorba yoğurt yedim öğlen sarmadı bugünki menüü. cuma uçarak koşarak gelcemm
Hadi geçmiş olsn bacım ne diyelimmmm
Aynen valla Dilekim Dilekimmbaşka türlü artısıyla geri geliyo hemen kaçırıncaa
Abooo...vah kızım benmmm..
Sen de iyi etmişsin canm başka türlü veremeyz kızz sıkalım dişleriii
valla acaip sıkıyorm kendimi 19 nisanda taş olmam lazım o elbiseyle. bide eski sevgilimde pişman olmuş ya illaki düğünde olacak çatlatmam lazım
Bak sen bizim kızzaaahahahaha olursn inş tatlımmm, ne düğünü bu kiminn?? :44: foto koy kız profiline gizli gizli bakarz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?