Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

S.A hanimlar anca geldim dun kizi hic uyumadi sabah oglani okula birakip tekrar yattim sohbetede gidemedim kayivaldemin basdonmesi var birakip gidemedim

Peki Tuğbaa ama ihmal etme o zmann :26: üzüldm ama hakkım yoksa da helal olsn, hiç de kırmadın kimseyii
Yine de ufacık umut varsa gitmeeee

kızceler ara ara gelıcem ınsallah söz:) inşallah isteyen herkese bebış nasıp etsın ayfercım en yakın zamanda rabbım aratmasın benım yasadıkları kımseye yasatmasın

Canim gecmis olsun iyice dinlen doktorum

He gülün siz anca gıcıklar

Bize yakismayan bir sessizlik herkes nerde

Aynen ya ben de işim var tüh giremedm diyodum ama kimse yokmuş kiii :44:

Hayirli gunler kizlaaar ay fenalik geldi ders calisirken su sinavlar bitsede kurtulsam haziranda anca ama ay artik kafama girmio ya birak ewle cocuklada ilgilenemiorum bu sefer oof of

Canm snein ne sınavların varr?? ay ben de bıktım ders ders bu ara hiç bi şeye çalışmıyorum güya kpss çalışacağıdımmm

S.A hanimlar anca geldim dun kizi hic uyumadi sabah oglani okula birakip tekrar yattim sohbetede gidemedim kayivaldemin basdonmesi var birakip gidemedim

Heyoo Dilekk
Oğlan mıydı dişçiye götürüp durduğun kızzz ??

Helal hadi bakalim ben sabah tartildim daha sadace 200gr vermisim
valla ben bu sabah 5 defa çıktım indim tartıya şok oldum inşallah biraz daha veririm bukdar beklemiyodum ben daha verirsin canımcım 2 gün var 500 gr daha versen bence çok güzell

muckkkkkk

valla ben bu sabah 5 defa çıktım indim tartıya şok oldum inşallah biraz daha veririm bukdar beklemiyodum ben daha verirsin canımcım 2 gün var 500 gr daha versen bence çok güzell

muckkkkkk

Bak hala gülüyo; kız sen de bugn sınav vermişin baya ama aferinn

Ben de öğlen yemeğe dışarı çıktım teyzem burda annemle istiklale gelmişler yanlarına gittim; ama çorba salata ayran yedm ohh miss ne güzel de miii

He gi sorma dun cektoler obur azilarda dolgu olacak

Hilalim bize salata yogurt corbadan baskasi paklamaz artikcanim yaz geldi dugunler geldi sikacaz bogazo biraz

Cokbgerilere gidemedim is yapiyorum bi taraftan tugba niye ayrildi bebekmi geliyomus ay cok merak etyim

canım çok egçmiş olsun o halsizlikle eve git işe dön çok zor.. oy oyyy...Allah yardım etsin..
bazen regl başlangıcında bende de oluıyor hem halsizlik hem bulantı..sanırım hamilelik gerektiren hormon tavan yapıyormuş reglden hemen önce.. regl ile sıfırlanıyormuş..ama senin spiral etkilemiştir bence, bazısında aşırı kanama yapıyor bazısında düzensizlik..benim annem hiç memnun olmadığı için ben düşünmedim bile.. ama tabi ben çocuk sayımı da tamamlamadım henüz:)

Cokbgerilere gidemedim is yapiyorum bi taraftan tugba niye ayrildi bebekmi geliyomus ay cok merak etyim

canım çok yoğun bir dönem geçiriyorum dedi katılım çok yapamıyorum dedi, ara ara uğrayacak, helallik istedi sen de hakkını helal et bakim:))
bebiş henüz yok ama inşallah olur en kısa zamanda..
yeğen haberi alalım da şöyle iştahımız kesilsin mutluluktan

ooy bacım hemde ne sınaavv.. bide kaç defa çay kahve servisi yaptım bugün bura çok karışık alarm takıyolar hırsızlık muhabbetnden sonra. terledm ateş çıkıyo vücudumdan. iyi oldu valla kısa gün karı ooh

sen menü olarak çok iyi etmişsin vallahi canımcımm bende çorba yoğurt yedim öğlen sarmadı bugünki menüü. cuma uçarak koşarak gelcemm

He gi sorma dun cektoler obur azilarda dolgu olacak

Hadi geçmiş olsn bacım ne diyelimmmm

Hilalim bize salata yogurt corbadan baskasi paklamaz artikcanim yaz geldi dugunler geldi sikacaz bogazo biraz

Aynen valla Dilekim Dilekimm başka türlü artısıyla geri geliyo hemen kaçırıncaa

Abooo...vah kızım benmmm..
Sen de iyi etmişsin canm başka türlü veremeyz kızz sıkalım dişleriii

valla acaip sıkıyorm kendimi 19 nisanda taş olmam lazım o elbiseyle. bide eski sevgilimde pişman olmuş ya illaki düğünde olacak çatlatmam lazım

valla acaip sıkıyorm kendimi 19 nisanda taş olmam lazım o elbiseyle. bide eski sevgilimde pişman olmuş ya illaki düğünde olacak çatlatmam lazım

Bak sen bizim kızzaaa hahahaha olursn inş tatlımmm, ne düğünü bu kiminn?? :44: foto koy kız profiline gizli gizli bakarz

Dunku menum
Ac karnina 2 gunkurusu corek otu ilik su
Kahvlti 1 brdk kefir.biraz domatez 2 ince dilim ananas 6 yesil zeytn.biraz peynir
Ara turk kahvesi 1 kupa 7 otlu cy. 1 ince dilim ananas
Ogle 1 kase mercimk corb
Ara2 ince dilim ananas.1 parmk boyunda halka tatli
2 yesil cy 1 kupa form cy
Aksm 1 kase corba 1 kase yogurt 4 ymk ks kuru fasulye
Ara 1 ince dilim ananas
3 lt su
30 dk lesli 2 mil 100 mekik 30 ar tane ayri ayri kalca baldir egzetsizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…