Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benm baya kalın bi saç maşam var canm Rowentanın 4 sene filan oldu ; düzleştirici de oluyor hatta eskiden kullanıyodum düzleştiricisini ama dışı da ısınınca kullanımı rahat olmuyor düzleştirici olarak diye başka düzleştirici aldım artık sadece maşa olarak kullanıyorum artık çok da memnunum

bi şarkı varya ben özledim galiba seni o yüzden bukdar sitemlerim özlemden kaynaklanıyo o çok başka bi duygu ama üzme kendini kız az kaldı zaten sulu göz olup moral bozma kendimden biliyom kaçamak yapıverirsin mazallah sonra düğüne 1 al kala ağlarsın kiloların yüzünden düğününü düşüüün, şimdi kavga çıkartma evlenince tek tek getirirsin burnundan uslu kız olll

hımmm en iyisi ben gidip mağaza bakıp karar vereyim yoksa böyle karar veremicem ben sanırsam kararsızm :26:

Coook gecmus olsun arkadasim

çok sağol canım
hazır iyiyken cevap yazayım dedim ne yaparsın biz köydeyiz
bende yediklerimi yazayım mı size misafir olayım mı

selamlar hoşgeldiniz ben de s.arabistandayım:))) ama ben riyaddayım:)
seçim için vs gelirseniz yüzyüze de tanışırız:)

Bluecugjm inşallah ulasacaksin hedefine panik yok bak tarti stresinde yok zaman senden yans

inşallah kaptancım inşallah hepimiz ulaşacağız

canım ben eşimle aynı semtte oturuyordum nişanlıyken. ve her gün her iş çıkışında geceye kadar beraberdik, nadiren arkadaşlarımızla vs tek program yapardık. ve buna rağmen bahsettiğin hisler şeyler bizim aramızda da oluyordu.. evlenince bunlar geçecek, canını sıkma.. onun kıskançlıkları bile bu yüzden..o bile azalacak evlendikten sonra.. genel olarak güzel şeylerden konuşmaya çalış güzel şeyler düşünmeye çalış, mevzuların üzerine gitmek çözüm olmuyor, ben de eskiden öyleydim hatta evlendikten sonra da devam ettirdim bi süre, ama baktım ki ilişkimiz yıpranıyor, çünkü bu bi halat gibi, sanki ufak bi jiletle tel tel kopuyor her tartışmada.. o yüzden yıpratmamak gerek...

tebrikler canım bence güzel menü, mercimek köftesi karatayda serbest olduğu için gözüme batmadı hiç

ben braun'un küçük aletlerde çok iyi olduğunu düşünüyorum canım..bi saç maşam var fakirin, bir de düzleştirici, set olarak eşim almıştı hediye, ama saçlarım çok ince telli ve düz olduğu için çok kullanmıyorum ama bence çok da iyi değil gibi, netten bi araştır bence..

günaydın kıslar herkese iyi bir gecırırsınız ınsallah.ben aranısdan ayrılıyorum istenmeyen nedenelerdendolayı ben ayrılmasam bıle paylasım yetersızlıgınden dıskalıfıye olacagım cok yogun bır zaman gırıyorum uzdugum kırdıgım kımse varsa hakkını helal etsın.diyetıme devam edıcegım yıne ama listede olamayacagım gıne ara ara gırer sızlerle muhabbet ederım tabi kabul ederseniz.hersey gonlunuzce olsun umarım herkes ıdeal kılosuna en yakın zaman da saglıklı bır sekılde ulasır.

aaa sen arabstandmydın vuhuuu nedense ilk defa duydum

netten araştırdıkça kafam çorba oluyorr :44: o bakmdan en iyisi bi dükkana gidip bakıcam hepsine deniycem

bu arada biraz önce muhasebeden bi abla bitter çikolata verdi 171 kalori imişşş. içimdeki nefs dedi ki amaaan Gözde bi ısırık yee nolcak kalanınıda yarın flaan yersin bişey olmaz... ama aklım ve vücudum dedi ki olmaz onu yersen başa dönersin, arkadaşlarına mahçup olursun dedi Allahtanki abimle aynı firmadayız kurtarıcım o benimm verdim hemencecik onaa. oohh miss kafam rahatt benm en fazla 60 kalorilik yeşil elmam var o daha güzelll

Eda mercimek koftesi mi yemis

Hadi bakalim hilal bi ileri iki gerite sion verelim dimi ama iddea var ucunda

Ama napiyim normalde et yemeği yemem lazımdı ama yoktu. pizza vardı şirkette herkes pizzalatı götürdü ben çorba köfte köfte de benim ödülüm olsun napim
günaydın kızlar.

Günaydın tatlı rakibem

Ara ara ara :)

Ben braun kullanıyorum yıllardır. 8 senedir. memnunum. Kalın saç maşası denemedim

kızlar bugün tartıldım 56.4 e düşmüşüm:)))
tebrik ediyorummm

aaaa :26: gidiyo oluşuna üzüldüm.... ama yinede kendn bilirsin sende hakkını helal ett. ayy kötü olurum ben böyle şeylerde arada uğra kendini özletmee

Tuğbacım izine ayrılsan bak sonra benim gibi olursun. Sen yine kopma buralardan.

aralarım bugün varrr activia almayı unuttum bugn alıcam onuda

Ben braun kullanıyorum yıllardır. 8 senedir. memnunum. Kalın saç maşası denemedim

ben düzleştirici kullanmıyorm var evde ama saçlarım gerçekten pırasa gibi dümdüz hiç gerek olmuyo doğal haliyle aynı fönlü gibi, düzleştirince yapışyolar böyle havalı druyo..
saç maşası var bende ama ince 15 mm mi 18mm mi ne. ben 25 - 32 mm arası istiyorm kalınlar daha doğal duruyo. bide üniversitye gidicem ya inşallah, orada öğrenci zamanı para sıkıntısı çekmiyim istediklerimi şimdiden çalışyoken toplayayım diyorum o yüzden aldıklarımın hepsi kardır bana

tebrik ediyorummm

aaaa :26: gidiyo oluşuna üzüldüm.... ama yinede kendn bilirsin sende hakkını helal ett. ayy kötü olurum ben böyle şeylerde arada uğra kendini özletmee

benden yanada helal olsun cnm tabıkı ara ara gırıcem ınsallah

Canm benm yaa aynen ben o şarkıyı özellikle nişanlım askerdeyken çokk dinlerdmm.. valla ben de ondan korkuyorum ama kaçamakkk ykk inş öyle yaparız canm benm çok sağol kız senin şimdi var mı erkek arkadaşın bakimm

Benm de tek temennim o zamanla azaldı tabi ama bitmedi gitti bu kavgalar..gerginlik kıskançlık.. umarm evlenince bizim de daha güzel olurr..
İnş bluecum çokk sağoll

kızlar bugün tartıldım 56.4 e düşmüşüm:)))

Maşallahhh

Aaaaa :26: Tuğbiş nereye yaaa...hiç mi giremiyosun imkanın yok

ara ara gırıcem cnm

yok canım ya böyle bir mutluyum ki sormaa 3 yıl boyunca nasıl bıktıysam artık evlilik bile uzak geliyo bana önce kariyer derdine düştüm şuan

siz ne zmaandır berabersiniiiz tütütütütü maşallahhh , bide merak ettmde sorun olmazsa enişte ne iş yapıyo

üstümde acayip bir halsizlik var.ufff şu reglde süründürüyor yine.adamakıllı başlasada bitse.kendimi davul gibi hissediyorum.tebrikler bluecum,edanin dediği gibi hergün tartılma olur mu.orda resmi tatil değişti diyordu ablam cuma cumratesi oldu sanırım öyle mi?

ara ara gırıcem cnm

Peki Tuğbaa ama ihmal etme o zmann :26: üzüldm ama hakkım yoksa da helal olsn, hiç de kırmadın kimseyii
Yine de ufacık umut varsa gitmeeee

Deme kız öyleee hayırlısı olsn canm uzun ilişki adamı yorar; bizim de 2,5 sene olcak yakında canmcım niaşnlım ziraat müh anm ve en iyi işini yapabileceği ilde yani; o yüzden de onu yernden oynatasım yok ama kısmet bakalımm.. zaten ona da diyorum aileme etrafa karşı senin İstanbul'a gelmen de güzel am aben kendm gelince daha iyi geliyor bana Antalya o da aynısını diyor keşke hep sen gelsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…