- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
kızlarr bu arada bişey sorcam kalın saç maşası kullanan vrmı.. ben kalın su dalgasını pek severim saçlarım dümdüz pırasa gibi. saç maşası alıcam ama karar veremedim
braun mu alsam yoksa Fakir Juliet Seramik Saç Maşası mı . fakire yatkın aklım biraz ama bilemedim sizce fakir iyimidir biliyomuusnuz yada kullandığınız bi marka varsa tavsiye istesem
bi şarkı varya ben özledim galiba seni o yüzden bukdar sitemlerim
Canm benm neden yanlış anlayayım kiii hem haklısn da zatenn... ya haklıyım aslında o da kabul etti hatta Antalya'da tartıştığımız mesele zaten gelmeden önce gönlümü de aldı, çok şirindi de ama şimdi ayrılınca yine başladım çok güçsüz hissediyorum napim yaa onsuz çok kötü oluyorum hele ki böyle bikaç gün bile olsa hep dipdibe alışıncaa...:26:
Sağol Gözdem benm biliyorum üzülmeyim diye dedini ben de seni çok seviyom kızz
Triplere girdik mecbur anacım başka türlü yola gelmiyoz, bi öyle bi böyle; valla bu haftayı bilmem de haftaya en az 1 kilo gitmezse ben de atlarım aşağı aha bu camdan
Benm baya kalın bi saç maşam var canm Rowentanın 4 sene filan oldu ; düzleştirici de oluyor hatta eskiden kullanıyodum düzleştiricisini ama dışı da ısınınca kullanımı rahat olmuyor düzleştirici olarak diye başka düzleştirici aldım artık sadece maşa olarak kullanıyorum artık çok da memnunum
Coook gecmus olsun arkadasim
hazır iyiyken cevap yazayım dedim ne yaparsın biz köydeyiz
bende yediklerimi yazayım mı size misafir olayım mı
Bluecugjm inşallah ulasacaksin hedefine panik yok bak tarti stresinde yok zaman senden yans
Benm çok moralim bozuk; her sefernde gidip rüya gibi bikaç gün gel burda işe başla ve hep aynını yapıyorum; yanyanayken kısa kestiğim konuyu uzakken devamını getirip uzatıyorum sanki ayrı kalmanın acısını ondan çıkarıyorum çok yoruldm artık ya çok ağlayasım var off
Günaydın kızlar
Dünkü menüm;
1 haş. yumurta
2 çeri domates
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ara: 2 dilim ananas
öğle:
şehriyeli domates çorbası
4 tane mercimek köfte(küçüklerdi zaten)
salata
ara: 2 dilim ananas
akşam
1 bardak yoğurt
közlenmiş patlıcan
1/2 dilim ekmek
su: 3 litre
1 soda
2 kupa ısırganlı yeşil çay
kızlarr bu arada bişey sorcam kalın saç maşası kullanan vrmı.. ben kalın su dalgasını pek severim saçlarım dümdüz pırasa gibi. saç maşası alıcam ama karar veremedim
braun mu alsam yoksa Fakir Juliet Seramik Saç Maşası mı . fakire yatkın aklım biraz ama bilemedim sizce fakir iyimidir biliyomuusnuz yada kullandığınız bi marka varsa tavsiye istesem
kızlar bugün tartıldım 56.4 e düşmüşüm:)))
aaa sen arabstandmydınçok sağol canım
selamlar hoşgeldiniz ben de s.arabistandayım:))) ama ben riyaddayım:)
seçim için vs gelirseniz yüzyüze de tanışırız:)
inşallah kaptancıminşallah hepimiz ulaşacağız
canım ben eşimle aynı semtte oturuyordum nişanlıyken. ve her gün her iş çıkışında geceye kadar beraberdik, nadiren arkadaşlarımızla vs tek program yapardık. ve buna rağmen bahsettiğin hisler şeyler bizim aramızda da oluyordu.. evlenince bunlar geçecek, canını sıkma.. onun kıskançlıkları bile bu yüzden..o bile azalacak evlendikten sonra.. genel olarak güzel şeylerden konuşmaya çalış güzel şeyler düşünmeye çalış, mevzuların üzerine gitmek çözüm olmuyor, ben de eskiden öyleydim hatta evlendikten sonra da devam ettirdim bi süre, ama baktım ki ilişkimiz yıpranıyor, çünkü bu bi halat gibi, sanki ufak bi jiletle tel tel kopuyor her tartışmada.. o yüzden yıpratmamak gerek...
tebrikler canım bence güzel menü, mercimek köftesi karatayda serbest olduğu için gözüme batmadı hiç
ben braun'un küçük aletlerde çok iyi olduğunu düşünüyorum canım..bi saç maşam var fakirin, bir de düzleştirici, set olarak eşim almıştı hediye, ama saçlarım çok ince telli ve düz olduğu için çok kullanmıyorum ama bence çok da iyi değil gibi, netten bi araştır bence..
Eda mercimek koftesi mi yemis
Hadi bakalim hilal bi ileri iki gerite sion verelim dimi ama iddea var ucunda
günaydın kızlar.
dünki menücüğümü paylaşayımmm günaydın bu arada kızlaaaaaaaaaaaaarr
sabah: mercimek çorbası 1 kase + 1 dilim kepek ekmek bol pul biber
ara yok
öğlen: izmir köfte ama işaret parmağı kalınlığında ve uzunluğnda ( benim ellerim küçücüktürr) 3 adet köfte + 3yk bulgur pilavı bol pul biber
ara yok
akşam: 1 dilim biftek yine ve koca bi tabak salata tam 1 lokma ekmek bidee.
su: 2buçuk litre
spor 20 dk yürüdüm bugün pek iş çıkmadı benden
tebrik ediyorummmkızlar bugün tartıldım 56.4 e düşmüşüm:)))
günaydın kıslar herkese iyi bir gecırırsınız ınsallah.ben aranısdan ayrılıyorum istenmeyen nedenelerdendolayı ben ayrılmasam bıle paylasım yetersızlıgınden dıskalıfıye olacagım cok yogun bır zaman gırıyorum uzdugum kırdıgım kımse varsa hakkını helal etsın.diyetıme devam edıcegım yıne ama listede olamayacagım gıne ara ara gırer sızlerle muhabbet ederım tabi kabul ederseniz.hersey gonlunuzce olsun umarım herkes ıdeal kılosuna en yakın zaman da saglıklı bır sekılde ulasır.
günaydın kıslar herkese iyi bir gecırırsınız ınsallah.ben aranısdan ayrılıyorum istenmeyen nedenelerdendolayı ben ayrılmasam bıle paylasım yetersızlıgınden dıskalıfıye olacagım cok yogun bır zaman gırıyorum uzdugum kırdıgım kımse varsa hakkını helal etsın.diyetıme devam edıcegım yıne ama listede olamayacagım gıne ara ara gırer sızlerle muhabbet ederım tabi kabul ederseniz.hersey gonlunuzce olsun umarım herkes ıdeal kılosuna en yakın zaman da saglıklı bır sekılde ulasır.
aralarım bugün varrrAma napiyim normalde et yemeği yemem lazımdı ama yoktu. pizza vardı şirkette herkes pizzalatı götürdü ben çorba köfte köfte de benim ödülüm olsun napim
Günaydın tatlı rakibem
Ara ara ara :)
Ben braun kullanıyorum yıllardır. 8 senedir.memnunum. Kalın saç maşası denemedim
tebrik ediyorummm
aaaa :26: gidiyo oluşuna üzüldüm.... ama yinede kendn bilirsin sende hakkını helal ett. ayy kötü olurum ben böyle şeylerde arada uğra kendini özletmee
Tuğbacım izine ayrılsan bak sonra benim gibi olursun. Sen yine kopma buralardan.
bi şarkı varya ben özledim galiba seni o yüzden bukdar sitemlerimözlemden kaynaklanıyo o çok başka bi duygu ama üzme kendini kız az kaldı zaten sulu göz olup moral bozma kendimden biliyom kaçamak yapıverirsin mazallah sonra düğüne 1 al kala ağlarsın kiloların yüzünden düğününü düşüüün, şimdi kavga çıkartma evlenince tek tek getirirsin burnundan uslu kız olll
hımmm en iyisi ben gidip mağaza bakıp karar vereyim yoksa böyle karar veremicem ben sanırsam kararsızm :26:
çok sağol canım
selamlar hoşgeldiniz ben de s.arabistandayım:))) ama ben riyaddayım:)
seçim için vs gelirseniz yüzyüze de tanışırız:)
inşallah kaptancıminşallah hepimiz ulaşacağız
canım ben eşimle aynı semtte oturuyordum nişanlıyken. ve her gün her iş çıkışında geceye kadar beraberdik, nadiren arkadaşlarımızla vs tek program yapardık. ve buna rağmen bahsettiğin hisler şeyler bizim aramızda da oluyordu.. evlenince bunlar geçecek, canını sıkma.. onun kıskançlıkları bile bu yüzden..o bile azalacak evlendikten sonra.. genel olarak güzel şeylerden konuşmaya çalış güzel şeyler düşünmeye çalış, mevzuların üzerine gitmek çözüm olmuyor, ben de eskiden öyleydim hatta evlendikten sonra da devam ettirdim bi süre, ama baktım ki ilişkimiz yıpranıyor, çünkü bu bi halat gibi, sanki ufak bi jiletle tel tel kopuyor her tartışmada.. o yüzden yıpratmamak gerek...
ara ara gırıcem cnm
Canm benm yaaaynen ben o şarkıyı özellikle nişanlım askerdeyken çokk dinlerdmm.. valla ben de ondan korkuyorum ama kaçamakkk ykk inş öyle yaparız canm benm çok sağol kız senin şimdi var mı erkek arkadaşın bakimm
Benm de tek temennim o zamanla azaldı tabi ama bitmedi gitti bu kavgalar..gerginlik kıskançlık.. umarm evlenince bizim de daha güzel olurr..
İnş bluecum çokk sağoll
Maşallahhh
Aaaaa :26: Tuğbiş nereye yaaa...hiç mi giremiyosun imkanın yok
yok canım ya böyle bir mutluyum ki sormaa
Canm benm yaaaynen ben o şarkıyı özellikle nişanlım askerdeyken çokk dinlerdmm.. valla ben de ondan korkuyorum ama kaçamakkk ykk inş öyle yaparız canm benm çok sağol kız senin şimdi var mı erkek arkadaşın bakimm
Benm de tek temennim o zamanla azaldı tabi ama bitmedi gitti bu kavgalar..gerginlik kıskançlık.. umarm evlenince bizim de daha güzel olurr..
İnş bluecum çokk sağoll
Maşallahhh
Aaaaa :26: Tuğbiş nereye yaaa...hiç mi giremiyosun imkanın yok
ara ara gırıcem cnm
yok canım ya böyle bir mutluyum ki sormaa3 yıl boyunca nasıl bıktıysam artık evlilik bile uzak geliyo bana önce kariyer derdine düştüm şuan
siz ne zmaandır berabersiniiiz tütütütütü maşallahhh, bide merak ettmde sorun olmazsa enişte ne iş yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?