- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
günaydın kıslar herkese iyi bir gecırırsınız ınsallah.ben aranısdan ayrılıyorum istenmeyen nedenelerdendolayı ben ayrılmasam bıle paylasım yetersızlıgınden dıskalıfıye olacagım cok yogun bır zaman gırıyorum uzdugum kırdıgım kımse varsa hakkını helal etsın.diyetıme devam edıcegım yıne ama listede olamayacagım gıne ara ara gırer sızlerle muhabbet ederım tabi kabul ederseniz.hersey gonlunuzce olsun umarım herkes ıdeal kılosuna en yakın zaman da saglıklı bır sekılde ulasır.
aaa sen arabstandmydınvuhuuu nedense ilk defa duydum
netten araştırdıkça kafam çorba oluyorr :44: o bakmdan en iyisi bi dükkana gidip bakıcam hepsine deniycem
sağol canımtebrik ediyorummm
Tebrikler bluecum ama her gün tartıya çıkma yarın farklı çıkarsa üzülme diye söylüyorum.
üstümde acayip bir halsizlik var.ufff şu reglde süründürüyor yine.adamakıllı başlasada bitse.kendimi davul gibi hissediyorum.tebrikler bluecum,edanin dediği gibi hergün tartılma olur mu.orda resmi tatil değişti diyordu ablam cuma cumratesi oldu sanırım öyle mi?
aynen canımcım bide kendnden pay biç deli dolu insanlarız, oraya gitme şunu yapma bunu yapma bakkala çıkma markete gitme. atmden neden her hafta pra çekiyosun vs paranoyak olunca karşı taraf aayyy benliğimi kaybetmişimm
Peki Tuğbaa ama ihmal etme o zmann :26: üzüldm ama hakkım yoksa da helal olsn, hiç de kırmadın kimseyii
Yine de ufacık umut varsa gitmeeee
Deme kız öyleeehayırlısı olsn canm uzun ilişki adamı yorar; bizim de 2,5 sene olcak yakında canmcım niaşnlım ziraat müh anm ve en iyi işini yapabileceği ilde yani; o yüzden de onu yernden oynatasım yok ama kısmet bakalımm.. zaten ona da diyorum aileme etrafa karşı senin İstanbul'a gelmen de güzel am aben kendm gelince daha iyi geliyor bana Antalya o da aynısını diyor keşke hep sen gelsen
yaa iş yüzünden mi gelemiyorsun şekercim? akşamları uğrasan?
buralardan kopma listede olmayacaksan bile gel, hem motive olursun hem de sana parmak sallarız korkarsın bizdenböylece kaçamak yapamazsın.. bak ben gidemedim olmuyor yani, gidersem kopacağımdan korktum.. izinliyim güya ama buradayım:))
hakkım varsa helal olsun lütfen sen de hakkını helal et, ama nasılsa görüşeceğiz :))
evet canım:) diplomatım ben:) 7-8 aydır burada yaşıyoruz, geçiciyiz yani:)
sağol canım
aynen canımcım bide kendnden pay biç deli dolu insanlarız, oraya gitme şunu yapma bunu yapma bakkala çıkma markete gitme. atmden neden her hafta pra çekiyosun vs paranoyak olunca karşı taraf aayyy benliğimi kaybetmişimmdualarım sennle bitanecimm Rabbim en hayırlısını versin hepimiz için antalya iyidir iyi
Canim hayirdir inşallah kotu b i rsey degildir ayrilma sebebin . Blueda edada diger kizlarda demis ama sen uxmzun bur sure yokum ara ara ugrarim drmissin . İnşallah senin icin hayirlisi olur canim inşallah bebisin olur ve tekrar digum kilolarini vermek icin donersingünaydın kıslar herkese iyi bir gecırırsınız ınsallah.ben aranısdan ayrılıyorum istenmeyen nedenelerdendolayı ben ayrılmasam bıle paylasım yetersızlıgınden dıskalıfıye olacagım cok yogun bır zaman gırıyorum uzdugum kırdıgım kımse varsa hakkını helal etsın.diyetıme devam edıcegım yıne ama listede olamayacagım gıne ara ara gırer sızlerle muhabbet ederım tabi kabul ederseniz.hersey gonlunuzce olsun umarım herkes ıdeal kılosuna en yakın zaman da saglıklı bır sekılde ulasır.
Waowwww ben de mi izne ayrilip fasulye olsamkızlar bugün tartıldım 56.4 e düşmüşüm:)))
Gozde koru kilonu yoksa kendini benden koru secim seninoyyy yorulmuşsun bayaaa :26:
canımcımm herzaman öyle olur o yanındayken o anki mutluluğu bozmak istemez kmse sonradan çıakrtır acısınıama dikkatli ol canım benim, onuda bezdirme yazık günah. yani haklıysan eğer kavganı et sonuna kadar ama uzatmamanı tavsiye ederim.
örnek vereyim kötü ama bir nusibet bin nasihattan iyidir. 3 yıl çıktığım biri vardı sözlü gibiydik herkes bilirdi aramızda yüzük takmıştık. bizdede o kavgaları uzatır haftalarca acısını çıkartırdı. 1 defa dahi ayrılmamıştk ayrılmamıştım. en sonunda bigün bi lafı çok koydu bana, ogün ayrıldım. bak üstünden 10ay geçti dün gece haber yollamış barışmak istiyorum diye. ama öyle bitirmişki düşünmedim bile başlasakmı tekrardan diye.
biliyorumki sizde bu raddeye gelmez yaşı yerinde olgun insnlarsınız aman ha yanlış anlama eniştede bendeki gibi olur demiyorum ama ikinizde üzülyosunz bak. üzülmeni istemem çok seviyorm senio yüzden kavga edeceğin vakit git bi yüzünü yıka bi nefes al bişey yap o anki sinirin geçsin
günaydın kaptanımmmeğer bu sabahki kilomu korursam ooh miisss alnımın akıyla çıkıcam karşınızaa
bunun için bi üstte uzun uzunn yazdımmmsıkma canını üzme kendinii
aha ikimzde triplere girdikk
Bita giderim diyenin agzina biber surcem
Kesinlikle mürdüm eriğim benmm...bu hafta için çok özür dilerim şimdiden ne çıkcak bilmiyorum ama tatilin de suyunu çıakrdm tabi.. ama bir daha ben de artı çıkmıcam söz veriyorumhatta haftaya en az 1 kilo vermezsem bu ay sonuna da 60 ı görmezsem giderimm buralardannn zaten duygusala bağladım ama ağlamayla zırlamayla olmazzz...
günaydın kızlar.
üstümde acayip bir halsizlik var.ufff şu reglde süründürüyor yine.adamakıllı başlasada bitse.kendimi davul gibi hissediyorum.tebrikler bluecum,edanin dediği gibi hergün tartılma olur mu.orda resmi tatil değişti diyordu ablam cuma cumratesi oldu sanırım öyle mi?
Canim hayirdir inşallah kotu b i rsey degildir ayrilma sebebin . Blueda edada diger kizlarda demis ama sen uxmzun bur sure yokum ara ara ugrarim drmissin . İnşallah senin icin hayirlisi olur canim inşallah bebisin olur ve tekrar digum kilolarini vermek icin donersindedigin gibi ara ara ugra ama lutfen
Waowwww ben de mi izne ayrilip fasulye olsam
Gozde koru kilonu yoksa kendini benden koru secim senin
Bita giderim diyenin agzina biber surcembu kadar mi guclu kilolarimiz bu kadar mi iradesiziz biz
Günaydın kelebegim hayirdir hala mi regl benimki gelmiyor seninki ceee diyip kaciyor
Rabbim buyuk bugune uyandirdiysa seni bugunun mutlulugunu rizkinida hazirladi
Arkadasimin esibde azosperm sorunu vardi bu ay ameliyat olacakti uc gun gecikti kiz
Vr evet bugun idrar testinde cift cizgi gulumsedi
Rabbim emanetini verdi
Yaradan vars
Umutta vardir hergun icinn
Rabbim buyuk bugune uyandirdiysa seni bugunun mutlulugunu rizkinida hazirladi
Arkadasimin esibde azosperm sorunu vardi bu ay ameliyat olacakti uc gun gecikti kiz
Rabbim emanetini verdi
Yaradan vars
Canim hayirdir inşallah kotu b i rsey degildir ayrilma sebebin . Blueda edada diger kizlarda demis ama sen uxmzun bur sure yokum ara ara ugrarim drmissin . İnşallah senin icin hayirlisi olur canim inşallah bebisin olur ve tekrar digum kilolarini vermek icin donersindedigin gibi ara ara ugra ama lutfen
Gozde koru kilonu yoksa kendini benden koru secim senin
Bita giderim diyenin agzina biber surcembu kadar mi guclu kilolarimiz bu kadar mi iradesiziz biz
Günaydın kelebegim hayirdir hala mi regl benimki gelmiyor seninki ceee diyip kaciyor
mevlam neyler neylerse güzel eyler. Darısı inşallah size çok mutlu oldum vallahi. herşeyin bi vakti var çok şükürRabbim buyuk bugune uyandirdiysa seni bugunun mutlulugunu rizkinida hazirladi
Rabbim emanetini verdi
Yaradan vars
Ama zaten vercez kiloları da gitmicez ki kaptanım :26: anaa gene paparayı ben yedmkızma kaptanım yaa halledecez tabi kii
inşallah canım ♥ tugbada gulsahta isteyen herkes gorsun o gunu
Bi an çift çizgi sende sandm eriğim yaa Allah o günü de göstercek bizeburda ne kutlamalar yapcaz arkadaşın muradına ermiş çok şükür
Niye pisman oluyon kiz biraz daha zorlasan izinde mezun olcanben de izne ayrıldığıma pişman olacam bu gidişle:)
kaptancım inşallah en kısa zamanda senin de müjdeli haberini alacağız:)
reglden haber varmı? ben olsam dayanamazdım tahlil yaptırırdım ya
Ama zaten vercez kiloları da gitmicez ki kaptanım :26: anaa gene paparayı ben yedmkızma kaptanım yaa halledecez tabi kii
inşallah canım ♥ tugbada gulsahta isteyen herkes gorsun o gunu
Niye pisman oluyon kiz biraz daha zorlasan izinde mezun olcaniradene saglik bebeğim
Canim benim test bos cikinca kan vermek istemedim en son 11 gun gecikmistim ama en dogrusu o aslinda bosuna beklemek anlamsiz
listede olsam takıma faydam olurdu:) en son 57.7 ile ayrıldım lanet olasıca 57.7
Bize yakismayan bir sessizlik herkes nerde
Canim stres yapma mola verdiginde oglunla kaliteli vakit gecirmeye calisHayirli gunler kizlaaar ay fenalik geldi ders calisirken su sinavlar bitsede kurtulsam haziranda anca ama ay artik kafama girmio ya birak ewle cocuklada ilgilenemiorum bu sefer oof of
Oo bravoo gözde kararlisinkaptanım bugün nefsimle svaşıyorum yaa. bi bitter çikolatayı bertaraf ettim, şimdide patronumuzun oğlu getirmiş koca bi çikolata. kahve yanındada süper gidiyooooooooooooo
ama onu anında yemekhaneye indirdim ordakilere verdim içim rahatt huuuhhuuu
öğle arası eve gittim ama işe zor geldim.cok halsizim cok.midemde bulanıyor.yediklerimi çıkarasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?