Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yaa iş yüzünden mi gelemiyorsun şekercim? akşamları uğrasan?
buralardan kopma listede olmayacaksan bile gel, hem motive olursun hem de sana parmak sallarız korkarsın bizden böylece kaçamak yapamazsın.. bak ben gidemedim olmuyor yani, gidersem kopacağımdan korktum.. izinliyim güya ama buradayım:))
hakkım varsa helal olsun lütfen sen de hakkını helal et, ama nasılsa görüşeceğiz :))

aaa sen arabstandmydın vuhuuu nedense ilk defa duydum

netten araştırdıkça kafam çorba oluyorr :44: o bakmdan en iyisi bi dükkana gidip bakıcam hepsine deniycem

evet canım:) diplomatım ben:) 7-8 aydır burada yaşıyoruz, geçiciyiz yani:)

tebrik ediyorummm
sağol canım

Tebrikler bluecum ama her gün tartıya çıkma yarın farklı çıkarsa üzülme diye söylüyorum.

çok sağolun kızlar haklısınız valla, hep diyorum cumadan cumaya diye ama yapamadım bi türlü..

dün büyükelçiyle beraber bizi yemeğe davet ettiler, yemekte fazla kaçamak yapmadım ama karataya uymayan şeyler yedim bir de tabi yemeği yemem 8.30'u buldu, hastalıktan kırıldığım için gece uyuyamadım.. vicdan azabıyla yatıyorum oturma odasında, tvye bakıyorum ki uykum gelsin, bir anda canım evde kek vardı ondan çekti, bir bardak sütle, nasılsa bugün bozdum dedim, mutfağa kadar gittim, ve mutfakta "ya ne demek nasılsa bozdum, geri dön bakim yat kızlara yazamazsın bunu" dedim, yemedim yattım..

sabah da acaba çok çıkacakmıyım diye merak ettim:) tartı bağımlılığı oluştu bende neyse ki kötü sonuç görmedim:))
doktorcum evet biz gelmeden bi süre önce değiştirmişler, önceden perşmeb cuma imiş, şimdi cuma cumartesi..

Son düzenleme:
aynen canımcım bide kendnden pay biç deli dolu insanlarız, oraya gitme şunu yapma bunu yapma bakkala çıkma markete gitme. atmden neden her hafta pra çekiyosun vs paranoyak olunca karşı taraf aayyy benliğimi kaybetmişimm dualarım sennle bitanecimm Rabbim en hayırlısını versin hepimiz için antalya iyidir iyi

anladım canımcmm saygılaaar

Tabi canm anlıyorum benmki de az çok öyle ama zamanla gene de az da olsa iyileşmeler var tabi Ama işte artık bunları yapmasa hayatımda olmasa ne denli büyük bir boşluk olur tahmin bile edemiyorummm.. senin karşına çıkan doğru kişi değilmiş demekki hakkında hayırlısı tatlım..
Sağol canm benmm amin Ant güzel ya çok sevyorum ben..

Canim hayirdir inşallah kotu b i rsey degildir ayrilma sebebin . Blueda edada diger kizlarda demis ama sen uxmzun bur sure yokum ara ara ugrarim drmissin . İnşallah senin icin hayirlisi olur canim inşallah bebisin olur ve tekrar digum kilolarini vermek icin donersin dedigin gibi ara ara ugra ama lutfen
kızlar bugün tartıldım 56.4 e düşmüşüm:)))
Waowwww ben de mi izne ayrilip fasulye olsam
Gozde koru kilonu yoksa kendini benden koru secim senin
Bita giderim diyenin agzina biber surcem bu kadar mi guclu kilolarimiz bu kadar mi iradesiziz biz
günaydın kızlar.

Günaydın kelebegim hayirdir hala mi regl benimki gelmiyor seninki ceee diyip kaciyor

Rabbim buyuk bugune uyandirdiysa seni bugunun mutlulugunu rizkinida hazirladi

Arkadasimin esibde azosperm sorunu vardi bu ay ameliyat olacakti uc gun gecikti kiz
Vr evet bugun idrar testinde cift cizgi gulumsedi
Rabbim emanetini verdi
Yaradan vars
Umutta vardir hergun icinn

Ama zaten vercez kiloları da gitmicez ki kaptanım :26: anaa gene paparayı ben yedm kızma kaptanım yaa halledecez tabi kii

Bi an çift çizgi sende sandm eriğim yaa Allah o günü de göstercek bize burda ne kutlamalar yapcaz arkadaşın muradına ermiş çok şükür

Waowwww ben de mi izne ayrilip fasulye olsam

ben de izne ayrıldığıma pişman olacam bu gidişle:)

kaptancım inşallah en kısa zamanda senin de müjdeli haberini alacağız:)
reglden haber varmı? ben olsam dayanamazdım tahlil yaptırırdım ya

tamam kaptanım kilomu korumam çok daha mantıklı

mevlam neyler neylerse güzel eyler. Darısı inşallah size çok mutlu oldum vallahi. herşeyin bi vakti var çok şükür

Ama zaten vercez kiloları da gitmicez ki kaptanım :26: anaa gene paparayı ben yedm kızma kaptanım yaa halledecez tabi kii

hahaha Hilal buna çok güldüm yaa hep başı ben çekiyom ama kaptan fırçayı sana atıyo

Bi an çift çizgi sende sandm eriğim yaa Allah o günü de göstercek bize burda ne kutlamalar yapcaz arkadaşın muradına ermiş çok şükür
inşallah canım ♥ tugbada gulsahta isteyen herkes gorsun o gunu
ben de izne ayrıldığıma pişman olacam bu gidişle:)

kaptancım inşallah en kısa zamanda senin de müjdeli haberini alacağız:)
reglden haber varmı? ben olsam dayanamazdım tahlil yaptırırdım ya
Niye pisman oluyon kiz biraz daha zorlasan izinde mezun olcan iradene saglik bebeğim
Canim benim test bos cikinca kan vermek istemedim en son 11 gun gecikmistim ama en dogrusu o aslinda bosuna beklemek anlamsiz

listede olsam takıma faydam olurdu:) en son 57.7 ile ayrıldım lanet olasıca 57.7

Hayirli gunler kizlaaar ay fenalik geldi ders calisirken su sinavlar bitsede kurtulsam haziranda anca ama ay artik kafama girmio ya birak ewle cocuklada ilgilenemiorum bu sefer oof of

Bize yakismayan bir sessizlik herkes nerde

kaptanım bugün nefsimle svaşıyorum yaa. bi bitter çikolatayı bertaraf ettim, şimdide patronumuzun oğlu getirmiş koca bi çikolata. kahve yanındada süper gidiyooooooooooooo

ama onu anında yemekhaneye indirdim ordakilere verdim içim rahatt huuuhhuuu

öğle arası eve gittim ama işe zor geldim.cok halsizim cok.midemde bulanıyor.yediklerimi çıkarasım var.

Hayirli gunler kizlaaar ay fenalik geldi ders calisirken su sinavlar bitsede kurtulsam haziranda anca ama ay artik kafama girmio ya birak ewle cocuklada ilgilenemiorum bu sefer oof of
Canim stres yapma mola verdiginde oglunla kaliteli vakit gecirmeye calis
Oo bravoo gözde kararlisin
öğle arası eve gittim ama işe zor geldim.cok halsizim cok.midemde bulanıyor.yediklerimi çıkarasım var.

Canim hayir olsun bilmesem hamiesin diyecegim de gerci reglin de tam gelmedi :26:

öğle yemeğinden oldu diye tahmn ediyorum.onu yedikten sonra midem bulanmaya başladı.2 gündr hafif kanamam var zaten spiral taktırdıgımmdan beri böyle başlıyor regl hamilelik riskini düşünmek bile istemiyorum.üstelik spiral varken.imkansız değil ama neolur bana olmasın.
yan odadaki arkadas aynı zamanda benim kendi aile hekimim sen eve git dedi toparlanıp cıkacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…