Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

orada tatlımı gördüm ben

Suuuuu diyip araya giriyom
daha 1,5 litredeyiim şuan 2.5 olmam lazımdı

Suyu arttirip sporu eklemk lazim

Ayy neguzel spor lrjniz hakkinda artk yorum yapabiiyorum onceden bende spor olmayinca yuzum olmuyodu yorum yapmaya

Oyyy kiyamam cok norml ve cooook guzel duygular yasiyosun ama hic bisey sevdiginle arana girmesin ha kendinden de cooooook taviz verip kendini yipratma.orta yolu bul iste anladin sen

Aaa uzuldum hayirlara vesile olsun arkadasim.
Skintilarin tez zamanda gitsin ins

Evet cnm haklisin bediuzzaman hz soyle diyo
Vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi
İstemeye duaya devam ins

Hayirli gunler kizlaaar ay fenalik geldi ders calisirken su sinavlar bitsede kurtulsam haziranda anca ama ay artik kafama girmio ya birak ewle cocuklada ilgilenemiorum bu sefer oof of

Cnm krese gondetsrn ufakligi yarim gunluk falan olmaz mi

Cok gecmis olsun cnm

kıyamam canım evlenince özliyceksin bu günleri
canım benım ya ama bızı bırakma özleriz gel fırsat buldukça
Suyu arttirip sporu eklemk lazim

canım benim haklısın sağol yorumun için

selam kızlar nasılsınız ben kurstan geldim yorgunum bişeyler atıştırıp dinlenicem yarında kursa gitmiycem sinir oldum tam 3 kişi gripti inşallah bulaşmamıştır, ayıp ama ya gelmez insan madem hastasın, ne hakkın var o kadar insanada bulaştırmaya

Oyyy kiyamam cok norml ve cooook guzel duygular yasiyosun ama hic bisey sevdiginle arana girmesin ha kendinden de cooooook taviz verip kendini yipratma.orta yolu bul iste anladin sen

Sagol Ahsennn oyle cidden hem cok ozel ve guzel duygular yasiyorm farkindaym hem de her sefernde bi geri donunce triplere giriyorm ben de anlamadm :)) umarm beceriyorumdur orta yolu bulmayii deniyorm ama

kıyamam canım evlenince özliyceksin bu günleri

canım benım ya ama bızı bırakma özleriz gel fırsat buldukça

canım benim haklısın sağol yorumun için

Oyle mi diyosun :)) bu gunleri ozler miym bilmem ama ailemi cok ozlerm kesin :))

Hadi yaa ne kursuydu bu ??

ahşap boyama kursu cnm

evet evet hersey öyle monotonlaşıyor ki zamanla nişanlıklık dönemlerini özlüyor kavgaları bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…