Dunku menum
Ac karnina 2 gunkurusu corek otu ilik su
Kahvlti 1 brdk kefir.biraz domatez 2 ince dilim ananas 6 yesil zeytn.biraz peynir
Ara turk kahvesi 1 kupa 7 otlu cy. 1 ince dilim ananas
Ogle 1 kase mercimk corb
Ara2 ince dilim ananas.1 parmk boyunda halka tatli
2 yesil cy 1 kupa form cy
Aksm 1 kase corba 1 kase yogurt 4 ymk ks kuru fasulye
Ara 1 ince dilim ananas
3 lt su
30 dk lesli 2 mil 100 mekik 30 ar tane ayri ayri kalca baldir egzetsizleri
daha 1,5 litredeyiim şuan 2.5 olmam lazımdıSuuuuu diyip araya giriyom
foto koymayı beceremiyom ki bennndüğün halamın kızının. aynı köydeniz o da gelir %1500 ihtimalle 54 kiloya inmem lazım ozamana kadaaaaaaaaaarrr :84:
Suuuuu diyip araya giriyom
Haaaaa
Olursun olursn kız neden olmasn artk süperiz
Evettt1 lt yi geçip bırakmıştm gidip 1,5 yapayımmm
Saatler ilerli alindi amma benim genw hic isim biymiuor ustelik gecede az uyumak zorunda kaliuoriz ne sacma bi uygulama
menümmm
sabah: 2 haş yum. 1 dlm ekmek, az peynir,5 zeytin, 1 tane salatalık
öğlen: 1 bardak kefir
akşam: 1 tabak kısır (canım istedi çok az bulgurlu bol yeşillikli salata gibi düşünebiliriz)
bider 2 kare bitter yedim
su saymadım ama 1,5 olmustur
spor yok
Benm çok moralim bozuk; her sefernde gidip rüya gibi bikaç gün gel burda işe başla ve hep aynını yapıyorum; yanyanayken kısa kestiğim konuyu uzakken devamını getirip uzatıyorum sanki ayrı kalmanın acısını ondan çıkarıyorum çok yoruldm artık ya çok ağlayasım var off
Günaydın 3. Mintika
Çok Durgunuz Bu Hafta
Şu Geçmişte Kalan Notamizi Sildirelim Mi
Bu Cuma
kızlar bugün tartıldım 56.4 e düşmüşüm:)))
günaydın kıslar herkese iyi bir gecırırsınız ınsallah.ben aranısdan ayrılıyorum istenmeyen nedenelerdendolayı ben ayrılmasam bıle paylasım yetersızlıgınden dıskalıfıye olacagım cok yogun bır zaman gırıyorum uzdugum kırdıgım kımse varsa hakkını helal etsın.diyetıme devam edıcegım yıne ama listede olamayacagım gıne ara ara gırer sızlerle muhabbet ederım tabi kabul ederseniz.hersey gonlunuzce olsun umarım herkes ıdeal kılosuna en yakın zaman da saglıklı bır sekılde ulasır.
Rabbim buyuk bugune uyandirdiysa seni bugunun mutlulugunu rizkinida hazirladi
Arkadasimin esibde azosperm sorunu vardi bu ay ameliyat olacakti uc gun gecikti kiz
Vr evet bugun idrar testinde cift cizgi gulumsedi
Rabbim emanetini verdi
Yaradan vars
Umutta vardir hergun icinn
Hayirli gunler kizlaaar ay fenalik geldi ders calisirken su sinavlar bitsede kurtulsam haziranda anca ama ay artik kafama girmio ya birak ewle cocuklada ilgilenemiorum bu sefer oof of
öğle yemeğinden oldu diye tahmn ediyorum.onu yedikten sonra midem bulanmaya başladı.2 gündr hafif kanamam var zaten spiral taktırdıgımmdan beri böyle başlıyor regl hamilelik riskini düşünmek bile istemiyorum.üstelik spiral varken.imkansız değil ama neolur bana olmasın.
yan odadaki arkadas aynı zamanda benim kendi aile hekimim sen eve git dedi toparlanıp cıkacagım.
kıyamam canım evlenince özliyceksin bu günleriBenm çok moralim bozuk; her sefernde gidip rüya gibi bikaç gün gel burda işe başla ve hep aynını yapıyorum; yanyanayken kısa kestiğim konuyu uzakken devamını getirip uzatıyorum sanki ayrı kalmanın acısını ondan çıkarıyorum çok yoruldm artık ya çok ağlayasım var off
canım benım ya ama bızı bırakma özleriz gel fırsat buldukçagünaydın kıslar herkese iyi bir gecırırsınız ınsallah.ben aranısdan ayrılıyorum istenmeyen nedenelerdendolayı ben ayrılmasam bıle paylasım yetersızlıgınden dıskalıfıye olacagım cok yogun bır zaman gırıyorum uzdugum kırdıgım kımse varsa hakkını helal etsın.diyetıme devam edıcegım yıne ama listede olamayacagım gıne ara ara gırer sızlerle muhabbet ederım tabi kabul ederseniz.hersey gonlunuzce olsun umarım herkes ıdeal kılosuna en yakın zaman da saglıklı bır sekılde ulasır.
Suyu arttirip sporu eklemk lazim
bu cuma bomba gibi geliyorum inşallahhh
Oyyy kiyamam cok norml ve cooook guzel duygular yasiyosun ama hic bisey sevdiginle arana girmesin ha kendinden de cooooook taviz verip kendini yipratma.orta yolu bul iste anladin sen
kıyamam canım evlenince özliyceksin bu günleri
canım benım ya ama bızı bırakma özleriz gel fırsat buldukça
canım benim haklısın sağol yorumun için
selam kızlar nasılsınız ben kurstan geldim yorgunum bişeyler atıştırıp dinlenicem yarında kursa gitmiycem sinir oldum tam 3 kişi gripti inşallah bulaşmamıştır, ayıp ama ya gelmez insan madem hastasın, ne hakkın var o kadar insanada bulaştırmaya
Sagol Ahsennn oyle cidden hem cok ozel ve guzel duygular yasiyorm farkindaym hem de her sefernde bi geri donunce triplere giriyorm ben de anlamadm :)) umarm beceriyorumdur orta yolu bulmayii deniyorm ama
Oyle mi diyosun :)) bu gunleri ozler miym bilmem ama ailemi cok ozlerm kesin :))
Hadi yaa ne kursuydu bu ??
Anamm bu saatte 3 lt suyu bitrdim gun uzu n olunca ic babam icc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?