Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tuh gitmeyeydi keske hakkimiz varsa helal olsun canim ya İnsallah en kisa zamanda guzel haberlerinide aliriz
yok canımcım dua etti Ayfer inşallah olur diye. kaçırmadıysam tabi. bebek geliyomuş ama Ayfer'in arkadaşının
Ay ne guzel haber Rabbim tamamins erdirsin ayferimine en kisa zamanda nasip etsin İnsallah
[QUOT
E=gzde199;34705361]valla acaip sıkıyorm kendimi 19 nisanda taş olmam lazım o elbiseyle. bide eski sevgilimde pişman olmuş ya illaki düğünde olacak çatlatmam lazım [/QUOTE]
Bekarkende citir olup sikiir sikir giyinmeninde tadi baska oluyor gozdecigim

Tatlidaboncugu olsun artik

Ayferim guzel yurekli arkadasim kiyamam canim ya herseyin bir vakti saati vardir bacim uzme kendi ben inaniyorum bu yaz bereketli olacak sabrinin selametine kavusacaksin Allahin izniyle

Menumu yazio yatiyim sabah burdayim Allahin izniyle
Kahvalti peynir,maydonoz,zeytin,bir d.e bir c.k t.yag,b.c.k balbal
Araneskafe sutlu
Ara bir bardak kefir 6,7biber dolmasinin biberleri icini oglum yedide
Aksam bir tabak kabak salata cacik
Ara muz
3,5 lt su 4 bardak b.cayu

Ecemavi hangi saat olursa yaz sen, görenler yorum yapar, iyi oluyor hem ne yediğimizi kendimiz de görmüş oluyoruz böylece..
Ben de Suudi Arabistan'dayım :) dedim ama çok geride kaldı yazdığım, tekrar yazayım dedim :) riyaddayım ama..

Bugün hasta olduğum için iştahım kesildi bir yandan iyi oldu dermişim:)

Menüm:

Sabah 09.00: klasik karatay kahvaltısı yarım deste maydonoz 10 yeşil zeytin eşliğinde

Akşam 18.15: 1 bardak kefir+ 1 fırında tavuk but+ haşlama brokoli ve kabak + salata

Sıvı : 3 fincan limonlu siyah çay+ 1 fincan zencefilli çay + 1 şekersiz Türk kahvesi + 2,5 lt su

Spor yok burda fırtına var önce rüzgar sonra kahverengi bir yağmur yağdı,eşim birara çıktı geldi şemsiyeyi yıkamak zorunda kaldım

selam kızlar bende menü yazacakmıyım anca bu saatler glebiliyorum
Olsun canım sen geldiginfd yaz menunu biz yorum yapariz
Ayferim guzel yurekli arkadasim kiyamam canim ya herseyin bir vakti saati vardir bacim uzme kendi ben inaniyorum bu yaz bereketli olacak sabrinin selametine kavusacaksin Allahin izniyle
Amin canim inşallah bitanem
Çöl iste esen ruzgar yagmurla geri donmus zor baska memlekette olmak . Menu gayet güzel . Geçmiş olsun canım

Bugun ki menuler pek bi guzel ben kendimden ikinci kez utandim

Gunaydin gencler yuruyuse cikiyorum gelince gorusuruz sizi seviyirummmmmmmmmmm

canım beniiimmm, rabbim hayırlısını versin ablacımmm. demekki daha vaktin var umutsuzluğa kapılma yaşın genç. rabbim en hayırlı zamanında versin inşallah, üzülrsün buna engel olunmaz ama yıpratma kendini, yediklerinnide yememiş say aklından geçtikçe nefsin yine ye der. sporunu fazlalaştır yeter sen halledersin

inşallah canım yaaa dünküyle bugün kilom aynı ama olsun buna da şükür

Bekarkende citir olup sikiir sikir giyinmeninde tadi baska oluyor gozdecigim

Tatlidaboncugu olsun artik[/QUOTE]
canımcıım öyle vallahi önceden elbise giymezdim şimdi düğün olsunda elbise giyeyim diye can atıyorum bu ayın sonuna kadar 54 kilo olsam ooh misss

Kaptanimm dualarim seninle.. İmtihandasin.. Rabbim gonlune gore wersin ins

Günaydın kızlaaaarrr... güzel bi gün olsun yarının hazırlığı olsun inşallah.. ben bugün öğlen ve akşamı çok hafif geçiricem yarın kilomu az daha aşağı çekebilmek için, akşamda 1 saat yürüyüş yapıcaz arkadaşlarla inşallah güzel olurr.

dünkü menümü yazıyım

sabah: 2 dilim kepek ekmek( köşesiydi o yüzden 2 sayıyorum) 1 haş. yumurta 7 adet zeytn, 1kk dan biraz büyük peynir 2 çay

ara : 1 yeşil elma (12de)

öğlen: yemekleri beğenmedim, 1 kase yoğurt, 1 kase patatesli havuçlu şehriyeli çorba( sadece suyunu içtim) 1 dilim kepek ekmek

ara 1 nescafe

akşam: kendimce kendime iskender yaptım et döner 1 porsiyondan azdı + üstüne azıcık salça sulandırıp kızdırıp döktüm 2 yk yoğurt 1 dilim ekmek :18: bol salata
ekmek fazla oldu biliyorum

ara: 1 nescafe daha

su: 2 buçuk oldu
spor bugün 15dk anca hızlı yürüdüm. bugün fazla yüklencem

Hic utanma benm bes gunku menum seni yener :)) ama haftaya haftasonu da dahil kacamak yapmicam bu sekilde cokk sacmaaa

Gunaydin gencler yuruyuse cikiyorum gelince gorusuruz sizi seviyirummmmmmmmmmm

Vayy supersinnn )

Canm alkisliyon ama su an sadece yarini kurtarma derdirdeym tatilde abartmisim sanirm hala inmedi :/ bi daha asla yapmicam zaman da kalmadi haftaya hedefim 1,5 kilo inss )

Hatanin farkindasnn ayrica da aksam hem yemegi kendin hazirliyosn hem de neden yukleniyosn bacim mis gibi sebzeler corbalar yap ) oglen ye haftasonu oglen ye en kotu et ekmek falan... )

bencede canım ya bende sen gibiyim hafta sonu sapıtıyorum ne bulsam yiyorum hafta içi sıkıyorum kendimi anca sabitlebiliyorum kilomu. ama artık bende düzene girdiğimi düşünüyorum hafta sonuda kaçırmm
bide şey canım ya haklısın aslında kendime hafifçik hafifçik menüler hazırlamam lazım. o da bu akşamdan itibaren başlıyo şöyle bi sorun var babam sebze yemez hep et et et . bende çorba vb sebze yemeği yapınca pek yemiyo sonra kalıyo bende yemiyorm ziyan oluyo. o yüzden hep böyle günü kurtaran tarzdan şeyler yapıyorum :26: ama artık deniycem 2 hafta kaldı anaammm

Bende yaziyim menumu (hilal senin menunun benim menuyu divmesine imkan gok resmen hayret ediyorum kendime naptim ben aksam )

Sabah
1 kepekli tost

Ara
1 bardak kefir

Ogle
3 kepce corba layla corbasi

Aksam
1 kase tarhana corbasi
Salata 3 yk paflican etli

Sonucu ogrendigimde
Pizza 4 dilim
1 eti karam
Biraz cekirdek ve cips
1 bardak cola

Kızlar yaptigim terbiyesizligi saygisizligi goru diye yazdim bu size yaptığım saygisizlik cunku

Son düzenleyen: Moderatör:
tartı öncesi baya kötü olmuş kaptanım. ama üzme kendini tamam vardır herşeyde bi hayr toparlan haftaya acısını çıkart o 4 dilim pizza ve etikaramın

Aynen canm bu haftasonu gelip menülerimizi yazacaz özellikle ki sapıtmayalım sakın ha; bak ben bu hafta kötü çıkcamı biliyorum ama haftaya çok farklı olcam ve sonraki haftalar; en fazla mesela haftasonu hkendime bir iki top dondurma dicem o da hedefime ulaşırsam falan mesela..

Anladım canımm şimdii babalar fena haklısn erkekleri doyurmak zor; yine zararlı olduğundan değil ama o zman ekmek yeme yavrum barii

Ay Ayferim ah.. olmuş artık napalım, bize saygısızlık falan değil de anlık bi hüsran yenilme bir daha inş bu kadar kendini harap da etme; yani ben de 5 günlük menümü koysam farkı olmaz :18: ama cidden artk kaçamağım yok sana sözüm varr sen yeter ki eskisi gibi enerjik ol

aynen canım kaçtı o bidaha olmıcakk :18: hafta sonu menülerimizi yazıyoruuuz kaçamak yapmıyoruuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…